2021-12-22 96 浏览
制霸! 鵝肝海鮮盛丼 $278依碗丼超級足料👍🏻有大大塊鵝肝外脆內軟🤪如果可以煎燶啲就更加好食啦😌厚切帆立貝好鮮甜 炙燒咗嘅帆立貝更加香口😝海膽都好新鮮 味道甘香💕三文魚籽同黑魚子都脆卜卜😚蛋黃超正撈飯一流😋食完超滿足❤️六重相撲爆盛丼 $248炙燒左口魚入口即溶🥰海膽偏creamy甘甜同黑魚籽幾夾🤭每啖飯都有滿滿嘅三文魚籽😆加埋蟹肉同牛油果令口感更有層次撈埋沙律醬 好邪惡呀😈每個丼飯都會附送一碗麵豉湯麵豉湯材料豐富🤩有豬肉紅蘿蔔白蘿蔔油揚味道濃郁🤗旁邊仲有飯素可以自行添加☺️Overall食評最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟🌟🌟📌回頭度:🌟🌟🌟🌟📌環境:🌟🌟🌟🌟📌服務:🌟🌟🌟🌟

制霸! 鵝肝海鮮盛丼 $278

📌回頭度:🌟🌟🌟🌟
📌環境:🌟🌟🌟🌟
📌服務:🌟🌟🌟🌟
2021-12-21 54 浏览
今日要介紹嘅係爆丼屋 呢間出名食堆到山咁高嘅刺身飯店應該好多人都聽過🤩淨係睇啲相都覺得超吸引😍之前喺旺角分店成日都見到排晒長龍🤨今次去九龍灣分店竟然見到冇乜人😮所以入去試吓😝三重大極上丼🦀 $398呢個丼飯真係好震撼😱三重係蟹肉🦀海膽同超份量嘅拖羅🤤拖羅超肥美☺️油脂感好重超滿足 松業蟹肉圍住啲拖羅😋多到就嚟瀉咁仲要勁鮮甜😝唔會係梅晒個啲😰海膽都超多3分1板咁上下😍唔會好苦澀或者好腥 係有鮮甜同埋海水味😚呢個丼飯絕對可以encore 不過覺得價錢偏貴咗少少🤭三文魚火山盛🐟 $148呢個丼飯有好多唔同嘅魚生: 爆多三文魚 芥末八爪魚 吞拿魚蓉同三文魚子🤤真係一家大細齊晒😂全部魚生都好新鮮 食每一啖都充滿魚油😍但係食多兩啖就會開始有滯🤔食完刺身都飽飽啦😝旺角嘅爆丼屋長期都排哂隊 如果唔想排隊又想食到好嘢🤤可以考慮去九龍灣megabox分店 一樣可以食到好新鮮嘅爆丼😍大家快啲去試吓啦

三重大極上丼🦀 $398

三文魚火山盛🐟 $148

小編來到這間人氣日式海鮮丼店,早在旺角店初開店時已經不時有人龍排隊,特色就是堆得滿瀉如小山丘的丼飯,份量夠多而且足料,而且打卡一流😌超份量!「三重大極上丼」🔥是由三種極上食材組成,包括拖羅、海膽、松葉蟹肉😍見到成座個拖羅山真是好震撼!拖羅顏色粉嫩,淺粉紅色紋理清晰,油脂分佈均勻,咬落無筋而且入口慢慢溶化,油香加鮮甜大滿足😋 「拖羅山」下就是一片「松葉蟹肉海」🌊🦀 蟹肉啖啖肉非常鮮甜,除了點綴增添賣相之外,配飯更令整體味道食感提升👏🏼 「拖羅山」上的是「海膽熔岩」🌋 日本海膽細嫩柔滑,顏色呈深金黃色,入口即溶,鮮甜香溢,這個爆丼飯真是一次過滿足您三個願望✨ 🍽: 三重大極上丼👅好味指數:7.5/10💰消費:HK$398📍 地址:爆丼屋 (九龍灣)九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox1樓21-22號舖

