2017-02-25
之前已經黎過一次, 想試下個慢煮安格斯牛扒三文治, 但話要等45MINS, 應該係o岩o岩賣哂真係要既既話, 佢地要重新煮, 但要等45MINS真係太耐, 結果都係食唔到就走人第二次黎, 終於叫到個慢煮安格斯牛扒三文治啦, 都係要等10-15MINS 到因為呢到係小食亭, 完全都係要外賣, 自己企係旁邊企位食, 或者係公園搵位食可惜個三文治係令我失望, 雖然睇落好似唔錯但一拎起, 成個三文治差唔多散哂, 外層張紙仲溶溶爛爛, 三文治皮好薄, 完全hold 唔住D 餡, 令食個陣非常狼狽 "呢HEA"個牛扒係切得細細舊, 太碎至於味道, 普普通通, 沙律醬過多, 掩蓋哂牛既味道可以讚o既係三文治SET, 除左可以跟薯條外, 仲可以揀炸蘿蔔糕, 配搭新鮮, 炸得唔錯不過我試一次就夠了, 不會再回頭
因為呢到係小食亭, 完全都係要外賣, 自己企係旁邊企位食, 或者係公園搵位食 可惜個三文治係令我失望, 雖然睇落好似唔錯
但一拎起, 成個三文治差唔多散哂, 外層張紙仲溶溶爛爛, 三文治皮好薄, 完全hold 唔住D 餡, 令食個陣非常狼狽 "呢HEA" 個牛扒係切得細細舊, 太碎
至於味道, 普普通通, 沙律醬過多, 掩蓋哂牛既味道
不過我試一次就夠了, 不會再回頭