朋友想抓住冬天的尾巴吃個暖烘烘的火鍋,知道這間餐廳最近推出了不限時任飲任食放題,一個價錢就可以吃盡雞煲🥘、蒸海鮮🦐和火鍋♨️,打卡還額外送五款海鮮,聽起來好像也不錯。𓌉◯𓇋皇牌套餐 ($268)選了最相宜的套餐,內容包括頂級牛肉、美國頂級牛肩胛及加拿大極嫩保濕豬片。🥘和風海鮮雞煲雞煲湯底香濃,雞肉鮮嫰,份量亦適中,可預留位置吃之後的海鮮和火鍋。吃完雞煲之後,加入豬骨湯就成為火鍋湯底。🦐蒸海鮮只要Follow餐廳的社交平台再Like和Comment 就可以得到5款時令蒸海鮮,水滾後蒸7分鐘吃就剛剛好。海鮮預先用蒜蓉調味,吃起來相當鮮甜。🙌🏻自助區自助區有超過 50款火鍋配料、甜品🍮、雪糕🍦及飲品無限量供應,不過都是比較普通的貨色。甜品當中的木糠布甸、藍莓奶凍都是自家製。以無限時放題來說,這個價錢可謂不過不失,勝在可以和朋友慢慢邊吃邊聊天。◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿熊本牛鍋 𖤣𖤥尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡ ♡服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡ ♡價

𓌉◯𓇋皇牌套餐 ($268)
🥘和風海鮮雞煲

服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡ ♡
介紹返💁🏻‍♀️。。🇭🇰 雞煲火鍋放題 在尖沙咀 🇭🇰。熊本牛鍋。永勝商業中心2樓A號舖。和風海鮮雞煲火鍋放題皇牌和牛套餐 - 頂級牛小排。牛肩胛。HKD268 + 10% @ 成人。HKD218 + 10% @ 小童/長者澳洲和牛套餐 - 澳洲和牛。牛白肉。頂級牛小排。牛肩胛。HKD298 + 10% @ 成人。HKD258 + 10% @ 小童/長者日本直送A4和牛套餐 -牛白肉。日本A4和牛。澳洲和牛。牛小排。牛板腱。封門柳。牛肩胛。五花腩。HKD388 + 10% @ 大小同價🤫 尋晚同飯腳仔撐枱腳..撐佢最鍾意嘅邊爐枱腳..冇錯~我家肥仔鍾意打邊爐嘅程度係同女朋友拍拖都要二人邊爐🤷🏻‍♀️🤫 咁哩餐係肥仔自己喺OpenRice搵到嘅..仲好叻咁話間火鍋店Offer打卡送蒸海鮮好似好抵咁喎🤭🤫 哩間雞煲邊爐叫熊本牛鍋..位於尖沙咀都好多嘢食嘅山林道入邊嘅商廈樓上舖..不過商廈入口就有些少難搵..上到去地方唔大..裝修簡單企理..蔬菜同火鍋配料都放喺一邊嘅冷凍保鮮櫃🤫 咁話哂都係第一次嚟幫襯..我哋都係保守咁叫咗最平嘅皇牌和牛Set試試佢~講低要邊個Set俾埋個社交平台Like..侍
介紹返💁🏻‍♀️