🍽: 三重大極上丼
👅好味指數:7.5/10
💰消費:HK$398
📍 地址:爆丼屋 (九龍灣)
2021-12-19 118 浏览
朋友生日又就嚟聖誕🎄🎂所以呢餐聖誕生日飯決定食好啲😌一次過慶祝晒2件事🎉🌟超份量!三重大極上丼朋友本身好鍾意食呑拿魚🥰所以叫呢個丼就啱晒有大拖羅、中拖羅、蟹肉同海膽淺粉紅色嘅大拖羅脂肪分明油脂甘香味美🤤入口即化中拖羅油脂分布平均 入口都好香油脂味不過同時魚味都好濃郁😮‍💨啖啖滿足蟹肉同海膽都非常鮮甜就算唔加豉油餸飯食都好夠味🌟四重火山盛丼火山盛嘅蔥花吞拿魚腩堆到火山咁高🤩打卡一流蔥花同芝麻香氣撲鼻 吞拿魚腩蓉嘅調味亦好好👍🏻真係色香味俱全海膽超級大條🤯有火山咁長呢款長條海膽入口比較creamy 味道甘香三文魚籽入口咸香鮮味爆開 配飯食真係好食到停唔到蟹肉同樣地非常鮮甜 不過呢碗丼嘅蟹肉份量更多🥰更加滿足想味道再豐富啲 可以落啲飯素撈飯佢哋提供嘅飯素好香煙燻柴魚味🤩配埋魚生飯食另有一番風味每碗飯都有一碗味噌湯入面都有唔少白蘿蔔同油揚😍-食物質素真係對得住嗰價錢唔止打卡效果一流🤳佢魚生份量多到食晒啲飯都仲有魚生剩係令我keep住回頭嘅原因😌
朋友生日又就嚟聖誕🎄🎂
所以呢餐聖誕生日飯決定食好啲😌
一次過慶祝晒2件事🎉

🌟超份量!三重大極上丼
朋友本身好鍾意食呑拿魚🥰所以叫呢個丼就啱晒
有大拖羅、中拖羅、蟹肉同海膽

淺粉紅色嘅大拖羅脂肪分明

食物質素真係對得住嗰價錢
唔止打卡效果一流🤳佢魚生份量多到食晒啲飯都仲有魚生剩
係令我keep住回頭嘅原因😌
2021-12-18 114 浏览
Happy Friday 收工想啤一啤同食好啲,OpenRice 一search 醒起公司附近有爆丼屋😋 一去到緊係問吓有冇啤酒🍻 ,原來有三得利生啤,緊係冇問題😍星期五,七點幾等大概十分鐘左右有位,枱與枱之間相隔空間都幾大,中間再隔咗塊落地膠板👍🏽用QR code 自助落單 , 我哋叫咗三重大極上丼($398)、四重火山盛丼($298)、燒鰻魚盛丼($168),當然仲有生啤😎落單冇耐,店員好快已經送上麵豉湯,飲完麵豉湯好快已經可以送上丼飯,上餐速度好快, 我係食三重大極上丼,開頭睇落軟碗飯有啲細,但最後食完夠晒飽🤗有拖羅、海膽、蟹肉,八、九片中拖羅,超肥美,冇根,唔好攞壽x郎嗰啲黎比。海膽都仲係新鮮,冇怪味,再配上蟹肉碎,成碗飯食落去冇咁寡同事都話食完佢碗四重火山盛丼好滿足🥳四重火山盛丼有拖羅蓉、三文魚籽、海膽、蟹肉碎, 所以尼款丼飯性價比較高,因為之前試過自己買食材返屋企砌丼飯,就知如果要自己砌返一碗有四、五款剌身嘅丼飯成本都唔會平好多。出街食仲放便
一去到緊係問吓有冇啤酒🍻 ,原來有三得利生啤,緊係冇問題😍

