今日好開心同屋企人去咗佐敦嘅一間火鍋店,呢間火鍋店真係好好食呀,好高質素,佐敦的話,一定要你試吓呢一間火鍋店啊,頭先呢一間火鍋店位置於佐敦吳松街,在吳松街,好方便,都好易搵㗎,只要行三至4分鐘就到呢一間餐廳,一間餐廳環境好舒服,好寧靜,裝修都唔錯,好適合朋友同屋企人一齊嚟傾偈食飯啦,呢度嘅食物質素好高,同埋呢度嘅選擇都好多,重點係有好肥美嘅蝦,仲有一碟好靚嘅牛肉,仲有豬肉,任君選擇,仲有好多好靚嘅遠,有蝦丸,牛丸,豬肉丸,墨魚丸,仲有雲吞,真係好好食,重點仲有水餃,真係好好食呀,而且呢度嘅私隱度都好高,環境優美,好舒服,而且呢度嘅侍應服務都好好,全部侍應都好有笑容,感覺好親切,有賓至如歸的感覺,全部都會主動服務,斟茶遞水,所以一定要嚟啊
2023-03-30 52 浏览
近日同朋友來到吳松街的尚鮮火鍋海鮮料理晚餐,地方都方便,佐敦地鐵站A出大約五分鐘路程。店內裝橫簡約、清幽,環境乾淨衛生,用餐期間,服務員還主動換碟、撈湯泡泡、斟水、加湯,服務很到位香茅花甲雜菌鍋,湯底有鮮花甲、鮮蝦、雜菌、馬蹄、香茅,味道清甜牛三拼,有特尚手切牛,雪花均勻分佈,接近入口即溶;本地手切牛,牛味濃郁;雪花牛柳粒,超讚👍🏻不韌,食入嘴,滿滿都是肉汁黑豚肉片,今次的豬肉有點肥,都算好食,不鞋口雙拼餃子,有木耳鮮蝦雲吞,西洋菜香菇餃,皮薄餡靚,真係百嘗不厭鮮打四寶丸,(牛肉丸,豬肉丸,墨魚丸,鮮蝦丸),墨魚丸&鮮蝦丸真材實料的味道田園盛,有油麥菜,娃娃菜,都很新鮮,很嫩;白蘿蔔片,多汁冇渣;番茄粟米都好清甜👍火鍋店其實還有串燒,刺身,私房菜,一定有一款啱你👍

黑豚肉片,今次的豬肉有點肥,都算好食,不鞋口

火鍋店其實還有串燒,刺身,私房菜,一定有一款啱你👍
2023-03-26 38 浏览
放工約左朋友去打邊爐🍲去左尚鮮打邊爐,食唔很新鮮,環境舒服鮮打四寶丸呢盤併盤肉丸入邊有四款新鮮不同嘅手打肉丸🍡:鮮牛丸、豬肉丸、墨魚丸同蝦子丸。四款肉丸,口感彈牙又鮮甜!牛尚盛內含分別有四種不同部位嘅牛肉,四款牛肉各有不同,可以一次過試哂,確實好滿足!手打雙併:鮮魚滑、墨魚滑兩種魚滑都好鮮口彈牙,味道好適中!油甘魚刺身🐟片片刺身爽口新鮮,入口即溶,正😋脆鯇魚片魚片好鮮甜,感覺好新鮮!整體嚟講,地方乾淨企理,食材好新鮮好高質素,分量好足夠。店員服務態度好好,經常主動加湯,以及講解各款食物。我哋大家都享受到好滿意的一餐!👍🏻👍🏻
放工約左朋友去打邊爐🍲去左尚鮮打邊爐,食唔很新鮮,環境舒服

牛尚盛

手打雙併:鮮魚滑、墨魚滑
兩種魚滑都好鮮口彈牙,味道好適中!

油甘魚刺身🐟
片片刺身爽口新鮮,入口即溶,正😋

脆鯇魚片
魚片好鮮甜,感覺好新鮮!