頂級牛小排。牛肩胛
。HKD268 + 10% @ 成人
。HKD218 + 10% @ 小童/長者

澳洲和牛套餐 -
澳洲和牛。牛白肉。頂級牛小排。牛肩胛
。HKD298 + 10% @ 成人
。HKD258 + 10% @ 小童/長者

日本直送A4和牛套餐 -
。HKD388 + 10% @ 大小同價

🤫 咁話哂都係第一次嚟幫襯..我哋都係保守咁叫咗最平嘅皇牌和牛Set試試佢~講低要邊個Set俾埋個社交平台Like..侍應姐姐就去拎個雞煲
🤫 雞煲份量適中..雞件無碎骨而且肉質都幾滑溜..然後雞煲嘅醬汁微辣惹味..啱我口味~
🤫 雞煲食到七七八八..我哋就趁住未放湯仲係杰身嘅時候出去夾咗啲水魷陳皮魚蛋牛柏葉過嚟濃郁咁灼一灼佢(提議大家都可以試吓咁食..味道好唔錯👍🏻)再之後侍應姐姐就上海鮮蒸籠俾我哋
🤫 海鮮蒸籠有一人一份嘅鮑魚仔貴妃蚌仔帶子生蠔蜆仔中蝦..各種海鮮都屬於中Size啦..以生蠔最肥美..中蝦最鮮甜..而其實海鮮蒸好嗰陣侍應姐姐就會將個蒸籠放落嚟..同一時間邊爐亦隨時可以開始🤩
🤫 哎~差啲唔記得咗同大家講吓呢間邊爐最大最吸引嘅賣點係乜嘢📣就係~呢度係無限時放題..飯腳仔就最鍾意嗰啲無限時嘅放題㗎啦..佢話無限時嘅話就可以輕輕鬆鬆咁樣食..唔使屎淋尿瀨喎🤣咁講開佢嗰度嘅火鍋配料放題..除咗海鮮係淨係可以食一轉之外其他都可以翻兜..我哋嘅平平和牛套餐係包咗牛小排牛肩胛同埋豚肉片嘅..肉類就係要同侍應姐姐落Order..其他基本上都係出去自己夾..個人就覺得牛小排好味過肩胛..但係同樣都有牛味嘅..同埋佢哋一邊叫一邊喺廚房切片咁樣..而且啲牛都幾厚切..絕對唔會薄演演浸咗落湯之後唔見咗😅
🤫 另外火鍋配料都可算係應有盡有..比較特別嘅係餃子類都有五種..我哋最欣賞係冬菇雞肉餃魚皮餃同埋廣東雲吞..質素相當唔錯..然後Encore得最多嘅除咗係飯腳仔最愛嘅陳皮魚蛋就一定數佢哋個墨魚滑..呢個墨魚滑確實係幾好味嘅
🤫 有一個Point要特登講吓嘅..唔好睇熊本牛鍋地方細細..啲食物盤都細細咁樣..其實侍應姐姐都非常之勤於加餸..好似我家肥仔食咗人哋陳皮魚蛋廿零三十粒走唔甩..侍應姐姐都起碼Refill咗五六次
🤫 然後打邊爐唔少得嘅丸類..貢丸龍蝦丸牛筋丸魚腐蟹粉丸呢啲基本嘢唔使講..個人非常之推介呢度嘅海苔流沙丸..真心之前未食過喎~海苔魚丸入邊係爆漿嘅鹹蛋黃..好新奇好好味..我哋食咗半打🤩
🤫 另外有啲比較特別啲嘅配料好似係黃喉鴨血豬皮鵝腸..蔬菜種類亦都算多..就連羽衣甘藍冰菜靈芝菇萵筍同秋葵都有..都係嗰句啦..唔限時可以慢吞吞夾兩粒烚兩吓..食完又再揀又再烚..沒完沒了阿門🤣
🤫 最後甜品方面..選擇雖然唔算多..不過就有我最鍾意嘅百福細細盒豆腐花..然後飯腳就試咗個好神奇嘅紅豆龜苓膏..而飲品呢..應有嘅都有..個人留意到佢哋啤酒嘅種類相對地多..唔限時吹水飲啤酒打邊爐..仲唔係麻甩佬嘅天堂😌聽尋晚隔籬枱講話乜鬼嘢生日有優惠唔使錢又盛咁..睇怕呢度都係Target嗰啲公司聚餐定係生日慶祝一大班人嘅客㗎啦~
翻兜指數:🙆🏻‍♀️️🙆🏻‍♀️ (5個🙆🏻‍♀️為翻兜爆燈)
。。
2024-03-19
  • 海苔流沙丸
  • 牛小排
2024-03-11 103 浏览
點左個皇牌套餐 $268/位👉🏻雞煲先食雞煲,bb辣都好惹味,雞肉嫩!仲可以免費任添!👉🏻蒸海鮮只要係社交平台打卡就送免費蒸海鮮,仲要係五款咁多!每日數量有限,預約定就唔怕無!有沙白、鮑魚、大蜆、蝦等,蒜香秘製,好鮮味!👉🏻牛小排、牛肩胛、豚肉每塊肉嘅厚度適中,而且肉味濃!👉🏻自助區多款美食任揀,比較特別嘅係水魷魚、無骨黑魚片、介花魷魚、厚切牛舌等!👉🏻甜品區有雪糕,仲有自家製甜品,例如藍莓奶凍,三色啫喱同木糠布甸!另外一款係紅豆龜苓膏,夠哂下火!呢度推岀多重優惠,例如當月生日嘅WhatsApp提早book,只要4人或以上,其中一個即可免費享用套餐!另外仲有全新會員獎賞!真係優惠多多!
點左個皇牌套餐 $268/位

