2007-04-12 14 浏览
因為之前個間好難食食左兩啖冇咩食食左個tea芝士雞肉mushroom 飛碟拼田園沙律冇芝士個餡係....估你唔到geh...白湯..mushroom雞湯田園沙律..得兩片青瓜,加一條仔比pat千島汁gel住的伴碟菜咖啡好味~~
因為之前個間好難食
食左兩啖冇咩食

食左個tea
芝士雞肉mushroom 飛碟拼田園沙律

冇芝士

咖啡好味~~

2007-01-13 15 浏览
在深水步的電腦節走了一趟之後就去了西九龍中心的必勝客本希望遠離人群最起碼都不用排隊等位和人逼但入都去好嘈重以為去左酒樓飲茶添二個人叫左個套餐有二杯飲品二個餐湯一個長蟹腳細PIZZA 一個鮮蝦沙律重要加多個香蒜肉絲意粉份量幾夠二個人都食唔哂但長蟹腳其實係蟹柳都唔知點解散叫一個會賣百幾蚊用會員咭打九折成張單都係$213 重可以儲分
用會員咭打九折成張單都係$213 重可以儲分
2006-11-21 24 浏览
臨近萬聖節, 想不到pizzahut也會有著如此濃厚halloween氣氛的佈置, 原來是跟oceanpark的合作, 這個佈置更令我跟爸媽入去吃了一個halloween餐呢!!信用卡所做的套餐也不見得特別優惠, 便宜大概$20左右, 頭盤的龍蝦湯算是做得不錯, 因為以高級快餐店來說, 它亦算是味道濃郁, 雖不夠香滑但總算有數粒龍蝦肉在內, 令人十分滿意。超級至尊厚批, 很久都没有品嚐過了, 這個新鮮即焗的批真的不錯, 批底外脆內軟, 雖然油了一點, 但是啖啖可口的感覺真令人吃個不停, 批上的饀料就中規中舉吧! 跟以往的差不多, 總不會令人失望的黑白海鮮意粉其實即是普通意粉加墨汁意粉, 這個也是水準之作, 意粉的sauce味道極似美極的味道, 但是加上魷魚, 魚柳等”所謂”海鮮去煮後, 味道郤配合得十分好, 茨汁煮得杰了一點之外,意粉都淋得有點過份,但味道則十分好套餐所送的2杯特飲都忘了名字, 只記得一杯是七喜加藍莓, 色調跟味道都很怪, 十分配合halloween, 另一杯是忙果加蘋果及梳打, 味道ok, 只是果汁一杯, 没什特別pizzahut改了裝修後好像大黑了, 有朋友說這個新

pizzahut改了裝修後好像大黑了, 有朋友說這個新look感覺會好一點, 可能我年紀大了, 總覺得太暗…..
2006-07-16 16 浏览
日文班深水十二食肆巡禮之一, 亦係食得至唔開心一次, 忍者班畢業阿狗. 呢次都頂唔順. 當晚兩個人坐牆邊梳化排位, 其後左右隔籬又大又細, 嘈喧巴閉, 勁過掘路風炮, 傾計完全受阻, 更遑論想細心睇日文參考贏都唔得, 不突止, 經常比鄰十年不出城, 排位當卡位美女視線蹂躪自己上食物, 好心佢之後自己都, 有得佢食, 都仲要做出隔籬飯香行為. 至慘係間出食物好慢, 著樣著樣出, pizza 邊又唔脆口, 蒜蓉包少蒜蓉, 咁樣一個環境下, 渡秒如年, 食到中途一半已放棄, 逃出生天. 寧可包番屋企再食. 發覺以後對於揀位一定要堅持, 排排坐食粉果係無好下場, 伙記唔識做, 自己要醒水, 所以奉勸人少少去的話, 要知道呢個品牌係多小朋友幫襯, 如怕嘈, 堅持不要坐排位, 一係去有卡位或前後坐其他分店, 以免受噪音及視線騷擾機會. 呢嫌尖絕對保障進食心情及環境.呢次攪到相都無心機影相. 西九分店唔會再去.
呢次攪到相都無心機影相. 西九分店唔會再去.
2006-02-14 19 浏览
到friend屋企拜年,個friend叫左一大堆pizza hut外賣,水準不變,最正係雞翼,相當入味."唔知咩"意粉都好食,個汁幾好.至於喱件千島海鮮批,唔知係我咁好彩定係由於外賣o既關係,係冇咩料o既,凸出尼個D係芝士尼,海鮮只有一隻極細口?可能我真係唔好彩先o羅到喱件冇料pizza.
2005-07-04 20 浏览
朋友有東亞信用咭,所以來此處食飯,原價300的餐,現在只需付178.也可以用半價$18(原價$36)享用原味/辣味雞翼(8隻)忌廉雞湯2客:普通罐頭湯味,偏鹹烤炸軟殼蟹:仍然沒有進步,唔好食脆炸墨魚塊拼魚圈:因為漏單,最遲上,也因為這樣食時熱辣辣,有個魚圈,三個魚塊,圈都OK,魚朋友話幾好至尊三文魚蜆肉意粉1客:味道唔差,夠熱,蜆肉沒有沙,不錯.甜品:一個芝麻味和雲呢拿味.芝麻應該唔受歡迎,咁細個都有剩,雲呢拿妹妹話好味.伴碟的紅豆好甜餐\飲:2杯也是椰香菠蘿點點式,朋友和妹妹都話一般.我和另一位朋友散叫她飲雪糕紅豆冰,她話太甜,唔好飲,也見她飲剩好大杯,我飲檸蜜,我覺得幾好,甜道差,有蜜糖味,唔係死溝水.雞翼:都幾細隻,同埋煮得幾油,朋友話唔夠辣.散叫了粟米肉醬薯蓉($22):好味道,放了一陣先食都夠熱三文魚鮮果沙律($49): 三文魚都幾好食,鮮果一般,份量唔算細服務都好好,有禮,經常斟水.還有,這間店的待應生很充足,所以很易找人幫忙.最差的是很細,很難放食物.