2023-03-22
2023-03-26 51 浏览
今日係佐敦開工,放工後約咗三個朋友係果度食晚飯。最後我哋揀咗間樓上鋪打邊爐,因為位置方面,係正我哋嘅中心,好方便。雖然鋪位不大,但四處擺設十分精緻。而座位位置幾舒服,環境又十分清靜,啱哂我哋幾個朋友聚一聚腳,暢談一番。蟲草花花膠燉雞腳首先我哋先點咗呢一鍋燉湯補補及滋潤一下先。呢一鍋燉湯確實足料,而且濃度適中,令我哋一試再試。😋百花釀油條然後,店員好細心,先上這款炸物熟食,醫下我哋正在打鼓嘅肚😬而呢款釀油條也好好味同好特別,食落口好香脆唔油膩,yummy 🤤田園盛內裡有白蘿蔔、娃娃菜同生菜等等…🥬以及我最愛嘅香甜粟米及🌽蕃茄🍅簡直係打邊爐必定最佳嘅配搭蔬菜!👍🏻鮮炸脆響鈴呢度嘅炸響鈴係即叫即炸的,一上枱已經聞到好香好吸引,一試落口仲十分脆口!五味豚併盤併盤內含五款不同位置及口味嘅豚肉🥓🍖好新鮮嫩滑!四圍餃尚盛其中有兩款係好特別嘅:木耳鮮蝦雲吞餃、西洋菜香菇餃。木耳鮮蝦雲吞餃入面真係有超大隻鮮蝦,木耳好想爽口;西洋菜香菇餃食落口有濃濃嘅新鮮西洋菜味道,而且好清爽!

蟲草花花膠燉雞腳

百花釀油條

田園盛

鮮炸脆響鈴

五味豚併盤
併盤內含五款不同位置及口味嘅豚肉🥓🍖好新鮮嫩滑!

四圍餃尚盛

2023-03-18
2023-03-24 1086 浏览
約咗朋友聚舊,佢介紹呢間位於吳松街嘅“尚鮮火鍋海鮮料理”,話地點都好方便 (佐敦地鐵站A出口行5分鐘)😊,而且店內裝修是私房菜格局,環境唔會好嘈雜,店員服務又好貼心🥰。香茅花甲雜菌鍋 $194湯底配料豐富有花甲🦪、蝦🦐、雜菌🍄、馬蹄,味道清甜。牛三併 $268包括有雪花牛柳粒🐂、特上手切牛🐂及本地手切牛🐂。每款肉質都軟腍有牛肉味,牛柳粒因為形狀而相對有咬口🥰,特上手切牛的牛肉味及油脂味更香😋。花枝片 $86花枝切成薄片,在鍋內灼一灼即可,肉質柔軟,味道鮮甜😋。黑豚肉片 $55🐖表面看上去好像生的燻蹄片😂,每片豚肉中間夾雜着油脂層,肥瘦分明,口感豐富既爽脆又軟腍😋。雙併餃子 $96分別有木耳鮮蝦雲吞4️⃣粒和西洋菜香菇餃4️⃣隻。雲吞餡料飽滿,蝦肉🦐新鮮彈牙。餃子皮幾薄,每一啖都滲出西洋菜🥬及香菇🍄嘅味道。鮮打四寶丸 $86四寶有牛肉丸🐂、豬肉丸🐖、鮮蝦丸🦐及墨魚丸🦑各兩粒。丸子質感軟滑有肉汁,帶有本身食材的味道😋。田園盛(有機) $86蔬菜🥬份量多,娃娃菜及唐生菜都新鮮,白蘿蔔片多汁冇渣,蕃茄🍅及粟米🌽都十分清甜。總括而言,火鍋店價錢合理,店員服務貼心,餐廳食物選擇多,有火鍋、串