👉🏻雞煲
先食雞煲,bb辣都好惹味,雞肉嫩!仲可以免費任添!

👉🏻蒸海鮮
只要係社交平台打卡就送免費蒸海鮮,仲要係五款咁多!

👉🏻牛小排、牛肩胛、豚肉
每塊肉嘅厚度適中,而且肉味濃!

👉🏻自助區

👉🏻甜品

2024-02-29 70 浏览
天氣咁凍 最啱打邊爐😋餐廳唔算大 但非常多人幫襯! 平日晚餐去 餐廳都坐滿人!如果想食就記住去之前要訂定位😋皇牌和牛套餐好抵食 首先先上左雞煲 好香嘅蔥蒜味 加埋濃厚嘅醬汁 好惹味但唔會過鹹 雞肉一啲都唔鞋🐓嗰陣時仲做緊大閘蟹優惠 加少少錢就可以食到蟹膏滿滿嘅大閘蟹 size都ok cp值高 非常滿足套餐包咗牛頸脊 牛小排同豚肉任食 兩款牛肉都唔錯 肉質軟腍同有好香嘅牛肉味 可以任食真係好爽!除咗牛肉仲有好多唔同嘅配料俾大家自由選擇 多種類嘅丸 蔬菜 仲有餃子 蟹柳等等 俾你食到勁飽🤣飲品當然都唔少得 選擇豐富 有成兩個大雪櫃 任君選擇😙食埋甜品就Perfect 甜品選擇唔算多 但係用嚟收尾啱啱好🤣喺尖沙咀嚟講 任食做到依個價位真係CP值好高!

飲品當然都唔少得 選擇豐富 有成兩個大雪櫃 任君選擇😙

喺尖沙咀嚟講 任食做到依個價位真係CP值好高!
2024-02-23 90 浏览
皇牌套餐 $268店內有50多款火鍋料可以自取,特別好吃的有丸類和魷魚鬚,飲品都有多款韓國牌的飲品,甜品則有雪糕,泡芙和番薯糖水套餐可以任吃牛小排牛肩胛和豬肉,個人認為牛小排(應該是牛小排,不然就是牛肩胛)最好吃,豬肉質素普通可以skip店內是人手下單的,所以想吃的牛肉豬肉都需向店員下單在香港吃放題大部分有限時,第一次看到有無限時的放題就去試一試尖沙咀店有點難找,平日晚上去都幾乎滿座雖然店十一點關門但自取火鍋料和其他下單的都會提早截,所以想吃到飽就建議早一點去喇✨️打卡送5款蒸海鮮✨️如何領取打卡蒸海鮮優惠?只需要follow 社交平台專頁Like and share以及留言指定社交平台貼文即可以獲得免費送 款新鮮蒸海鮮✨️現凡當月生日嘅客人📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓
皇牌套餐 $268

