2008-06-15
琴晚同爸爸媽媽家姐去慶祝父親節揀左去梨花園食飯 因為爸爸之前係韓國做左好多年野 平時除左飲茶係佢最愛之外 korean food就係佢最愛估到禮拜六果到會幾多人..好彩我醒扒一早book左位一入到去...佢冇招呼我地...我老豆係咁嗌佢都冇彩我地...真係好不知所謂!!!!!好啦..坐低左,我老豆用韓文同佢落order(正常一間正宗既韓國茶館 經理級點都會識聽小小韓文)大佬..你唔識聽都算..可唔可以唔好成日係到黑面同埋白鴿眼人地叫左薄牛肉 羊肉 五層肉 牛骨湯去到邊到都會食既五層肉真係好好味 薄牛肉就冇牛肋骨咁好食 因為唔捨得呀羊肉有so味..只屬一般般以上既食物黎齊果陣時 我發覺小左樣野 冇平時夾開既生菜同埋青蔥絲我爸爸問:點解冇生菜?細眼經理:你落order咪有囉!我爸:唔係跟埋架咩細眼經理:總之我地呢到係冇得跟啦.要嗌先有我問:咁果d青蔥絲呢?細眼經理:都係要嗌先有黎左個生菜之後..成家條氣都好唔順..比錢你賺 你d態度堅係好不知所謂仲未黎個青蔥 我就問個韓國婆 佢拎左黎比我地到最後埋單 check單果陣發現係冇計個青蔥絲錢 都係韓國婆最好總結:對呢間野既細眼經理超級極度不滿意
估到禮拜六果到會幾多人..好彩我醒扒一早book左位
真係好不知所謂!!!!!
叫左薄牛肉 羊肉 五層肉 牛骨湯
羊肉有so味..只屬一般般
我爸爸問:點解冇生菜?
細眼經理:你落order咪有囉!
我爸:唔係跟埋架咩
細眼經理:總之我地呢到係冇得跟啦.要嗌先有
我問:咁果d青蔥絲呢?
細眼經理:都係要嗌先有
仲未黎個青蔥 我就問個韓國婆 佢拎左黎比我地