忌廉雞湯2客:普通罐頭湯味,偏鹹
烤炸軟殼蟹:仍然沒有進步,唔好食
至尊三文魚蜆肉意粉1客:味道唔差,夠熱,蜆肉沒有沙,不錯.
雞翼:都幾細隻,同埋煮得幾油,朋友話唔夠辣.

散叫了粟米肉醬薯蓉($22):好味道,放了一陣先食都夠熱

(非会员)
我同幾個friends去食lunch,侍應的服務態度極度差劣,我俾咗2元做小費,竟俾我個聽到其中一個侍應細細聲講,不如唔好俾.
2004-04-12 10 浏览
都有三個月沒有來,知道pizza hut轉了格調都有段時間,總是覺得現在去食沒有以前那麼好氣氛。六個朋友叫了一個二人餐,一個四人餐,有一個新出的甚麼pork pork pizza,一個至尊大批,一個三文魚沙律,一個雞皇飯,一個焗海鮮飯,一個海鮮炒天使麪,飲品要了湯。一上來是沙律,味道ok,來到時唔多凍,三文魚帶一點咸味同沙律都叫調和。本來有點擔心個湯,因為有聽過朋友做暑期工時話pizza hut的湯中有廚師吐口水在內裡...好次我好彩,個湯沒有事而且都幾多料。pork pork pizza不是太好味,只是餐得至尊同這一個,所以兩款各要了一個。當中件青瓜苦的。雞皇飯同焗海鮮飯都不差,幾多汁。海鮮炒天使麪幾特別,以小鐵鑊上,汁看似辣,實在是淡淡的,和濃味的pizza一併上就有一個不同的味道感受。只是因為等一個朋友來才開始食,d野都凍了。想不到現在pizza hut的速度都幾快。服務方面就有小小微言了。不知是不是公司政策,waitess時常走到檯邊看我們是不是沒有水。的確好多時我們都投訴refill水不夠主動,不過來得太多又會好影響食客的食飯氣氛,好似要趕人走。最後要講番個環境,始終pizz
最後要講番個環境,始終pizza hut感覺是大班朋友or大家庭來的,那不是如意粉屋般for高一層次的格調。黑黑沉沉和pizza分給好多人食的情況不同。最怕是攪不好就似M記要做貴又攪到唔拖唔水的情況。
埋單440,其實應該有得找,不過那人收了錢就以為我們給小費。我們用會咭埋單就是想用折扣,最後都是要多俾,始終不明為何我們有加一都要有小費。
2001-04-08 22 浏览
兩點幾鍾,諗住同我bf撐檯腳食lunch啦~不過原來已經到左下午茶時間~咁咪食tea囉~^_^~我order左個三文魚雞卷,味道幾好~同埋我同bf又叫左個意國風情既迷你批,細細個兩份食~個批皮焗得好鬆軟好正~我覺得比以前有進步呀下~最后仲叫左個小食~係新出既"韓式烤肉串",賣相就幾吸引啦~?比你果個醬就同"日式照燒醬"差唔多~D牛肉燒得都幾"林",幾有口感,可以一試!^_^
D牛肉燒得都幾"林",幾有口感,可以一試!^_^