2010-01-19 31 浏览
當年在葵涌廣場己經有去開, 當年要買個面都唔知要排幾耐。依家都唔洗點等。食物方面,湯底有特色正到爆, 想要清D濃D,可以早D講聲,配合度一流。地點係有D唔就腳, 不過水準足夠令我返去回味。豬紅, 雞翼尖係堆介,超夠味道, 價錢平,分量足。
地點係有D唔就腳, 不過水準足夠令我返去回味。

豬紅, 雞翼尖係堆介,超夠味道, 價錢平,分量足。
2009-10-07 26 浏览
行過咁多次荔枝角道都唔覺有呢間店, 因為隔離係金鳳同好味餃子店..........但係又熱又倦既情況下, 見到呢間幾乾淨又冇mud人, 貪佢可以即刻坐噗冷氣同坐耐d都冇人趕既情況下就入去試下. 老闆娘好nice, 好好招呼, 格局都好乾淨, 冷氣又夠.車仔麵都係個幾樣餸, 但見佢係幅牆度貼左招牌麵($22)同一品麵($25), 列明有d咩餸, 抵過散叫, 就order左一個招牌麵, 唔要雞翼尖改蘿白冇問題, 加罐裝汽水加$5.一上枱, 真係嚇親, 勁大碗, 即刻覺得抵晒, 因為食開d車仔麵通常都唔係大碗, 而家$22咁多餸又大碗又夠飽肚喎. 牛腩好淋好味道, 菜都多, 唔係得幾條, 其他都唔錯.之前去過隔離既好味餃子店食車仔麵, 真係細碗好多, 又唔夠冷氣同舊d, 可能諗住名氣搭夠掛. 呢間已變成我既其中一間飯堂嚕..........

呢間已變成我既其中一間飯堂嚕..........

招牌麵
一品麵