店內是人手下單的,所以想吃的牛肉豬肉都需向店員下單

尖沙咀店有點難找,平日晚上去都幾乎滿座

✨️打卡送5款蒸海鮮✨️
如何領取打卡蒸海鮮優惠?
只需要follow 社交平台專頁
Like and share以及留言指定社交平台貼文
即可以獲得免費送 款新鮮蒸海鮮

2024-02-20 605 浏览
本身係睇社交媒體網站啲foodie reels之後去試 見佢影到好好睇 又有海鮮咁 咪諗住去試吓點知去到係大伏! ! ! 首先唔明點解坐低5秒都冇就送低過雞煲,唔講仲以為係人哋食淨嗰啲,嗰雞煲係凍,要自己再煮再翻熱。 食完之後,比錢加咗嗰湯打邊爐,但嗰湯係完全冇味,仲衰過落粒濃湯寶落去。 之後自助區 飲品選擇都超少,大約就係其他火鍋店嘅一半都冇,而飲品大約都係得四五款。講到牛肉呢間店舖係人手落單,不過基本上佢啲牛嘅質素差到,你叫完一次應該都唔會想食第二次。 牛係未解凍,成嚿咁攞出嚟,又冇牛味。我嗰日係食第二個餐最後埋單,每人連加一大約360蚊左右。總結嚟講,如果想整蠱個friend就介紹佢去呢間啦,包保佢可以食到一肚氣「滿載而歸」。Btw 店家係社交媒體網站已經blk咗我
本身係睇社交媒體網站啲foodie reels之後去試
見佢影到好好睇 又有海鮮咁 咪諗住去試吓
點知去到係大伏! ! !

Btw 店家係社交媒體網站已經blk咗我

2024-02-09 1407 浏览
#尖沙咀地膽 今次去熊本牛鍋,同朋友任食火鍋,雞煲放題!我地揀咗澳洲和牛套餐,自助區有蔬菜、丸類等;社交平台留言仲免費送蒸氣海鮮!性價比好高!🍲 澳洲和牛套餐$298  坐底就送上雞煲,醬汁唔算太辣,雞肉肉質滑嫩,新鮮美味!配料有番薯及薯仔等,沾滿醬汁好入味!食完雞煲店員會加上豬骨湯底,跟住開始打邊爐啦!🦞蒸氣海鮮豬⻣湯滾左後,店員會送上免費嘅蒸海鮮包括海蝦、沙白、帆立貝及帶子等;全部都新鮮,配上香蒜十分惹味!🥩澳洲和牛肉味香濃,呈雪花紋理,油脂香盈;頂級牛小排脂肉均勻、肉質細膩!牛肩胛肉質帶嚼勁!三款都好味!🍖豬梅肉色澤亮麗,厚薄適中,淥一淥就熟;軟嫩有口感,唔錯!🥟火鍋配料我揀左餃子及鮮蝦雲吞,自家製的味道!🍜廣東幼及粗麵 :吃了比較少見廣式粗麵,真係大滿足!熊本牛鍋 📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
#尖沙咀地膽 今次去熊本牛鍋,同朋友任食火鍋雞煲放題

🍲 澳洲和牛套餐$298

食完雞煲店員會加上豬骨湯底,跟住開始打邊爐啦!
🦞蒸氣海鮮
豬⻣湯滾左後,店員會送上免費嘅蒸海鮮

🍖豬梅肉色澤亮麗,厚薄適中,淥一淥就熟;軟嫩有口感,唔錯!
🥟火鍋配料我揀左餃子及鮮蝦雲吞,自家製的味道!
🍜廣東幼及粗麵 :吃了比較少見廣式粗麵,真係大滿足!