燒鰻魚盛丼

同事都話食完佢碗四重火山盛丼好滿足🥳

燒鰻魚盛丼
2021-12-15 58 浏览
🇯🇵 𝙆𝙤𝙬𝙡𝙤𝙤𝙣 𝘽𝙖𝙮 / 𝘽𝙞𝙜 𝘽𝙖𝙣𝙜 𝘿𝙤𝙣碗碗丼飯都好吸睛😚而且食材新鮮又夠晒慷慨😏 配埋熱辣辣有誠意嘅麵豉湯🤤 (入面有牛腩粒 紅 白蘿蔔 豆卜等) 真係幾perfect🥰 $398 三段重大極上丼鮮甜嘅松葉蟹肉圍住油脂分布平均 又冇筋嘅拖羅山😚 食落滿滿嘅魚油香 加埋山頂甘甜冇腥味嘅日本海膽🥰 好滿足🤤 $279 制霸!鵝肝海鮮盛丼炙燒過嘅食材未放入口已經聞到好香😍 鵝肝煎到外脆內軟 而帆立貝軟腍鮮甜又大粒 仲有卜卜脆嘅三文魚籽 同加拿大海膽🤤 拌埋生蛋黃一齊食🤤 #不得了
🇯🇵 𝙆𝙤𝙬𝙡𝙤𝙤𝙣 𝘽𝙖𝙮 / 𝘽𝙞𝙜 𝘽𝙖𝙣𝙜 𝘿𝙤𝙣

$398 三段重大極上丼
三段重大極上丼

$279 制霸!鵝肝海鮮盛丼
制霸!鵝肝海鮮盛丼

• 三重大極上丼
  • 制霸!鵝肝海鮮盛丼
2021-12-14 77 浏览
好耐冇食過CP值甘過嘅丼啦😍仲記得之前係旺角食,下下都要排好耐隊,好彩呢到平日夜晚都唔駛點排呢個四重火山盛丼有齊晒我最鍾意食嘅海膽,三文魚籽,蟹肉➕吞拿魚蓉一黎見到甘豐富就即刻心心眼😻價錢都係$ 298,真係好抵食👍🏻海膽好大片,口感鮮甜,三文魚籽唔會好細粒,食落唔會好鹹,蟹肉一絲絲,好香蟹味,吞拿魚蓉又多又香滑,整個丼都好滿足另一個丼揀咗三重大極上丼,價錢$ 398,頂層🈶加拿大海膽,然後就鋪滿拖羅,底層圍滿蟹肉,海膽雖然唔係好多,但好甘甜,拖羅嘅油花分布得好靚,重點係食落冇筋,感覺好似入口即化,蟹肉好多好甜

2021-12-14 39 浏览
好鍾意食日本嘢嘅我,之前食過爆丼屋 一碗白飯海量刺身😍回味無窮,咁啱有嚟到九龍灣MegaBox一定要回訪啦😍✨三重大極上丼。HKD$398睇到成個火山咁高,滿滿拖羅、日本空運到港海膽,仲有松葉蟹肉份量真係好驚人😍豐富肥美嘅拖羅一啖咬落去好重魚油香味入口即溶,海膽完全係一啲都唔腥,仲好鮮甜添😋 顏色仲要好吸引添🤩✨三重海膽盛丼。HKD $359一大碗海量嘅海膽,好吸晴啦🤩三款唔同海膽配搭味道鮮甜,再加埋日本蛋放喺頂層拌入海膽同日本飯撈埋一齊食,簡直係大滿足😋✨最後我同朋友order杯三得利啤酒另外我都order左威士忌加梳打,大大杯加入三得利威士忌🥃配合梳打,配埋盛丼簡直係perfect😍😋

