2021-09-11 419 浏览
今日食評有✍🏻 Pizza Hut @Hollywood plaza試食指數⭐️⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐侍應態度⭐️⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·荷里活有好多食肆等位時間相對冇咁耐我哋等咗20分鐘左右·店舖空間大防疫設備都做足可惜環境衛生就麻麻地板癡立立有待改善·4人餐@$6881️⃣大批加芝心⭐️⭐⭐⭐/5Pizza Hut出品的pizza啱我口味厚批可惜芝心唔夠熱2️⃣薯格⭐️⭐⭐⭐/5相食薯條但賣點薯格都夠香脆可口但not my favourite 3️⃣意粉🍝 ⭐️⭐⭐⭐/5套餐必食嘅意粉醬汁香濃雞嫩重點係夠熱🔥4️⃣煙肉茄醬意大利飯⭐️⭐⭐/5賣相靚西蘭花係配料但舖滿面啱晒我除此之外煙肉亦多總之所有配料都好足茄醬意大利飯正常冇乜特別5️⃣煙肉薯蓉⭐️⭐/5碟邊焗得幾靚但係碟中薯蓉就水汪汪6️⃣葡汁焗蔬菜⭐️⭐⭐/5呢個冇失手只係西蘭花椰菜花太大舊切細啲會更好夾7️⃣追加芝士蘆筍⭐️⭐/5西餐蘆筍真係好難整特別係焗爐蘆筍選料要夠新鮮焗完出嚟唔會好多老不過真心好多店都做得唔好不如將佢取消更好8️⃣紅白湯⭐️⭐/5水汪汪的紅湯白湯還可接受9️⃣飲品4杯·599Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋59
今日食評有✍🏻
Pizza Hut @Hollywood plaza
試食指數⭐️⭐⭐⭐
店舖衛生⭐⭐
侍應態度⭐️⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
荷里活有好多食肆
我哋599•Eat幫到你
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
2021-09-11
港式行貨pizza套餐,沒有什麼服務卻要加1?要不是有消費卷優惠不會考慮,若不是親友喜歡假日湊熱鬧更不會來,既然來了就取張自助登記票,上午人不是太多很快有位,可是遲來的女子接待馬虎,並沒有歡迎客人,由於要達到最低消費200元才可使用優惠,左度右度類似單叫也要300元起因這次只是因為價錢以不是好味以來,所叫了套餐288元+(要加1):至尊pizza 厚批,芝士煙肉意粉,葡汁焗菜,cuppicano ( 外加10元)下單傳菜碰巧也是同一可愛少女待應態度良好.可惜pizza 真的太行貨!不太夠熱之餘厚批真的太厚實,皮不夠脆,至尊即是雜錦批,吃後也記不起有些什麼?好像有些肉粒鋪上芝士醬加上小圓片西式臘腸乾,我平時也喜歡這些較西式配料,但不知他們卻焗得太乾,至於芝士煙肉碎意粉:不太夠熱之餘非常溶糊也吃不到芝士和煙肉香味,估計是用便宜林料的致?!意粉不過不失,不能說很難吃,但也不見得好吃,只是一碟塗滿了芝士醬的意粉!還看葡汁焗雜菜,太細碟了!極其量也只是鋪了營光黃汁的西蘭花,椰菜,....沒有香甜味可言,但還是可以入口,吃到一半己上餐飲?!這應該是後上?!似有催促客人快些吃完之疑?那cuppiac

至尊pizza

芝士煙肉意粉

葡汁焗雜菜

意大利泡沫咖啡

港式行貨pizza套餐,沒有什麼服務卻要加1?
要不是有消費卷優惠不會考慮,
若不是親友喜歡假日湊熱鬧更不會來,

既然來了就取張自助登記票,
上午人不是太多很快有位,
可是遲來的女子接待馬虎,
並沒有歡迎客人,

由於要達到最低消費200元才可使用優惠,
左度右度類似單叫也要300元起
因這次只是因為價錢以不是好味以來,

下單傳菜碰巧也是同一可愛少女待應
態度良好.

可惜pizza 真的太行貨!
不太夠熱之餘厚批真的太厚實,皮不夠脆,
至尊即是雜錦批,吃後也記不起有些什麼?

至於芝士煙肉碎意粉:
不能說很難吃,但也不見得好吃,
只是一碟塗滿了芝士醬的意粉!

