2023-08-23 99 浏览
平時經常去元朗,都唔知原來元朗劇院後面馬田路開咗一D食店,而呢間主打燒烤放題的餐廳,門口見到大大隻鑽戒裝飾已經好eye catching🤩,餐廳面積都幾大,又有好多卡位,座位寬敞。今晚我地兩個人去食,坐得好鬆動舒服。食物方面,款式非常多。❇️燒烤區:有雞柳、豬腩片、南乳雞翼、原味雞翼、叉燒豬扒、原味豬扒、牛仔骨、牛冧片、豬大腸、陳皮魚蛋、龍脷柳、魷魚鬚、雞軟骨、煙鴨胸、菠蘿片、翠玉瓜等等。肉類款式都醃得入味,而且好多燒熟咗之後都夠淋😋❇️熟食區:有炸物、酸菜魚、水煮牛、小龍蝦、BBQ豬肋骨、豬手、燒雞扒等❇️凍海鮮區:款式唔多,有青口、凍蝦❇️刺身壽司區:有獨立包裝壽司、玉子燒、希靈魚、金槍魚、蟹柳❇️鐵板燒區:有專人負責鐵板燒,有海鮮炒飯、韓式烤餅,燒雜菜,亦有限時供應即燒的蒜蓉扇貝,旁邊亦有土耳其式烤雞肉可以自己切另外亦有沙律區、甜品區及飲品區❇️甜品區有好多唔同款式的蛋糕仔及日式糕點,每款都幾好食,亦有中式糖水選擇❇️飲品區有好多罐裝飲品、啤酒、咖啡或即沖茶❇️另外亦有得自製麥旋風杯,呢晚供應的係巨峰提子味軟雪糕,唔太甜幾好味!❇️仲有店內一大特色就係近門口位有部棉花糖機,可以自己整唔同形狀的棉花
食物方面,款式非常多。

肉類款式都醃得入味,而且好多燒熟咗之後都夠淋😋

❇️凍海鮮區:款式唔多,有青口、凍蝦

另外亦有沙律區、甜品區及飲品區

❇️飲品區有好多罐裝飲品、啤酒、咖啡或即沖茶
❇️仲有店內一大特色就係近門口位有部棉花糖機,可以自己整唔同形狀的棉花糖,見到有好多小朋友都成功整到,望到都開心!
✅晚市正價時段(入座起計2.5小時) 成人$238/位(星期一至五,假期除外),午市成人$108/位

以呢個價錢來講有咁多野食真心抵食!👍🏻
職員態度服務殷勤,會主動提醒客人有燒扇貝可以去排隊拎,又會有效率地替客人收碟,整體用餐感覺不錯!💖
2023-08-22
2023-08-21 105 浏览
ෆ⃛ 派龍殿 ෆ⃛ 相信大家諗起平價嘅韓燒放題都會諗起xx燒肉😹元朗喺體育館附近都開咗一間新嘅呢♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 晚市自助燒烤套餐 $238 ♪ 燒嘅嘢食都係比較大路嘅食材,有唔同嘅肉類同蔬菜等,譬如有牛仔骨、雞扒魚柳等。而蔬果就有茄子、翠玉瓜同埋最愛嘅菠蘿等等🍍!! 冷盤方面會有涷蝦、青口、麻辣蜆肉 而熟食都有唔同嘅選擇譬如水煮牛肉、酸菜魚、同埋小龍蝦等等,而且款式會變,而且調味大部份都幾好🥨 特別要介紹吓佢哋嘅甜品!有麥旋風機可以自己DIY🍦仲有自助機棉花糖機好可愛!ⓅⓈ呢啲係夜晚先開放呢 ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿ / 5✎ 總括:平價韓燒放題🍢地點有少少遠如果住附近或者有小朋友嘅話都可以試下⚘✼ 加一服務費✔︎ෆ̈ 派龍殿 (元朗)✇ 地址:元朗馬田路80號御庭居地下6-7號舖
ෆ⃛ 派龍殿 ෆ⃛

