2022-01-10
前幾日趁着呀嗎放假,我同佢嚟到銅鑼灣呢邊睇戲🎬睇完電影我哋諗住喺附近食dinner,之前食過呢間日式放題,覺得好正,而且好耐冇去,就再嚟試吓~佢係一間黃店,好值得同路人支持💪🏻燉湯$68一盅燉老火湯,好健康,好足料!有猴頭菇,雞肉等等,好正~生蠔可以加錢升級生蠔🦪生蠔好新鮮,好多肉汁日本帶子海膽同樣係加錢升級帶子海膽!帶子肉大大嚿,中間嘅夾心係新鮮嘅海膽,海膽肉好嫩滑刺身拼盤一大個刺身拼盤,有新鮮嘅三文魚🍣希靈魚,吞拿魚等等~大大件刺身,好厚肉,食落感覺好正壽司幾鍾意蟹肉花之戀壽司🍣好多蟹肉!和牛壽司都好正,和牛肉好香,火炙三文魚壽司同樣咁好味😋串燒有唔同款式嘅泰式串燒,幾鍾意沙嗲雞肉串,好香嘅沙嗲味蔬菜有泰式炒通菜,泰式炒雜菜等等~好香口,好有鑊氣炸物我哋幾鍾意芝士年糕,有拉絲嘅感覺,炸香蕉🍌香甜,外脆內軟,幾好味😋甜品有好多款式嘅甜品選擇,朱古力慕絲蛋糕🍰軟滑,仲有濃郁嘅朱古力味🍫仲有榴槤糯米糍,好香嘅榴槤味~餐廳職員服務態度幾好~
燉湯$68
一盅燉老火湯,好健康,好足料!有猴頭菇,雞肉等等,好正~
生蠔
可以加錢升級生蠔🦪生蠔好新鮮,好多肉汁
日本帶子海膽
刺身拼盤
壽司
串燒
有唔同款式嘅泰式串燒,幾鍾意沙嗲雞肉串,好香嘅沙嗲味
蔬菜
有泰式炒通菜,泰式炒雜菜等等~好香口,好有鑊氣
炸物
甜品
餐廳職員服務態度幾好~