2019-07-25 128 浏览
這個擂台確實有得食有得飲又有野玩!飲品有賣相又好喝。食物有誠意又美味。玩方面可以掟飛鏢和其他酒game等!阿拉丁 $138有點荔枝味的酒,非常順口,好適合女士們打卡用,睇得又飲得🥂八陣圖 $148用中國式的青銅器盛載著的酒,用了不同的米酒和玫瑰露酒等製成,味道沒想像中難易入口👍🏻別問我是誰 $128由廚師每日發辦的料理,當日的是海膽汁象拔蚌意粉。還以為是芝士汁,因為芝士味較香濃!象拔蚌彈牙爽口,意粉十分掛汁🍝擂台多士 $78外脆內軟:香脆的多士包著火腿、熱溶中的芝士和香噴噴的黑松露,是完美的配搭🤤大澳蝦醬雞翼 $68蝦醬味不太濃郁,雞翼倒是炸得香脆惹味🤗泰式生蝦好新鮮!但炸蝦頭比生蝦更為吸引😍

阿拉丁 $138
有點荔枝味的酒,非常順口,好適合女士們打卡用,睇得又飲得🥂

八陣圖 $148

別問我是誰 $128

擂台多士 $78

大澳蝦醬雞翼 $68
蝦醬味不太濃郁,雞翼倒是炸得香脆惹味🤗

泰式生蝦
好新鮮!但炸蝦頭比生蝦更為吸引😍
2019-07-17
咪睇「媽劇停」嘅工作好似好姿多采🤹🏽‍♂️咁,背後嘅忙碌、辛酸、壓力,有苦同行知😞,所以阿叔間唔時都會放工同朋友飲杯嘢🥂,吹下水🗣!.呢間位於諾士佛臺嘅酒吧就剛剛好滿足到阿叔嘅要求,有野食🍽,有酒飲🥃,場內仲有大把遊戲畀大家玩,table game♟、飛鏢機🎯、beerpong🏓、波檯、打機🎮樣樣有齊晒,一大班朋友玩吓、發洩吓就最啱!👍🏼👍🏼.咪以為呢間酒吧只著重提供玩,佢哋喺飲🍸同食方面都好有誠意。先講飲,佢哋設計咗多款賣相吸睛嘅cocktail,款款都可以呃到唔少like,今次阿叔點咗 #荔枝台 ($128),荔枝酒中加入姜啤 、vodka同lime,味道清新,夏天飲好啱!😘.食物方面,除咗佐酒小食🍢,佢哋仲有提供薄餅🍕、意粉🍝等多款唔同飽肚菜式。以下小食喺阿叔嘅個人推介:#大澳蝦醬雞翼🐔:單骨香脆雞翼,香濃蝦醬味,非常惹味🤤#擂台多士:喺多士中夾咗芝士🧀、火腿同黑松露醬,外脆內軟,味道香濃,用嚟送阿叔杯荔枝台一流#泰式生蝦🦐:好大隻嘅生蝦,非常肥美,如果再冰凍啲,味道更好😅.另外廚師推介 - #別問我是誰 亦絕對值得一試,呢款菜式原來喺海膽汁象拔蚌意粉,象拔蚌爽口,配上creamy
#大澳蝦醬雞翼🐔:單骨香脆雞翼,香濃蝦醬味,非常惹味🤤
另外廚師推介 - #別問我是誰 亦絕對值得一試,呢款菜式原來喺海膽汁象拔蚌意粉,象拔蚌爽口,配上creamy嘅醬汁,好好味!
最近完成公司嘅大型活動,終於可以放鬆下,放工就同左同事去公司附近間的酒吧「擂台」happy hour~環境非常闊落、舒適、空間感好大,座位之間有一定嘅距離,可以傾吓心事~仲有好多table game、掟飛鏢、打機等遊戲,一班人上嚟玩都可以~呢度既cocktails 光賣相已經非常吸引,我地點左阿拉丁、八陣圖,女士用嚟打卡一流~阿拉丁係神燈造型,以多種甜酒調製而成,味道甘甜,容易入口~八陣圖古代朝廷器皿既造型,氣勢逼人,以多種中國酒加埋玫瑰露、洛神花,酒味比較香濃~酒量可以斟6至8杯芝麻雞翼新鮮即炸,香口又脆卜卜仲有必食推介嘅擂台多士,裏面有芝士、Parma ham、仲有香濃嘅黑松露,外面烘得香脆可口,十分惹味~忌廉芝士蟹籽象拔蚌意粉,意粉煮到乾濕啱啱好,象拔蚌爽口,我諗個酒吧嘅食物都有唔錯嘅水準~一邊飲酒一邊品嚐美食一邊傾心事,身心都覺得放鬆~

