2010-05-13
見WEBSITE POST左d相, 原來未開張已經有藝人去試菜..我都唔執輸喇一入到餐廳已經聞到超香咖啡味, 唔使問十成就係報紙雜誌所講既香啡包..即刻order左2個,嘩, 好好彩, 我呢個order係呢一轉既last, 下一輪包出爐時間又要等一個鐘!!如果可以的話, 增加出爐時間就good good喇.十零分鐘度, 又大又香既包已經喺我面前, 脆卜卜, 內層仲有牛油, 好食到飛起食完熱辣辣包, 黎個大反轉, 絲綿冰..果然, 完全無加糖漿, 無水果伴碟, 職員介紹, 係因為冰本身已經夠晒味..good!另外, 服務方面, 本人覺得ok丫 個個職員都好落力sell餐廳產品, 雖然有時order慢左啲, 但佢地都耐心解釋, 非常好!! 繼續加油, 努力啦.下次黎要試下食main course了, 期待期待
如果可以的話, 增加出爐時間就good good喇.
下次黎要試下食main course了, 期待期待