香茅花甲雜菌鍋 $194
湯底配料豐富有花甲🦪、蝦🦐、雜菌🍄、馬蹄,味道清甜。

牛三併 $268

花枝片 $86
花枝切成薄片,在鍋內灼一灼即可,肉質柔軟,味道鮮甜😋。

黑豚肉片 $55

雙併餃子 $96

鮮打四寶丸 $86

田園盛(有機) $86

總括而言,火鍋店價錢合理,店員服務貼心,餐廳食物選擇多,有火鍋、串燒、刺身、泰式/日式/川式小食,仲有私房菜,真係應有盡有❤️,總有一樣滿足到你,係一班朋友聚餐嘅好地方🥰。

2023-03-21
2023-03-13 53 浏览
特別日子當然要去d高水準嘅餐廳慶祝, 見到Openrice有600個哈哈笑食評就一早book定檯,唔使驚walk-in冇位嘛餐廳面積唔算大,但係整體環境好乾淨衛生,就算係火鍋店地下都唔會油淋淋跣親客人~另外服務員好好,會主動清理食完嘅空碟,幫客人換返新碟!—————————————————————📍 尚鮮海鮮料理地址: 佐敦吳松街62-64 幸福商業大廈1樓✍🏻/食評/黑豚肉片 $55豬肉唔油膩, 肥瘦分明, 就算淥咗5分鐘都完全唔鞋😭油麥菜 $39勁大碗又爽口😂😂好適合打邊爐😝手切安格斯牛 $209超級讚!!手切牛每一片都切到好平均,而且牛片油脂飽滿, 入口即溶嘅感覺好正🥹鮮打四寶丸 $86極度推薦俾選擇困難症患者😆有曬牛丸,豬肉丸,蝦丸,墨魚丸,每隻都各有特色,非常彈牙,特別鍾意蝦丸🥰芝心獅子狗卷 $44芝士係兩層之間流心,而且食得出唔係cheap cheap芝士,好有鹹香味😍百花釀油條 $67店員上檯個時話可以即食亦可以放落湯淥幾秒,個人鍾意淥一陣,因為放得耐嘅話會凍咗比較乾身雙拼餃子-木耳鮮蝦雲吞 & 西洋菜香菇餃 $968隻餃子都大大隻,餡料十足,真係有原隻蝦粒係雲吞入面,調
—————————————————————
鮮打四寶丸 $86
芝心獅子狗卷 $44
百花釀油條 $67
雙拼餃子-木耳鮮蝦雲吞 & 西洋菜香菇餃 $96
8隻餃子都大大隻,餡料十足,真係有原隻蝦粒係雲吞入面,調味得非常入味😌
自家製青檸梳打蜂蜜 & 自家製洛神花蜂蜜茶 $26@1
呢個係飲完一杯再叫多杯,食麻辣湯底必叫,非常解辣仲要好大杯又唔貴,重點係自家製唔係用糖精~
琴晚同朋友去左呢間食食左個海鮮煲,蝦丸,雜錦嘅餃子,油條蝦膠服務係幾好 但係食完我個朋友要入醫院依家腸胃炎唔可以食野釣緊鹽水我就又痾又發燒又發冷咁我只係好彩冇我朋友既情況咁嚴重!比左千幾銀出黎食野 食到個人咁樣換黎既只係一個對你官方既答案抱歉都唔敢用 遺憾???我見一月份既時候已經有人中過招依家三月又再有人中招呢間餐廳啲食物質素係如何相信大家都有目共睹!如果唔信邪既真係可以去試試不過記得去之前拎定病假😰
琴晚同朋友去左呢間食
食左個海鮮煲,蝦丸,雜錦嘅餃子,油條蝦膠
服務係幾好 但係食完我個朋友要入醫院
依家腸胃炎唔可以食野釣緊鹽水
我就又痾又發燒又發冷咁
我只係好彩冇我朋友既情況咁嚴重!
比左千幾銀出黎食野 食到個人咁樣
換黎既只係一個對你官方既答案
抱歉都唔敢用 遺憾???
我見一月份既時候已經有人中過招
依家三月又再有人中招
呢間餐廳啲食物質素係如何
相信大家都有目共睹!

