週末同孩子去愉景新城走走,玩到攰找地方快閃來個下午茶,見pizza hut 只需要等兩張枱就即刻拎飛,十分鐘左右入得。快速落單簡單點了卡邦尼煙肉意粉、炸脾配薯條,配凍檸茶及柚子蜂蜜,從前30蚊一個tea set 已經絕跡,通脹平均基本 lunch 都60起跳,連下午茶都是這個價位了。今次旨在食少少野,帶著孩子總不能慢慢嘆,沒特別要求,意粉味道還好。炸雞脾就的確普普通通(連鎖店的炸脾好好多)仍有些雪藏味,炸皮又不夠脆口,還有不少肥膏......薯條上碟居然不是熱辣辣,但見待應哥哥上上落落樓梯來回取餐都知道辛苦,值得體諒。

2021-02-21
2021-02-10 237 浏览
千島海鮮pizza特大,用料豐富,既有海鮮,又有芝士批,食一塊已飽。另外炸物略軟,不好吃。白菜紅蘿蔔蕃茄長通粉好濟,三人都食唔曬,份量也太大了吧!價錢也不是貴。
2020-12-06 281 浏览
🐷🎈荃灣限時優惠+1蚊多1個批!📢📢📢💥四色芝士爆爆批 啖啖肉芝味 $159好食指數:🐷🐷🐷🐷/5回頭率:🐷🐷🐷🐷/5💥錦繡至尊 +$1好食指數:🐷🐷🐷/5回頭率:🐷🐷🐷🐷/5滿150蚊+$1送多一個普通批❗呢個限時優惠仲未完架!星期一至日都可以用,堂食或外賣自取亦可以💰見到新出芝士波pizza即刻心郁郁想試😂唔知大家有冇食過韓國嘅芝士波波🧀外面炸到脆卜卜入面滿滿嘅芝士仲拉絲自從喺韓國食過之後就愛上左芝士波😍見今次pizzahut呢個咁似就好想試!芝士波波有4種顏色=4種口味🍕有: 黑松露牛油味、墨西哥辣椒粟米片味、香草蕃薯味、牛油忌廉味🧈牛油忌廉味芝士波比較似韓國果種,食落都幾香,不過略嫌唔夠牛油味🖤黑松露牛油味芝士波有驚喜!好香黑松露味,加埋芝士幾正🤤鍾意食黑松露嘅朋友可以試試🙌另外錦繡至尊批,啱哂肉食朋友🥩,入面有齊牛肉粒🍖、豬肉粒🧽、辣肉腸🌭,份量唔算好多,但起碼每咬一啖都食到肉,已經不錯👍至少覺得呢個+$1+1個批嘅優惠期間,亦值得再食一次🙌//💥Cheese Balls Pizza $159Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷/5Willingness to return
🐷🎈荃灣

💥錦繡至尊 +$1
好食指數:🐷🐷🐷/5
回頭率:🐷🐷🐷🐷/5

滿150蚊+$1送多一個普通批❗
呢個限時優惠仲未完架!
星期一至日都可以用,
堂食或外賣自取亦可以💰

見到新出芝士波pizza即刻心郁郁想試😂
唔知大家有冇食過韓國嘅芝士波波🧀
外面炸到脆卜卜入面滿滿嘅芝士仲拉絲
自從喺韓國食過之後就愛上左芝士波😍
見今次pizzahut呢個咁似就好想試!

