2020-06-13 160 浏览
近來大家都無得去旅行緊係要食返啲外國菜平衡下心理而係係尖沙咀諾士佛臺就可以食到水流蝦真係好方便餐廳分左三個時段 想平啲可以簡5-7時段假日都係$348一個人仲送宮崎和牛同時令海鮮主角當然係水流蝦每枱附近會有一大個魚缸入面有好多新鮮生猛嘅大頭蝦夾起之後放入冰水冰鎮一下然後直接放係烤爐上燒值得一讚係烤爐分上下兩層上層建議放海鮮快熟嘅食材下層建議放肉類食材放題限時兩個鐘 盡量用盡烤爐另外附送嘅和牛亦係高質 油香十足附送時令海鮮為鮑魚 落足本任食海鮮方面 仲有帶子 沙白 大硯好鮮甜大隻 超值其他食物仲有肉類 熱食等等飲品有泰國梳打水甜品有雪糕球 有榴櫣味 好有泰國風味
近來大家都無得去旅行

好鮮甜大隻 超值

其他食物仲有肉類 熱食等等
飲品有泰國梳打水
甜品有雪糕球 有榴櫣味 好有泰國風味

喺香港地,租金貴,食海鮮又唔平,竟然有一間俾客人玩夾蝦,仲要提供任食燒海鮮既餐廳,真係好難搵到! 泰‧夯燒位於尖沙咀繁華地段諾士佛臺既餐廳,主打自己即夾即燒生猛大頭蝦 (概念自泰國流水蝦),另提供精選海鮮任拎任燒,同埋多款串燒、炸物、小食、飲品、甜點,無返幾個胃都未必食得晒! 地點好方便,價錢仲包食包玩,真係好岩情侶或者一家大細呀!第一次食呢間野,間野好full,要book位真係要早啲。本來本住一種心態,係覺得唔會有三百蚊左右,就有得任食講緊街市都接近$100/斤既重稱大頭蝦任燒,覺得間野係會開爐慢或者好多死蝦細蝦之類。點知! 係絕對無任何野取巧過,貨真價實既,真係由入座到俾錢走都無一刻hard feeling過,好難得!一開始上到去,佢會同客熨斗消毒,同埋提供酒精搓手液,跟住會俾塊圍裙你一陣用,以防啲蝦水彈到污糟。之後坐底就已經開爐,staff會講解點用啲工具,之後已經可以開始夾。夾蝦其實都有啲驚,因為有啲槓都幾長,好大隻又生猛! 夾完要放啲蝦入冰水度,如果唔係啲蝦會係咁郁燒唔到,另外記得要剪咗啲蝦觸鬚同埋腳,可以慳返多啲爐位,咁就可以燒多啲啦!烤起既大頭蝦都仲係肥嘟嘟大大隻,頭啲膏

烤起既大頭蝦都仲係肥嘟嘟大大隻,頭啲膏原來可以好似大閘蟹啲黃咁好味架,肉身好爽又夠厚肉,咬落去完全係鮮、爽、滋味既口感! 既然來就係為咗食大頭蝦,建議全程至少一半爐用來燒蝦,燒緊既時間就出去拎飲品熟食!
燒海鮮

除咗主打既大頭蝦,餐廳仲提供海鮮任燒,呢日就有象拔蚌仔、元貝同埋沙白! 清潔得好乾淨,而且唔會有需要等或者爭拎既局面。象拔蚌仔因為係比較細隻既,所以肉唔太大,燒咗2轉就無再拎,元貝一般,肉唔係特別大隻,但都係同象拔蚌仔一樣咁有鮮味!沙白其實好大粒肉同埋好有海水味,而且又大隻,但正因為咁,太阻個爐既位置,雖然好食,但比起主食大頭蝦,本人喜歡既其他海鮮都要放埋一邊了!

仲郁緊既大鮑魚
A5宮崎和牛

至於串燒都有提供廿多款,味道是一般啦,而且因為主力食蝦所以都無試晒架。串燒方面有唔同口味既雞翼、蔬菜、魷魚、牛仔骨、豬軟骨等等,喜歡食串燒既朋友就記得拎多啲啦! 另外佢有提供湯水,唔同既飲品,連泰式soda water都有,配燒烤真係好爽呀!