如果唔信邪既真係可以去試試
不過記得去之前拎定病假😰
2023-03-05
2023-03-04 38 浏览
📌佐敦 尚鮮海鮮料理前嗰排天氣忽然轉冷,所以就想打個爐暖下個人!咁啱朋友推薦食呢間邊爐,話成個湯底好養身,打完都唔會覺得肥/熱氣,所以就去試試佢!椰子清雞鍋($227)打邊爐最緊要就緊係個湯底!呢個湯底好有椰子嘅清甜味,仲落左半隻雞落去煲,令成個湯底好有鮮味!同埋唔會太重口味,啱曬又想打邊爐又唔想肥嘅我:)田園盛有機菜($86)店家好有心機咁砌左個蔬菜盆,不得不說,呢個湯底再加埋啲粟米真係一流!啲粟米係好甜!一定要食!鮮炸脆響鈴($55)有別於出面街市一盒盒嘅響鈴,呢個新鮮炸嘅響鈴黎得更脆口,又唔會太重油溢味,點埋啲醬食,一流!!手切安格斯牛($209)打邊爐又點會少得牛!呢碟牛一上菜就見佢肥脂分佈平均,肉質鮮嫩,一啲都唔韌。而份量就大概夠2個人食,大食嘅朋友就最好叫多啲啦~四色丸尚盛($94)絕對係有驚喜嘅丸!四丸包括金沙鮮牛丸、松露豬肉丸、甜薯墨魚丸、芥末籽蝦丸,我自己最中意就係芥末籽蝦丸,芥末味唔會太重,亦可以帶出蝦嘅鮮味!雙併餃子($96)我地叫左木耳鮮蝦雲吞同西洋菜香菇餃,每隻餃子都好足料,特別係啲鮮蝦餃,咬落去好彈牙,份量都好夠2個人食
📌佐敦 尚鮮海鮮料理

椰子清雞鍋($227)

田園盛有機菜($86)

鮮炸脆響鈴($55)

手切安格斯牛($209)

四色丸尚盛($94)

雙併餃子($96)
2023-03-01 46 浏览
呢間餐廳係朋友推介我嘅,佢話食物質素幾高,同埋又冇限時限刻!最啱成大班朋友聚會!✨藥膳花彫醉難鍋有好補血嘅當歸,而且雞嘅份量都幾多!✨牛三併雪花牛柳粒/特尚手切牛/本地手切牛😛特尚手切牛雪花非常均勻,接近入口即溶!🤗本地手切牛同雪花牛柳粒,牛肉味好濃郁,都幾易入口容易咬開✨黑䐁肉片估唔到豬肉都幾好食!同埋唔肥!但係又可以做到唔鞋✨鮮打四寶丸(鮮打牛丸、豬肉丸、墨魚丸、蝦丸)牛丸豬肉丸彈牙多汁墨魚丸同埋蝦丸真材實料食到真正嘅墨魚膠,同埋蝦膠!簡直係啖啖肉,唔會好多粉!呢間餐廳啲火鍋配料好精緻!鮮打四寶丸真係人手打,唔似得出邊啲餐廳有啲冇誠意嘅丸好多粉之餘,令到自己唔知食緊咩味又有雪味!✨雙餃子🤗木耳鮮蝦雲吞😚西洋菜香菇豬肉餃都算係皮好薄!餡料好豐富😍😍 鮮蝦雲吞感覺好新鮮,因為唔會有好多胡椒味覆蓋!✨田園盛啲蔬菜好新鮮,好精緻!一啲黑點都冇,而且粟米蕃茄都好甜!✨脆鯇魚片份量超級多!以為下邊鋪左好多菜,點知原來係大量鯇魚片!呢間餐廳啲嘢食都幾高質,而且服務態度一流

✨藥膳花彫醉難鍋

有好補血嘅當歸,而且雞嘅份量都幾多!

