2023-10-14
難得放假梗係要chill下🤟🏻搵到間每人$328有大閘蟹還可以無限時任飲任食牛頸脊套餐的火鍋😏去到一入座即送上每人3隻足四両至四両半大閘蟹🦀大閘蟹新鮮多汁~蟹膏好香🫶🏻之後送的和風海鮮雞煲就上枱了~鮑魚海蝦大蝦好新鮮~湯底香濃惹味,加湯打邊爐一流👍🏻無限時我們決定全部都試一試~叫了澳洲和牛、牛小排、牛肩胛、牛白肉、豚肉,全部都好新鮮😍和牛肉質鮮嫩,肉味香濃~食到停唔到口😌配料都有很多選擇,咁而且麵類好特別,有雲吞麵的粗幼麵選擇👍🏻在尖沙咀可以有好質素還要無限時任食任飲火鍋店真的很少,這家的性價比很高🫶🏻門口見到有會員獎賞計劃,返屋企上熊本牛鍋social media睇左詳情都幾抵🤟🏻按人數儲印仔我覺得幾好👍🏻 還看到原來有做生日優惠🎁 4人或以上同行,壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐👍🏻提早訂位就可以有優惠,朋友都決定生日過來慶生了🎉而且優惠也很多🌟大家記得訂位過來試試☺️
之後送的和風海鮮雞煲就上枱了~鮑魚海蝦大蝦好新鮮~湯底香濃惹味,加湯打邊爐一流👍🏻 無限時我們決定全部都試一試~叫了澳洲和牛、牛小排、牛肩胛、牛白肉、豚肉,全部都好新鮮😍和牛肉質鮮嫩,肉味香濃~食到停唔到口😌
配料都有很多選擇,咁而且麵類好特別,有雲吞麵的粗幼麵選擇👍🏻 在尖沙咀可以有好質素還要無限時任食任飲 火鍋店真的很少,這家的性價比很高🫶🏻