 晚市自助燒烤套餐 $238 ♪

ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿ / 5

✼ 加一服務費✔︎
ෆ̈ 派龍殿 (元朗)
✇ 地址:元朗馬田路80號御庭居地下6-7號舖

2023-08-20 92 浏览
平時我都好鍾意食燒肉放題,呢間燒肉店性價比非常高,仲要超多嘢食,超級多選擇,真係覺得好抵,餐廳仲要非常寬敞,座位同座位之間又夠闊落,擺放食物方便仲非常整潔,望落去都好乾淨呢度食物嘅款式有好多,無論豬,牛,雞,魚,丸味道都有幾款嘅選擇,晚市仲有海鮮供應另外一邊仲放有冷盤嘅壽司,土耳其嘅烤肉,又有甜品🍮雪糕,飲品,應有盡有呢個價錢來講真係抵到不得了最特別嘅就係有一部自動棉花糖機,自己可以製作唔同嘅棉花糖,新奇又好玩,仲吸引咗好多小朋友嘗試呢個新製作,雪糕除咗杯裝雪糕之外仲可以有得自製麥旋風冷盤仲有刺身同埋凍蝦青口,食完晒燒肉放題之後仲可以食埋生果,非常健康呢度韓燒都有勁多選擇😍牛扒、豬扒 、雞扒!肉質鮮嫩,容易入口,青口都好鮮甜,又唔會有沙,丸類都有勁多,魚蛋、香腸、芝士丸、墨魚丸!多到食唔晒😆款式亦都算好多唔同選擇,除左一般肉類 亦有原條秋刀魚,唔會好腥我個人就好中意魷魚鬚,爽口彈牙,燒左勁多條黎食,味道唔會好咸,啱晒我口味蔬菜可以放旁邊等佢慢慢燒,最適合燒翠玉瓜同埋菠蘿,菠蘿燒完之後表面有少少焦香,入口仲好清甜

款式亦都算好多唔同選擇,
除左一般肉類 亦有原條秋刀魚,唔會好腥

2023-08-16 174 浏览
最近個個都話香港食嘢貴咗好多我諗呢間餐廳一定係清泉🥹因為呢度係超級多嘢食 超多選擇💛今日價錢係💲2️⃣3️⃣8️⃣+10%個人覺得真係超級抵 大家一齊睇吓到底有咩食🙌🏻💛佢成間餐廳真係好大💡又寬敞每個位置擺放嘅食物都唔同 唔會啲人對埋一堆拎嘢💛烤肉吧呢度有角色各款肉,豬🐷牛🐮雞🐥魚🐠丸淨係肉都至少有20款‼️‼️一款肉仲可以有幾隻唔同味🔆除此之外仲有可以烤嘅生果蔬菜🌽🫑🥒🍅🍍選擇超級超級多🔥💥💛凍食吧呢度又凍食海鮮、各種韓國小菜味道醃製得非常好🦐🦑💛飲品吧飲品汽水就當然唔少得啦🫖🍼🥤🧋🧃平時嘅放題都好少見到啤酒🍺但係呢度就有好幾款可以選擇🍻實有一隻啱你口味💛醬料吧💛沙拉吧💛魚生吧醬料多到我以為自己去咗打邊爐😂沙律菜同生果都好新鮮魚生連三文魚都有🙌🏻💛甜品吧💛熟食吧甜品選擇好似仲多過放題😂🙌🏻熟食嚟講每樣嘢都幾高質🔥講咗咁耐終於烤肉😂呢度啲職員態度好好隨時走埋嚟幫你換爐 而且禮貌好好出面有個💛鐵板吧有個廚師喺度炒飯炒菜🔥間中仲會炒其他海鮮呢個時候職員就會同你講可以出去排隊拎真係超級貼心❤️🧡💛我覺得最有特色一定係呢幾樣‼️‼️💛棉花糖機💛爆谷機💛麥旋風機💛真係完全冇喺放題見過棉花糖機佢仲要係有得揀花款(不過我
最近個個都話香港食嘢貴咗好多
我諗呢間餐廳一定係清泉🥹
因為呢度係超級多嘢食 超多選擇
💛今日價錢係💲2️⃣3️⃣8️⃣+10%
個人覺得真係超級抵 大家一齊睇吓到底有咩食🙌🏻