芝士波波有4種顏色=4種口味🍕
有: 黑松露牛油味、墨西哥辣椒粟米片味、
香草蕃薯味、牛油忌廉味
🧈牛油忌廉味芝士波比較似韓國果種,
食落都幾香,不過略嫌唔夠牛油味
🖤黑松露牛油味芝士波有驚喜!
好香黑松露味,加埋芝士幾正🤤
鍾意食黑松露嘅朋友可以試試🙌

🎈必勝客
荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1035舖
外卖自取
2020-05-31 369 浏览
約左兩個朋友,3個家庭,咁多人,最好揀地方夠闊落嘅餐廳。小朋友對pizza有特別的喜好,所以,揀pizza hut最好。會員可以用apps拎飛,可能愉景多選擇,結果都好快有位。套餐都好方便,好多野揀。大人小朋友都好啱食。
約左兩個朋友,3個家庭,咁多人,最好揀地方夠闊落嘅餐廳。

會員可以用apps拎飛,可能愉景多選擇,結果都好快有位。

套餐都好方便,好多野揀。大人小朋友都好啱食。

2020-02-29 395 浏览
今日自己一個人過咗去愉景新城行街,買下小朋友物品,血拼完一輪,冇晒力之後,要搵間餐廳坐低食嘢,見到呢間餐廳唔使等位,即刻二話不說就入去坐低,雖然係午飯時間,人流比較多,但係侍應嘅服務都唔錯,會不停加水而且,亦都表現寬容!我叫咗一個細pizza,不過好似燶咗少少,有少少失望。另外叫咗杯最愛嘅朱古力飲品,最喜歡上邊一層層嘅cream,每次嚟呢間餐廳都必定會叫番杯飲。飲完之後即刻差足電,可以再去血拼過。
2020-02-08 308 浏览
見好耐冇食過而且又有新野就想試一試,去到荃灣因為比較夜就吾多人,我地最後想坐得舒服點就坐係出外,二人坐四人位的確不錯,今次我地最後當然食咸蛋黃醬芝心批精選二人餐,每人最後$210價錢還可以,而且仲每人可拿走二件外賣回家添。 好快湯南瓜黎麥湯就來到,但南瓜味好少但味道都不錯,覺得似普通忌簾湯而已。巴馬火腿凱撒沙律的面包粒好脆又多正!~菜都夠新鮮而醬不太多不錯,巴馬火腿不太咸但都可接受。蜆肉焗薯蓉,味道偏淡但幸好口感吾會好泣身仲保持到少許薯蓉口感。等左大約十五分鐘薄餅就來到,因為冇晒蟹最後選擇了這個,普通批蝦薄餅,芝士味都重而且材料都不少幾好味,但咸蛋黃在那? 問待應都話要睇清楚,沒想到只得那麼少,有失望。而黑椒海蜆炒意粉太多黑椒碎但黑椒味不夠而且完全沒有油所以口感偏乾身我地再叫左二杯檸檬茶坐下傾下計,因為差不多關門,大約十點左右就要離開了。

問待應都話要睇清楚,沒想到只得那麼少,有失望。
2019-12-30 299 浏览
好耐冇食過pizza hut,今次經過愉景新城見到又點可以放過佢呢因為夜晚full house嘅關係,我決定外賣自取我叫咗個一人餐,有我最愛嘅磨菇忌廉湯,辣肉腸pizza,薯格架蜜糖腸拼盤,我再加多個俄羅斯沙律。雖然d人忙到踢晒腳,但我都15分鐘就拎到,好有效率呀。打開個pizza,薄餅超級鬆脆!辣肉腸好香呀,即時想encore薯格同蜜糖腸都幾新鮮熱辣,薯格好脆個沙律又足料,啖啖薯仔呀。個湯一如以往的creamy,啱晒我呢啲死肥仔滿足的一餐!

