2020-09-22
上年疫情前基本一個月會去牛角食2次左右,自己都好鍾意食燒肉,一直都對牛角情有獨鍾,每次燒肉都首選牛角,平時app取票,來到都要等半個鐘左右、但係我都係回頭客,因為質素唔錯。但係每去一次服務態度就變得越來越差,一開始多人都勉強接受,覺得都辛苦客人多員工要不斷走來走去工作,少少的不耐煩都忍受了,睇在食物唔錯的份上。後來疫情期間停了幾個月無去幫襯,心思思,放寬了限制之後就即刻再去,但係服務態度真係差,以前係用ipad落單,後期轉了用自己電話,我話信號差,詢問可唔可以用返ipad落?一個員工話唔可以,我再追問我電話又快無電,好難落單窩。跟住另外一個先俾左部ipad我點嘢食。中途好幾次漏單,發現太耐無上嘅嘢我請員工幫我跟一跟,然後都係無上到,再之後揮手想問問員工係咪唔記得幫我跟跟,竟然掉頭走,當睇唔到🙄️食得實在無奈!!!戈一餐之後本來打算以後放棄牛角啦,點知食完有銀票派,加埋都有幾百蚊,而且只要超過五十蚊就可以使用,無限制,於是就再去左一次啦。結果都係服務態度不佳,疫情本來生意慘,要限制人數,應該飲食業都沒有之前咁辛苦至啱,而且服務嘅客人相對應少左,點解d態度都係咁差的呢??有時候送來用錫紙裝嘅
食得實在無奈!!!
結果都係服務態度不佳,疫情本來生意慘,要限制人數,應該飲食業都沒有之前咁辛苦至啱,而且服務嘅客人相對應少左,點解d態度都係咁差的呢??有時候送來用錫紙裝嘅食物底下無盤,就咁一兜擺喺檯面,錫紙就會污糟了,擺落去燒,等陣又燒返d肉,唔衛生。以前生菜係可以自取,宜家生菜要口頭落單,點一次生菜要差唔多半
個鐘仲要追問幾次先送來,仲矜貴過牛肉。唉
放棄了下次試尚八