還看葡汁焗雜菜,太細碟了!
極其量也只是鋪了營光黃汁的西蘭花,椰菜,....
沒有香甜味可言,
但還是可以入口,

吃到一半己上餐飲?!
這應該是後上?!
似有催促客人快些吃完之疑?

那cuppiacino真的求其,沒有什麼奶泡,求其灑些朱古力粉,但咖啡甘香.
可是到埋單才知要加多10元?!
那就唔抵飲!

可能假日人多趕客?
吃到7788己開始有男待應(灰衫眼鏡男生)收拾吉碟,但是不是應該問聲”仲要唔要”?
才收起?

咁樣質數埋單330元???
唔怪之得向來喜愛pizza的外國人冇乜來,
真的是港式pizza!

最後接待也是收銀也是同一女子
都沒有禮貌說聲
多謝?!

真唔抵食!
题外话/补充资料: 環境舒適寬敞宜聚會,如其說服務費不如說加1裝修費,客人可能較順氣些?
2021-09-05
2021-08-13 360 浏览
平日下午想找個地方好坐又舒服,老友建議去Pizza Hut,  經濟而又多選擇. 真心覺下午茶選擇真係多, 各式各樣. 不論小食、意粉、Pizza 都有,.叫了千島海鮮批, 多醬汁加$11 轉芝心批, 大愛芝士.., 剛出爐熱辣辣,芝心勁正, 老友點了海鮮寛條麵,  海鮮都可以, 寛條麵質地較淋,  個人覺得比較油膩了點.餐湯正常味道,  內有蘑菇跟雞肉, 但就係唔夠熱啊~ 餐飲叫凍檸茶!

叫了千島海鮮批, 多醬汁加$11 轉芝心批, 大愛芝士..
, 剛出爐熱辣辣,芝心勁正,

2021-08-04
下午茶
2021-07-14 375 浏览
今天是媽咪的生日,因此我們叫了必勝客的外賣送餐。我們叫了一個八人套餐,有兩個大批,我們分別叫了千島海鮮和超級至尊。千島海鮮是我的最愛,千島醬的味道很開胃,配上不同的海鮮,十分滋味。超級至尊是傳統的蕃茄醬底,配上辣肉腸、豬肉粒、牛肉粒、蘑菇、洋蔥、青椒和菠蘿,多種配料混合,是經典的味道,正!套餐配有小食,有意式迷你腸,又香又脆,更有一個小食拼盤,有香口的炸雞配蜜糖芥末醬,十分搭,有章魚小丸子,十分足料,入面真的有章魚喔!還有炸蝦,蝦味十足,十分香脆,更有脆卜卜的薯條,味道適中,鹽分剛好。我們還加了一個蒜蓉包,香味十足的蒜蓉味,令人直呼:「正啊!」還有四個輕怡沙律和四個蘑菇忌廉雞湯,沙律清新,解膩。蘑菇忌廉雞湯又香濃,又滑,很順口,大推!
今天是媽咪的生日,因此我們叫了必勝客的外賣送餐。

2021-05-01
30 分钟 (外卖送餐)
2021-07-02 294 浏览
話明係飯堂一個禮拜總會有一兩日去pizza hut食嘢㗎啦🤩今次特別呀食下午茶餐😁下午茶餐又平喎仲好抵添喎👍 叫咗卡邦尼意粉❤ 睇下卡邦尼意粉呢就最好食㗎啦😁小朋友好快就清曬啦😋公司三文治🤩公司三文治pizza hut都有得食唔需要喺茶餐廳食啦🤣🤣仲配埋脆卜卜嘅薯條,再加埋脆卜卜好新鮮D既公司三文冶好好味呀 😋雞皇焗飯就冇咩特別呀同佢平時一樣一貫水準啦😅當然唔少得加十蚊有兩個酥皮湯😅我家隻馬騮鍾意飲呀嘛❤兩杯凍檸檬茶😍我有積分喇仲換咗個凱撒沙律添😁😁pizza就最鍾意食四重芝士pizza喇🤩因為呢我家啲主子全部都唔食肉㗎,好鍾意就咁食好多芝士pizza😅 仲有個茶餐雞翼配朱古力窩夫薯格三十幾蚊咋 咁就會好快食曬㗎喇😋😋#katkatfoodies
咁就會好快食曬㗎喇😋😋

