2022-08-07
皇牌烤魚放題 ($128)真係跳樓價咁抵💰餐廳嘅雞煲或者烤魚放題都係做緊6點前離座就88蚊90分鐘,6點後就128蚊,而火鍋配料同飲品都係任食,真係不得了咁抵🥹先講飲品,竟然有好幾款啤酒🍻連Valor 同喜力都有,食到㷫烚烚最啱啤一啤👍🏻另外common嘅汽水同紙包茶都幾齊款,見好多人拎維他隻氣泡桃橙茶🍑我哋都唔執輸試翻罐,都幾好飲🙌🏻主食方面,我哋揀咗老壇酸菜味烤魚,另外仲有秘製麻辣醬味揀🌶 魚嘅份量都唔少,另外仲可以加錢升級唔同魚類,味道係正常發揮冇伏位✅ 而火鍋配料就真係有好多款,而且仲會不停refill🥘 有牛、豬、蝦、魷魚🦑仲有大量丸類、蔬菜🥬、亦都有闊粉🍜 大推就係啲腩肉、牛、芝心丸都好唔錯💖 佢哋仲有一款甜品同兩款小食俾客人自取,甜品係菊花白涼粉,食落甜甜地,都幾唔錯😋而小食魚糕都幾唔錯,好重魚味🐟整體黎講就係呢個價位,有咁多嘢食同嘢飲,仲有啲咩好投訴💯 黎呢到平平哋過下口癮,真係幾正😝