餐厅: 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-01-23 1210 浏览
我趁有半天空檔時間,走到大西北探望好耐無見嘅朋友仔😆今次去我朋友屋企附近嘅餐廳聚舊同食飯🍴呢間餐廳主打食石燒牛扒😈有唔同種類供客人選擇👉🏻例如牛柳同牛板腱😇但係我地揀左肉眼牛扒同西冷牛扒😜落單時候需要向店員講自己想食牛嘅部位同份量🤩然後選一款配料😂有青蔥/生洋蔥🧅/蒜蓉,如果想轉套餐,只需要加$30可選以下三款,汽水🥤+配菜+甜品🥰更有生啤同紅酒供成人選擇!🐂 西冷牛扒322g $295充滿生洋蔥味嘅西冷😬雖然牛味非常重,但係筋部實在多左d~🥩肉眼牛扒305g $271厚厚實實嘅牛扒,份量好足,但本身肉眼嘅口感好韌,所以有時咀嚼會難左d🥺枱面亦有唔同嘅調味料俾客人選擇 -》七味粉、燒肉汁、海鹽、黑胡椒俾客人調味😜配菜方面,我哋揀咗木魚絲三文魚海苔溫泉蛋丼,飯素配溫泉蛋,係我喜歡的配搭😘仲有沙律配胡麻醬,如果可以多醬就好了!另外揀了波子汽水同香芋雪糕🍦做今餐嘅尾聲🤠總括而言 (5個❤️‍🔥係最高)好味指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍🤍服務態度 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍環境打卡 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍🤍回頭指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍🤍📍岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ 🏢屯門良德

🐂 西冷牛扒322g $295
充滿生洋蔥味嘅西冷😬雖然牛味非常重,但係筋部實在多左d~

🥩肉眼牛扒305g $271

總括而言 (5個❤️‍🔥係最高)
好味指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍🤍

🕗星期一至日 11:30 - 22:00

#屯門美食 #屯門必食 #牛排 #食好西 #美食 #石燒
2022-11-13
2023-01-20 176 浏览
屯門開咗新嘅牛扒屋,之前行過幾次都已經好想試㗎啦,今日就試吓佢咩料先。原來呢度係半自助嘅形式,你揀咗一款牛扒之後就可以揀重量,俾錢嘅時候話比店員知,佢就會即場幫你切你想食嘅牛扒㗎啦。我今次叫咗一個肉眼扒套餐。叫套餐好抵呀👍加多$30就可以揀多三樣嘢,我就揀咗沙律、湯同埋飲品。塊牛扒到嘅時候我嘩左一聲,點解咁大塊嘅?正呀!🤤🤤🤤牛扒好juicy,牛味又好重。食得出佢嘅黑椒汁係好有心咁樣調教出嚟,因為黑椒汁係加咗柚子汁架,所以食牛扒啖啖肉得來又唔會太遛。食完之後記得要擺走自己個盤,大家一齊出一分力,清潔嘅姐姐都唔使咁辛苦呀嘛☺️

2023-01-17 144 浏览
牛扒套餐- 牛柳$234Step1 係揀一款配料,知男人鍾意食洋蔥,所以自己揸主意揀洋蔥比佢🙈 仲+$30轉套餐,有三款野食可以揀 ,揀左白飯、和風湯同可樂,仲可以揀其他,例如:木魚絲三文魚子海苔溫泉蛋丼 呢款就額外要+15,仲有紅酒 啤酒🍻可以揀🤤而主角牛柳就細嫩多汁,肉味亦非常突出,加埋洋蔥口感味道豐富,男仔食都夠飽。PREMIUM- 西冷 $250+$30轉套餐有一樣都係揀3款,最後揀左白飯、溫泉蛋同沙律而西冷既話 油花就冇肉眼咁豐富,但係分布比較平均,肉質會比較有韌勁,肉味比較突出。會有牛嘅肉味同埋油花嘅甘香!
牛扒套餐- 牛柳$234