💛佢成間餐廳真係好大💡又寬敞
每個位置擺放嘅食物都唔同 唔會啲人對埋一堆拎嘢

💛烤肉吧
呢度有角色各款肉,豬🐷牛🐮雞🐥魚🐠丸
淨係肉都至少有20款‼️‼️
一款肉仲可以有幾隻唔同味🔆
除此之外仲有可以烤嘅生果蔬菜🌽🫑🥒🍅🍍
選擇超級超級多🔥💥

💛凍食吧
呢度又凍食海鮮、各種韓國小菜
味道醃製得非常好🦐🦑

💛棉花糖機
💛爆谷機
💛麥旋風機
💛真係完全冇喺放題見過棉花糖機
佢仲要係有得揀花款(不過我太飽之後實在食唔落了)😂覺得好靚,下次一定要試吓!
💛爆谷係阿華田味(又係太飽,淨係食咗一兩粒)
💛麥旋風出去食就食得多 自己整真係好有趣
實在太有滿足感,所以成杯食晒😂😂
咁樣食法真係肥死😂但又真係好抵食‼️
以後每個月都要嚟呢度食一次😂
2023-08-11 224 浏览
元朗劇院附近新開左間燒肉放題都幾抵食我今日食夜晚宵夜時段入面有冷盤熟食仲有生果肉類款式都唔少👍🏻冷盤有刺身同埋凍蝦青口仲有啲沙律菜買生菜俾你包住嚟食熟食方便邊度有酸菜魚水煮牛肉仲有邊度小龍蝦同炸物等等佢中間位仲有個位職員幫你整鐵板燒我見到就有啲年糕同埋炒飯咁都唔使驚唔夠食肉類方面豬牛雞都有 竟然仲有我最鍾意食嘅雞軟骨👍🏻蔬菜方面有翠玉瓜粟米茄子菠蘿最後唔少得甜品同埋嘢飲嘢飲除咗可樂汽水嗰啲都仲有烏龍茶啤酒都係任飲 雪糕除咗杯裝雪糕之外呢度有啲特別仲有得整麥旋風如果夜晚一班朋友想搵個地方食啲嘢傾吓偈都唔錯
元朗劇院附近新開左間燒肉放題都幾抵食

如果夜晚一班朋友
想搵個地方食啲嘢傾吓偈都唔錯

2023-08-10
宵夜
便宜到你不信的韓燒店!人均$170不用可以吃到飽!款式多,晚市更有限量海鮮供應!環境店舖面積很大,坐得很舒服,食物擺放位置亦清晰。餐牌我在點開業時來過,那時有開業優惠,午市免加一只需$98😦😦 吃過覺得太優惠了!就帶另一半過來再試試晚市! 晚市燒烤自助餐 $168起全部自助,由冷盤壽司、熱葷熟食、日式鐵板燒、士耳其式烤肉、燒肉自助區、甜品、雪糕杯、自助雪糕機及飲品都有!以這個價錢來説,絕對是超多選題!熱葷有水煮牛、酸菜魚、牛仔骨等,調味都不辣,不能吃辣的朋友不用擔心,挫熱爐都能保温,不會令熱葷變涼或硬。日式鐵板燒稍有驚喜,因為即叫即炒的雜菜和炒飯之外,原來還有限定海鮮,分別是生蠔和扇貝,開始的時候,店員會逐枱通知理在開始供應生蠔,叫我們可以去排隊拿,放心份量一定會足夠,在座只要去排隊拿都能嚐到!生蠔加上蒜蓉、蒽調鮮,還用火焰去煮;另一款扇貝也是,有心思!第一次在燒肉店看到有士耳其式轉轉烤肉,可以自己試一下割肉🤣 還可以配麵包夾肉吃~~燒肉自助區也有不少選擇,蔬菜、肉類各佔一半,肉類我推介咖喱雞柳、南乳雞翼、豬腩片、台灣腸、煙鴨胸,這些我都不停encore! 咖喱雞柳、南乳雞翼都醃得入味