因為夜晚full house嘅關係,我決定外賣自取
雖然d人忙到踢晒腳,但我都15分鐘就拎到,好有效率呀。

打開個pizza,薄餅超級鬆脆!
辣肉腸好香呀,即時想encore

薯格同蜜糖腸都幾新鮮熱辣,薯格好脆

個沙律又足料,啖啖薯仔呀。
個湯一如以往的creamy,啱晒我呢啲死肥仔

滿足的一餐!
2019-12-30
15 分钟 (外卖自取)
2019-12-23 197 浏览
平時無咩機會享用"tea"呢個福利, 就趁今日星期六去tea一tea先~漫無目的響愉城係咁兜呀兜, 最後間間都排哂長龍....有感我就黎被肚餓感支配情緒, 所以見pizzahut無人排就衝左入去我餓到下午茶menu都唔想影我地叫左3個餐, 要左2杯飲品, 一個湯湯黎喇!! 我拿拿聲影完就解決佢同男朋友一人一杯啡食物一覽~~~本身煩惱緊鍾意食千島醬, 但又想食呢個餡, 到底揀邊款好...於是男朋友問侍應 "可唔可以超級夏威夷批轉千島醬底?"我大鄉理, 第一次咁叫咋, 原來係可以架!!! 叫左厚批, 但未如我之前響其他分店食咁鬆脆,餡料足夠, 細細個過下口癮都唔錯唔知係咪太耐無食, 感覺蒜蓉包雖然鬆脆, 但無以前咁香濃蒜味個薯蓉就無咩特別, 如果唔落芝士粉, 係無咩味本來我好期待呢個饀餅, 但一上台就有少少失望, 因為單單外表就同想像中有出入,入面餡料有雞肉, 菠菜同芝士, 味道好淡, 唔太感覺到有芝士存在,配菜有薯條同沙律菜, 不過不失唔好食, 唔滿足, 有d浪費左我個tea既機會添睇黎下次要響肚餓之前, 好好準備, 先會食到好野
漫無目的響愉城係咁兜呀兜, 最後間間都排哂長龍....

我餓到下午茶menu都唔想影

我地叫左3個餐, 要左2杯飲品, 一個湯

湯黎喇!! 我拿拿聲影完就解決佢

同男朋友一人一杯啡

食物一覽~~~

超級夏威夷迷你必勝批餐
於是男朋友問侍應 "可唔可以超級夏威夷批轉千島醬底?"
我大鄉理, 第一次咁叫咋, 原來係可以架!!!
叫左厚批, 但未如我之前響其他分店食咁鬆脆,
餡料足夠, 細細個過下口癮都唔錯

大蝦煙肉焗薯蓉配蒜蓉包餐
個薯蓉就無咩特別, 如果唔落芝士粉, 係無咩味

墨西哥雞肉餡餅餐
本來我好期待呢個饀餅, 但一上台就有少少失望,
因為單單外表就同想像中有出入,
入面餡料有雞肉, 菠菜同芝士,
味道好淡, 唔太感覺到有芝士存在,
配菜有薯條同沙律菜, 不過不失

唔好食, 唔滿足, 有d浪費左我個tea既機會添

睇黎下次要響肚餓之前, 好好準備, 先會食到好野
2019-12-21
2019-12-14 120 浏览
帶住小朋友真係要有間坐得舒服嘅地方黎食嘢,今日黎到D-Park 食,一於試下pizza hut!叫左個兒童餐比仔,個白汁波菜通粉幾好食噃,波菜整碎左落左小小生洋蔥再配白汁芝士,整個味到都易入口,唔會好草青味!雞翼煎得好香口,彩色啫喱糖就好吸睛,成個兒童餐都幾好!最緊要係坐位多寛,又有BB椅!
2019-10-07 212 浏览
recently, couldn't expect too much when you are going out or going work. too much uncertainty and unexpected thing coming up. just try to walk out and doing something hopefully is good. this time 愉景新城 is still a good place and shopping mall that you can go for. the restaurant is pizza hut必勝客, obviously this is sort of Italian or western food if you would like say. it location is in the corner of the main hall. so it take a little time to discover it. it is kind of good as it has some space for

this time 愉景新城 is still a good place and shopping mall that you can go for. the restaurant is pizza hut必勝客, obviously this is sort of Italian or western food if you would like say. it location is in the corner of the main hall. so it take a little time to discover it. it is kind of good as it has some space for parking baby car and it has plenty so it won't affect the space while customer is having meal. good idea. and the seats are enough and moderate.

we didn't have set lunch but we have a la carte men. we had the seafood pizza, garlic bread, cream soup, fries and chicken wings. All are fine and reasonable.

