我哋嗌咗美國安格斯特級平鐵牛扒 8oz($118)、蜜糖香草烤法國春雞 (Half)($98)、黑松露蕃薯條($58)同埋意大利香腸鮮菠蘿薄餅($68)咁首先講咗我最想食嘅牛扒先啦佢哋全部嘅牛扒都係五成熟嘅而且真係啱啱好冇Overcooked😜😜食落去幾有咬口得嚟又唔會太過韌同埋嗰個醬汁真係幾多😚😚(之前食過好多間嘅牛扒都係得好少汁)跟住就係嗰個法國烤雞食落去啲雞肉好滑嫩,有肉汁😋😋而且配埋蜜糖真係勁加分(不過食落去有啲論盡,因為真係唔知應該點樣切好😢😢)之後就係嗰個黑松露番薯條同埋意大利香腸鮮菠蘿薄餅前者要讚嘅就係份量真係幾多🥰🥰(無論係黑松露醬定係番薯條)亦都真係新鮮滾熱辣炸起所以真係超脆口😍😍而嗰個Pizza預期中都一樣嘅幾鍾意佢係厚批☺️☺️(因為我自己係鍾意食厚批多過薄批)嘢飲方面我就揀咗荔枝接骨木花特飲($42)飲落去味道有啲似荔枝梳打😝😝而且仲有兩大粒荔枝💖💖而我朋友就飲凍朱古力($38)

咁首先講咗我最想食嘅牛扒先啦
佢哋全部嘅牛扒都係五成熟嘅
而且真係啱啱好冇Overcooked😜😜
食落去幾有咬口得嚟又唔會太過韌

跟住就係嗰個法國烤雞
食落去啲雞肉好滑嫩,有肉汁😋😋
而且配埋蜜糖真係勁加分
(不過食落去有啲論盡,因為真係唔知應該點樣切好😢😢)

之後就係嗰個黑松露番薯條同埋意大利香腸鮮菠蘿薄餅
前者要讚嘅就係份量真係幾多🥰🥰
(無論係黑松露醬定係番薯條)
亦都真係新鮮滾熱辣炸起
所以真係超脆口😍😍
而嗰個Pizza預期中都一樣嘅
幾鍾意佢係厚批☺️☺️(因為我自己係鍾意食厚批多過薄批)

嘢飲方面我就揀咗荔枝接骨木花特飲($42)
飲落去味道有啲似荔枝梳打😝😝
而且仲有兩大粒荔枝💖💖
而我朋友就飲凍朱古力($38)
  • 黑松露蕃薯條
2021-10-13 298 浏览
🍗🧇烤法國春雞半隻、溫泉蛋、窩夫 $98😋😋雞肉好嫩但我肯定佢冇落鹽 一定係 除非唔係!雖然佢有用Cajun spice調味(我估👅), 但完全冇鹹味亦冇其他調味真係好唔得😟上菜之後冇見過有店員,想問佢攞鹽同黑椒都唔得🥲窩夫其實唔差,好重牛油味,食左一塊已經好膩,而且同隻雞一啲都唔夾🙈温泉蛋都係零調味🥲🍹凍北歐薄荷水果茶 (跟餐)茶+糖+冰 = no comment總結😀 食完唔知自己食咗乜 到底係咪我嗌錯野
烤法國春雞半隻、溫泉蛋、窩夫