自助區

店舖面積很大,坐得很舒服,食物擺放位置亦清晰。

餐牌

晚市燒烤自助餐 $168起

燒生蠔

燒扇貝

士耳其式轉轉烤肉

晚市燒烤自助餐
燒肉自助區也有不少選擇,蔬菜、肉類各佔一半,肉類我推介咖喱雞柳、南乳雞翼、豬腩片、台灣腸、煙鴨胸,這些我都不停encore! 咖喱雞柳、南乳雞翼都醃得入味,台灣腸有芝士,又甜因為是電爐,沒真火爐那麼快焦,所以燒蔬茶就放旁邊讓它慢慢燒,很適合燒翠玉瓜,菠蘿也好甜。

雪糕
飲品有5款啤酒任飲,能喝之人超划算!至於甜品,除了迷你蛋糕之外,有自助雪糕機及少見的麥旋風機!要是有小朋友用就小心點囉!
燒生蠔
燒扇貝
士耳其式轉轉烤肉
雪糕
2023-08-05 1510 浏览
♡ —————— 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 —————— ♥️【餐廳】派龍殿【地區】#Dr_eat_元朗【價位】低價位【用餐時段】晚市 星期三【餐廳主打】#Dr_eat_放題 #Dr_eat_韓式────────────────────【環境/服務/衛生/讚一讚】裝修風格呈現代工業風,以黑色同灰色為主色調。餐廳燈光較暗,座位寬敞,空間感十足,近門口位有個巨型鑽石打卡位~地理位置吾算方面,但係朗屏站坐循環線K68係御庭居落,直頭係正餐廳門口.【晚市燒烤自助餐 $238/位成人】星期一至五有三種不同價位,分別係 $168 (7:00前離座),$238(2.5小時任食),$178 (9:15後入座),自助餐主打韓式燒烤,另外仲有熟食,壽司,凍食,鐵板燒,熟食,甜品,飲品,雪糕等。.【韓式燒烤區】燒烤配料超過二十款,有蟹柳,南乳雞翼,原味雞翼,原味豬扒,腸仔,龍脷柳,金沙骨,牛仔骨,魷魚鬚,雞軟骨等,足夠滿足我嘅燒烤癮,【壽司區】壽司款式吾算多,例如有熟蝦壽司,三文魚壽司,但勝在件件都係獨立包裝。經過Covid 19呢一疫,大家嘅衛生意識都提高左吾少,獨立包裝真係令人安心不少.【凍食區】凍食區有青口,凍蝦

♡ —————— 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 —————— ♥️
────────────────────
【環境/服務/衛生/讚一讚】
【晚市燒烤自助餐 $238/位成人】
【韓式燒烤區】
骨,魷魚鬚,雞軟骨等,足夠滿足我嘅燒烤癮

壽司區】

【凍食區】
凍食區有青口,凍蝦,凍蜆等,特別推薦青口同凍蝦,前者肉質彈牙,散發出濃郁嘅海洋氣息,後者保持新鮮既口感同甜美,肉質緊實而有彈性

【鐵板燒】
估吾到晚市竟然有即叫即炒鐵板燒,呢點好Surprise呀!有鐵板炒海鮮,鐵板海鮮炒飯等,店員仲好樂意幫忙加多D 蔥花同蒜蓉添!再晏D仲有蒜蓉燒扇貝,記得睇實時間啦
鐵板炒海鮮:將魷魚,蜆肉,椰菜,洋蔥等炒香,十分惹味
鐵板海鮮炒飯:炒飯粒粒分明,乾身香口,加上蛋花,海鮮等,忍吾住再Encore

【熟食區】
即炒小菜都有數十款,Refill速度幾快,呢點值得一讚👍 有薑蔥雞,麻辣牛肉,鯪魚肉炒油麥菜,炸餃子,最中意既就係麻辣小龍蝦🤣隻隻小龍蝦都充滿辛辣既麻辣醬汁,令人上癮。值得一提,每隔一段時間都會轉一轉新菜式架~

