2019-03-05 174 浏览
隔左1段時間無来,已經唔同晒,平日都咁爆,6:00人很多,食物靚左,有加拿大象拔蚌刺身、元貝亦很大隻、仲有鮑魚送現埸氣氛好似去左演唱會咁,服務亦好左,就睇張枱面咁整齊乾淨就知,會介紹多D 朋友来,我都有面!
2019-02-28 301 浏览
抽風系統很差,落單時侍應生當客人透明,漏單非常嚴重,食物選擇多,但質素一般,飲品選擇太少,甜品仍不好吃。特別有位身形比較大隻既女侍應,應該係比較高級的,一坐低就勁sale我地加錢食耐d,我地話考慮下既時候就黑面離開。永遠不會再去!

永遠不會再去!
2019-02-28
用餐优惠
團購
2019-02-03 1165 浏览
呢間我都食左2?3?手!生意難做!今次呢次有唔同睇發!環境靚左,服務好左,有歌手唱歌!食物呢#自助區小食有日韓泰川類,已經正,味道不錯,食到有多国风味感覺,漏單不算多,因為太多野食,有刺身,新鮮泰式食物好有泰國风味有鐵板燒同時又有海鮮蒸氣火鍋又可以唔蒸直接打边爐叫左成抬野點食,即時叫人不要再上,等一等先上,日本禾牛好有牛肉味,燒好香,打边爐好嫩的海鮮類可燒可蒸或者打边爐,可以自取或落單,算新鮮啤酒用韓啤,食物種類多,,玩法多不過已經好飽
泰式食物
好有泰國风味
有鐵板燒
同時又有海鮮蒸氣火鍋
又可以唔蒸直接打边爐
海鮮類可燒可蒸或者打边爐,可以自取或落單,算新鮮
啤酒用韓啤,食物種類多,,玩法多
不過已經好飽
  • 八国聯軍
2019-02-02 395 浏览
最緊要系俾佢任食大閘蟹放題吸引到 我同我朋友都好中意食大閘蟹所以就約系系呢間一齊食放題!!入到鋪頭,鋪面都幾大,好多人,幾乎full哂!大閘蟹都算上得好快!雖然系細隻小小無乜肉 d腳好少肉 但就好彩都多膏! 所以我地都食左好多隻😋😋任食wor你仲想點!呢個價錢任食 當然有其他菜 例如海鮮小食甜品 你仲想點先😚中意食大閘蟹既不妨黎一試!跟住就叫左蜆 自己燒!份量幾多!都算海鮮!同埋最緊要食落無沙!呢間餐廳不定時都因應季節做吾同主題既放題 得閒可以留意下 都算幾抵食架!

入到鋪頭,鋪面都幾大,好多人,幾乎full哂!

2019-02-01 462 浏览
想黎試很久了,今日约齊腳出發,聽聞呢間係B o 仔開,我當然唔信啦!B o 仔會放自己F B!入門真係好多明星相,坐位舒適,店員介紹升級食物,大家同意0K 加,半自助開始:出面自取飲品及餐前小食,刺身好快到,新鮮,泰式食物亦跟住到,野味熱辣辣,好食,同時間開爐鐵板燒+海鮮蒸氣火鍋!!!日本牛肉好食,燒好香牛肉味,火鍋亦很嫩滑,正!海鮮亦很新鮮,正!!!已經好飽了!甜品都不用自取了!