🍗🧇烤法國春雞半隻、溫泉蛋、窩夫 $98
😋😋
上菜之後冇見過有店員,想問佢攞鹽同黑椒都唔得🥲
温泉蛋都係零調味🥲

凍北歐薄荷水果茶

🍹凍北歐薄荷水果茶 (跟餐)
茶+糖+冰 = no comment

總結😀 食完唔知自己食咗乜 到底係咪我嗌錯野
午餐
2021-10-11 221 浏览
有時經過上環經過「我愛慢煮」工業風裝潢門面都幾好奇入面食物質素今次終於有機會坐低試下!今次係食lunch,就揀左慢煮牛扒同燒春雞拼窩夫牛扒真係好食,砌開見到入面好嫩真係慢煮先有既效果慢慢咬,會食到好香既牛味薯條就正常發揮跟餐有杯凍果茶同沙律仔overall都幾滿足!燒春雞拼窩夫都唔錯雞肉份量幾多食落口啖啖肉又唔會“鞋“雞皮有小小脆邊窩夫都好食賣相同味道都唔錯唯一可惜係餐廳係樓上座位隔音較差好易聽到隔離台傾計內容而且位置較逼燈光比較暗
有時經過上環
經過「我愛慢煮」工業風裝潢門面
都幾好奇入面食物質素
今次終於有機會坐低試下!
今次係食lunch,就揀左慢煮牛扒同燒春雞拼窩夫
牛扒真係好食,砌開見到入面好嫩
真係慢煮先有既效果
慢慢咬,會食到好香既牛味
薯條就正常發揮
跟餐有杯凍果茶同沙律仔
overall都幾滿足!

燒春雞拼窩夫都唔錯

2021-09-21
  • 燒春雞拼窩夫
  • 慢煮牛扒
2021-10-10 944 浏览
中上環一帶打卡地點多,高質餐廳林立,假日人流亦較少,頗適合跟朋友過一個悠閒的下午步上長樓梯到達普慶坊,找到這間不太顯眼的我愛慢煮 💡 即使室外還是陽光充足的下午,室內昏暗的光線令餐廳添上了點情調,足以讓步伐慢下來,享用一頓美味的午餐——————🥓 辣汁煙烤豬腩($98 / 8oz)豬皮保持爽口,肉質軟淋👍🏻 整體煙熏味重,唔算太辣但夠惹味🍕 蒜蓉卡真蝦包($78)像排包的麵包表面鋪滿芝士及彈牙的蝦仁🍤帶微辣🍄 芝士溫泉蛋大啡菇($38)必點之選❣️焗至金黃的芝士配上流心蛋黃,再加上肉汁豐富的大啡菇🤤我倆一人點了一個🍫 布朗尼 配雪糕及菠蘿($68)濃郁朱古力味的Brownie中間帶有杏仁碎💕而辣牛奶味的意大利雪糕不太甜🍨 新鮮的菠蘿表面亦包裹著一層薄脆糖衣,平衡菠蘿的酸味🍹荔枝接骨木花特飲($42)鮮果配上梳打水,清爽好飲🍸 水果茶(熱 / $38)水果茶微甜,薄荷味較突出💫 自助點餐後,店員會送上食物💫 冇加一

——————

🥓 辣汁煙烤豬腩($98 / 8oz)

豬皮保持爽口,肉質軟淋👍🏻 整體煙熏味重,唔算太辣但夠惹味

🍕 蒜蓉卡真蝦包($78)

像排包的麵包表面鋪滿芝士及彈牙的蝦仁🍤帶微辣

🍄 芝士溫泉蛋大啡菇($38)

🍫 布朗尼 配雪糕及菠蘿($68)

🍹荔枝接骨木花特飲($42)
鮮果配上梳打水,清爽好飲

🍸 水果茶(熱 / $38)
水果茶微甜,薄荷味較突出

💫 自助點餐後,店員會送上食物
💫 冇加一
2021-10-10
  • 芝士溫泉蛋大啡菇
  • 蒜蓉卡真蝦包
  • 辣汁煙烤豬腩
本身係朝住呢間個焗芝士流心蛋大啡菇而遠赴西營盤,點知太好賣sold out!不過好彩其他嘢食都唔差,可以彌補返失落嘅心情!首先嗌咗份medium嘅和牛西冷,慢煮嘅牛肉唔會過熟,同時肉質保持鮮嫩,外表再輕輕煎下加上鹽同胡椒調味已經好好味。而雞翼真係超級香脆好出色,上面淋有咸蛋黃醬 ,微微辣感好快就清哂一盤!而焗菠菜苗好有驚喜,菠菜爽口唔會太淋,無論係蝦啦、芝士定忌廉都比好多,個人非常想拎啲汁去煮意粉!食完咁多嘢就算飽都要食返個甜品,佢個Tiramisu 好香滑,滿滿都係香濃咖啡粉,加埋baileys好夾,酒精嘅味道可以將蛋糕嘅甜膩中和,非常唔錯!雖然呢間個位置比較偏遠好多人都會忽略,但佢啲嘢食都實在不錯,個人覺得有去開西上環都可以一戰!適獨指數:🌚🌚🌚🌚🌚好味指數:🌝🌝🌝🌝🌚抵食指數:🌝🌝🌝🌝🌚.