甜品及雪糕區】
最吸引我嘅就係個DIY麥旋風雪糕機,雪糕杯裝滿雪糕後,再加入Oreo 碎,將特製嘅匙羹插入旋風機轉幾下就完成啦!個人就最中意加多d Oreo 碎,真係啖啖都超正!另外仲有雪糕筒同杯添~另外仲有DIY棉花糖,爆谷,迷你Cake等,小朋友見到一定好開心

【整體用餐感/價錢】
人均2百幾可以任食2.5小時,款式不少仲有不同Surprise,特別係麥旋風雪糕已經係冇得輸,食過咁多間放題店,只見呢間有😂呢個價錢值得我再次回訪~
────────────────────
•• ┈┈┈┈┈ 𝗦𝗘𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘 ┈┈┈┈┈ ••
【地址】元朗馬田路80號御庭居地下6-7號舖
【分店】N/A
【℡】91980263
【營業時間】N/A
以上只為我當時食用後作出的個人意見,請留意口味/款式/用餐感等會因應不同人及時間而變,如有不同,敬請見諒。

2023-08-04 178 浏览
想燒嘢食又怕蚊怕熱怕辛苦,張羅食物飲品又勞累一整天!到派龍殿玩就最合不過,是夏日炎炎BBQ的好地方!午市、晚市都有燒烤自助餐供應,適隨專便。環境濶落舒適冷氣夠,輕鬆舒服的BBQ!大門前有部棉花糖機,吸睛力強,幾乎全天候都堆滿小朋友 😄😄棉花糖機可以依據客人選擇,做出不同款式的棉花糖,甚為驚喜。預先已經烤好的叉燒,味道不錯。有鐵板櫃枱,這輪是烤焗生蠔,目測很吸引!烤肉有十多款,有預醃的,夠味!丸類、腸類、蔬菜也有十多款各式各樣都有隨便挑了一些,已經一大堆了 😋😋😋😋舒舒服服的,嘆著冷氣的在烤肉,爽爆!還有壽司吧及沙律吧;拿了點刺身放進沙律中,變成刺身沙律😂😂,自覺甚有創意!開開心心的玩了一晚,消費有限,很滿意!

午市、晚市都有燒烤自助餐供應,適隨專便。

環境濶落舒適冷氣夠,輕鬆舒服的BBQ!

大門前有部棉花糖機,吸睛力強,幾乎全天候都堆滿小朋友 😄😄

棉花糖機可以依據客人選擇,做出不同款式的棉花糖,甚為驚喜。

預先已經烤好的叉燒,味道不錯。

有鐵板櫃枱,這輪是烤焗生蠔,目測很吸引!

烤肉有十多款,有預醃的,夠味!

丸類、腸類、蔬菜也有十多款各式各樣都有

隨便挑了一些,已經一大堆了 😋😋😋😋

舒舒服服的,嘆著冷氣的在烤肉,爽爆!

開開心心的玩了一晚,消費有限,很滿意!
放題食得多 但係有咁多種特色嘅放題真係好少見🤫 除左可以自己整曲奇麥旋風 仲有棉花糖機 鐵板燒提供🤩 野食質素都唔差 性價比真係好高😍 燒野食嘅種類都唔少 豬🐷 牛🐮 羊🐑 雞🐓 魚🐟 台灣腸 內臟 魚蛋好多選擇☺️ 調味料同醃料都調製得好好 味道好夠濃 唔使點任何醬汁都好好食😋除左生嘅肉類之外🥩 仲有幾款熟食提供 水煮牛肉 酸菜魚 豆腐 雞扒等 味道都吾差架🤤 大食嘅朋友可以食住熟食 一邊燒下野食 食到飽飽為止🤭 而且仲有鐵板燒帶子 生蠔🦪 炒飯 炒野菜🥬 好有噱頭😎