PREMIUM- 西冷 $250
+$30轉套餐有一樣都係揀3款,最後揀左白飯、溫泉蛋同沙律
2023-01-13 117 浏览
話說呢排好想鋸扒🤩尋覓咗一段時間終於比我發掘到一間性價比極高嘅食牛扒嘅餐廳✨餐廳嘅風格唔係行扒房嘅路線 但係絕對有扒房嘅質素㗎~今日去到位於屯門既[岩盤牛扒]未去到門口已經俾外圍既燈光吸引咗我嘅眼球~餐廳係行自助形式既 首先係點餐選擇肉類 呢度嘅牛扒有好多唔同嘅部位可以選擇 分別有肉眼/西冷/封門柳/牛板健/日本和牛等等~全部肉肉都好新鮮 order時即叫即切 如果想食多啲或者少啲都可以直接同店員提出 非常貼心呀✨今次我就選擇咗食肉眼扒~牛肉味道好濃郁 好香✨再加上配搭埋蒜蓉 嘩嗰陣味~返到屋企都仲喺度回味緊 如果客人有需要可以加$30轉餐 /加$15轉做溫泉蛋飯呢間餐廳價錢雖然略貴~但係佢哋嘅牛扒真係好有質素 好出色㗎~大家有興趣嘅朋友 唔好猶豫啦,即刻去試吓啦✨📍 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) (屯門)屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖#香港好去處#香港必食#屯門必食#牛魔王必食 #牛扒#扒房#性價比高餐廳 #日本自助 #日本風格#blog#bloggers
[誠意滿分日式牛扒]

屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖

屯門牛扒必食 即切即磅即燒西冷今日去屯門搵朋友,臨返屋企前見到呢間岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ,作為牛魔王嘅我當然唔可以錯過啦!!今次試了即切即磅即燒西冷牛扒,肉質超好超濃牛味,超滿足!餐廳以自助形式,看完餐牌,選好肉後便可以下單,餐廳有多款唔同部位嘅牛比人揀,分別係有西冷、肉眼、牛柳、牛板腱、後腰三角肉、封門柳、日本和牛,放晒喺凍櫃任人揀。呢到嘅牛扒係以重量計算價錢,我就揀咗西冷,加$30更可以變套餐,入面會有溫泉蛋、味噌湯、飲品、沙律、白飯等等。我選了300g的西冷,見到店員拎出大大嚿肉,喺我面前即切,師傅都好準確,最後切了326g,價錢係$268。而配料共三款可以選擇:青蔥、生洋蔥、蒜蓉🧄,配料我揀咗蒜蓉、配套餐嘅白飯、蘋果汁、味噌湯!超期待,一上枱已經被「渣渣聲」嘅鐵板聲吸引,想食幾成熟,可以自己控制,枱上更調味料可以自己調味,自助嘅好處就係乜都可以掌握之中!牛扒方面,西冷的肉味濃,肉質有彈性,較有嚼勁,我怕食太肥,所以好岩我,牛扒肉質豐富有彈性!配以蒜蓉非常配合,好夾呀!整體: ⭐⭐⭐⭐⭐/5分味道:⭐⭐⭐⭐⭐/5分服務:⭐⭐⭐⭐⭐/5分
屯門牛扒必食 即切即磅即燒西冷

整體: ⭐⭐⭐⭐⭐/5分
味道:⭐⭐⭐⭐⭐/5分
服務:⭐⭐⭐⭐⭐/5分

• 西冷牛扒
2022-12-22 170 浏览
天氣凍特別想食啲熱辣辣既野 經過就比個牛頭吸引左 石板燒就岩哂啦✨ 餐廳座位多 坐得舒服一入去就望到玻璃櫃入面放左牛既唔同部位 店員會根據客人揀既部位同重量再切 可以自己控制份量🤗 即切即燒~ 我揀左285g 西冷 套餐揀左白飯 溫泉蛋 和風湯🥩西冷扒以300度熱石板上 原本已經燒到三分熟 可以自己控制熟度😚 牛扒賣相吸引 西冷肉質軟嫩 肉味濃 juicy 配上海量蒜蓉同粟米好香🌽枱面有鹽/ 黑椒/ 柚子燒肉汁可以自己調味 🧂 米飯用日本米 再撈埋日本溫泉蛋 好滿足~ 和風湯入面有一舊舊瘦肉 海帶好足料🥰值得一讚 餐廳仲提供左圍裙比客人 好貼心🙌🏻 所有野都可以自己話事~ 食幾多 幾成熟 岩哂自己口味😚西冷 $208 (1g = $0.73) + 套餐 $30岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ 📍屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖

西冷 $208 (1g = $0.73) + 套餐 $30

岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ
📍屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖

2022-12-14 192 浏览
間中想自已去鋸扒,就會光顧這些連所扒店,因為總有一間在附近,午餐的時候可以食完再回去工作,十分方便快捷。店內有不同部位的牛扒可供選擇,按重量來計算價錢, 可接照自己的食量來選擇。★ 300g 西冷 $0.73/g (套餐另加$30)這次選了西冷配蒜蓉,由直接鐵板上,可自行選擇幾成熟。西冷肉味頗濃,肉汁豐富,但略嫌有少少筋。旁邊有調味料可以選擇,如柚子醬、玫瑰鹽和黑椒等,可根據自己口味增添。此外,我再加$30轉套餐,選了沙律、麵豉湯和蘋果汁。建議一定要加沙律,清新的口感能有效中和油膩。而麵豉湯亦相當有驚喜,吃得出是加了牛肉做湯底,味!更為豐富和濃郁。最後,不推薦蘋果汁,因為有藥水味,最尾還會回甘!!!

★ 300g 西冷 $0.73/g (套餐另加$30)

星期日和男朋友中午去屯門玩,順便去附近覓食~今次試了即切即磅即燒西冷牛扒(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)超滿足! 餐廳有多款不同部位的牛扒選擇,有西冷、肉眼、牛柳、牛板腱、後腰三角肉、封門柳、日本和牛(西冷/肉眼)! 全部肉都非常新鮮,大大舊肉放在凍櫃,任人選擇~餐廳以自助形式,看完餐牌,選好肉後便可以下單~以重量計算價錢,如果想吃多一點,便可以叫他切大一點(≧∇≦)加$30更可以變套餐~可以加配溫泉蛋、味噌湯、飲品、沙律、白飯等! 我選了300g的西冷(最後切了322g):$265配料:洋蔥套餐:白飯、可樂、味噌湯 看到店員拿出大大嚿肉,在我面前即切(*ˉ︶ˉ*)好震撼! 哈哈,大大舊,好滿足⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄共三款配料可以選擇:青蔥、生洋蔥🧅、蒜蓉🧄西冷扒以直接鐵板上! ! 一上枱已經被「吱吱聲」吸引o(≧v≦)o 想食幾成熟,可以自己控制,枱上更調味料可以自己調味,非常方便,肉汁豐富😍西冷的肉味濃,肉質有彈性,較有嚼勁~油花不算多,不會太多肥膏,而且肉質豐富有彈性!洋蔥的份量剛剛好,配上牛扒一起吃特別香口👍餐廳除了有牛扒選擇外,還有牛肉丼飯、烏冬、拉麵等🍜我們還叫了一個燒牛肉丼來試試~

我選了300g的西冷(最後切了322g):$265
配料:洋蔥
套餐:白飯、可樂、味噌湯

共三款配料可以選擇:青蔥、生洋蔥🧅、蒜蓉🧄

餐廳除了有牛扒選擇外,還有牛肉丼飯、烏冬、拉麵等🍜
我們還叫了一個燒牛肉丼來試試~ $50 (M)
一啖牛肉一啖飯,簡直是無與倫比的美味😌瞬間被男朋友秒光🤣在吃飯的同事,有看到很多人在買外賣,他們大多是買丼飯的,價錢實惠,味道很好,難怪多人購買!

整體來說,這裏的座位很闊落,採用自然光,所以餐廳非常光猛,又有不同類型的給人選擇,非常適合一家大細來吃飯👍🏻

另外,餐廳的店員亦很細心,會提醒岩盤的溫度熱要小心~整體來說體驗不錯,是一間CP值很高的店!
2022-12-01 173 浏览
平時喺建生邨果邊做完嘢想食好啲都要走返出屯門市廣場今日終於比我喺附近寶怡花園 見到間岩盤牛扒😍入面有好多唔同部位嘅牛扒俾你揀佢按返重量計返幾多錢 想食多啲就叫大嚿啲今日我就揀咗肉眼試吓 佢有三款配料 可以加揀其中一款有青蔥 生洋蔥同埋蒜蓉我最後就揀咗青蔥 佢加$30仲可以變成一個套餐 有好多選擇又例如白飯 湯 溫泉蛋 沙律 同埋嘢飲我叫咗個白飯同埋溫泉蛋😍 呢個配搭真係一流👍🏻👍🏻肉眼扒直接鐵板上大大塊 肉汁豐富😍想食幾成熟,仲可以自己決定側邊仲有調味料可以自己加 非常方便下次唔使特登走返出去屯門市廣場度搵好嘢食好方便👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
平時喺建生邨果邊做完嘢