#katkatfoodies
  • 下午茶餐
  • 四重芝士pizza
2021-06-24 196 浏览
是這樣的,滿心歡喜放工搭車返嚟叫定外賣諗住半個鐘有得拎,都冇諗住咁耐,已經過咗40分鐘好正常入去問,門口有個大眼扎住髻嘅女仔,完全呼喝式咁叫, 我就死死地去行出門口等啦,等了又等,耐都唔緊要,問題係佢專登唔叫我個Number,叫咗佢啱啱pack好大過我嘅Number,之後我見到有,我就問另外嗰個男仔,我呢個Number有未,之後個男仔佢先話俾我聽有喇,個男仔係超級有禮貌,個女仔不知所謂,完全唔知道自己做緊前線服務員,我心諗,我都好做錯啲咩點解我俾錢買嘢用呼喝識叫我出去,真係好嬲,真係好嬲,食咗都背脊骨落!
是這樣的,滿心歡喜放工搭車返嚟叫定外賣諗住半個鐘有得拎,都冇諗住咁耐,已經過咗40分鐘好正常入去問,門口有個大眼扎住髻嘅女仔,完全呼喝式咁叫,[等外賣嗰啲出去等啦!] 我就死死地去行出門口等啦,等了又等,耐都唔緊要,問題係佢專登唔叫我個Number,叫咗佢啱啱pack好大過我嘅Number,之後我見到有,我就問另外嗰個男仔,我呢個Number有未,之後個男仔佢先話俾我聽有喇,個男仔係超級有禮貌,個女仔不知所謂,完全唔知道自己做緊前線服務員,我心諗,我都好做錯啲咩點解我俾錢買嘢用呼喝識叫我出去,真係好嬲,真係好嬲,食咗都背脊骨落!
外卖自取
2021-02-24 605 浏览
昨日(23/2/2021)與朋路過,正想搵地方下午茶,路過這餐廳,見推廣“六六無窮芝彩波”,我哋兩個都係芝士愛好者,還有優惠價$39,好吸引。坐低開個會員apps,見“我的電子優惠劵”,只需惠顧$120加$1就可以換“六六無窮芝彩波”。點了兩個下午茶餐,夠$120,等試新野“六六無窮芝彩波”,有四款味~黑松露牛油味、 香草蕃茄味、墨西哥辣椒粟米片味及牛油忌廉味,牛油忌廉最好味,其次係香草蕃茄味。中間流心芝士,食時小心公司三文治,份量足,好食又飽肚卡邦尼煙肉意粉,好多餡,汁又夠,正

點了兩個下午茶餐,夠$120,等試新野

中間流心芝士,食時小心
六六無窮芝彩波

公司三文治,份量足,好食又飽肚
公司三文治

卡邦尼煙肉意粉,好多餡,汁又夠,正
卡邦尼肉意粉

2021-02-23
下午茶
用餐优惠
優惠券
2021-01-19 450 浏览
今日和老婆在鑽石山行街她突然間話有一個卑微的願望, 就是想和我吃Pizza Hut的下午茶, 見她這次這麼有創意的要求吃一些熱氣食物, 就奉陪一次吧。數數手指對上一次吃Pizza Hut 已經是以年去計算, 發覺原來Pizza Hut下午茶供應的款式有很多不同的種類, 除了pizza和意粉類外, 還多了例如蘋果酥, 公司三文治 和 雞髀薯條等。今次叫了千島海鮮批及雞髀薯條。千島海鮮批不知道是不是因為分店的分別, 記憶中的千島海鮮批沒有這麼多海鮮用料的, 今次有蟹柳, 鮮蝦和鮮魷魚等, 感覺新鮮, 配上充足的千島醬, 味道非常好。 批底都焗得剛好, 非常脆口但不太乾。雞髀薯條想叫的原因是想看看和出面茶餐廳的分別, 但竟然給我們帶來相當驚喜。 雞髀的肉質非常嫩滑而且並沒有吃出雪藏味, 似中式蒸雞的那種鮮嫩, 唯一可惜是雞皮完全不脆而且比較油。 薯條炸得非常鬆脆, 而且薯味十足。「 係喇係喇, 下次試埋其他款啦~」
今次叫了千島海鮮批及雞髀薯條。

