2004-09-17
第一次去食呢個巴西燒烤, 維園呢個場唔錯喎, 無論indoor或outdoor的檯都可以接受, 一入場就有二個賓佬係度彈結他搞氣氛,有d人重叫佢唱生日歌, 都幾好玩喎.坐低都未夠5分鐘, 就有個姐姐好快手送上一客羊脾, 嘩!原來除左燒烤之外, 重有熱盤(炒飯,意粉,牛仔骨,炸魚柳個d啦, 我無食到) salad, 三文魚同生蠔(有冰涷住, ok啦, $98唔好有咁高期望), 唉.....真係應接不暇, 你講得出都有得你食, 羊脾鞋左d, 燒菠蘿味道咸咸地有d怪, 西冷好正, 唔鞋又有口感, 燒魷魚好好味,very good, 燒芝華力腸可能平日食得多, 無咩特別, 舵鳥扒燒得唔夠熟有血, 但調味不錯. 中式豬頸肉麻麻, 但係thai式頸肉好正, 肉唔肥又爽口, good. 雞翼一般但雞扒啖啖肉, 好正!!但最多人去食竟然係個counter, 個度有個即製pancake同pasta, pancake就ok啦但係可以自己加sauce, 好受小朋友歡迎, pasta我試了墨魚麵, 可以自選材料, 火腿,煙肉磨菇,洋蔥個d啦, 但係煮得好好味! 甜品係有生果, 可以解下食肉的油膩, 另有je
甜品係有生果, 可以解下食肉的油膩, 另有jelly, cheesecake, chocolate cake, 呢度主打食燒烤甜品緊係無咩水準啦!!
$98咁價錢有咁多野食重有咁水準, $16可以任飲汽水, $24任飲beer, 真係幾抵食, good