阿拉丁

阿拉丁係神燈造型,以多種甜酒調製而成,味道甘甜,容易入口~

酒量可以斟6至8杯
芝麻雞翼

芝麻雞翼新鮮即炸,香口又脆卜卜

芝士忌廉象拔蚌意粉

一邊飲酒一邊品嚐美食一邊傾心事,身心都覺得放鬆~
芝麻雞翼
芝士忌廉象拔蚌意粉
2019-07-03 150 浏览
最近發現公司附近有間新嘅酒吧環境唔錯, 放工決定同同事落去happy hour, 入到去 空間大好闊落, 中間有張大枱可以玩table game, 仲有飛鏢、遊戲區。 呢度嘅cocktails 賣相非常之吸引, 我哋點咗阿拉丁、 櫻花醉, 阿拉丁可以兩個人飲, 入口香醇,櫻花醉入口時酒味淡淡的,有後勁。呢度嘅嘢食有意外驚喜,水準五錯,點咗芝麻雞翼、鮮茄三文魚薄餅、象拔蚌明太子意粉。芝麻雞翼新鮮即炸鮮茄三文魚薄餅份量十足, 餅底厚身, 三文魚大大片象拔蚌明太子意粉味道香濃,意粉煮得啱啱好

芝麻雞翼新鮮即炸

鮮茄三文魚薄餅份量十足, 餅底厚身, 三文魚大大片

象拔蚌明太子意粉味道香濃,意粉煮得啱啱好

• 象拔蚌明太子意粉
  • 阿拉丁
2019-07-02 113 浏览
放工約好朋友來到諾士佛臺這家酒吧。一入門就看到漂亮的飛行棋桌。食物方面我們點了芝麻雞翼,三文魚薄餅,擂台多士,和別問我是誰。芝麻雞翼炸得很香脆,好滋味。三文魚薄餅是厚薄餅,中間有芝士擂台多士是黑松露多士,味道香濃。別問我是誰 原來是 是日廚師推介的意大利麵。這天我們的是日推介是象拔蚌明太子意粉。意粉的明太子醬汁很creamy。飲品方面我們點了2款特色cocktail。第一款係叫 阿拉丁。真係有個神燈出現 還會噴煙,立即要打幾張卡。酒有淡淡的橙味和茶味,甘甘甜甜很識合女士飲。另一款cocktail 叫 八陣圖。滿滿的中國風,酒壺同杯都係古代青銅酒器的樣子。這款cocktail 主要用上米酒黃酒糯米酒等,我覺得比阿拉丁更易入口。造型上認真不得了。除了食物不錯,這家酒吧竟然有電競遊戲可以玩

芝麻雞翼炸得很香脆,好滋味。

三文魚薄餅是厚薄餅,中間有芝士

擂台多士是黑松露多士,味道香濃。

除了食物不錯,這家酒吧竟然有電競遊戲可以玩
  • 阿拉丁
  • 八陣圖
2019-06-27 168 浏览
The ring 酒吧係我近期去過最高質的酒吧,無論係環境同食物我都比個讚👍。講環境先,呢度闊落舒適,好多野玩啊,有飛鏢,仲有電競遊戲區,真係會令人樂而望返。食物更係花過心思,點了一杯“見紅”,是士多啤梨溝紅莓汁,清新解渴。之後點杯有酒精的,選了近期大熱的阿拉丁。上桌美得令一眾女生大叫,鄰桌美女看到都即時跟著下單呢。這壺酒cp值爆燈,既可以打卡,還十分香醇可口,甘甜美味,容易入口。另外我們還吃了香脆的芝麻雞翼,三文魚薄餅,黑松露味道香濃的擂臺多士。最後來的象拔蚌明太子意粉,我非常喜歡,明太子汁creamy惹味,吃得一點不漏😋😋😋😋😋

