2016-01-05
琴晚係我男朋友生日,佢中意食韓菜,我見之前D食評唔錯,所以一早BOOK左炑八,去前對呢炑八都幾期待,點知一上到去,先見到原來生日有SPECIAL OFFER,問問詳情啦,點知原來要係BOOK檯時就要講有人生日,即時係唔可以,UM…咁點解我打電話BOOK時個STAFF提都無提過?如果我係新客,我又點會知有呢個OFFER呢???算,唔緊要,照食啦,ORDER左個2-3人餐,其實份量好夠,不過不過,點解D STAFF唔會自己過黎幫我們REFILL菜嘅???講真,D SERVICE真係好差,其實我好欣賞佢D食物,但D STAFF行過見到我地D泡菜蛋同CHEESE 粟米食晒,就算佢手拎住蛋槳,都唔會主動幫你REFILL LOR…每次我舉手,成分鐘都唔會有人見到我,點呀…任你D牛再靚,甜品幾出色,我都覺得SERVICE差已經輸晒LOR…最好笑係,其實佢有5-6個STAFFS,但只圍住傾計,傾到天昏地暗,我地見佢地加水,加完個男STAFF直情唔記得左支水係我地架LOR???喂呀,醒未呀?真係無諗過炑八嘅SERVICE係可以令人食完之後咁嬲…從來唔寫食評嘅我都忍唔住要寫,到底淨係TST店咁差定係點??
真係無諗過炑八嘅SERVICE係可以令人食完之後咁嬲…從來唔寫食評嘅我都忍唔住要寫,到底淨係TST店咁差定係點???我想講嘅係,係HK已經好耐無試過食飯有咁差嘅經驗,其他出名嘅韓國地道燒烤店雖然人多,但D STAFFS超主動,完全唔會令我食完有HARD FEELING LOR…TST炑八,我真係唔會再去!
题外话/补充资料:
食物再好,但服務差到咁,我真係唔會再去