✨三重大極上丼。HKD$398

✨三重海膽盛丼。HKD $359

✨最後我同朋友order杯三得利啤酒

2021-12-08
  • 三重大極上丼
2021-12-10 50 浏览
[ #caloriefoodie九龍灣]• 爆 丼 屋 •🐿本身專登去Megabox睇重現哈利波特既活米村影下相打下卡行下街 就順便食埋飯先走 睇咗陣水牌後就決定要食旺角都有分店既爆丼屋 主打日式魚生丼飯每一碗魚生丼都超爆足料 可以舖滿成碗飯 每次食都好滿足唔食魚生既朋友仔 仲有牛丼、鰻魚丼既選擇九龍灣分店人流比旺角少 而且環境寬敞好多 坐得較舒適-🍣超份量!三重大極上丼 💰$398有日本直送海膽、拖羅、海量松葉蟹肉海膽非常鮮甜順口 唔腥 至少有兩款海膽 比較鐘意溶身啲個款拖羅雖有油脂感 但未豐富到入口即溶 而且有筋 大約中拖質素一絲絲松葉蟹肉可以清一清拖羅既油膩感-🦐🦀炙燒七級魚蝦蟹丼 💰$298一共有七款炙燒配料 卡里覺得炙燒過既魚生更好食 有燒香味有鮮甜既松葉蟹腳、比較特別既白身魚、超大粒帆立貝、大大隻赤蝦、拖羅、三文魚籽、油脂感既三文魚腩最鐘意粒帆立貝 炙燒到半熟狀態 肉質依然滑溜 仲食到新鮮既味道而比較普通就係白身魚同拖羅 好似有啲過熟既口感-唔好睇佢細細碗 每碗丼飯既飯量都好多 可以自己加飯素另外丼飯仲會送碗麵豉湯 食完生冷野飲碗熱湯就舒服哂-@bigbangdon.hk
[ #caloriefoodie九龍灣]
• 爆 丼 屋 •
🐿
本身專登去Megabox睇重現哈利波特既活米村
影下相打下卡行下街 就順便食埋飯先走 睇咗陣水牌後
就決定要食旺角都有分店既爆丼屋 主打日式魚生丼飯
每一碗魚生丼都超爆足料 可以舖滿成碗飯 每次食都好滿足
唔食魚生既朋友仔 仲有牛丼、鰻魚丼既選擇
九龍灣分店人流比旺角少 而且環境寬敞好多 坐得較舒適
🍣超份量!三重大極上丼 💰$398
超份量!三重大極上丼

有日本直送海膽、拖羅、海量松葉蟹肉

海膽非常鮮甜順口 唔腥 至少有兩款海膽 比較鐘意溶身啲個款
拖羅雖有油脂感 但未豐富到入口即溶 而且有筋 大約中拖質素
一絲絲松葉蟹肉可以清一清拖羅既油膩感
🦐🦀炙燒七級魚蝦蟹丼 💰$298

一共有七款炙燒配料 卡里覺得炙燒過既魚生更好食 有燒香味
炙燒七級魚蝦蟹丼

有鮮甜既松葉蟹腳、比較特別既白身魚、超大粒帆立貝、
大大隻赤蝦、拖羅、三文魚籽、油脂感既三文魚腩
而比較普通就係白身魚同拖羅 好似有啲過熟既口感
唔好睇佢細細碗 每碗丼飯既飯量都好多 可以自己加飯素

另外丼飯仲會送碗麵豉湯 食完生冷野飲碗熱湯就舒服哂
@bigbangdon.hk
📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox1樓21-22號舖
#caloriefoodie
#caloriefoodie日本菜
炙燒七級魚蝦蟹丼
九龍灣Mega box 都有間爆丼屋,之前旺角嗰間長期得過等字,所以今次唔介意遠少少來試下,當然不用等位而且坐得舒服。🤩餐廳設計灰木色暗色調為主配上彩色丼飯更加突出,我地都叫左兩個丼飯加個小食。😋點餐後隨即送上麵豉湯味道不過不失喇👌我今次點左四重火山盛丼🌋,一睇到已經覺得好吸引,有大大份海膽深淺不一,三文魚籽,松葉蟹肉,當然唔少得火山般高嘅吞拿魚拖羅蓉,海膽食落口即溶夠新鮮,三文魚籽一咬好多汁送飯一流,吞拿魚拖羅蓉好有口感鮮味,好有層次感。😍😍😍我男朋友點左個三重大極上丼,望個樣都好夠排場,上有海膽下就有厚切拖羅片包圍住,而側邊就有松葉蟹肉圍邊。😚拖羅都有7,8塊好足料,咬落去啖啖油脂香味,好肥美。海膽淺色好鮮甜加埋松葉蟹肉撈飯,讚👍🏿不過呢個飯比較多,仲可以加埋飯素調味。🥰最後小食炸魷魚🦑外脆內軟好咬口,再點埋他他汁中和返少少熱氣感,自我感覺良好🤣