慢煮澳洲M5和牛西冷扒

微辣咸蛋單骨雞翼
咖啡芝士蛋糕配愛爾蘭咖啡奶酒
荔枝接骨木花特飲
2021-10-05 133 浏览
一直想來試試。雖然位置少少偏,但附近環境好清靜,啱晒假日慢拍節奏。好驚喜! 大廚有一手,煙烤豬腩煮到剛好,雖見厚厚的一件,還以為肉會好實,刀一落,切得好利落容易,肥肉&豬皮部分咬口爽彈牙,好正,肉唔實唔嚡,辣汁微微辣、甜,配對豬腩令其消減啲肥膩感,推介!而且對自己美食有堅持&信心,相信價錢已反應品質,不另收加一👍室內佈置令人感覺十分舒適,空間感又足,本想點個美食兼享受一下悠閒,可惜坐旁邊嘅一家3口+他們2個友人,在一個溫柔寧靜嘅氣氛內放聲高談大笑,回音困於室內,「迴響如同幻覺」,一下將場景轉到大排檔一樣,真掃興,速速食完,快快離開。做個識趣、識看環境、有品嘅食客好重要。基本上,對廚師有信心,必來再試其他食品,希望下次好運,遇上用咀來品嚐美味而非喧嘩的好食客。

煙烤豬腩

意大利橙汁汽水

做個識趣、識看環境、有品嘅食客好重要。

2021-09-25
煙烤豬腩
  • 辣汁煙烤豬腩
2021-10-03 186 浏览
我愛慢煮 (普慶坊)地址: 上環普慶坊18號地下G2號舖電話: 24680090假日去了soho 區附近,個度架餐廳非連鎖,會試到比較特別我。行了一陣心中挑了間多人的,多人自然不會差,店內播著音樂,氣氛都舒服$38 芝士溫泉蛋大啡菇做小食,流心溫泉蛋切開讓黃汁流下是幅圖畫,是極致又美味。$88 蟹肉蝦仁salad ,夏天簡單低卡,無油輕易ko$88 香腸拼盤,就是想食唔健康架野先點,腸仔口感唔錯,鹹香滋味。肉類主菜賣點是以慢煮方式烹調,當鵬是不可錯過 $138 豬鞍架,慢煮煎出來肉汁保留,且tender。
我愛慢煮 (普慶坊)

地址: 上環普慶坊18號地下G2號舖
電話: 24680090

$88 蟹肉蝦仁salad ,夏天簡單低卡,無油輕易ko

2021-09-27 178 浏览
今次我就試咗佢個羊膝,又林又入味,而且個羊一d都唔蘇但係好新鮮🤤佢個芝士留心蛋大菇都值得推介!$38only🤣一切開真係芝士同蛋黃一齊流出來🤤🤤🤤我仲食咗佢個意大利雲吞🤔佢個湯汁好好食,唔係好重嘅忌廉芝士味,但我又食唔出係咩味🙊總之好好食!🤣飲品方面都係啤酒為主,但係都有好靚嘅mocktail選擇,啱晒鍾意打卡嘅大家☺️Dessert選擇都算多同特別,不過個人來講就覺得偏甜🤔鍾意食甜野嘅朋友值得一戰🥰

• 芝士溫泉蛋大啡菇
  • 48小時羊後膝
2021-09-26 130 浏览
假日約左朋友傾計食野,再順便上環一日遊,雖然行上行落,但其實唔算遠,附近仲有好多壁畫,行完肚餓了。餐廳門口果然隱蔽,入到去工業風靚靚適合傾計,叫左四樣菜全部滿意,擺盤仲係法國餐水準添。小食海鮮籃🦞開心share好足料,魚柳兩大塊,蝦同蠔三大舊都好脆好香口。再叫多樣海鮮濃汁煮藍青口加蒜油包,超多粒大青口煮出黎濃湯好惹味配埋蒜油飽脆卜卜滿足。主食叫蜜糖烤半雞,食到經過慢煮後特別滑,連雞胸都係嫩肉,面頭揸左BBQ醬同蜜糖入味。甜品都有驚喜,焦糖烤菠蘿,朱古力布朗尼加雪糕,材料簡單但好夾,布朗尼入面夾左杏仁,菠蘿酸但焦糖脆