熊本牛鍋
📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
要抓住冬天的尾巴🤭就緊係去打大佬啦(雖然一年四季都打緊)今次就搵左間係繁華鬧市中帶點寧靜熊本牛鍋 享受和牛之餘又同時享受海鮮簡直係雙重享受😋✨澳洲和牛套餐$298首先黎左個雞煲個煲內有🐓有🍠有🥔豐富既材料再配搭醬汁簡直相當惹味💕宜家只要係去社交平台打個卡讚好及留言轉發就可以免費得到蒸氣海鮮食🤭(數量有限架🙈)海鮮包括蝦 扇貝 帆立貝 鮑魚 (1人份)再而配料呀飲品呀甜品都係出去自己任夾既估唔到出面既配料都新鮮喎🤣🙈大大條既魷魚花枝墨魚片都好出色而牛都可以無限encore 質素唔差架☺️如果當日生日既朋友仔 早啲book位4人以上壽星可以免費享用皇牌套餐及和牛套餐🤭係咪好抵呢✨✨✨重點 套餐冇限時✨✨✨宜家仲要有個會員獎賞計畫tim
要抓住冬天的尾巴🤭
就緊係去打大佬啦
(雖然一年四季都打緊)
今次就搵左間係繁華鬧市中帶點寧靜

豐富既材料再配搭醬汁
簡直相當惹味💕

宜家只要係去社交平台打個卡
就可以免費得到蒸氣海鮮食🤭
(數量有限架🙈)
海鮮包括蝦 扇貝 帆立貝 鮑魚 (1人份)

再而配料呀飲品呀甜品都係出去自己任夾既

4人以上壽星可以免費享用皇牌套餐及
和牛套餐🤭係咪好抵呢
✨✨✨重點 套餐冇限時✨✨✨
宜家仲要有個會員獎賞計畫tim
呢間位於尖沙咀嘅任食火鍋係樓上鋪,裝修風格簡約而溫馨,環境整潔舒適💖而家凡惠顧任何套餐,follow佢哋社交平台 專頁,like, share, comment佢哋社交平台 post,即可免費獲得5款新鮮蒸海鮮😆🔸🐮澳洲和牛套餐(180分鐘) $298呢個套餐可以任食澳洲和牛、牛白肉、頂級牛小排、牛肩胛,仲送和風海鮮雞煲‼️佢哋既牛肉都好唔錯,肉質鮮嫩,口感幾好👍🏻而且好多配菜選擇,有多款丸類、新鮮蔬菜等等,同埋有好多韓國嘢飲揀🤩 食3個鐘真係食到勁飽🤰🏻

🔸

🐮澳洲和牛套餐(180分鐘) $298

佢哋既牛肉都好唔錯,肉質鮮嫩,口感幾好👍🏻

2024-01-23
2024-01-25 37 浏览
店名: 熊本牛鍋地址: 尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖佐敦站D出口,行4分鐘環境: 4/5價錢: 4.5/5味道: 4/5最近熊本牛鍋可以打卡送免費蒸海鮮😎大家就咁cls就可以領取‼️每日數量有限,送完即止😝提早預約將會優先安排‼️另外當月生日嘅客人,用WhatsApp提早預訂,4人或以上同行,壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐添啊🥰佢哋依家仲有會員獎賞計劃,今次就同朋友黎book位食蒸海鮮😆皇牌和牛套餐❤️❤️❤️❤️$268雞煲超惹味,雞件嫩滑入入味,微辣,夠晒鑊氣😋食完之後會加湯,然後上面蒸海鮮,店員有計時器蒸7分鐘,揭開蓋之後鮮味同蒜香味撲鼻😝蜆肉大大粒,夠新鮮多汁☺️仲有鮑魚、蝦等等,鮑魚彈牙😆之後仲可以打邊爐,任食牛小排、牛肩胛、豚肉😎最推介牛小排,肉質軟腍,入口即溶唔會過韌,牛味濃郁😋出邊仲有自助配料區😗任食各款蔬菜、丸類、水餃🥟、墨魚滑,超級推介萵筍、水魷、餃子,萵筍夠爽脆,水魷大隻又爽口,餃子爆餡😝飲品方面,仲有汽水、果汁同啤酒任飲,最後仲去甜品食埋雪糕同泡芙😍真係好滿足😋

