2019-04-05
Worst experience ever, ever!之前見到好多人排隊等,似ok咁就去試下啦。果日入座7點,入去order咗個豬潤米,之後有個staff同我講返賣哂都已經覺得奇怪。姐係皇牌產品咁早賣哂?晚市岩岩先開始咋wo,咁算啦,轉其他。諗好轉咩之後叫咗個姐姐黎,佢啲服務態度唔係一般嘅差!!我都唔記得佢講過咩,但佢講啲野係即刻點著人地把火果隻。咁都算啦,唔同佢一般見識,轉咗個「黯然銷魂飯」。張單係7:04PM同我落,我見好耐都未到就問啲姐姐幾時有,個個都係話好快。等下等下都等咗半粒鐘,開始燥底啦(自問耐性唔差)。咁催多次啦,又係果位姐姐答野點著人地把火,咁態度又差又敷衍咁話:「好快啦,你入去睇下。」即係要個客入去睇?你都唔係咁答野瓜?唔好意思都冇句。呢個係咩服務態度??最後我等到8點先有野食?!?!一個飯要我等一粒鐘?到底係咪咁impressive?一般般,唔值。叉燒對比平時果啲好,冇咁硬(咁嘅價錢,唔好啲點得?)蛋正常野,飯正常野。到處有咩特別???講真如果要我等一粒鐘食呢個飯,免費我都唔會去食。
最後我等到8點先有野食?!?!
一個飯要我等一粒鐘?到底係咪咁impressive?
一般般,唔值。
叉燒對比平時果啲好,冇咁硬(咁嘅價錢,唔好啲點得?)
蛋正常野,飯正常野。
到處有咩特別???
講真如果要我等一粒鐘食呢個飯,免費我都唔會去食。