記得記得就來夠鐘要去拎雪糕食,泰國既圓波波雪糕,有好多口味,榴槤,椰子,綠茶味.....好軟綿好好味!
泰式雪糕
椰青

除咗欣賞餐廳將流水蝦引入香港同埋食物有質素之外,佢地既工作人員大部分都好好,特別係女工作人員,佢地唔單止好有禮貌,仲會好用心咁幫手處理蝦或者其他海鮮,又或者提點要將海鮮煮熟,雖然佢地戴住口罩,但都可以feel到佢地真誠同窩心既笑容。

呢間自助餐雖然限時,但唔會令客人食得好急或者有壓力,就算真係見你差少少食物未清,都唔會來趕你走。相信如果個客唔係過份,都唔怕會俾餐廳收完錢就想趕你走既壓力。

總結來講,用$300價錢有玩有食,就算去工廠區釣蝦都未必得,回唔回到本就要睇手夠唔夠快啦! 不過,喺尖沙咀可以有咁高性價比既餐廳,真係建議間唔中就約下朋友去玩去食啦! 讚!
2020-06-11
燒海鮮
仲郁緊既大鮑魚
A5宮崎和牛
泰式雪糕
椰青
2020-06-12 132 浏览
我超級超級鐘意食海鮮,特別係蝦,見到網上介紹流水蝦,即刻Book 位黎食泰.夯蝦 位於尖沙咀諾士佛臺1號1樓,任食2.5小時,星期一至四7點前離座$298,星期五至日,公眾假期$348,價錢合理,一個人食左20隻大頭蝦都已經回晒本。餐廳仲送上宮崎和牛,鮑魚。餐廳有3條流水道,每條流水道都裝滿滿滿既大頭蝦,真係好壯觀,而且隻隻都勁生猛,一夾上黎就係咁彈彈彈。先去流水道夾大頭蝦,再放入冰筒冰暈佢地,暈左之後,就放上爐燒,但有時未夠暈都會彈下彈下,好過隱。老闆超級親民,佢會去每張枱同客傾計,仲會親自教我地,點整得快又可以食到野,因為開頭我地唔識,超忙,真係冇時間食野,不停夾蝦,冰暈,再燒,不停重覆以個動作。大頭蝦真係好鮮味,好多膏,加鹽燒真係一流,我食過最好食既大頭蝦就係以到食到。除左大頭蝦,自助區都有不少食物,有3款海鮮,海鮮都好新鮮另外仲有熟食、關東煮、蛋撻、炸物、迷你心太軟,燒賣、台灣腸、甜品,超多款BBQ食物,因為今日主要食我至愛既海鮮,所以只係食左小小熟食。飲品除左紙包同罐裝,仲有花茶、咖啡、柯華田。甜品波波雪糕球,有勁多味。