千島海鮮批

雞髀薯條

「 係喇係喇, 下次試埋其他款啦~」
2021-01-17
2020-11-13 395 浏览
今日喺屋企嗌咗個一人餐嚟食又焗千層肉醬闊麵再加腸仔同薯架加汽水都係75蚊千層麵 抵食呀 平時要運費要二十蚊唔知點解今日唔使運費呢幾好喎我覺得pizza hut啲意粉都幾好食嘅可以日日食唔使一百蚊左右一個意粉我覺得真係好抵好正呀
2020-08-09 534 浏览
原來mammy好鍾意食 #pizza🍕 估佢唔到居然會 #主動 撩我去「PizzaHut」食 #lunch,不過我呢個 #大懶蟲 又點可以咁早起身吖🤪 梳洗得嚟去到已經差唔多2:30... 因為餐廳要限制人流,服務員又掛住處理 #外賣 😅 所以喺門口等候嘅時間都比平時耐👉🏻👈🏻 我哋叫咗兩個 #下午茶餐,#千島海鮮pizza、#葡國雞飯,#餐飲 mammy要 #菜湯,而我就梗 #忌廉蘑菇雞湯 啦🤤 唔知係咪因為肚餓所以呢日特別開胃,熱辣辣嘅 #Pizza 加埋 #芝士粉,特別滋味🤤 至於個 #葡國雞飯,睇起嚟好似啲 #醬汁 多得滯,不過食下食下又啱啱好,雖然 #雞肉 淡咗啲,不過夾埋啲 #葡國醬汁 一齊食,又好香口👍🏻 最後mammy仲嫌唔夠喉,我用600積分換多四隻 #雞翼 試圖填飽佢個肚😉 辣辣地又幾香口喎👍🏻👍🏻

2020-08-08
2020-05-31 427 浏览
今天要介紹的這家餐廳pizza hut,香港人可能都非常熟悉,因為她在香港已有差不多四十年的歷史。那個年代,大家基本上都不知pizza為何物,就是從pizza hut開始,我們嚐到這個「大餅」,那是一個懵懂的年代,但又是一個美好的年代。隨著香港人的「進步」,我們慢慢發覺pizza 原來大部份不像這樣子,而是以薄批為主,不過這又有什麼關係,因為美味,有時就是一種感覺,就像今天我叫的超級至尊厚批,一口咬下去,當年滋味又回來了,好好味啊!(順道介紹一本書,也斯的「人間滋味」,希望你越吃越有滋味)
2020-05-30
2020-04-26 565 浏览
Haven't been to Pizza Hut for a while.  Surprisingly, the quality of the dishes were quite satisfying.  Seldom did we order lunch set when dining in, the sets looked attractive so we gave them a try.Mini Caesar Salad- Caesar Salad was served with a cup, making us difficult to mix all the ingredients like cheese power, bacon and mayonnaise together.Balsamic Vinegar, Tomato & Cheese Mini Pizza $65- This freshly baked mini pizza gave me a little surprise as it was simple but yet delicious.  A small
Mini Caesar Salad
- This freshly baked mini pizza gave me a little surprise as it was simple but yet delicious.  A small improvement could be adding more fresh tomato slices making the mini pizza more juicy and delightful.  Salty cheese was good.
Spaghetti Bolognese (Beef) $75
- The spaghetti was served late, almost until we had finished the whole pizza!  Bolognese was flavourful, we added lots of cheese powder on top of it, super satisfying and evil!
Mini Waffle with Chocolate Sauce +$10
- The highlight of this lunch was definitely the Waffles!  They were freshly made so that the temperature was warm.  Texture was crispy at the outside, soft and a bit chewy inside.  Eating with the light and fluffy whipped cream and sweet chocolate sauce, making the day perfect!
Mini Caesar Salad
Spaghetti Bolognese (Beef)
2020-04-12
Spaghetti Bolognese (Beef)
2019-12-15 431 浏览
呢日約埋 #屋企人 嚟到 #荷里活廣場 食 #下午茶,因為要就兩個 #姪仔 嘅口味,最終我哋揀咗 #Pizzahut。裝修過後嘅 #Pizzahut,比以前光猛,加上樓底比一般餐廳高,感覺寬躺。#五個大人 加 #兩個小朋友,我哋用正價價錢叫咗三個 #下午茶餐(公司三文治🥪、卡幫你意粉🍝、細pizza),之後再用積分換多個 #夏威夷風情薄餅,再以餐廳優惠要多一份 #意粉🍝 加加埋埋都只係$220左右,夠哂經濟。食物質素比以前好,尤其係 #公司三文治🥪 夠足料,#廚師👨🏻‍🍳 將麵包🥯烘底,脆脆嘅外層,咬落去有火腿、蛋件、青瓜🥒之類,伴碟仲有炸薯條,好豐富。

