2024-12-26
IKEA,又可以前做學生時代,我已經成日去食,佢最鼎鼎大名嘅就係熱狗餐,我記得嗰陣時係超級抵食熱狗加汽水都係$11真係唔知邊度搵,嗰陣時為咗慳錢,每日返學放lunch都係會過去食而家大咗,平時返工放lunch或者經過肚餓,我都會過去兜一個圈,因為每一次每一日佢都可能會有啲唔同嘅嘢食出現,而且價錢又唔貴,有自助形式,咁當然佢嘅IKEA有餐廳,不過尖沙咀嗰間就得企位,同埋只有快餐小食,就唔係坐低有得鋸扒嗰隻今次我嗌咗三樣嘢,成為$60 ,依家食嘢,除咗睇價錢之外仲會睇肥唔肥性價比夠唔夠高,佢個三文魚卷係我成日都嗌嘅, 20幾蚊一舊,已經過咗同區嘅好多 卷物~因為都幾大條,而且醬汁多,不過佢係凍食嘅,所以我就嗌咗個熱食,今日見到佢有雞髀,所以就忍唔住嗌,同埋我成日都想食嘅腸仔,佢今日終於都有啦雖則知道自己食唔晒,不過都嗌咗三樣嘢🤣❤️🔥佢價錢平,不過味道真係一啲都唔差,最方便嘅就係佢真係好近地鐵站,返工之前,或者收工嗰陣經過去食埋,放我呢個打工仔真係啱晒
今次我嗌咗三樣嘢,成為$60 ,
雖則知道自己食唔晒,不過都嗌咗三樣嘢🤣❤️🔥