除左大頭蝦,自助區都有不少食物,有3款海鮮,海鮮都好新鮮

飲品除左紙包同罐裝,仲有花茶、咖啡、柯華田。

甜品波波雪糕球,有勁多味。

2020-06-09 308 浏览
看了食評,好似好多嘢食,所以同老公去食。入到去2人位是好細,嗰電爐好細,而且好慢啲食物才熟。等多過食。食物方面,海鮮好少款,除了每人一隻鮑魚一隻,只有(蝦,元貝,象拔蚌,蜆)又唔太新鮮,和牛每人一片(好似火煱一樣薄),其它都是燒烤食物一樣普通。又話寫了有刺身食,萄撻,都無。3佰幾元一位,都唔知食了咩。所以沒有第二次再 光顧。
3佰幾元一位,都唔知食了咩。所以沒有第二次再 光顧。
在網上看到元朗開了一家流水蝦放題餐廳,不過元朗實在太遠了,朋友收到消息,尖沙咀也開業了,原來是分店來的,第一次吃,知道泰國很出名的,吃貨們一於吃吃吧!放題分了幾個區域,供客人到外面自行拿取。海鮮、丸子、蔬菜、肉類區,蠻多選擇的。雞翼也有多款,分別醃了幾種味道,推介一試麻辣味,很過癮!熟食區有煮物、炒菜、炸物等。飲品區都是那些紙包飲品及罐裝飲品。甜品區有雪糕、蛋糕、啫喱、布丁等,另加錢還可點泰國椰青呢。不得不提,這裡的侍應服務態度有禮,又會主動教導我們如何擺放燒最好,由於爐有點小,可以擺放的位置不多,所以更要好好運用空間,燒多點食物。另外經過我們桌子時,也會幫我們看看海鮮的熟透程度等等。
雞翼也有多款,分別醃了幾種味道,推介一試麻辣味,很過癮!
熟食區有煮物、炒菜、炸物等。
飲品區都是那些紙包飲品及罐裝飲品。
甜品區有雪糕、蛋糕、啫喱、布丁等,另加錢還可點泰國椰青呢。
另外經過我們桌子時,也會幫我們看看海鮮的熟透程度等等。
Choose Your Own Shrimp🦐🦐🦐 & Cook them fresh🧡 have fun🧡🧡。..泰國🇹🇭 流水蝦,有冇諗過而家係香港都食到❓仲要係任飲任食,即夾即燒既流水蝦放題,係尖沙咀都已經有得食喇❤️。玩得又食得,岩晒我同朋友愛玩,又可以一齊慢慢燒住玩、玩住食啊。.生猛既大頭海蝦,內裡仲好有內涵,有好多蝦膏架😍 勁吸引啊啊啊。一大缸任你揀,活生生既蝦缸就係身旁,有幾多 你個肚裝得落幾多,就任意你自選靚蝦慢慢動手燒,吃飯又多個樂趣。.而且每人仲附送一客鮑魚🐚、宮崎和牛🐮,仲有場內自選海鮮 (蜆、扇貝、蚌) & 自選燒炸物熟食,或者其他BBQ 肉類,如必有既雞翼,都有好幾種口味添,任飲任食2小時,真的可以耶‼️.其中榴槤波波,皮薄餡靚💛 好有泰國榴槤香,我同朋友都一致好愛。場內提供既雪糕球波波🍦,仲有多款口味,質素真的不錯。其中不得不吃榴槤口味、Matcha 都係我至愛,又濃又奶又rich💚,而家諗返起都好回味呢。..一頓晚餐🍽 既可以玩 又可以食,任揀住捉又食既泰國流水蝦🦐,真係一個食飯聚會既新ideas,玩得開心 食得這興。..×××××ש尖沙咀諾士佛臺1號1樓.

而且每人仲附送一客鮑魚🐚、宮崎和牛🐮,

×××[泰.夯蝦 -The BBQ Shrimp]×××
©尖沙咀諾士佛臺1號1樓
泰式流水蝦係尖沙咀開店,即刻約埋老婆黎食。餐廳防疫工作做得好好,先量體溫,再噴消毒噴霧,先可進入店內,令到我好安心享用。餐廳環境寬敞,坐位與坐位不會逼狹,而且有幾個流水蝦水道,餐廳安排我地坐流水蝦水道格離,可以邊夾邊燒邊食餐廳除了任夾流水蝦,自助區仲有好多款BBQ食物,海鮮、熟食、炸物、甜品、雪糕,飲品。餐廳先送上鮑魚、宮崎和牛、一大盤大頭蝦,可以慳左D時間,燒住先。鮑魚新鮮,彈牙鮮甜,和牛接近入口即溶。第一次夾大頭蝦,隻蝦都係咁彈,夾多幾次終於知道技巧啦,終於冇彈到周圍都係水,夾完之後就即刻放落冰筒冰暈佢,就可以拎去燒啦。大頭蝦好多都好大隻,有成隻手掌咁大呀,而且仲有超超超多膏,大頭蝦好新鮮,爽口彈牙,點埋泰式海鮮醬,真係一流,我最鐘意鹽燒蝦,損埋蝦殼,好惹味。用電爐燒,電爐有兩層,上面燒海鮮,下面就可以燒BBQ食物啦,2.5小時絕對夠時間食臨走,仲可以拎埋飲品同雪糕走,包你食到飽。