2019-01-27 476 浏览
男朋友話附近有間新開餐廳,一家人去食團年飯,一上到去見到好多明星及明星相,唔知以為拍緊戲野食好多,有日式刺身、壽司、天婦羅、鐡板燒、蒸汽火鍋、打邊盧、泰國料理、自助餐區小食、甜品、啤酒汽水,任飲任食約$300位,低食剌身新鮮、蒸汽火鍋海鮮好食新鮮其他野大家都話好食今晚最開心就見到好多明星,好似同明星食飯感覺,真開心
野食好多,有日式刺身壽司、天婦羅、鐡板燒、蒸汽火鍋、打邊盧、泰國料理、自助餐區小食、甜品、啤酒汽水,任飲任食約$300位,低食
剌身新鮮、蒸汽火鍋海鮮好食新鮮
其他野大家都話好食
今晚最開心就見到好多明星,好似同明星食飯感覺,真開心
2019-01-27 371 浏览
佐敦區發現呢間明星新開放題,食物多到你唔信,環境有歌手唱歌,自助區小食太多,一張枱可燒、可蒸、可打邊盧,同時間可多種玩法,仲可以叫日式刺身、泰式料理,食物質素ok新鮮,服務算可以,流單都不介意,太多野食,整體比85分
2019-01-23 310 浏览
阿媽叫阿哥放工去取盆菜,阿哥請全家食多餐順便取盆菜阿哥好似同經理好熟坐房空間好大,阿哥問我地想食乜?老人家必答是但!我同細佬問阿哥放題唔係任食?之前來過都係啦阿哥話原來呢到有私房菜食!我同細佬話當然食放題,阿媽同阿爸不太喜歡生食同燒,我同細佬就剛相反,一開始當然刺身船,出來好靚新鮮再上壽司都好靚,夾起不散亦很新鮮到老人家泰式食物到,阿哥叫人小辣,焗蟹蓋外面焗到剛好有點焦食落內係海鮮薯蓉,好味!泰式生蝦又係我地食,蝦肉質都不錯新鮮,但泰式蝦汁好好味炒蜆就係爸至愛,味道都好野味!泰式蝦餅+魚餅,大家一起食,都不錯夠熱,不太油日式、泰式食物上齊,店員就幫我地同時間開2個爐,一個爐鐵板燒,另一個爐可以海鮮蒸氣火鍋或者打邊爐,原來係呢間店特色玩法當然要來過大合照今晚乜都食過海鮮好新鲜湯底阿哥至愛好鮮甜!日本牛肉燒好香打邊爐亦一樣好嫩滑最後走時取盆菜,當然要影返張相,出來都好靚!多謝阿哥好飽的一餐,明晚又食盆菜如果好食就寫上來讚下你
阿媽叫阿哥放工去取盆菜,阿哥請全家食多餐順便取盆菜
阿哥好似同經理好熟
再上壽司都好靚,夾起不散亦很新鮮
到老人家泰式食物到,阿哥叫人小辣,焗蟹蓋外面焗到剛好有點焦
當然要來過大合照
今晚乜都食過
海鮮好新鲜
湯底阿哥至愛
好鮮甜!日本牛肉燒好香
打邊爐亦一樣好嫩滑
如果好食就寫上來讚下你
2019-01-22 280 浏览
韓燒款式多肉質靓海鮮好新鮮種類都不少可到自助区自取、入單又得,上野快,去过好多地下唔係流單就係唔出,今時今日呢間似樣服務OK合格,玩法多一張4人枱一边鐵板燒、一边海鮮蒸氣火鍋、中間放日式刺身,刺身都算多同新鮮,再可以叫泰國菜點食?甜品點都要食少少,好飽滿足的一餐
韓燒
款式多
肉質靓
海鮮好新鮮
種類都不少
服務OK合格,玩法多
一張4人枱一边鐵板燒、一边海鮮蒸氣火鍋、中間放日式刺身刺身都算多同新鮮,再可以叫泰國菜
點食?甜品點都要食少少,好飽滿足的一餐
2019-01-21 242 浏览
一到過時過節,諗食乜都煩,得知瀛鮮出返盆菜,第一時間同家人商量一下:大家同意即訂順便問下還可以有乜菜式可以訂,好過去斬料知道鮑汁蝦籽柚皮都出返即訂,只要提早一天就可以了份量比以前大左,味道保持水準、依然足料價錢好像沒有加,鮑魚汁柚皮,柚皮明顯比以前靚咗夠鬆化、沒有帶酸及苦澀味會再來幫襯。
順便問下還可以有乜菜式可以訂,好過去斬料