麵豉湯

四重火山盛丼🌋
炸魷魚配他他汁
  • 四重火山盛丼
2021-12-06 29 浏览
《bigdangdon》𓏰以丼飯作為主題的日式餐廳𓏰 旺角總店好評如潮————————————⁺˚*・༓三重大極上丼 $398四重火山盛丼 $298.刺身鋪得靚靚咁上菜,霎時令大家心心眼 •͜•三重丼有拖羅,蟹肉,海膽、拖羅薄切、塊塊晶瑩通透,油鮨感非常重,蟹肉則圍繞著碗邊,海膽較為濕潤。四重丼有拖羅蓉、三文魚籽、松葉蟹肉絲、加拿大海膽一次滿足晒所有喜愛的刺身,拖羅蓉份量尤其澎湃。整體來說全部正常發揮所有丼飯配有面豉湯 ~◍◡◍

————————————
⁺˚*・༓
三重大極上丼 $398
四重火山盛丼 $298
刺身鋪得靚靚咁上菜,霎時令大家心心眼 •͜•

四重丼有拖羅蓉、三文魚籽、松葉蟹肉絲、加拿大海膽

所有丼飯配有面豉湯 ~◍◡◍
2021-12-06 35 浏览
本身小妹喺九龍灣呢一區返工附近美食瞭如指掌成日都嚟爆丼屋食lunch今日決定寫返個食評,分享下,哈哈MegaBox有條隱世樓梯一上去就係爆丼屋絕對捷徑又快速爆丼屋名副其實爆丼丼飯多到好似爆出黎咁為慶祝我就嚟唔係呢一區返工今日就食呢度最貴最貴嘅丼飯三重大極上丼 $398上枱外表似富士山咁非常震撼建議食法係從下面都上面咁樣食最下一層圍住邊邊位置係清甜新鮮的松葉蟹肉中間嗰層係厚身嘅靚拖羅放入口咬落都幾肥 拖羅味夠晒香油脂分布平均,入口即溶頂層係味道最濃郁嘅海膽呢個豐盛嘅配搭我比一百分💯三重海膽大丼 $358令人好震撼,超大碗海膽喺眼前擺碟都好吸引海膽上面擺咗隻新嘅日本大雞旦令海膽口感更幼滑😋舔舔脷指數五粒星 丼飯鋪裝配上麵豉湯或者熱茶亦都可以加配汽水或者生啤雖然佢價錢偏貴我鍾意佢每次嚟都keep得住水準刺身一如既往新鮮肥美吸引眼球同時吸引味蕾😋😋
本身小妹喺九龍灣呢一區返工
附近美食瞭如指掌
成日都嚟爆丼屋食lunch
今日決定寫返個食評,分享下,哈哈

MegaBox有條隱世樓梯

建議食法係從下面都上面咁樣食
最下一層圍住邊邊位置係清甜新鮮的松葉蟹肉
中間嗰層係厚身嘅靚拖羅
放入口咬落都幾肥 拖羅味夠晒香
油脂分布平均,入口即溶
頂層係味道最濃郁嘅海膽
呢個豐盛嘅配搭我比一百分💯

三重海膽大丼 $358
令人好震撼,超大碗海膽喺眼前
擺碟都好吸引

我鍾意佢每次嚟都keep得住水準
刺身一如既往新鮮肥美
吸引眼球同時吸引味蕾😋😋
2021-12-06
好耐冇去過megabox喇~ 最近為左睇商場既聖誕主題裝飾🎄同埋醫肚而去左,揀左好耐以前我有幫襯過旺角分店既爆丼屋,同印象中既最大分別係,呢度唔洗等好耐位😛➿ 麵豉湯鐵飯腳拋書包🎒咁問我知唔知道麵豉有兩種:黑同白(黃)💁🏽‍♀️ 大家又識唔識分呢?你麵豉湯就用左黑麵豉喇,味道好濃郁~ 而且超級多材料啊,見圖~ 連鹹豬肉都有!➿ 三重大極上丼 ($398)單單係丼飯既外貌已經覺得好吸睛🤩 由一塊塊鮮美既吞拿魚堆成既一座山,形狀好似富士山🗻 海膽口感幼滑帶甘香😋 蟹肉已給拆左絲,自帶既鹹香味已經好夠味~ ➿ 制霸!鵝肝海鮮盛丼 ($248)丼飯一上枱已經好有炙燒既香味🥰 然後就見到配料多到蛋黃已經滲緊出黎~ 特別係帶子啊,又大又鮮甜👍🏼 第一次見鵝肝出現喺丼飯,成件事好fusion💁🏽‍♀️ 鵝肝帶脂香,入口即溶~ 仲有三文魚籽同黑魚子,拌飯一流😋➿ 日本三得利啤酒 *金裝 ($28)生啤新鮮打出黎🍺 配合啖啖既麥香,夠凍又好順滑~ 仲做緊特價添,抵飲啊!