臨走,仲可以拎埋飲品同雪糕走,包你食到飽。
2020-06-08 3303 浏览
細佬之前講過話想試流水蝦放題所以訂左泰夯蝦同佢慶祝生日疫情期間餐廳會為每位客人量度體溫然後提供酒精搓手液消毒雙手最後做埋全身蒸氣消毒先再安排入座咁就食得安心又放心啦餐廳設有多條流水蝦道基本每枱隔離都總會有缸蝦喺度夠哂方便唔使行黎行去夾咁麻煩啲大頭蝦蝦隻隻都好生猛而且都幾大隻好多仲係爆膏;鐘意食蝦膏嘅話就要揀啲蝦頭飽滿而且帶啲橙紅色嘅燒啦揀啱心水直接夾起放落冰桶凍暈隻蝦然後用把較剪剪走哂啲蝦鬚蝦腳蘸埋粗鹽就可以放上爐度燒大頭蝦肉結實緊緻而且肉質細嫩鮮甜配埋泰式海鮮青醬酸酸辣辣咁清新得黎又夠醒胃餐廳做緊推廣優惠每人都會贈送鮑魚同埋宮崎縣櫻花牧場和牛;鮑魚肉厚鮮活而且和牛油花細密而且油脂甘香好正餐廳每日仲有唔同時令海鮮供應而且全部都係即開任食;沙白乾淨無沙簡單比啲豉油調味已經好正;帶子同埋象拔蚌仔記得要加啲蒜蓉牛油落去燒會惹味勁多唔好比佢停等緊啲蝦燒好嗰時可以拎住啲熱葷食住頂肚餓先餐廳主打泰國菜式所以都有幾款炸物小食提供食厭海鮮嘅話自助區度仲有幾十款燒烤肉類同埋配菜選擇其中淨係雞翼都有六種味揀隔離仲擺左部關東煮鍋燒肉食得多覺得油膩嘅話可以烚下啲丸類同埋蔬菜飲品同埋甜品都係任飲任食埋單都係每人
細佬之前講過話想試流水蝦放題所以訂左泰夯蝦同佢慶祝生日

唔好比佢停等緊啲蝦燒好嗰時可以拎住啲熱葷食住頂肚餓先

餐廳主打泰國菜式所以都有幾款炸物小食提供

飲品同埋甜品都係任飲任食埋單都係每人三百幾蚊真心唔貴
2020-06-01
  • 大頭蝦
終於叫到男友陪我食泰夯蝦喇,之前元朗店時已經好想試咖喇,終於俾我等到開到黎尖沙咀!當晚我地食宵夜時段任食2小時 $298加一,想不到周五呢個時段仍然全場爆滿。另外最近星期六日假期加開午市流水蝦3小時放題$348加一。入座前店員會幫客人高溫消毒,在門外已經見到幾條流水道有滿滿泰國大頭蝦游游下。每人會送宮崎和牛和鮑魚一客呢塊和牛脂很不錯,軟稔有牛味。鮑魚仲非常生猛識郁ga~客人自助形式揀游水生猛大頭蝦~揀蝦要記得帶埋冰桶將蝦凍暈。可將蝦沾上鹽,放上爐燒!不過蝦夠新鮮彈牙,食原味都已經好好味。隻隻蝦都爆膏,肉質爽甜。當晚我自己都食左十幾隻。店內還有提供多款即開海鮮任食,當晚有扇貝、蚌同蜆。refill得都幾快。自助區還有多款熟食,嫌自己生燒等得耐仲可以食住自助區嘅蒜蓉蝦 同避風塘炒蝦 仲有多達三十燒烤肉類菜品提供!(雞翼種類都有6款味,大大隻)麻辣、咖喱同土匪都幾好味,必食厚肉爽滑豬頸肉。串燒雞軟骨都不錯。無油精飲品、甜品、雪糕呢d 當然唔少得~海鹽咸咸地幾解肉膩感。總括食物款式多、質素唔錯,整個用餐體驗好玩,已經值回票價~

每人會送宮崎和牛和鮑魚一客

呢塊和牛脂很不錯,軟稔有牛味。鮑魚仲非常生猛識郁ga~

客人自助形式揀游水生猛大頭蝦~
揀蝦要記得帶埋冰桶將蝦凍暈。

隻隻蝦都爆膏,肉質爽甜。當晚我自己都食左十幾隻。

仲有多達三十燒烤肉類菜品提供!