2021-09-26
  • 香草丹麥烤雞半隻
  • 炸海鮮籃
  • 海鮮濃汁藍青口加蒜茸多士藍
  • 菠蘿/布朗尼/雪糕
週末同朋友一齊喺上環覓食,記得已經好耐冇嚟過呢間餐廳,又記得呢間係良心餐廳,食物味道仲幾好,咁就決定帶朋友嚟呢度開餐😆- $88嘅「芒果沙律🥗➕蝦仁🍤」:蝦仁🍤新鮮,肉質結實😋;芒果🥭切小粒,甜甜哋幾鮮味😋;沙律菜🥗鮮嫩🍤;仲竟然有少少碎蟹肉🦀- $98嘅「法式🇫🇷慢煮油封鴨腿」:鴨腿好大隻,肉質有少少咬頭,油封煮法有鹹鮮味😋;又有啲油脂,所以都好甘香😋- $68嘅「意大利🇮🇹香腸鮮菠蘿薄餅」:鮮菠蘿🍍酸酸甜甜,食落幾開胃,仲有好多溶咗嘅芝士🧀係面,有鹹香又好味😋- $138嘅「秘製保濕豬鞍架 8oz」:豬鞍架 表面煎到微焦,香噴噴😋,肉質 juicy,仲帶少少肥肉,有濃郁豬味🐷,好食😋

2021-09-26
2021-09-26 109 浏览
餐廳位於上環半山附近,上環同西營盤中間,位置係隱蔽少少的。餐廳細細座位不多,柔和燈光下襯托下增添幾分浪漫感覺,美食更是無令人失望。炸海鮮籃 $78有炸蠔、炸蝦和炸魚柳,新鮮炸起外層脆卜卜,炸粉不多,內裡肉質嫩,二人分享好滿足。 海鮮芝士忌廉菠菜苗 $68 波菜好嫩,個忌廉唔算好creamy有點稀,但平衡番厚厚芝士的味道幾好食,仲有大蝦多隻口感彈牙,整體好味。微辣咸蛋黃單骨雞翼 $68雞翼外層炸粉鬆脆,雞肉微辣好入味,咸蛋黃醬咸香味,令整體味道較濃。蜜糖香草配法國春雞 $98 春雞半隻以慢煮方式,肉質保接嫩滑,雞皮塗滿蜜糖醬汁非常美味。卡真蝦串 $28大蝦爽口彈牙,牛油和蒜粉調味煎得香口,好食好食。咖啡芝士蛋糕、愛爾蘭咖啡奶酒 $58滑滑的芝士蛋糕好香咖啡味,和奶酒的酒香味道好夾,好味值得一食。
餐廳位於上環半山附近,上環同西營盤中間,位置係隱蔽少少的。

炸海鮮籃 $78
炸海鮮籃
海鮮芝士忌廉菠菜苗 $68
微辣咸蛋黃單骨雞翼 $68
微辣咸蛋黃單骨雞翼
蜜糖香草配法國春雞 $98
蜜糖香草配法國春雞
卡真蝦串 $28
大蝦爽口彈牙,牛油和蒜粉調味煎得香口,好食好食。

咖啡芝士蛋糕、愛爾蘭咖啡奶酒 $58
咖啡芝士蛋糕、愛爾蘭咖啡奶酒
2021-09-23
炸海鮮籃
微辣咸蛋黃單骨雞翼
蜜糖香草配法國春雞
咖啡芝士蛋糕、愛爾蘭咖啡奶酒
2021-09-23 51 浏览
我愛慢煮 siuhahah今日嚟到上環半山 《我愛慢煮》, 餐廳環境幾有情調,室內燈光柔和加埋啲輕快音樂, 成個心情都放鬆哂,食物質素好,以為食慢煮會貴啲原來價錢都幾抵食。蝦仁芒果沙律 $88先嚟個沙律開下胃先,沙律汁酸酸甜甜配埋 彈牙蝦仁,爽脆沙律菜,甜到爆嘅芒果,真係一個好嘅開始。秘製保濕豬鞍架 8z $138慢煮豬鞍非常嫩滑,軟腍多汁, 豬鞍外層煎得香脆可口,慢煮有助保留肉汁,肉味濃厚,回味無窮👍🏼😁 另外加咗香煎鵝肝,入口即溶質感幼滑,非常邪惡呀😈黑松露慢煮溫泉蛋 $28溫泉蛋嫩滑可口配埋黑松露食非常美味。熱情果特飲 $42夏天首選,熱情果味道清爽酸甜, 非常解暑蝶豆花薄荷特飲 $42蝶豆花嘅夢幻紫色真係好靚❤️ 哩杯薄荷特飲 非常清新消暑。
我愛慢煮 siuhahah

