2022-11-14
方叔叔重慶老火鍋✨限定養生花膠雞🤤性價比高麻辣火鍋❣️✨-黎到尖沙咀見到太子集團中心呢幢好多食肆🤤方叔叔重慶火鍋個廣告牌好鬼吸引🤧見到佢仲有廚十三😍廚十三就下次試!-·湯底因為同行嘅朋友唔食得辣🤣我哋揀咗鴛鴦鍋,試吓佢限定呢個養生花膠雞🐥入面有蟲草花兩片花膠同雞😂麻辣湯底佢有三個辣度🌶本身想揀重慶辣🥵好彩最後都係揀普通辣🫠普通辣都食到我一把鼻涕一把汗🥲🤧·火鍋配料我叫咗超多款式😂因為佢呢度可以半份半份咁樣叫🤤好啱兩個人過嚟食🤤👍🏻我哋叫嘅其中最特別係豬腰同埋豬心豬腰處理得幾好冇腥味,豬心食落爽脆兩個出邊都比較少食比較特別👍🏻超級推介桂花蚌!食落真係超級鮮甜!雖然佢價格係偏貴但係真係值得😍🥰我哋仲叫咗牛蛙、腦花等等😂第一次食腦花口感係軟綿綿😂又有少少滑😂但係又有少少咬口😂·飲品水仙烏龍檸檬茶飲落好清香好fresh我叫咗走甜🥰比起普通檸檬茶多咗一浸烏龍茶嘅味❤️洛神花鮮橙特飲洛神花茶酸酸甜甜❤️加埋鮮橙嘅香味👍🏻-Total: 941(2ppl)推介指數:8/10———————————————🔺 方叔叔重慶老火鍋 (太子集團中心) (尖沙咀)🔺 尖沙咀北京道12A號太子集團中心19樓------
✨限定養生花膠雞🤤性價比高麻辣火鍋❣️✨
·湯底
·火鍋配料
我哋叫嘅其中最特別係豬腰同埋豬心
·飲品
水仙烏龍檸檬茶
洛神花鮮橙特飲
洛神花茶酸酸甜甜❤️加埋鮮橙嘅香味👍🏻
Total: 941(2ppl)
推介指數:8/10
———————————————
🔺 方叔叔重慶老火鍋 (太子集團中心) (尖沙咀)
🔺 尖沙咀北京道12A號太子集團中心19樓
-----------------------