2023-08-02 128 浏览
昨晚去了元朗派龍殿慶祝結婚周年紀念,因為時間尚早6:00 ,所以餐廳人流不多,可以慢慢欣賞環境及有多種食物,估不到食物當中有美味雞軟骨,陳皮魚蛋及醃製過嘅豬腩肉,7:15分主廚親自燒烤的海鮮鐵板燒烤有生蠔及元貝,元貝太細隻,燒完後指剩返一個不足五毫子大的size,另外美中不足冇咗棉花糖機可以玩,臨離開前有小龍蝦出品,都攞咗兩隻嘗試,超入味。員工服務態度非常好。先生話如果會沒有醃製過嘅豬腩肉就好喇,去嘅時間揀選七點後燒烤可以食多幾次。
。員工服務態度非常好。
2023-08-01
庆祝纪念
纪念日
2023-08-02 117 浏览
朋友介紹一間新開ge燒肉放題雖然地點遠左少少(可能係我唔識路~)🙈但都值得過黎食~!🤭除左個名 - 派龍殿 有氣勢門面都好吸👀👀內在環境整體夠寬闊夠乾淨~食都食得安心d舒服d~👍食物方面都好齊全熟食,燒烤肉類,冷盆,壽司刺身,甜品飲品真係樣樣有~ 款色唔算多,簡而精!👍熟食ge麻辣小龍蝦,酸菜魚都好味!仲會換唔同款出黎~😆鐵板燒仲不定時會有燒蠔同燒扇貝~熊熊烈火 好似睇表演咁😆燒烤肉類方面,除左腌製好ge肉仲有原味ge肉,可以配唔同ge醬汁~腌製肉類味道唔好好濃~剛好!唔會口渴🤭店員都好幫得手😆 會主動收碟,換鐵板片店員教落:由於唔係明火燒烤,鐵板燒熱會較慢食物會好似烘乾咁,較慢燒熟所以!放片五花腩係中間燒,燒出油分咁其他食物就會快d熟~(雖然唔知係咩原理💭 但work wo~)😆整體而言性價比唔錯👍係同朋友眾會ge好地點!
朋友介紹一間新開ge燒肉放題
雖然地點遠左少少(可能係我唔識路~)🙈
但都值得過黎食~!🤭

除左個名 - 派龍殿 有氣勢
門面都好吸👀👀
內在環境整體夠寬闊夠乾淨~
食都食得安心d舒服d~👍

食物方面都好齊全
熟食,燒烤肉類,冷盆,壽司刺身甜品飲品
真係樣樣有~ 款色唔算多,簡而精!👍

熟食ge麻辣小龍蝦,酸菜魚都好味!
仲會換唔同款出黎~😆
鐵板燒仲不定時會有燒蠔同燒扇貝~
熊熊烈火 好似睇表演咁😆

燒烤肉類方面,除左腌製好ge肉
仲有原味ge肉,可以配唔同ge醬汁~
腌製肉類味道唔好好濃~剛好!唔會口渴🤭

店員都好幫得手😆 會主動收碟,換鐵板片
店員教落:
由於唔係明火燒烤,鐵板燒熱會較慢
食物會好似烘乾咁,較慢燒熟
所以!放片五花腩係中間燒,燒出油分
咁其他食物就會快d熟~
(雖然唔知係咩原理💭 但work wo~)😆

整體而言性價比唔錯👍
係同朋友眾會ge好地點!
2023-08-01
繼續開發大西北美食🤣🤣啱啱發現元朗公園附近有一間新開嘅任食韓燒😍😍😍開正我哋個泛,即刻去試吓🤣🤣餐廳非常闊落,除咗食物之外有好多特別設施,例如棉花糖機仲有爆谷機👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻餐廳採用無火燒烤,唔驚食到一身油煙味👍🏻肉類方面,各樣嘢都非常新鮮,最值得題係牛舌,非常厚切,超級好味👍🏻👍🏻另外牛仔骨都唔錯,肉類選擇都算多👍🏻海鮮方面除咗燒烤海鮮,仲有凍海鮮食,有凍蝦青口同蜆🥰最特別嘅係有即場鐵板燒,我哋今日喺鐵板燒生蠔😱😱❤️❤️❤️好正呀,基本上有排隊先有得食👍🏻👍🏻👍🏻個人最鍾意有西湯飲😍😍😍今日係甘筍南瓜湯,就係超正😍😍😍好夠濃❤️❤️❤️

