2009-12-14
食完辣野,決定來這食甜品解辣,我地你附近兜左好耐先找到間鋪,原來佢係"係"行仔入面,而且我地仲眼大睇唔到佢地仔係行的入口放係到的招牌~~~~哈哈~~~~~~~~~~我地入到佢鋪頭,唔係太大,只係得6,7張枱左右,不過坐落都幾舒服,中途間鋪坐滿人都未有迫o既感覺3個人點3個甜品,一人一個,焗雪山,亞里爸爸香蕉船,椰皇木瓜雪耳先送來"椰皇木瓜雪耳"朋友說味道不錯!但木瓜比較硬同無味~~~~~~~之後送來係",亞里爸爸香蕉船",個樣好得,雪糕可選兩種味,擇左雲呢嗱同朱古力,整體都好食,不過朱古力雪糕入面有冰要扣分~~~~焗雪山上面D蛋白cream好輕,少少甜,底部的蛋糕底都幾好,可惜擇的芒果味雪糕入面都係有冰要扣分,同埋如果入面D雜果可以凍D就更加好,不過整體係好吃o既可以再來食XD
可以再來食XD