蝦仁芒果沙律 $88

秘製保濕豬鞍架 8z $138

黑松露慢煮溫泉蛋 $28
溫泉蛋嫩滑可口配埋黑松露食非常美味。

熱情果特飲 $42
夏天首選,熱情果味道清爽酸甜, 非常解暑

蝶豆花薄荷特飲 $42
蝶豆花嘅夢幻紫色真係好靚❤️ 哩杯薄荷特飲 非常清新消暑。

-我愛慢煮 🍽️一向中意捐窿捐罅搵野食既林芝蓮今次畀我上環搵到間幾高質既西餐之前係附新番工都見過孖沙街有間但原來係普慶坊都有 所以就黎試下~餐廳環境 都幾有格調 燈光昏暗 增添幾分情調 岩晒同另一半黎撐枱腳😏 🐣微辣鹹蛋黃單骨雞翼 8隻 ($68)咸蛋黃味極香濃 因為炸皮同雞翼底下都沾有咸蛋黃汁 雞翼仲好 juicy 加埋有少少香辣 所以都唔會覺得膩😋呢個正😍🥩美國安格斯特級平鐵牛扒 8oz+ 烤蘆筍苗($118+$28)牛扒5成熟 煎得剛剛好 因為慢煮既關係 仲鎖到好多肉汁而且肉質結實得黎都好嫰腍 加埋海鹽同黑胡椒調味 仲提升到個肉既鮮味同肉味非常重特登加左烤蘆筍 都好好味 如果再多啲就好🤭🤭🍖慢煮紅酒香草羊後膝 12oz ($148)羊肉肉質非常嫰口! 帶有淡淡既紅油香羊膝既脂肪都唔會好多 配埋佢地既薄荷醬 所以都唔會好膩 而且冇羶味 👍12oz 都岩岩好夠1個正常女仔食的🍐慢煮紅酒梨加意大利雪糕 ($68)第一次食呢款甜品 慢煮梨吸收晒紅酒香 食果陣仲可以點下個熱熱地既紅酒 食落去更加重紅酒味! 好正配埋佢地既朱古力Brownie 同Vanilla gelato 成件事都好夾 好味
我愛慢煮 🍽️

一向中意捐窿捐罅搵野食既林芝蓮
今次畀我上環搵到間幾高質既西餐

之前係附新番工都見過孖沙街有間
但原來係普慶坊都有 所以就黎試下~

餐廳環境 都幾有格調 燈光昏暗
增添幾分情調 岩晒同另一半黎撐枱腳😏

🐣微辣鹹蛋黃單骨雞翼 8隻 ($68)
加埋有少少香辣 所以都唔會覺得膩😋
呢個正😍

牛扒5成熟 煎得剛剛好
因為慢煮既關係 仲鎖到好多肉汁
而且肉質結實得黎都好嫰腍
加埋海鹽同黑胡椒調味 仲提升到個肉既鮮味同肉味非常重
特登加左烤蘆筍 都好好味 如果再多啲就好🤭🤭

🍖慢煮紅酒香草羊後膝 12oz ($148)
羊肉肉質非常嫰口! 帶有淡淡既紅油香
羊膝既脂肪都唔會好多 配埋佢地既薄荷醬
所以都唔會好膩 而且冇羶味 👍
12oz 都岩岩好夠1個正常女仔食的

🍐慢煮紅酒梨加意大利雪糕 ($68)
第一次食呢款甜品 慢煮梨吸收晒紅酒香
食果陣仲可以點下個熱熱地既紅酒
食落去更加重紅酒味! 好正
配埋佢地既朱古力Brownie 同Vanilla gelato 成件事都好夾 好味!☺️☺️

🥤荔枝接骨木花特飲 ($42)
入面有粒粒荔枝肉 + 接木花味 + 梳打
飲落都幾清甜 食完飯飲都好解膩
呢個配搭都幾唔錯 💓

整體黎講
呢間既CP 值蠻高的 服務同食物質素都好高 仲要無加一!
估唔到係中環貴價區都可以有間咁抵食既餐廳
想搵間有情調 少少遠離旺區 價錢又令既餐廳
呢個係個唔錯既選擇!
下次會想番黎試埋啲海鮮同其他小食😍

