2021-10-14
坐落在北角的休閒cafe,🍃環境舒適,提供多款西式輕食,最好約三五知己上去談天說地chill一chill🌾-Avocado Lobster Salad🦞$80主打係龍蝦肉滿滿嘅沙律🦞,龍蝦肉🦞mix埋特別調製過嘅蛋黃醬🥚食落勁creamy又開胃加上剛剛熟嘅牛油果🥑、新鮮爆汁嘅藍莓、車厘茄🍅嘅點綴,口感豐富,食起來不太油膩,有小清新 fresh fresh嘅感覺🎋Gen Burger🍔$120店長推介的 現·牛肉漢堡 更係值得一試!勁厚切嘅牛肉漢堡扒一切落去肉汁豐富,滿瀉曬🥳加上半融嘅芝士片🧀同香烤過嘅洋蔥🧅配搭,真係邪惡又可口!一個人食都完全無問題😈Avocado Linguine🥑$80牛油果粉🥑 ⚠️注意注意⚠️!超級creamy嘅牛油果醬意粉食上去清新不膩,意粉彈牙有嚼勁,牛油果做base嘅pasta真係從來無試過🍝一食落去有置身大草原嘅感覺🏡。Banana Cake with Vanilla Ice-cream🍌$55呢個係小編既摯愛😍!暖烘烘、軟綿綿既香蕉蛋糕🍰,加上凍冰冰、甜絲絲既雲呢嗱雪糕🍦,❄️一冷一熱🔥,簡直完美地衝擊小編既味蕾👅,令人一試就愛上!記得留肚要食呢個🥰【獨家】
Avocado Lobster Salad🦞$80
Gen Burger🍔$120
Avocado Linguine🥑$80
【獨家】Creme Brûlée x gram 🥚
Cafe仲有同gram合作🧇,推出限定嘅焦糖燉蛋呀- 原味 & 伯爵茶 味 !小編prefer伯爵茶 (Earl Grey) 口味,🍵伯爵茶天衣無縫咁中和左本身甜品嘅甜膩🍬,對注重自己健康嘅小編黎講真係一大福音呀!完全唔覺得heavy😎
Honey Yuzu Tea🍵$40
柚子味濃濃,適合養身嘅你😚