2024-04-15
韓燒係童年回憶細細個一考完試最期待就係屋企人帶我地去明x食壽司又或者係去漢x同漢xx食韓燒係平靚正之選 又可以一坐坐好耐🤪取以代之係大大少少既日式燒肉放題耐唔時都會掛住呢個味道近排留意到旺角有間性價比幾高既韓式燒烤一於試試佢!牛一哥韓式燒烤放題=====================位置係雅蘭中心一樓,油麻地地鐵站a1出口一出行4分鐘就到,都算大路方便易搵座位全場一半長枱大枱六到八人,一半卡座二至四人,座位闊落舒適,亦無個款地下枱面痴lup lup既感覺👍🏻菜式選擇午市韓式燒烤放題百零蚊,一去到會俾個九宮格你,精選嘅大致上都出現咗,額外追加嘅就係用QR code有大約40款左右嘅配料可以選擇,呢個價錢冇投訴!除咗韓式燒烤出邊仲有涼拌嘅小菜熟食同埋炸物,飲品櫃選擇都豐富,佢仲有自家既茶同熱飲,係童年回憶嘅升級版👍🏻 個人推介佢嘅魚柳牛仔骨同韓式醃肉,有驚喜!如果budget唔高,又想有buffet體驗,係唔錯既選擇,餐廳油煙控制比起之前食過一間大連鎖燒肉店牛x出色得多,起碼食完唔會有陣油煙味,同視線好清晰🤣
係平靚正之選 又可以一坐坐好耐🤪
取以代之係大大少少既日式燒肉放題