我叫咗個白飯同埋溫泉蛋😍
呢個配搭真係一流👍🏻👍🏻

肉眼扒直接鐵板上
大大塊 肉汁豐富😍
想食幾成熟,仲可以自己決定
側邊仲有調味料可以自己加
非常方便

肉眼扒
2022-11-29
午餐
肉眼扒
2022-11-17 207 浏览
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 屯門 - 岩盤牛扒 ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 上次喺將軍澳食過見到工作附近開咗呢間岩盤牛扒就搵日去試吓💕呢間舖頭面積好大 坐得好舒服店面嘅牛頭logo 好可愛啊今次叫咗 肉眼 300g 餐比較上次嚟講係選項多咗選擇 例如+$15 可以有鰹魚溫泉蛋丼仲有波子汽水 好懷念呀~肉眼扒嚟到仲係滋滋響 超開心啊份量超大塊 上面都加左好多蒜不過較多根我覺得下面嘅粟米係最好食木魚絲飯都估唔到幾出色配埋牛肉食簡直係一流◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.📍岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) (屯門)屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖

上次喺將軍澳食過
見到工作附近開咗呢間岩盤牛扒
就搵日去試吓💕

呢間舖頭面積好大 坐得好舒服
店面嘅牛頭logo 好可愛啊

今次叫咗 肉眼 300g 餐
比較上次嚟講
係選項多咗選擇 例如+$15 可以有鰹魚溫泉蛋丼
仲有波子汽水 好懷念呀~

肉眼扒嚟到仲係滋滋響 超開心啊
份量超大塊 上面都加左好多蒜
不過較多根
我覺得下面嘅粟米係最好食

木魚絲飯都估唔到幾出色
配埋牛肉食簡直係一流

◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.

2022-11-17 116 浏览
屯門寶怡花園 岩盤牛扒一直喺附近返工最近見到間新餐廳去試吓先~餐廳外已經有個超大嘅牛頭形狀公仔一睇就知餐廳嘅牛品項比較優秀就試吓呢度嘅鐵板牛先~鐵板超熱 大家小心燙手本身塊牛扒已經有少少位熟自己利用鐵板熱力煎成想要嘅熟度今次揀咗西冷300g竟然咁大塊 高估咗自己仲揀咗蒜蓉、雪糕、木魚溫泉蛋飯、果汁超豐富呀~西冷下面仲舖咗粟米🌽索曬精華好好味最後食返杯日本雪糕 🍦正~記得食完要放返好托盤入去指定位置 保持整潔
屯門寶怡花園 岩盤牛扒