無油精飲品、甜品、雪糕呢d 當然唔少得~
海鹽咸咸地幾解肉膩感。

總括食物款式多、質素唔錯,整個用餐體驗好玩,已經值回票價~
2020-05-29
$298 (宵夜)
  • 流水蝦
  • 豬頸肉
  • 雞翼
  • 海鮮
2020-06-05 71 浏览
流水蝦聽就聽得多 但一直都未試過 原來香港都有主打任燒曼谷正宗流水蝦既泰式燒烤專門店 岩哂我依個蝦怪🦐入場就即刻會用殺菌蒸氣熨斗機消毒 係哩段時期感覺衛生好多 加埋座位與座位之間既距離都幾足夠 都幾安心👍🏻 餐廳亦都有溫馨提示出去夾野食既時侯都要記得戴返個口罩😷 燒烤方面除左海鮮之外 仲有蔬菜 肉類款式都幾多 豬牛雞 串燒 仲有幾種口味重複性唔強😋 連泰式小食都有 蝦餅蝦片 冬陰功湯都係幾特別既選擇 燒菠蘿絕對係開胃之選 串燒雞腎幾脆口 杏鮑菇都係必燒既配菜重頭戲一定係流水蝦🦐超級生猛 係缸入面真係生蝦咁跳跳紥 好玩之處就係用大夾係缸直接夾上黎 啲蝦好活躍 記得夾實後要即刻將蝦放入冰筒內冰暈 再用較剪剪左蝦腳同蝦鬚 放上燒烤爐燒 睇住一隻隻蝦子🦐整齊排列住 由生變成橙紅色 成個過程好治癒 由於大蝦新鮮 所以只要灑上少少鹽 再烤一烤就可以帶出大頭蝦既鮮味 蝦頭飽滿多膏 令人食指大動🤤每晚餐廳都會贈送唔同既海鮮 當晚係鮑魚同宮崎和牛 鮑魚大隻新鮮 肉質爽口 和牛色澤粉嫩 滿口充斥豐腴油脂 好有驚喜😍餐廳飲品既選擇好多 平日常見既汽水自然有 仲有好多盒裝飲品同d特色既罐裝飲品 我都忍唔住試咗

餐廳飲品既選擇好多 平日常見既汽水自然有 仲有好多盒裝飲品同d特色既罐裝飲品 我都忍唔住試咗幾款😛 另外連花茶同咖啡都有 仲有生啤!不過生啤係另外點$65/杯 下次同爸爸你相信爸爸一定會覺得生啤配燒蝦岩岩好
甜品有心太軟 葡撻同雪糕 依度既雪糕都好有特色 係出面少見既可可貝妮雪糕球 有好多口味 我最最最鐘意既係海鹽味 食左3球真係超滿足🥳 今次既任食流水蝦體驗好好玩 只要放膽去夾就一定有蝦食 食物高質素又新鮮 而且消毒功夫做得好足 令我地都覺得衛生安全 好推介大家去試試👍🏻
又係未有得去旅行…周圍搵唔同國家搵食系列🙆🏻‍♀️ 今次同朋友嚟到全港首創,並擁有超過20米的流水道,由泰國引入既泰式流水蝦.海鮮放題🦐🦐 一向我都係蝦控,打邊爐隨時都食到1打半🙋🏻‍♀️ 今次任食任夾,仲即夾即燒,大家估下我又食到幾多隻😽😻·哩度既流水蝦同泰國嘅異曲同功✔ 係自己喺水入面攞夾夾,夾完放入每枱已預備好既冰桶。每一隻流水蝦都非常生猛,想夾佢都咪話易事😄 夾到上嚟仲紮紮跳,有啲放左入冰桶都繼續掙扎🤪 真係分分鐘俾彈出既水整到周圍都係…·將啲暈暈地既蝦加少少調味一齊燒🔥外面任食區會有牛油、泰式辣醬等供應👍由於大頭蝦肉即夾即燒既關係,因此肉質十分鮮嫩😍 口感非常爽口!而且蝦頭內有勁多蝦膏😻 真係好食到停唔到呀😋 睇住每隻蝦喺爐上面慢慢停止掙扎,雖然好似好變態🤦🏻‍♀️ 但亦會偷偷有點快感呢😄😆·除左大大隻流水蝦外,仲有大蜆及帶子任食🤤 另外仲會送上牛味超濃既宮崎和牛🥓 同大大隻新鮮鮑魚😋 淨係食海鮮都夠哂滿足!·而外面仲有大量自助式BBQ食材任食,好似牛扒、豬扒、雜丸、蔬菜等等… 而熟食、甜品、水果、飲品都係以自·形式供應,真係就快食到出唔到門口啦😳😄

,真係就快食到出唔到門口啦😳😄

2020-05-21
  • 宮崎和牛
  • 流水蝦
2020-06-03 84 浏览
見到有雜誌介紹香港也有泰式流水蝦,睇到也想吃,反正又在尖沙咀區交通又方便,一於即約人去吃一餐勁。 去到餐廳門口已見到有好長水缸內有好多大頭蝦,未食已感受到那新鮮程度。有專夾生蝦長鉗,隻隻也生猛大隻。首先把蝦放入冰筒,冰一下減少掙扎另外也有新鮮帶子丶沙白及其它海鮮可自取任燒任食除了海鮮,更有多款肉類,味道也醃得唔錯,味道不太濃,吃出肉鮮味。 另外值得推介美味雞翼,醃咗多款味道,又大隻又好味。也有熟食丶炸物丶台式腸等另外每枱也送上新鮮大鮑魚及和牛大頭蝦好多蝦膏,正👍除咗自己燒之外,更可取放在熟食處特色風味煎蝦。