✨牛三併

雪花牛柳粒/特尚手切牛/本地手切牛
😛特尚手切牛雪花非常均勻,接近入口即溶!
🤗本地手切牛同雪花牛柳粒,牛肉味好濃郁,都幾易入口容易咬開

✨黑䐁肉片

估唔到豬肉都幾好食!同埋唔肥!但係又可以做到唔鞋
✨鮮打四寶丸(鮮打牛丸、豬肉丸、墨魚丸、蝦丸)

牛丸豬肉丸彈牙多汁

✨雙餃子

🤗木耳鮮蝦雲吞
😚西洋菜香菇豬肉餃

✨田園盛

啲蔬菜好新鮮,好精緻!一啲黑點都冇,而且粟米蕃茄都好甜!

✨脆鯇魚片

份量超級多!以為下邊鋪左好多菜,點知原來係大量鯇魚片!

呢間餐廳啲嘢食都幾高質,而且服務態度一流
朋友從外國回來,話食唔慣外國嘢又好掛住港式火鍋,於是特別book左間房私聊相聚,唔會有人嘈,小朋友又安全!😌今晚叫左海鮮併盤同牛頸脊,仲有油甘魚刺身!🤩海鮮同油甘魚唔駛講已經好鮮甜,個牛頸脊色肉均勻,肉味濃郁,滾兩下就食得好柔軟滑口。🤤 其他配菜都好有水準吖! 四色丸各有特色,全部都係手打丸呢!蔬菜併盤咩都有,唔駛煩~ 粟米仲好甜,小朋友仲自己一個人食左成條!😂朋友話好耐冇食過咁新鮮嘅食物,今晚真係好滿足啊!🥰好開心吖!😆

今晚叫左海鮮併盤同牛頸脊,仲有油甘魚刺身!🤩

朋友話好耐冇食過咁新鮮嘅食物,今晚真係好滿足啊!🥰

好開心吖!😆
  • 鮮打四寶丸
  • 田園盛(有機)
  • 海鮮拼盤
今次嚟到佐敦打邊爐,人大咗都係散叫好過食放題,高質好多🤣尚鮮主打好多海鮮,但今次冇嗌到,唯有下次再試🥹醬料好欣賞有麻油,令到醬汁昇華🤭上湯底喇!揀咗血池麻辣同姬松茸冬瓜🥹麻辣嗌咗小辣都食到,店員有時會行過嚟幫我地畢走啲油,太好服務了吧。姬松茸好多,湯底清而不淡😍手切安格斯牛雖然係手切,但每一片都切得好薄,唔會厚度食牛扒咁,有牛味,唔鞋,肥瘦適中黑豚肉片成座山咁🤣肥瘦分明一層層好正🥹鮮打四寶丸墨演同蝦演都好彈牙好正😍牛演同豬肉演都好入味,唔會痴牙,有肉味得嚟又唔會冇口感餃子雙拼:木耳鮮蝦雲吞+西洋菜香菇餃呢度啲餃子好出色,餃子皮非常薄,餡又多,煮多一陣都驚啲皮穿,鮮蝦雲吞啲鮮蝦非常大隻😍😍脆鯇魚片唔腥,每片好大塊,媽媽表示欣賞😍西洋菜唔老嘅西洋菜,好啱打邊爐😍下次一定要再嚟食佢啲海鮮😍😍
今次嚟到佐敦打邊爐,人大咗都係散叫好過食放題,高質好多🤣