2019-12-14
用餐优惠
優惠券
2019-10-09 696 浏览
在上手手提電話報銷之前,我曾經跟隨阿媽、阿姨跟表姨甥,在鑽石山「荷里活廣場」三樓,前美食廣場「大X代」搬遷離開之後引入的食店,意大利連鎖餐廳「必勝客」裡面,食過意大利手工製作薄餅加雞肉飯的套餐晚餐。「必勝客」廚房薄餅師傅製造的意大利手工製作薄餅,薄餅厚度不會太厚,口感十分鬆脆,而且薄餅不會吸收口水的問題,我食完一直都很回味,可惜上手手提電話報銷,令我無法寫成意大利手工製作薄餅的食評。另一方面,鑽石山分店的「必勝客」,感覺比較適合一班人聚餐,一起食意大利薄餅,不像彩虹「PXD」那麼有孤僻感覺,一個人食下午茶迷你版本薄餅。以前我還未敢坐言起行,一人光顧鑽石山「必勝客」和享用薄餅。始終我重臨「荷里活廣場」,第一次嚐試鑽石山「必勝客」的下午茶套餐,發現「必勝客」真的不像「PXD」,下午茶茶餐雖然有任何薄餅提供,但是價錢一點也不便宜,最便宜的「威尼斯迷你批」也需要五十元。而且我需要考慮到另一個重要決定因素,就是我在西貢墟食不到牛肉,所以需要在下午茶裡面補食牛肉,結果我在鑽石山「必勝客」下午茶看不到類似「PXD」的牛肉薄餅,就立刻決定放棄。就算我選擇享用「必勝客」下午茶茶餐裡面的牛肉「肉醬意粉」,

就算我選擇享用「必勝客」下午茶茶餐裡面的牛肉「肉醬意粉」,下午茶「肉醬意粉」的售價也都不便宜,未計算加一服務費用,已經需要港幣六十九元的昂貴價錢,但是「肉醬意粉」已經成為唯一可行之選。

我進入到鑽石山分店「必勝客」店舖裡面,發現現在的「必勝客」,比我小時候光顧的「必勝客」,缺少了一陣來自食客,享用自助沙律吧時發生的噪音,取而代之就是食客各有自己的餐檯,聲音相對比以前沒有那麼嘈雜。

加上鑽石山「必勝客」位處「荷里活廣場」,我光顧完「必勝客」後,可以直接坐巴士返回西貢墟,鑽石山「必勝客」在位置上佔了優勢,足以彌補鑽石山「必勝客」其他方面的不足。

「必勝客」的「悠閒下午茶」,其實就只得下午茶指定食品,配餐湯或者「免費添飲汽水一杯」,我不知道所謂「免費添飲汽水一杯」,究竟是指點汽水後,飲完可以添飲一次,抑或是指定餐杯獲得即時添汽水一次。

由於「必勝客」的「悠閒下午茶」餐牌裡面,沒有與「免費添飲汽水一杯」相關資料,為免引起誤會,我最後還是放棄了選擇「免費添飲汽水一杯」,加錢選擇其他飲品了。

「必勝客」的「悠閒下午茶」餐牌規定,把下午茶原有飲品,升級變成餐廳指定的飲品,需要另外收港幣八元價錢。我見我銀包裡面還有預算剩下,於是便看看「必勝客」有什麼飲品可供選擇。