有專夾生蝦長鉗,隻隻也生猛大隻。

首先把蝦放入冰筒,冰一下減少掙扎

另外也有新鮮帶子丶沙白及其它海鮮可自取任燒任食

也有熟食丶炸物丶台式腸等

另外每枱也送上新鮮大鮑魚及和牛

大頭蝦好多蝦膏,正👍

除咗自己燒之外,更可取放在熟食處特色風味煎蝦。
2020-06-02 80 浏览
係泰國曼谷你一定會看到流水蝦的蹤跡,不過係泰國既天氣咁炎熱,一跟食燒蝦啲汗就一路流,太辛苦啦!所以都無食到,俾我發現左香港開左任食任夾流水蝦😍即刻book屋企人去食先~仲可以嘆住冷氣😌位於尖沙咀諾士佛臺嘅1樓,很易搵到~Book左5點至7點呢個時間,7點前離座有優惠!成人:$298 入去食嘢前,店員會拎部殺菌噴霧機幫我哋消消毒。夠晒安全呀坐低之後店員就送上鮑魚和宮崎縣櫻花牧場A5和牛😍 鮑魚好彈牙又新鮮,燒一燒好香流水蝦缸就係燒烤食枱嘅則邊,不用走黎走去坐定定隨手就可以夾到蝦,好方便呀又慳到時間,食多d野😆由於大頭蝦係自己夾,所以好新鮮又彈牙 ,燒嚟食完全食到大頭蝦嘅鮮味另外仲有自助區超過30款燒烤食品任食。有唔同口味嘅雞翼、蜜味金沙骨等等。有多款泰、日式炸物、冷盤、關東煮、熟食,任食款式選擇好多!

位於尖沙咀諾士佛臺嘅1樓,很易搵到~

入去食嘢前,店員會拎部殺菌噴霧機幫我哋消消毒。夠晒安全呀

有多款泰、日式炸物、冷盤、關東煮、熟食,任食款式選擇好多!

2020-06-02 80 浏览
最近疫情關係冇得去旅行 唯有食番餐泰國好出名嘅流水大頭蝦燒烤 去止下泰國旅行癮啦今日去到諾士佛臺嘅呢間新開泰夯蝦 五點鐘嚟到已經好多人排隊入場 店家仲會幫你消毒雙手同用蒸氣噴下個身 十分之衛生 如果嚟食記得book位啦座位比較狹窄 不過流水蝦池都有三至四個 入面嘅大頭蝦隻隻都好生猛 而且巨型仲有蝦頭膏添 先將大頭蝦放入冰水冰震去再放上爐上面燒 除咗大頭蝦之外仲會贈送一份 和牛片同埋鮑魚 和牛片又花均勻 牛肉味濃郁啲鮑魚仲係郁郁下 十分新鮮除此之外仲有帶子 象拔蚌 蜆等等都係任食當然唔少得一般嘅燒烤肉類啦 有雞翼 豬扒 豬頸肉 牛仔骨 等等依家做緊優惠 埋單都係二百六十蚊唔洗就有得食 非常抵

啲鮑魚仲係郁郁下 十分新鮮

除此之外仲有帶子 象拔蚌 蜆等等都係任食

依家做緊優惠 埋單都係二百六十蚊唔洗就有得食 非常抵
2020-05-31 78 浏览
今日幾個大人同小朋友一齊嚟到呢間新式蝦場,過程又好玩又好味我哋下午時段嚟到,係午餐放題。第一次自己夾生蝦自己燒,好特別。食海鮮悶又可以改燒雞翼或扒類,雞翼有多種唔同味,又有現成自助吧及甜品。小朋友玩得好開心,大人又食得好開心。雪糕仲有驚喜,推介海鹽味,絕對想食2個球,但太飽塞唔落。會想再同小朋友黎多次
今日幾個大人同小朋友一齊嚟到呢間新式蝦場,過程又好玩又好味

小朋友玩得好開心,大人又食得好開心。
雪糕仲有驚喜,推介海鹽味,絕對想食2個球,但太飽塞唔落。
會想再同小朋友黎多次
2020-05-31