上湯底喇!揀咗血池麻辣同姬松茸冬瓜🥹

手切安格斯牛

黑豚肉片
成座山咁🤣肥瘦分明一層層好正🥹

餃子雙拼:木耳鮮蝦雲吞+西洋菜香菇餃

脆鯇魚片
唔腥,每片好大塊,媽媽表示欣賞😍
西洋菜
唔老嘅西洋菜,好啱打邊爐😍

下次一定要再嚟食佢啲海鮮😍😍
2023-02-22 30 浏览
今晚同媽媽去撐枱腳天氣凍凍地 就去咗食打邊爐因為我哋都唔係食得之人 所以唔揀任食呢間都可以話係最近食過咁多食材,最新鮮最好嘅一間先講個醉雞鍋佢好貼心 有職員幫我哋整埋雞 預埋時間 所以唔會過熟 食晒雞件先開始響鈴好脆又唔會一陣油味 一睇就知唔係用萬年油整啦餃子有西洋菜冬菇餃同木耳鮮蝦雲吞兩個都好好食 調味啱啱好牛肉好新鮮 有牛味 肥瘦適中菜籃媽媽就好鍾意佢話個湯底好甜 所以煮咗啲菜都好正最後係四寶丸 肯定全部都係自己整 好彈牙好足料另外一樣要讚嘅係 我平時成日都會畢起鍋面嘅油同泡 而呢度嘅職員係會幫你做埋另外我哋再嗌咗一楂青檸梳打酸酸地幾開胃 配合埋打邊爐 一絕呢餐飯好滿意
今晚同媽媽去撐枱腳
天氣凍凍地 就去咗食打邊爐
因為我哋都唔係食得之人 所以唔揀任食

呢間都可以話係最近食過咁多食材,最新鮮最好嘅一間
先講個醉雞鍋

另外我哋再嗌咗一楂青檸梳打
酸酸地幾開胃 配合埋打邊爐 一絕
呢餐飯好滿意
2023-02-22 26 浏览
睇完戲出嚟都成9點幾,比著幾年前仲有大把餐廳可以選擇,一場疫情好多嘢都斬掉重練🫣行咗成半個鐘落咗佐敦廟街,終於都比我搵到間睇落都幾高質嘅火鍋店,仲要喺附近,事不宜遲就就上去試吓😻火鍋店喺大廈嘅一樓,一開lift門就係🤗一坐低店員就好快手咁捧咗個火鍋醬料tray上嚟,老公打邊爐最鍾意喺度溝來溝去,合晒佢河車🤣餐廳有沖繩生啤祭,禮拜一到禮拜七由買一送一到買七送七,好鬼吸引呀!!!如果唔係老公要揸車真係好想叫酒飲🥲火鍋配料選擇好多,仲有啲二至八人嘅套餐😳叫埋成班friend上嚟開P打邊爐都得😻最吸引我就梗係啲牛肉啦😻原來除咗火鍋之外,竟然仲有私房菜😳😳😳仲要六位已經可以開席,出面好多都要一圍🥹湯底我哋就叫咗姬松茸冬瓜湯同血池麻辣湯雙拼,冬瓜湯好鮮甜,真係湯嚟唔係落啲料加水,我同老公都各自飲咗碗先落料打邊爐麻辣湯辣就唔算好辣,但入口都幾麻,好過癮老公唔食魚既,我就自己叫咗盤脆鯇魚片嚟獨食難肥下😌仲叫咗木耳鮮蝦雲吞同埋西洋菜香菇餃雙拼我餃子同雲吞好足料,成隻湯羹咁大隻😳脆鯇魚片好新鮮, 淥10零秒就食得,薄得嚟好脆好爽口見啲人話呢度嘅手打丸最出名,果然名不虛傳。叫咗款四色丸尚盛,分別有金沙鮮牛丸