➿ 麵豉湯

➿ 三重大極上丼 ($398)

➿ 制霸!鵝肝海鮮盛丼 ($248)

➿ 日本三得利啤酒 *金裝 ($28)

2021-12-01 41 浏览
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻   💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻      🤵🏻店員服務:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻想知道又靚又好玩地方, fai.lok.mode仲會ig分享張相攝影心得。 爆丼屋食過好多次,刺身係幾好食,今次特登試埋個未試過火炙刺身。Megabox 比旺角少人好多,唔洗排隊就可以入到。火焰盛丼 ( $165 )醜話說在前面,其實爆丼係因為個碗太細,所以先覺得壽司非常多,但無可否認,啲壽司真係幾新鮮。生蛋好重要,溝左食飯同壽司都滑好多,火炙部分,爆丼屋用比較輕微火炙,所以無太多火炙香味,但就食到火炙後刺身柔軟感。
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
 🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店員服務:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

想知道又靚又好玩地方,
 fai.lok.mode仲會ig分享張相攝影心得。

爆丼屋食過好多次,
刺身係幾好食,
今次特登試埋個未試過火炙刺身

Megabox 比旺角少人好多,
唔洗排隊就可以入到。

火焰盛丼 ( $165 )
火焰盛丼
醜話說在前面,其實爆丼係因為個碗太細,
所以先覺得壽司非常多,
但無可否認,啲壽司真係幾新鮮。
生蛋好重要,溝左食飯同壽司都滑好多,
火炙部分,爆丼屋用比較輕微火炙,
所以無太多火炙香味,
但就食到火炙後刺身柔軟感。
2021-11-28
2021-11-30 19 浏览
爆丼屋喺啱啱開嘅時候喺旺角每日都大排長龍依家竟然喺MegaBox都有得食食完仲可以慢慢行吓,睇返場戲又得重點係個飯冇縮到水,仲係咁爆多魚生火焰盛丼我火炙之子梗係要食呢個有左口魚、三文魚、蟹棒、帆立貝呢個組合係完全無得輸左口魚燒過之後魚油逼哂出嚟,好香之餘仲入口即化三文魚就燒得啱啱好,一切就斷蟹棒就加埋我最鍾意嘅沙律醬,好滿足最後帆立貝新鮮彈牙,燒完仲更加香口添粒蛋黃蛋香超香濃,撈飯加小小豉油,正!我仲加咗鵝肝,足足40g,兩邊都煎得好香仲叫咗個三文魚火山丼,真係好爆超多魚生,都新鮮粒粒漲卜卜個魚蓉火山都好高,而且小小根都無仲有香港人最鐘意嘅海膽丼同埋極上拖羅丼除咗普通汽水之外,都有幾款日本梳打
爆丼屋喺啱啱開嘅時候喺旺角每日都大排長龍
依家竟然喺MegaBox都有得食
食完仲可以慢慢行吓,睇返場戲又得
重點係個飯冇縮到水,仲係咁爆多魚生

我火炙之子梗係要食呢個
有左口魚、三文魚、蟹棒、帆立貝
呢個組合係完全無得輸
左口魚燒過之後魚油逼哂出嚟,好香之餘仲入口即化
三文魚就燒得啱啱好,一切就斷
蟹棒就加埋我最鍾意嘅沙律醬,好滿足
最後帆立貝新鮮彈牙,燒完仲更加香口添
粒蛋黃蛋香超香濃,撈飯加小小豉油,正!
我仲加咗鵝肝,足足40g,兩邊都煎得好香

仲叫咗個三文魚火山丼,真係好爆
超多魚生,都新鮮粒粒漲卜卜
個魚蓉火山都好高,而且小小根都無
仲有香港人最鐘意嘅海膽丼同埋極上拖羅丼
除咗普通汽水之外,都有幾款日本梳打