知道鮑汁蝦籽柚皮都出返
即訂,只要提早一天就可以了
份量比以前大左,味道保持水準、依然足料
價錢好像沒有加,鮑魚汁柚皮,柚皮明顯比以前靚咗
夠鬆化、沒有帶酸及苦澀味
會再來幫襯。
2019-01-20 277 浏览
一開始來刺身靚仔新鮮再來韓燒日本牛好好食好香牛味其他肉都好新鮮!無特別太多調味料再到海鮮蒸氣火鍋🍲好靚仔同門口貼的明星相一樣特別係波仔有幾張相講返海鮮合!好新鮮蒸完一輪可以拎起打邊爐或飲湯今晚好飽,下次叫高妹黎睇下佢偶像D相開心死佢今晚人頭消費價錢真係估唔到$300位有找明星店喎一定會再來,還有這店有現場音樂歌手
一開始來刺身靚仔
特別係波仔
有幾張相
講返海鮮合!好新鮮
蒸完一輪可以拎起打邊爐或飲湯
今晚好飽,下次叫高妹黎睇下佢偶像D相
開心死佢
今晚人頭消費價錢真係估唔到$300位有找
明星店喎
一定會再來,還有這店有現場音樂歌手
2019-01-19 257 浏览
同事見到呢間黎過,可能上次讃好完,成日有新廣告跳出來今次吸引到我同事了生蠔講真,好味、大大隻、新鮮魚用來蒸氣火鍋一流有魚味,MY 另外有野送,同事選擇三送一,影唔到相,都唔知係乜,後來先知係海膽,比班女人食曬2板我行開影下相啫!無所謂啦!大發現原來合照中見到前特首個女?唔知有無搞錯?一問之下,對的,還有盆菜下次可以試試/午市好似好低食
同事見到呢間黎過,可能上次讃好完,成日有新廣告跳出來
今次吸引到我同事了
生蠔講真,好味、大大隻、新鮮魚用來蒸氣火鍋一流
有魚味,MY
我行開影下相啫!
2019-01-19 204 浏览
呢間放題真係好多野食,你睇一張大枱可以燒、蒸氣火鍋、打邊盧,三種食法,但一定要大枱,我見有細卡位枱,我們20幾人當然2張大枱,海鮮新鮮,種類多^_^蒸或打邊盧日本牛燒同打邊罵都好好食海膽帶子刺身出面好少有,真係好好味自助韓國小食亦很有韓國風味鰻魚切得大大件生蠔任食~上得快即開、大隻、有海水味道、蠔邊活著的一定會再來
日本牛燒同打邊罵都好好食
海膽帶子刺身
出面好少有,真係好好味
自助韓國小食亦很有韓國風味
鰻魚切得大大件
生蠔任食~上得快即開、大隻、有海水味道、蠔邊活著的
一定會再來
2019-01-19 98 浏览
呢間泰好食!太好食!因為是泰國人主理!真的好细心、用心製作的!泰式风爪不會太硬或太淋已經知道呢間唔小野生菜包好好味辣味適中泰式生蝦新鮮,生瑕酱汁特別1讚,一定泰料理泰式烤魚正係個樣食落鱼煮得刚刚好魚汁香濃辣其他刺身、鐵板燒、火鍋都Ok,這店太多野食每次来都好飽!今次同事想食泰國菜,见到纲上广告才想到呢間!生日有9拆外!最特別毒寿司蛋糕多謝!低你成功天天爆滿!祝生意興隆!谢谢
已經知道呢間唔小野
生菜包好好味
辣味適中
泰式生蝦新鮮,生瑕酱汁特別1讚,一定泰料理
泰式烤魚正係個樣
食落鱼煮得刚刚好
魚汁香濃辣
其他刺身、鐵板燒、火鍋都Ok,這店太多野食
多謝!低你成功
天天爆滿!祝生意興隆!谢谢
2019-01-19 75 浏览
今期有新野玩送魚翅,海胆,象拔蚌刺身!,當然要去試下!放题送魚翅都係第一次!呢間食左3、4次,乜都食過唒!老友OK6人出發。。。照舊刺身先,如常合格,红燒翅亦很快到,估唔到湯底好香火腿味翅針亦算粗足料其他食物鐡板大家都覺得能夠保持再1讚日本牛,不管是焼或火锅—様咁香牛味!我的至愛先来個海鲜蒸气煱鮮再打边爐,日本牛再加少量蔬菜已经好飽好满足完
翅針亦算粗
足料