2024-03-02
💰芝士翠玉瓜 (2串)- $20💰川香肉碎燒茄子 -$52💰燒牛肉串 (5串)- $68💰燒豚肉生菜卷 - $48💰燒韭菜 - $20💰燒豚肉青提卷 (期間限定)- $48💰燒特級厚切牛舌 - $58💰麻辣鴨血粉絲煲 -$98💰青檸話梅梳打- $32難得今晚Happy Friday,今日去咗灣仔間專食日式串燒嘅舖頭。環境氣氛非常似喺日本嘅居酒屋,裝修亦都好靚。😄見到佢個Menu啲嘢都幾抵食,有$10同$20一串嘅串燒選擇,今日就叫咗幾味佢哋嘅招牌串燒嚟試試🥰肉類嘅串燒例如牛舌同埋豚肉卷都非常之好食,我最鍾意燒豚肉生菜卷串同埋豚肉青提卷串,豚肉海產笑得香脆,有花感十足,配埋生菜同青提中和啲油脂感,正!😛其他嘢例如燒韭菜燒茄子同燒翠玉瓜等等,食得出啲蔬果非常新鮮,尤其是是燒茄子,唔似其他舖頭會燒過龍,冇晒茄子嘅味,佢配埋上面的肉碎粒,超正!鍋物同嘢飲都唔錯,呢個價錢可以喺灣仔食一個咁高質嘅日式串燒,真係十分之推薦,一定會再嚟。😍
💰川香肉碎燒茄子 -$52
💰燒牛肉串 (5串)- $68