上桌美得令一眾女生大叫,鄰桌美女看到都即時跟著下單呢。

2019-06-20 270 浏览
今次要介紹嘅係位於尖沙咀諾士佛台一間電競主題酒吧餐廳,地方非常闊落仲有好多嘢玩,除咗最基本嘅飛鏢機、波枱外仲有得玩比較少酒吧有嘅Slap cup同beer bong,當然設合返餐廳主題Corner 位仲有一個幾專業下嘅電競擂台,呢度定時都會舉辦唔同嘅電競比賽,包括有overcook、彈珠人、龍珠、Fifa、第五人格等等遊戲,名副其實有得食有得玩有得chill,另外呢度嘅食物質素都令我好驚喜~🍸阿拉丁$138以神燈形態登場,上枱時候仲噴緊煙,爭啲想即場許個願🤣阿拉丁係以金馥甜酒、苦艾酒、橙酒、阿薩姆紅茶等調製而成,易入口之餘打卡度十足,啱晒一眾女士們😊🍸八陣圖$148另一款打卡度十足嘅Drink,呢個仲出動埋商代嘅青銅器,非常霸氣,八陣圖用上三蒸米酒、糯米酒、黃酒、桂花陳酒、玫瑰露、檸檬汁、洛神花等調製,如此組合意外地甘甜香醇,亦很容易入口,誠意推介。🍽大澳蝦醬雞翼$68貼心地將雞翼製成單骨,雞翼焗得香脆散發陣陣蝦醬味,調味剛剛好沒有過鹹,十分滋味嘅一道小食。🍽北京烤鴨薄餅$148想不到原來北京烤鴨同pizza都可以做到好朋友,烤鴨的香伴上薄餅的脆,甜麵醬配搭mozzarella che

🍸阿拉丁$138

🍸八陣圖$148

🍽大澳蝦醬雞翼$68

🍽北京烤鴨薄餅$148
想不到原來北京烤鴨同pizza都可以做到好朋友,烤鴨的香伴上薄餅的脆,甜麵醬配搭mozzarella cheese ,完美示範中西合璧,十分佩服餐廳的創意。

🍽擂台多士$78
多士烘得非常香脆,配料有Parmesan cheese,黑松露及Parma ham,不用太多花巧已很美味。

🍽別問我是誰$148
名字神秘,實情係是日廚師推介-芝士柱貝意粉,柱貝沒有overcook ,每條意粉都沾滿香滑creamy嘅芝士醬,簡單而高質。
2019-06-19
2019-05-25 291 浏览
朋友請食飯系列原來係一間酒吧首先係地方好大,竟然有電競玩,其實小編都想玩,不過技術太屎非是出醜食左單骨雞翼,原來係蝦醬炒,其實小編唔好蝦醬,但完全唔覺,仲要食完食知第二個扁平鴨薄餅,勁多醬汁同芝士同鴨都夾,唔錯唔錯依個漢堡扒意粉,意粉炒都勁香,依個比朋友食曬野飲就叫左八陣圖,好古代feel ,打卡影相小編麻麻地飲酒都覺得入口可以,一壺可以有五杯小編酒量就應該唔得。試問自己飲得就可以試下。
朋友請食飯系列
原來係一間酒吧

第二個扁平鴨薄餅,勁多醬汁同芝士同鴨都夾,唔錯唔錯
依個漢堡扒意粉,意粉炒都勁香,依個比朋友食曬

野飲就叫左八陣圖,好古代feel ,打卡影相
小編麻麻地飲酒都覺得入口可以,一壺可以有五杯
小編酒量就應該唔得。試問自己飲得就可以試下。
2019-05-23 1566 浏览
擂台Kay Gor 約左幾個朋友去尖沙咀HH去到間樓上BAR 沒想到依度仲可以食飯當然就要發揮下FOODIE 精神食好西啦大澳蝦醬雞翼⭐️⭐️睇落細細隻但蝦醬超入味好有蝦醬既味道北京烤鴨薄餅⭐️⭐️⭐️聽個名都已經好吸引烤鴨配落pizza 好special!包底脆脆好好食,再配上香濃既芝士出色烤鴨都好大件而已足料芝士焗西蘭花⭐️⭐️芝士勁多😍😍配上新鮮西蘭花👍🏻別問我是誰⭐️⭐️⭐️由廚師大大自己發板決定比咩客人食驚喜又特別原來係和牛扒煮意粉😍😍作為和牛fans 超級正👍🏻多肉汁八陣圖⭐️中意酒既朋友可能會中意,而且佢仲會有白煙的新奇佢有多種中國酒調出來,濃度高不過出乎意料地容易人口👍🏻#kayGorfoodie #foodie #hkblogger#food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #
擂台