2019-10-04
  • 蒜蓉包
2019-05-11 314 浏览
今天和小朋友到這間店食Lunch, 叫左最新個餐,沒想到個蜜糖芥末煙肉薯條酸到拿喉,簡直大人都食到拿喉,更何況小朋友點食?隔離枱一家四口都有同感,佢地因不想浪費食物,唯有不斷飲水照食,連小朋友都話酸到嘔難道蜜糖芥末汁是酸的嗎?巳向店員反應,我邀請她們試食,她們都沒食即時收走碟野

難道蜜糖芥末汁是酸的嗎?

巳向店員反應,我邀請她們試食,她們都沒食即時收走碟野
蜜糖芥末煙肉薯條
2019-05-09 277 浏览
午餐,點了香蒜肉絲意粉加雜菜湯。意粉彈牙,配菜亦足,唯味道偏淡,略嫌油膩。雜菜湯,味道濃稠,惹味。雖两者都算可以,但溫度不足,只能用涼字去形容,如果两者溫度提高,必定滿足矣
午餐,點了香蒜肉絲意粉加雜菜湯。

意粉彈牙,配菜亦足,唯味道偏淡,略嫌油膩。
雜菜湯,味道濃稠,惹味。
2019-04-25 213 浏览
因為網上落單佢冇得揀時間,所以打電話黎pizza hut落單,講好兩點半一定會拎。點知聽電話個staff叫我自己上網落單,然後再打黎通知佢改時間,好似唔想幫我落單咁。咁準時兩點半來到,counter就二話不說即刻收咗錢先,跟住等咗大概15分鐘,waitress同我講要等多7至8分鐘,結果我最後等左接近 30分鐘先至有。原來提早打嚟落單,同來到先叫可以話係無分別嘅。本來滿心歡喜見佢有個新嘅現製手藝薄餅,一心諗住試下,點知要等咁耐,真係一肚氣!
2019-04-25
下午茶
2019-04-07 190 浏览
友人是素食者,又喜歡香口的,最後我們就來到這裡很喜歡這兩句話:“Pizza is Art”“Life is made to be lived”點了經典的田園比薩🍕配料有車厘茄、日本小青瓜、蘑菇、菠蘿、粟米、黑橄欖😋😋😋讓我們吃得飽飽之餘,又清新、又健康👏🏻👏🏻👏🏻
友人是素食者,又喜歡香口的,最後我們就來到這裡

很喜歡這兩句話:

“Pizza is Art”

“Life is made to be lived”

點了經典的田園比薩🍕

配料有車厘茄、日本小青瓜、蘑菇、菠蘿、粟米、黑橄欖😋😋😋

讓我們吃得飽飽之餘,又清新、又健康👏🏻👏🏻👏🏻
午餐
2019-01-07 311 浏览
終於試咗唔知揀Salmon定Parma ham既心思思芝味批🥰 本身就係雙色芝士黎,但呢間分店就話太好賣,得翻一種芝士。因為前一晚已經好想食pizza所以照去!Pizza 食落都幾fresh, 有Parma ham, 桃肉,菠蘿同腸。少少甜,但係好食的🤤 芝士絕對應該要多啲!不過下次黎應該都係會叫翻芝心批🌝 跟餐其他食物都唔差~Caesar salad 好新鮮,個醬都唔錯個湯都好濃,南瓜湯好好飲😆薯蓉有啲漏。。。又好淡

跟餐其他食物都唔差~

Caesar salad 好新鮮,個醬都唔錯

個湯都好濃,南瓜湯好好飲😆

薯蓉有啲漏。。。又好淡