2019-10-10 265 浏览
係樓上cafe望到遠處有新店開張有時間就走去買黎試下雞蛋仔都幾多款式今次我就揀左「好多朱古力」朋友就揀左「D24榴槤」同埋「臘腸芝士」因為即場整,老闆都好nice,好好人咁提醒我地要等大概20分鐘行左陣番去拎 熱辣辣雞蛋仔個漿整得幾脆入面啲朱古力係啱我口味嘅苦度,幾好食!係略嫌圍住邊邊嘅雞蛋仔無咩朱古力粒,粒粒都有嘅話就perfect喇!但整體係不錯的朋友話個臘腸芝士非常好食D24榴槤相比另外2款就比較失色,榴槤味唔夠,可能係有啲位無榴槤肉嘅關係但整體都係唔錯!路過的話可以試下下次再去試下其他味先
係樓上cafe望到遠處有新店開張
有時間就走去買黎試下

雞蛋仔都幾多款式
今次我就揀左「好多朱古力」
朋友就揀左「D24榴槤」同埋「臘腸芝士」

行左陣番去拎 熱辣辣
好多朱古力

雞蛋仔個漿整得幾脆
入面啲朱古力係啱我口味嘅苦度,幾好食!
但整體係不錯的

朋友話個臘腸芝士非常好食

但整體都係唔錯!路過的話可以試下

下次再去試下其他味先
2019-10-06
25 分钟 (外卖自取)
好多朱古力
2019-10-05 798 浏览
百變蛋君.呢間今個月係銅鑼灣新開張既雞蛋仔店,有好多款口味同創意飲品☺E+做緊開張優惠,買底雞蛋仔,影張相post上ig ,加埋#eggette ,就會送杯等同價錢既飲品一杯😍30蚊到就有雞蛋仔食同埋野飲飲啦😂😂襯優惠未完大家快d黎試下啦😯.我呢個係抹茶朱古力味,雞蛋仔好大底,食完超級飽!呢個超多朱古力粒,但就食唔到抹茶味,比朱古力粒蓋晒,😯送果杯飲品我揀阻玫瑰花洛神茶,味道冇乜洛神花既酸味,但玫瑰花味就好重好香,仲有寒天煙煙unun有咬口☺☺會再試其他口味
百變蛋君

抹茶朱古力雞蛋仔