一直喺附近返工
最近見到間新餐廳去試吓先~
餐廳外已經有個超大嘅牛頭形狀公仔
一睇就知餐廳嘅牛品項比較優秀
就試吓呢度嘅鐵板牛先~

鐵板超熱 大家小心燙手
本身塊牛扒已經有少少位熟
自己利用鐵板熱力煎成想要嘅熟度

今次揀咗西冷300g
竟然咁大塊 高估咗自己
仲揀咗蒜蓉、雪糕、木魚溫泉蛋飯、果汁
超豐富呀~

西冷下面仲舖咗粟米🌽索曬精華好好味

最後食返杯日本雪糕 🍦正~

記得食完要放返好托盤入去指定位置 保持整潔
漫長既小學生涯先岩岩開始左幾個月,岩岩先經歷完第一次考試成績係點真係理唔到咁多,佢盡左力我就覺得足夠了既然試又考完,當然我同佢都要放鬆一下啦所以就一早相約左朋友仔去左附近既Playhouse 玩,玩完我同gogo 就覺得有d 餓,所以就係附近搵下野食諗起朋友仔之前同我講,係寶怡花園有間即揀即磅即切既牛扒咁即刻去試下究竟係唔係真係咁正先?係店鋪面前面有一個好Sharp 醒既牛牛燈牌,店鋪亦以乾淨全自助形式,而店鋪就係你想食幾多就砌幾多,多數由200g起跳,有不同既牛肉類選擇就係有牛柳($0.57/g),;牛板腱($0.67/g);肉眼($0.71/g)西冷($0.73/g);後腰三角肉($0.79/g)封門柳($0.79/g);日本和牛(肉眼/西冷) $1.85/g而一入門口就有一個凍櫃可以揀選你想要既肉類,仲可以睇下有咩岩自己食,而今次我地就揀左肉眼睇住店員姨姨拎起一大件既肉眼去切,睇住佢砌好了,份量亦係磅好給我看過後,就可以再選擇配料配料有青葱/生洋蔥/蒜蓉可以揀,我就只係揀咗蒜蓉然後就可以番埋位等一陣啦店鋪係以全自助形式,所以位置係自由選擇同時亦可以自己取水及把吃完既餐擺回托餐處在
漫長既小學生涯先岩岩開始左幾個月,岩岩先經歷完第一次考試
成績係點真係理唔到咁多,佢盡左力我就覺得足夠了
既然試又考完,當然我同佢都要放鬆一下啦

所以就一早相約左朋友仔去左附近既Playhouse 玩,
玩完我同gogo 就覺得有d 餓,所以就係附近搵下野食
諗起朋友仔之前同我講,係寶怡花園有間即揀即磅即切既牛扒
咁即刻去試下究竟係唔係真係咁正先?

係店鋪面前面有一個好Sharp 醒既牛牛燈牌,
店鋪亦以乾淨全自助形式,
而店鋪就係你想食幾多就砌幾多,多數由200g起跳,
有不同既牛肉類選擇
西冷($0.73/g);後腰三角肉($0.79/g)
而一入門口就有一個凍櫃可以揀選你想要既肉類,
仲可以睇下有咩岩自己食,而今次我地就揀左肉眼
睇住店員姨姨拎起一大件既肉眼去切,睇住佢砌好了,
份量亦係磅好給我看過後,就可以再選擇配料
配料有青葱/生洋蔥/蒜蓉可以揀,我就只係揀咗蒜蓉
然後就可以番埋位等一陣啦
店鋪係以全自助形式,所以位置係自由選擇
同時亦可以自己取水及把吃完既餐擺回托餐處
在每個座位上也有不少既調味料,
如岩鹽黑胡椒及一些醬汁
適合在吃牛扒時作為調味
當牛扒煎好了,就可以到點餐處拎取啦
呢一塊300g 既肉眼牛扒真係同牙籤講既一樣
真係好Large 大塊扒呀
牛扒面有一堆蒜蓉,我即時把蒜蓉放到鐵板處煎香
牛扒本身煎到約三成熟,如果喜歡吃較生的
記得要快點吃,唔係就會被鐵板的熱力加速地煮熟牛扒啦
由於我掛住影相,牛扒都煎得大約六七成熟
如喜歡吃牛的味道,就會比較清淡一點
我自己就喜歡加了一些岩鹽作調味之用,
感覺會有一點味道提昇的,所以大家在吃的時候就可以選擇這樣的
另外想提一下,大約可以加$30 可以轉做套餐
可以選三樣,如白飯/沙津/溫泉蛋及飲品,雪糕等等
同大爺食,佢最愛就係波子汽水及雪糕吧
整體個牛扒係好好食,雖然價錢上都唔算好平
但係有時真係好想食個牛扒,真係食一個好既牛扒
又可以揀牛扒既份量同種類,又唔洗搶心細食既朋友食唔曬
最重要係自助形式又唔怕比人趕你走
同埋所有店員都係好Nice 架,有機會一定會再黎食多次

是日分享:
岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) 屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖

就這樣完結啦,下次再見啦!(拜~)