店名: 熊本牛鍋

地址: 尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
佐敦站D出口,行4分鐘

環境: 4/5
價錢: 4.5/5
味道: 4/5

皇牌和牛套餐❤️❤️❤️❤️
雞煲超惹味,雞件嫩滑入入味,微辣,夠晒鑊氣😋

2024-01-17 73 浏览
網上見到呢間任食火鍋係冇限時間,可以同朋友坐低慢慢食依家打卡仲送免費蒸海鮮🤗只需要讚好社交平台,然後like and share以及留言即可領取💕每日數量有限,送完即止,提早預約將會優先安排任食自助區有炸物、丸類、蔬菜等等,仲有任飲啤酒汽水雞煲份量十足,有好多雞件,食落香辣惹味,雞肉肉質嫩滑然後就係食免費送嘅5️⃣款廚師發辦新鮮蒸海鮮拼盤,包括帶子、鮑魚、花蛤、蝦➕大蜆,件件都鮮甜美味最後就係直接加湯落雞煲打邊爐,任食高質靚牛牛小排、牛肩胛➕豚肉,我就最愛牛小排,肉味香濃,口感香腍自助區拎咗響鈴、魚皮、牛柏葉、魷魚、油麥菜及蟹籽丸,真係夠晒飽
網上見到呢間任食火鍋係冇限時間,可以同朋友坐低慢慢食

任食自助區有炸物、丸類、蔬菜等等,仲有任飲啤酒汽水

雞煲份量十足,有好多雞件,食落香辣惹味,雞肉肉質嫩滑

最後就係直接加湯落雞煲打邊爐,任食高質靚牛
牛小排、牛肩胛➕豚肉,我就最愛牛小排,肉味香濃,口感香腍

2024-01-15 66 浏览
📍 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖-這間火鍋店絕對是自助吃到飽的極致享受。首先,他們的雞煲湯底無可挑剔,香氣撲鼻,而且不僅有整隻雞,還有豐富多樣的配料,每一口都能感受到食材的新鮮和濃郁。更令人驚喜的是,打卡後不僅送上大大份的蒸海鮮,而且慷慨地提供邊爐,完全滿足了吃貨的胃口。此外,店內所有飲料,包括啤酒在內,都是無限供應,絕對是聚會的首選。雞煲湯底的魅力不僅體現在香氣上,更在於雞肉的嫩滑和多汁。搭配濃郁的醬汁,風味十足,卻不會過於咸淡。這樣的味道,絕對能夠滿足挑剔的味蕾。而那令人讚嘆的打卡贈送,只要按讚、分享並留言,就能免費品嚐到扇貝的新鮮和美味。扇貝不僅新鮮肉質彈牙,搭配豐富的蒜茸更是重口味愛好者的最愛。套餐的組合更是考究,包括牛小排、牛肩胛和豚肉。其中,牛肩胛的肥美與豚肉的爽口形成完美的對比。搭配豬骨濃湯底,更是讓豬肉的香味得以突顯。-環境 ⭐️ 4/5食物 ⭐️ 4.3/5推薦指數⭐️ 4.3/5-
📍 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

