2024-07-05
因為呢日想食日本嘢喺第一城,一係元氣一係和民,諗住和民多啲款式,因為朋友想食啲熱食,中和返 所以就嚟和民午市套餐會抵好多,不過份量其實都唔大,我哋嗌埋小食加加埋埋$200一個人嘅話都會唔飽,加$39有個牛肉飯,但係原來只係好似白飯多極少量嘅肥牛 壽喜燒鍋太鹹太甜 而且份量都唔大,本身會配有烏冬同粉絲 烏冬,好彈牙好味蔬菜份量都唔錯因為想食海鮮又想食啲餸菜,嗌咗個海鮮鍋一齊食,二至三人嘅份量其實都唔係太多,而且個湯底非常之奇怪其實好快都會食晒,就算大家每人嗌咗一個餐再食到完全冇難度刺身OK,朋友就覺得唔夠鮮味我就OK,一定同唔到出面高級餐廳比,但係呢個價錢比嘅質素同元氣差唔多 $39/3 OK啦帶子$39.2粒就唔係好抵食,冇乜鮮味,好似解凍都未夠唔記得咗加幾多錢有個餃子非常之甘油但係味道OK嘅今餐嘅三文魚反而幾鮮味幾厚切,呢個係跟朋友嘅拉麵餐, $129整體質素可以,不過海鮮鍋個湯底問返店員佢話係酸辣,但係我覺得係好奇怪嘅酸再加都冇辣味覺得似壞咗多啲…. 海鮮鍋$159唔係好值得,份量其實唔大囉 服務就唔錯,環境都OK 不過有得揀都未必再嚟食 因為呢個價錢可以有更好選擇
壽喜燒鍋太鹹太甜 而且份量都唔大,本身會配有烏冬同粉絲 烏冬,好彈牙好味 蔬菜份量都唔錯
因為想食海鮮又想食啲餸菜,嗌咗個海鮮鍋一齊食,二至三人嘅份量其實都唔係太多,而且個湯底非常之奇怪 其實好快都會食晒,就算大家每人嗌咗一個餐再食到完全冇難度 刺身OK,朋友就覺得唔夠鮮味我就OK,一定同唔到出面高級餐廳比,但係呢個價錢比嘅質素同元氣差唔多 $39/3 OK啦 帶子$39.2粒就唔係好抵食,冇乜鮮味,好似解凍都未夠 唔記得咗加幾多錢有個餃子非常之甘油但係味道OK嘅
服務就唔錯,環境都OK
不過有得揀都未必再嚟食 因為呢個價錢可以有更好選擇