• 肉眼扒
2022-11-13 111 浏览
想食西餐,想鋸扒,又唔想食得太formal同太貴,食呢間燒肉店就係最好的選擇啦😋 佢可以俾係揀個想食的牛肉種類同部位,仲可以揀岩份量添🤩 除左揀牛肉,佢地仲會有好多配菜俾我地揀的!只要揀左牛扒之後,佢就可以跟餐加30蚊選擇3樣配菜,配菜方面有輕食的選擇🤓,唔會限實一定要跟飯同飲品,可以跟返自己當時的情況叫返啲自己想食的野,有飯有湯有沙律有甜品,就連啤酒同紅酒都有,小朋友想飲氣水得,大人同一時間想飲酒都得呀!想食咩就叫咩,想飲咩就飲咩,夠晒自由呀,正!🥳我同朋友就叫左西冷同牛柳各樣300g的揀完肉係要揀醬汁的我就揀左蒜蓉汁,佢地俾左大量蒜頭落去,蒜香勁重😝鍾意蒜味的朋友一定要叫!😎牛柳300g=$171牛柳黎到見到係切得勁厚,睇見都心心眼😍食落幾淋,冇筋,仲有好多肉汁,又喊會太肥有好多肥膏喎🤩西冷300g=$219另外一碟都係叫左蒜蓉味的西冷🤓西冷個口感同牛柳就有啲唔同,比較有咬口啲,不過佢個肉味就會比較重,有彈性😚配菜我地就叫左木魚絲三文魚子溫泉蛋海苔飯,呢個飯幾姐食,佢哋加左飯素,仲配埋溫泉蛋,撈埋一齊食勁香濃又易入口,唔洗淨係食白飯咁悶😝 另外我地仲叫左沙律🥗佢地食麻醬沙律黎,

我同朋友就叫左西冷同牛柳各樣300g的

牛柳300g=$171

西冷300g=$219

配菜我地就叫左木魚絲三文魚子溫泉蛋海苔飯,呢個飯幾姐食,佢哋加左飯素,仲配埋溫泉蛋,撈埋一齊食勁香濃又易入口,唔洗淨係食白飯咁悶😝 另外我地仲叫左沙律🥗佢地食麻醬沙律黎,仲有波子汽水,雪糕🍦,同埋紅酒🍷
有飲品有肉又有飯,係勁豐富又多元化的一餐,食完好滿足😍

岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) (屯門)

2022-11-12 80 浏览
呢度嘅冷氣唔會好勁,唔會吹凍晒啲野食😋啲位又闊大唔使同人痴咁埋👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻又幾乾淨喎今次想試一試個牛柳先😋😋😋發現牛柳嘅切法同其他牛嘅切法唔一樣,好大舊又厚身👍🏻👍🏻不過牛柳好厚身,所以職員都話要等耐少少,不過其實都好快本身肉質好不錯,肉味好濃,再點啲原本配有嘅柚子醬汁平衡番本身油脂不多牛柳嘅特性食落唔會好乾喎,仲有啲juicy添👍🏻👍🏻👍🏻配料蒜蓉嘅量都好充足,鐘意蒜蓉就正啦!都可以將啲蒜蓉係鐵板上辣一辣就仲正🤤

屯門即叫即磅即切即燒日式石板燒牛扒餐有好多唔同種類嘅肉可以揀🔴肉眼 300g $213一上到嚟仲出緊煙燒緊 所以有好多油彈出嚟餐廳都好貼心有準備圍裙 肉眼口感咬落質地軟腍 熟度剛好🔴配料有蒜蓉、香葱、洋蔥可以任選份量我揀咗蒜蓉,夾埋啖啖牛肉食非常濃郁好正🔴重有碟柚子味嘅醬汁🍊淡淡水果微甜襯托出牛肉香味 重可以中和左牛扒嘅油脂、油膩感。🔴加$30轉套餐可選三款不同菜式1️⃣溫泉蛋(叫埋白飯嚟撈就一流啦)2️⃣沙律(芝麻醬沙律夠晒開胃)3️⃣可樂牛扒下面仲有啲粟米索晒陣肉味~岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) (屯門)屯門良德街11號寶怡花園地下15-16號舖
屯門即叫即磅即切即燒日式石板燒牛扒餐

有好多唔同種類嘅肉可以揀
🔴肉眼 300g $213
一上到嚟仲出緊煙燒緊 所以有好多油彈出嚟
餐廳都好貼心有準備圍裙 肉眼口感咬落質地軟腍 熟度剛好
🔴配料有蒜蓉、香葱、洋蔥可以任選份量
我揀咗蒜蓉,夾埋啖啖牛肉食非常濃郁好正
🔴加$30轉套餐可選三款不同菜式

牛扒下面仲有啲粟米索晒陣肉味~

岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (寶怡花園) (屯門)