睇落細細隻但蝦醬超入味
好有蝦醬既味道

北京烤鴨薄餅⭐️⭐️⭐️
聽個名都已經好吸引
烤鴨配落pizza 好special!
包底脆脆好好食,再配上香濃既芝士出色
烤鴨都好大件而已足料

驚喜又特別
原來係和牛扒煮意粉😍😍
作為和牛fans 超級正👍🏻多肉汁

八陣圖⭐️
中意酒既朋友可能會中意,
而且佢仲會有白煙的新奇
佢有多種中國酒調出來,濃度高
不過出乎意料地容易人口👍🏻

#food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #MakeYouSmileStyle #HypeLife#hkfood #hkfoodie #foodie #hongkongfoodie #instafood #hkig #hkigfood #hkeat #eat #hongkongfood #hkfoodblog #yummy #hkiger #food #hk #foodblogger #foodshare #hkfoodlover #hkfoodstagram #tasty #香港美食 #香港 #美食 #相機食先 #吃貨 #食好西 #食評
2019-05-22
  • 北京烤鴨薄餅
擂台 (尖沙咀).係慶祝我終於完sem的日子(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🎉🤣想搵間舒服又有野啱兩小子玩的地方坐低飲杯野,就揀左呢間係尖沙咀樓上的bar🥰落完order等野食期間,見到佢有張圓形嘅波枱,覺得好有趣未玩過!! 另外見到場内仲有電競賽車🏎️ 打機督波睇波勁忙!真係唔洗驚無野玩!.⚜️大澳蝦醬雞翼⚜️$68.男朋友好喜歡食嘅雞翼!第一次食大澳蝦醬味雞翼,估佢唔到咁惹味,味道咁夾,平日係bar飲野叫小食成日叫薯條之類,想特別啲揀呢個真係不二之選!.⚜️芝士焗西蘭花🥦⚜️$68.好少可有bar會咁窩心有菜食haha 好似加耐無食菜咁揀左呢個食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)西蘭花再配上焗芝士,芝士好香!.⚜️北京烤鴨薄餅⚜️$148.呢到啲野食唔係講笑好多都係好特別嘅配搭(。・ω・。) 我無諗過烤鴨pizza可以咁好食,鴨肉好嫩滑,同個醬好match!.⚜️別問我是誰⚜️$128.睇個名覺得好奇到底係咩呢(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 問一問原來係當日廚師👨‍🍳發辦! 日日都唔同架!今日係芝士漢堡扒炒意粉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 舊漢堡扒好juicy ahh!!!!而炒意粉又乾身,配上少少翠玉瓜,好讚!.⚜️阿拉丁⚜️$118.膚淺嘅我完全係比阿拉丁個壺吸
擂台 (尖沙咀)

⚜️大澳蝦醬雞翼⚜️$68
芝士焗西蘭花🥦

⚜️芝士焗西蘭花🥦⚜️$68
西蘭花再配上焗芝士,芝士好香!
北京烤鴨pizza

⚜️北京烤鴨薄餅⚜️$148

⚜️別問我是誰⚜️$128
Margaritta

⚜️阿拉丁⚜️$118
膚淺嘅我完全係比阿拉丁個壺吸引左🤣好靚啊! 而一上枱個壺會出煙,入面係有淡淡茶味同橙味嘅酒!打卡一流!
—————————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌擂台 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10-11號6樓
—————————————————————- #hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#吃貨#美食#打卡好去處#相機食先#尖沙咀美食#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #hkdessert#foodporn #hkfoodblogger#instafood #instagram #foodstagram#foodie#擂台#thering
2019-05-22
芝士焗西蘭花🥦
北京烤鴨pizza
Margaritta
2019-05-17 240 浏览
我同女朋友都幾鍾意去尖沙咀樂士佛台happy hour。難得早收工,又係happy friday,梗係去飲返杯啦。感受上openrice睇下有邊幾間酒吧餐廳好嘅。點知俾我發現咗一間係以電競為主題嘅酒吧,每個男人都喜歡打機,你懂的,所以有呢個機會就去試一試啦。可能今日時間尚早,夜鬼都未出動,所以去到祇有我第一臺客,呢度果然除咗有飛鏢機之外,仲有幾部遊戲機可以比人玩,滿足係男仔嘅慾望。而且成間酒吧嘅環境都好有情調嘅嚟到梗係叫返兩杯嘢飲先。女朋友叫咗杯KOL,mocktail來的。果味比較重,酸酸甜甜咁,都幾開胃嘅。這種酒仲有happy hour買一送一添。我就叫咗杯荔枝酒signature cocktail,飲落感覺有啲似荔枝味jollysandy,咁當然呢杯香好多啦,杯入邊仲有個冰碗裝住粒荔枝添,賣相非常靚仔。炸魚薯條。兩大塊炸魚,炸得都幾鬆脆可口,薯條係幼身,即係大家麥當勞食嗰隻噉。通常炸嘢都係比較穩陣嘅選擇,所以都幾好食嘅。煙三文魚披薩。呢個披薩真係嘛嘛地喇,雖然煙三文魚係好足料嘅,每塊披薩都有足足一塊煙三文魚,同埋足夠嘅芝士同番茄醬,但係唔知點解上咗嗰時有少少凍,所以扣左個分。不過