2021-09-12
  • 慢煮安格斯特級平鐵牛扒
  • 慢煮紅酒梨意大利雪糕
  • 慢煮紅酒香草羊後膝
  • 微辣鹹蛋黃單骨雞翼
  • 荔枝接骨木花特飲
隱匿小店·清幽雅緻·浪漫聚會之地尋找上環隱匿美食,環境清淨,好適合係度同朋友慢慢chill ~裝潢偏法式復古風格,氛圍格外浪漫情侶約會,朋友生日聚會都好適合慢煮油封鴨腿$98+煎鵝肝片$38經過慢煮之後,整個鴨腿更加原汁原味呈現出來,味道豐富,肉質嫩滑,份量剛好,油而不膩~加左鵝肝為配菜,鵝肝厚實有口感~微辣鹹蛋黃單骨雞翼$68邪惡香濃鹹蛋黃滲入雞翼中,加上微辣,口感更加惹味,又唔會膩,大愛燒帶子芒果沙律$88酸甜沙律最開胃~份量足,抵食。梨·奶凍·雪糕$68第一次嘗試慢煮紅酒梨,酒香味完全滲透到梨🍐內,一口下去,整個都留有淡淡酒香~而配搭朱古力鹹焦糖布朗尼以及雲尼拿雪糕,整個甜品更加豐富多彩~蝶豆花薄荷特飲$42朋友好鍾意蝶豆花味道~玫瑰落神花特飲42花茶界之最好搭配~就鍾意尼簡單又健康飲品
隱匿小店·清幽雅緻·浪漫聚會之地
裝潢偏法式復古風格,氛圍格外浪漫
情侶約會,朋友生日聚會都好適合

慢煮油封鴨腿$98+煎鵝肝片$38

微辣鹹蛋黃單骨雞翼$68

燒帶子芒果沙律$88
酸甜沙律最開胃~份量足,抵食。

梨·奶凍·雪糕$68

蝶豆花薄荷特飲$42
朋友好鍾意蝶豆花味道~

玫瑰落神花特飲42
花茶界之最好搭配~就鍾意尼簡單又健康飲品

2021-09-15 127 浏览
想搵個有情調嘅西餐廳🍴呢度絕對係一個好選擇👍🏻食飯高質之餘性價比係極高,無收加一仲要餐廳入面勁好氣氛,柔和嘅燈光帶出浪費情調,食完仲可以同拖友慢慢散步到中環,真心推薦呢度呀!😎.👅 美國安格斯特級帶骨牛小排 12安士個牛小排好香油脂味,慢煮令肉質唔韌,仲要啲脂肪同肉比例係1:1😋點埋個汁食更好味!我地加左$38嘅煎鵝肝,未上枱已經聞到陣陣香味,咬落啲油脂「必」晒出黎😛如果覺得單食鵝肝會太膩,可以加埋Pizza一齊食!.👅 意大利香腸鮮菠蘿薄餅嘩嘩嘩!呢個pizza真心必叫呀😆落左勁多芝士之餘,仲有下面嘅香腸片,成日薄餅都好實在,好香芝士味😋重點係!佢用左鮮菠蘿而唔係罐頭菠蘿,鮮菠蘿嘅甜係罐頭菠蘿無得比嫁!🥳鮮菠蘿令到成件事昇華左幾個級別呀🤩.👅 美國安格斯特級平鐵牛扒呢個牛扒同頭先個牛小扒好唔同,呢個牛扒明顯瘦好多,但同樣地,因為用左慢煮,令佢個肉質食落一啲都唔鞋😚仲勁好濃郁嘅牛味,鍾意食健康瘦牛嘅朋友一定唔可以錯過呀😆.👅 芝士溫泉蛋大啡菇芝士,雞蛋同大啡菇呢個組合不嬲都係完美🤤一刀切嘅時間啲溫泉蛋蛋漿湧晒出黎,用大啡菇黎點啲蛋汁,加埋芝士嘅香味,口感好豐富呀✌🏻😀

👅 美國安格斯特級帶骨牛小排 12安士

👅 意大利香腸鮮菠蘿薄餅