最吸引我就梗係啲牛肉啦😻

原來除咗火鍋之外,竟然仲有私房菜😳😳😳
仲要六位已經可以開席,出面好多都要一圍🥹

麻辣湯辣就唔算好辣,但入口都幾麻,好過癮

我餃子同雲吞好足料,成隻湯羹咁大隻😳
脆鯇魚片好新鮮, 淥10零秒就食得,薄得嚟好脆好爽口

見啲人話呢度嘅手打丸最出名,果然名不虛傳。叫咗款四色丸尚盛,分別有金沙鮮牛丸+松露豬肉丸+甜薯墨魚丸+芥末籽蝦丸,四款都好有特色

尤其係金沙鮮牛丸同埋芥末籽蝦丸,鹹蛋黃好香濃,同牛丸好夾。
芥末籽蝦丸好有驚喜😻😻真係估唔到呢個配搭咁好

我最期待嘅牛牛出場啦!今次叫咗個特尚手切牛,真係好靚,油花好均勻,肉味勁濃!!早知叫盤大架啦😩

呢度除咗火鍋之外,仲有啲串燒可以叫。我地叫咗厚切牛舌,芝士獅子狗同埋免治雞肉棒嚟過下口癮
牛舌超級~厚切,外脆內軟。芝士獅子狗一啖一粒爆芝🤤好有滿足感

配料仲叫咗豆腐同埋蔬菜拼盤,蔬菜好新鮮仲要係有機嘅😻粟米超級甜

仲有好多想食嘅一次過食唔晒,下次嚟試曬其他牛先😻

• 四色丸尚盛
  • 特尚手切牛
  • 姬松茸冬瓜湯
  • 脆鯇魚片
🤭為咗捉緊冬天嘅尾巴,吃貨嘉嘉同朋友去打邊爐🍲🍺沖繩生啤星期一買一送一,唔苦易入口小麥味比較重~ 🍲姬松茸冬瓜湯打邊爐除咗個爐,最重要梗係個湯!呢個湯又平又好飲、真材實料😋😋 打邊爐之前飲返碗暖下身一流!二人海鮮盛(標準)有大蝦、蠔、鯇魚片、墨魚片、沙白、蟶子各2,特別喜歡蟶子,爽口鮮甜特尚手切牛(中)肉味白濃、口感好滑🥹手切牛係唔同啲! 唔會好油又好鞋!!!讚👍🏻鮮打四寶丸用料新鮮,唔錯👍🏻脆肉鯇片🐟特別鐘意脆脆嘅口感😚有機田園盛+烏冬食完真係飽到棒住個肚走🤣🤣
🤭為咗捉緊冬天嘅尾巴,吃貨嘉嘉同朋友去打邊爐🍲

沖繩啤酒

🍺沖繩生啤
星期一買一送一,唔苦易入口小麥味比較重~

姫松茸冬瓜湯

🍲姬松茸冬瓜湯
打邊爐除咗個爐,最重要梗係個湯!

二人海鮮盛

二人海鮮盛(標準)

用料新鮮,唔錯👍🏻

脆肉鯇片
有機田園盛
稻庭烏冬
2023-01-23 64 浏览
上星期四 放工約左ee去打邊爐 食物有好多選擇 好吸引 蟲草花花膠燉雞腳$186開始落其他餸先 店員介紹我地先試試個湯底 一試 非常驚喜 好好飲 好清甜 好足料 蟲草花,花膠,雞腳都好多 我忍唔住飲左2碗 黑豚肉片$55肉質好好 食得出好新鮮 田園盛$86打邊爐點少得菜 呢個好多款菜 我特別鍾意粟米蕃茄同娃娃菜 鮮炸脆響鈴$55店員同我地講係即炸ge 食落去果然唔同 索晒d湯再加埋醬汁 正 手切安格斯牛$209牛肉黎講 呢個牛真係冇得頂 好鮮甜 四色肉尚盛$94呢幾粒丸都好特別 入面有唔同ge 雙併餃子$96 木耳鮮蝦雲吞 & 西洋菜香菇餃兩款都好足料 蝦肉好鮮 而西洋菜餃都好特別 好少地方食到 好味 檸檬飲品$68 Overall 呢間服務好好 食物又好味 我特別鍾意個湯底 一定會再幫襯
上星期四 放工約左ee去打邊爐 食物有好多選擇 好吸引

蟲草花花膠燉雞腳$186