炸魚薯條。

煙三文魚披薩。

不過點都好啦,酒吧環境靚仔,又係電競有gimmick,signature cocktail亦都好飲,唯一挑剔係pizza爭啲啲。
2019-05-16 179 浏览
同朋友放工諗住去happy hour ,去左呢間bar飲杯野,順便食小小野,之後再去食晚餐!我朋友叫左杯波椰波羅麥,見個名咁得意就試下,點知拎到黎個賣相仲得意,真係用菠蘿🍍杯裝住😅即刻忍唔住要幫佢影張相之後諗住叫小食啦!見到佢一杯house wine 加黑毛豬火腿都係98蚊,見咁抵就試試,豬唔係差,咁既價錢食到真係好抵食😍Order 左個大澳蝦醬雞翼同埋泰式生蝦炸蝦頭雞翼超入味細細隻易入口未試過食生蝦有埋炸蝦頭配埋一齊上,勁特別!生蝦都幾新鮮,蝦頭炸得好鬆脆我朋友見啲小色咁出色,就話不如直接係到食埋晚飯啦!於是叫左北京烤鴨薄餅,超級有驚喜😍個烤鴨醬準配落pizza 真係不得了!後尾見到個餐牌寫住「別問我是誰」好好奇就問服務員,佢話係由廚師自己發板決定比咩客人食,都幾特別又驚喜,佢會問我地唔會食咩野。同埋肚餓程度,我地答左決定當晚飯⋯於是等左一陣就上左碟泰式魚炒金邊粉😂個驚喜點係睇唔出咁好味,金邊粉超入味又彈牙!估唔到一間酒吧會收埋咁多驚喜又好味既野食,以後happy hour 既地方一定唔少得呢間bar

之後諗住叫小食啦!

Order 左個大澳蝦醬雞翼同埋
泰式生蝦炸蝦頭
雞翼超入味細細隻易入口

我朋友見啲小色咁出色,就話不如直接係到食埋晚飯啦!

• 北京烤鴨薄餅
  • 泰式生蝦
  • 別問我是誰
  • 大澳蝦醬雞翼
2019-04-20 408 浏览
早排約咗一班好朋友仔去咗九龍區最出名嘅潮人聖地就係喺尖沙咀"諾士佛臺"10號6樓嘅"The Ring"呢度除咗係一間非同凡響而又好有色的酒吧之外, 仲有好多別出新穎嘅電視遊戲免費畀大家玩之如, 亦有收費既Beer Pong同Slap Cup, 又有好多價廉物美嘅嘢食, 正所謂又有得玩又有得食仲可以去邊度搵呢?!我哋今次一行三人叫咗一碟大澳蝦醬雞翼, 啲雞翼細細隻應該係一隻切開一半再炸完隨碟上, 味道都好好味不錯!但完全估不到原來北京烤鴨薄餅真係薄餅, 仲以為係扁皮鴨一般都用薄如紙的餅皮包成, 真係估唔到咁好食極之有口感, 而個泰式生蝦, 大大隻好厚肉, 個三文魚意粉天使麵, 麵方面好Creamy好可口!飲品叫咗好有特色的阿拉丁神燈, 荔枝肉台同埋陣圈, 真係好多選擇款式又多, 真的玩得開心又愉快!下次一定再光臨😎