環境 ⭐️ 4/5
食物 ⭐️ 4.3/5
推薦指數⭐️ 4.3/5

與朋友聚會最適合莫過於打邊爐,一個人坐喺度烚吓烚吓,傾吓偈。早前就搵火鍋店,找到這間有推出海鮮雞煲,先吃雞煲,然後吃蒸海鮮,最後再打邊爐。先談雞煲,味道惹味,除咗有原隻雞之外,雞肉嫩滑多汁,份量十足。食完雞煲之後,店員便放上蒸籠,稍等一會,一打開蒸籠,撥開熱騰騰的蒸氣,入面是多款海鮮,有扇貝、蜆、大蝦等,鮮味非常。最後是火鍋,有多款配料任食,先講肉,牛肉有口感,有肉味,不錯。到配料都十分豐富,餃子、蝦滑、墨魚滑、蔬菜等等。由於我提早預訂,加上4人同行原來有好多著數。現場讚好專頁,share以及留言更可換領免費蒸海鮮,有得烚吓烚吓又有得食蒸海鮮的鮮味。

2024-01-10 47 浏览
尖沙咀有間樓上火鍋放題做緊優惠,都幾抵食,只要惠顧任何套餐就即刻送雞煲,而且like+share就即刻送蒸海鮮🤩咁啱有朋友生日,知道如果四人以上同行嘅話,壽星就可以免費~一開始係食咗雞煲先,雞肉都好嫩滑,醬汁夠曬惹味,份量啱啱好,唔算太多,所以唔驚食完雞煲之後食唔落其他嘢😋食完雞煲就可以加湯打邊爐🍲因為佢嘅醬汁已經好濃味,所以我就淨係加咗普通嘅豬骨湯~佢嘅牛肉同豬肉肉味都幾重,不過如果可以再嫩啲就好啦🙈除咗肉類之外,自助區都有啲嘢食可以拎😆蒸海鮮一共有五款,有鮑魚、蝦、扇貝、蚌、花甲~佢係用蒜蓉醬蒸嘅,都幾好味㗎🤤

【尖沙咀•熊本牛鍋】@kumamoto_hot_potππππππππππππππππππππππππππππππ尖沙咀激抵和風雞煲海鮮火鍋 任飲任食 食到抱住個肚走!皇牌任食套餐兩位 有頂級牛小排及牛肩胛!! 268$/位餐廳已自助形式任飲任取 有多款韓國飲料選擇仲有糖水雪糕做飯後甜品首先職員會以光速嘅時間將雞煲奉上 非常入味 雞肉嫩滑大舊到爆 !食完雞煲就會加湯 等到煲滾之後就會擺上蒸氣海鮮盤 倒計時七分鐘就可以食得㗎喇時間啱啱好 入面有多種海鮮鮑魚、蝦、元貝、蜆肉等之後就進入直路 就係打邊爐喇 講得皇牌套餐點少得牛肉奉上牛小排是牛肉中的上等部位 肉質鮮嫩多汁 非常適合用來火鍋。搭配上滾燙的湯底 牛小排的鮮美口感更是一絕 牛肩胛的肉質較為筋道 口感稍微有些彈牙 搭配上濃郁的湯底 是一種唔同的美味自助吧仲有多款菜類 如羽衣甘藍 肉類例如魷魚、牛舌 多不勝數而家餐廳社交平台打卡送免費蒸海鮮 !! 只需要讚好專業like and share以及留言即可領!! 每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排!!當月生日嘅客人,WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免
【尖沙咀•熊本牛鍋】@kumamoto_hot_pot
尖沙咀激抵和風雞煲海鮮火鍋 任飲任食 食到抱住個肚走!

皇牌任食套餐兩位 有頂級牛小排及牛肩胛!! 268$/位

之後就進入直路 就係打邊爐喇
講得皇牌套餐點少得牛肉奉上

自助吧仲有多款菜類 如羽衣甘藍
肉類例如魷魚、牛舌 多不勝數

當月生日嘅客人,WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓

而餐廳仲有會員獎賞計劃,詳情參考熊本牛鍋社交平台

所有套餐冇限時間食 正牙!!

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 590
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #熊本牛鍋 #web3尖沙咀
熊本牛鍋 (永勝商業中心)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