由於我光顧鑽石山分店「必勝客」的時候,已經是接近下午三點半的時間,我自問當時的精神還未感到疲倦,為免飲完提神飲品招致晚上太難入睡,所以我最後沒有選擇飲咖啡。

至於鑽石山分店「必勝客」「悠閒下午茶」裡面其他的飲品選擇其實也都不多,所以我最後選擇了,一杯顏色頗為鮮艷的飲品「雪糕啫喱冰」。

雲呢拿雪糕啫喱冰

「雪糕啫喱冰」裡面的「啫喱」本來自還算是有它自己的甜味,但是由於「雪糕啫喱冰」底層的飲料,其實是檸檬口味的「雪碧」汽水,所以「啫喱」裡面僅有的甜味,都已經被「雪碧」汽水裡面的酸甜味道所完全掩蓋。

至於甜味味道被「雪碧」檸檬汽水所以完全凌駕的「啫喱」,除了剩餘的啫喱彈性口感之外,就沒有什麼明顯的甜味剩下在「雪糕啫喱冰」裡面。

至於放在「雪糕啫喱冰」頂蓋位置的「雲呢拿」雪糕球,雪糕球都已經被「雪碧」汽水不斷消化,不斷融化變成液態的「雲呢拿」雪糕。不過甜味向來不值一提的「雲呢拿」雪糕,混合「雪碧」汽水之後味覺反而更甜。

至於鑽石山「必勝客」裡面「悠閒下午茶」裡面的「肉醬意粉」,牛肉已經被處理過,剁碎變成了質感非常幼細,近乎難以看清楚的「牛肉肉末」。

再加上鑽石山分店「必勝客」裡面的廚房,在烹煮「肉醬意粉」的牛肉肉醬的時候,加入了大量的醋去調味,結果「肉醬意粉」裡面僅僅剩餘的牛肉原味,都被醋裡面的強烈酸味所完全破壞。

不單止牛肉肉碎跟裡面的牛肉原味,被調味醋裡面的強烈酸味所完全掩蓋,強烈醋酸味甚至把蕃茄醬意大利粉的味道,都完全醃製變成非常酸的味道,我自問接受不了鑽石山「必勝客」「肉醬意粉」裡面的醋酸味。
焗肉醬意粉

本來我想透過鑽石山分店「必勝客」裡面的下午茶「肉醬意粉」,補償我在中午午飯時間食不到牛肉的缺憾,怎料食完「肉醬意粉」,更加令我懷疑,究竟我是否成功在鑽石山「必勝客」裡面食到自己想要份量的牛肉呢?

我就覺得我今次,不是怎麼能夠成功食到原汁原味的牛肉「肉醬意粉」,至於「肉醬意粉」實際的牛肉味道,也被調味醋加入「肉醬意粉」裡面,醋的強烈酸味所完全破壞糟蹋了。

我花了港幣八十多元,食一餐鑽石山分店「必勝客」下午茶,但是最後卻一直發現,感覺不到自己有食到真正牛肉,只是食到醋酸味比牛肉原味更強烈的「肉醬意粉」而已,感覺不太暢快。

事實證明,「必勝客」還是比較適合三五知己,一群人去光顧享用薄餅跟烤雞翼小食,比一個人只食醋酸味意大利粉更快樂。
2019-09-11
$84.7 (下午茶)
雲呢拿雪糕啫喱冰
2019-09-02 448 浏览
琴晚心思思想食pizza hut個蜜糖芥末薯條,咁啱佢新出個二人套餐有,所以就順便試下埋個新批「海中狂熱」。10點關門9點幾先行入去真係有少少唔好意思😔但係店員都仲好好服務態度,落完單大約15分鐘已經上齊,每樣食物都好熱好高質👍🏻「海中狂熱」真係好推,個醬同個pizza好夾,而且非常足料,每啖都食到唔同配料,而個蘑菇更加係令到個味昇華左🥰佢係雙色芝士扭扭批邊,一如既往嘅好食,唔太使點個芝士醬都已經好夠味!不過落單叫走椒,佢淨係走左青椒冇走到紅椒,唯有自己挑返出黎🥺本身最想食嘅蜜糖芥末薯條反而就變得一般🤔佢將個蜜糖芥末醬跟埋薯條一齊焗過,熱左嘅醬變得比平時酸同芥末味出左啲,而平時單點果陣個醬係凍,好似凍啲甜啲好味啲🤣大蝦蜆肉焗飯入面比我想像中多蝦🦐!不過冇乜特別就唔多提啦🤫

大蝦蜆肉焗飯入面比我想像中多蝦🦐!不過冇乜特別就唔多提啦🤫
2019-09-01