2023-07-24 157 浏览
朋友介紹元朗新開咗間自助韓燒🔥放題餐廳!一向鍾意試新嘢嘅我梗係第一時間嚟食啦😜📣性價比超高👍🏻晚市$238任食2.5小時,可以慢慢食慢慢傾都得👍🏻🔥韓燒包括:牛仔骨、牛肉、豬扒、豬腩肉、雞翼、八爪魚鬚、龍脷柳、多春魚、台灣腸、粟米🌽、茄子🍆、脆肉瓜⋯🔥即場鐵板燒:燒蠔🦪、燒扇貝🥢熱食包括:中東烤肉、酸菜魚🐟、水煮牛、口水雞、椒鹽豆腐、釀茄子、燒豬頸肉、春卷、薯餅、熱湯🥣🧊冷盤包括:大蝦🦐、青口、蜆肉、壽司🍣、刺身、沙律🥗、🍦其他包括:生果🍉、糖水、雪糕🍨、蛋糕仔🧁、自助爆谷機、自助棉花糖機、咖啡☕️、奶茶、多款罐裝啤酒汽水飲品、自助調味吧
朋友介紹元朗新開咗間自助韓燒🔥放題餐廳!

一向鍾意試新嘢嘅我梗係第一時間嚟食啦😜

🔥即場鐵板燒:燒蠔🦪、燒扇貝

🧊冷盤包括:大蝦🦐、青口、蜆肉、壽司🍣、刺身、沙律🥗、

2023-07-24
2023-07-20 288 浏览
今次去到元朗區,食一間新開張冇耐嘅新燒肉放題-派龍殿,性價比高,而且用親民價錢就可以食到唔同嘅嘢!餐廳環境舒適整潔,劃分了凍盤區、熟食區、甜品區、生肉區等,佢哋仲有棉花糖機,玩得又食得!凍盤&壽司區有幾款海鮮凍盤及滋味韓國前菜!仲有幾款日式壽司,都係獨立包裝上,非常衛生!熟食多種款式選擇,有椒鹽豬扒、粟米雞球、雞皮餃子,吉列炸蝦、青口魷魚等等,仲要熱辣辣!韓燒食材肉類選擇齊全,包括有豬、牛、雞件等,款式十分多,烤出嚟嘅肉都高質同好食!亦有蔬菜類可提供燒烤,包括茄子、玉米、瓜等,應有盡有!甜品區甜品方面非常豐盛,每款甜品都好精緻,仲有雪糕櫃同棉花糖機,好正!

凍盤&壽司

熟食

韓燒食材

甜品
2023-07-18 213 浏览
趁平日唔係太多人👫👭去元朗御庭居派龍殿食自助韓燒🥢晚上7點每位成人$238 (7月份有免加一)我最鍾意食自助因為好多選擇,🍖🥩🍗韓燒吾少得既豬雞牛扒韓都非常入味,有多春魚有雞腎我比較鍾意嘅食材🥢各類甜品🍩🍨芋頭西米糖很多芋頭粒,綠茶豆腐雪糕,竟然仲有爆谷添😋有日式壽司🍙🍣 三文魚熟蝦有鮑魚片和希靈魚熟食炒飯雜菜🥦🐟酸菜魚水煮牛都比較有特色最後仲有水果沙律番茄🍅🥗🍉這個價錢可以食到咁多款嘅食物,食材有水準新鮮,推介超值🤪🌟燒蠔同燒扇貝,任食時段,限量放送,每人限一份🌟餐廳入門有個閃亮亮打卡位,小女孩有頭飾帶可以扮公主🌟任食2.5小時時段

有日式壽司🍙🍣 三文魚熟蝦有鮑魚片和希靈魚

熟食炒飯雜菜🥦🐟酸菜魚水煮牛都比較有特色

最後仲有水果沙律番茄🍅🥗🍉
這個價錢可以食到咁多款嘅食物,食材有水準新鮮,推介超值🤪

🌟燒蠔同燒扇貝,任食時段,限量放送,每人限一份

🌟餐廳入門有個閃亮亮打卡位,小女孩有頭飾帶可以扮公主

🌟任食2.5小時時段