2022-12-28
🔸澳洲產黑毛和牛及四元豚放題 $299🔹澳洲產黑毛和牛🔹澳洲產穀飼牛🔹牛舌🔹日本豚肉🔹雜錦蔬菜盤:冬菇🍄燒豆腐、芋頭、蕃茄🍅大蔥、洋蔥🧅帝王菜、黃芽白、金菇及秋葵海鮮盤有墨魚漿🦑蟹柳、新鮮尤魚筒 第一時間當然食咗壽喜燒先啦,店員好好人,見我哋雞手鴨腳唔係好識,即刻示範一次,首先用提供的牛油起鍋,用以引出和牛的香味🐮之後加入洋蔥🧅炒至金黃,可以加入牛肉啦,炙至微焦後加入壽喜燒汁,再配上日本生雞蛋🥚提升牛肉嫩滑口感。如果都係唔清楚,枱上仲有個QR Code, 有詳盡圖解說明。食完壽喜燒後,我哋轉清湯底打邊爐,除咗和牛同豚肉係放題之外出面自助餐桌仲有好多蔬菜🥬丸類、雞肉🐔魚塊🐟及公仔麵、烏冬🍜可隨意添加。 最重要的混醤區有多款醬料及配料,一定可以混出你心目中美味的醬料。 雪櫃的飲品也是自由選擇,汽水🥤果汁🧃啤酒🍻日本茶。 90分鐘好快過去,餘下15分鐘時,店員會温馨提示,重提我哋記得食埋個軟雪糕甜品🍦
🔹澳洲產黑毛和牛
🔹澳洲產穀飼牛
🔹牛舌
🔹日本豚肉
海鮮盤有墨魚漿🦑蟹柳、新鮮尤魚筒
第一時間當然食咗壽喜燒先啦,店員好好人,見我哋雞手鴨腳唔係好識,即刻示範一次,首先用提供的牛油起鍋,用以引出和牛的香味🐮之後加入洋蔥🧅炒至金黃,可以加入牛肉啦,炙至微焦後加入壽喜燒汁,再配上日本生雞蛋🥚提升牛肉嫩滑口感。 如果都係唔清楚,枱上仲有個QR Code, 有詳盡圖解說明。
食完壽喜燒後,我哋轉清湯底打邊爐,除咗和牛同豚肉係放題之外 出面 自助餐桌仲有好多蔬菜🥬丸類、雞肉🐔魚塊🐟及公仔麵、烏冬🍜可隨意添加。
雪櫃的飲品也是自由選擇,汽水🥤果汁🧃啤酒🍻日本茶。