2019-04-10
尖沙咀的諾士佛臺岀名是飲酒🍻聖地。但想不到原來在樓上都有一間可以玩樂加可以與朋友聚餐的小地方。除了飲酒外,還可以享受晚餐🥣好好和朋友談心事!而且店內還有枱可以玩飛行棋和桌球🎱我們分別叫了大澳蝦醬雞翼北京烤鴨薄餅泰式生蝦別問我是誰(廚師推介)荔枝台和波羅物大澳蝦醬雞翼是單邊的,廚師很細心地把雞翼切成單邊,方便客人可以邊飲酒🍻邊當作小食。蝦🦐醬味把整隻雞翼包圍着。十分入味 ,真心是配酒的小食。泰式生蝦還配上炸蝦🍤頭,蝦頭十分多蝦膏。而且生蝦十分新鮮,沒有腥味,更帶岀了鮮甜味!再配上泰式生蝦汁,令層次更上一層樓!北京烤鴨薄餅的餅底不會太厚身,不會令人有很容易飽的感覺,再配上大量的芝士,更可以做岀拉絲的口感。配菜方面,師傅加上了蘑菇和蕃茄,感覺整個Pizza都很健康!更不油膩!(別問我是誰)原來是意粉來的,意粉入面還有煙三文魚,三文魚還有輕輕燒過的味道,而且十分新鮮,肉身十分厚!至於意粉很幼身,醬汁也很濃厚,令人不知不覺地食多了😋至於兩杯飲品,分別是荔枝台(有酒精)但荔枝味卻很重,還帶有少許的甜,有少量酒精適合女仔飲用。菠蘿🍍物的外表是全個波蘿,入邊的飲品好重菠蘿味,就像鮮榨的菠蘿汁一樣,健康
尖沙咀的諾士佛臺岀名是飲酒🍻聖地。
而且店內還有枱可以玩飛行棋和桌球🎱
我們分別叫了
泰式生蝦
別問我是誰(廚師推介)
荔枝台和波羅物
泰式生蝦還配上炸蝦🍤頭,蝦頭十分多蝦膏。
至於意粉很幼身,醬汁也很濃厚,令人不知不覺地食多了😋
至於兩杯飲品,分別是荔枝台(有酒精)
但荔枝味卻很重,還帶有少許的甜,有少量酒精適合女仔飲用。
菠蘿🍍物的外表是全個波蘿,入邊的飲品好重菠蘿味,就像鮮榨的菠蘿汁一樣,健康之選!
2019-04-11 285 浏览
呢間bar?正確黎講,可能係一間機舖?因為佢吾只有酒有飛標有beer pong咁簡單佢仲有電競遊戲比人任玩!有mario賽車,street fighter,仲有FIFA2019好似得mario賽車比較岩女仔玩....不過吾緊要,仲有大把娛樂!呢個應該係玩slap cup,但又有飛行棋既檯面,到底係點玩既呢?我都吾知呢個擺明玩桌球,但好似有新規矩咁,中間多左個洞,應該係加大難度,因為白球好近。以下係飲品menu:呢一餐,大家志在聚舊,所以叫了個薄餅就算。雖然呢度係bar,但食物絕不輸蝕。呢個係北京烤鴨薄餅,先講烤鴨,就算係薄餅,都做到酒樓級既水準。上面有甜醬,同一般食烤鴨沒有差別。但是,薄餅也絕不馬虎,有千島醬墊在烤鴨之下。另外有一樣要讚的,烤鴨之上還有芝士層。單是論材料也不輕手了。所以水準真的不差。然後就是飲品了,叫了兩杯雞味酒。第一杯是客家人,當中有米酒。另外有其他調味成份,味道清甜,沒有什麼酒味,非常易入口,適合女士。以下是飛標。主題很特別,味道也不錯。內有檸檬汁同蘋果汁,味道很甜。有少量酒味,但都適合女士飲。
呢間bar?
正確黎講,可能係一間機舖?
因為佢吾只有酒有飛標有beer pong咁簡單
佢仲有電競遊戲比人任玩!

好似得mario賽車比較岩女仔玩....
不過吾緊要,仲有大把娛樂!

呢個應該係玩slap cup,但又有飛行棋既檯面,
到底係點玩既呢?我都吾知

呢個擺明玩桌球,但好似有新規矩咁,
中間多左個洞,應該係加大難度,因為白球好近。
以下係飲品menu:

呢一餐,大家志在聚舊,所以叫了個薄餅就算。
雖然呢度係bar,但食物絕不輸蝕。
呢個係北京烤鴨薄餅,
先講烤鴨,就算係薄餅,都做到酒樓級既水準。
上面有甜醬,同一般食烤鴨沒有差別。
但是,薄餅也絕不馬虎,有千島醬墊在烤鴨之下。
另外有一樣要讚的,烤鴨之上還有芝士層。
單是論材料也不輕手了。所以水準真的不差。
北京烤鴨薄餅

然後就是飲品了,叫了兩杯雞味酒。
客家人

以下是飛標。主題很特別,味道也不錯。
內有檸檬汁同蘋果汁,味道很甜。
有少量酒味,但都適合女士飲。
飛標
客家人