2010-05-12
琴日係朋友介紹下去左食Hot Pot。幾得意既一人一個鍋, 不過果到一定要比d耐性打電話去book位。我琴日打左1x次先打到book位。好彩有book位姐, 如果唔係一定等位, 因為實在太多人啦。佢有8個湯底比你簡, 有蕃茄薯仔, 沙嗲, 麻辣, 3.6牛奶, 豬骨, 椰子鮮雞湯, 香茜皮蛋湯及忌廉粟米湯。本人試左蕃茄薯仔湯底, 覺得個底淡味左d, 冇咩味咁! 老公就食沙嗲, 少少辣, 幾野味!個湯黎到, 佢會連埋一隻小型海鮮船, 有幾夠海鮮仔比你過下口引啦。拎野食果到, 個款就好似超市咁, 任簡, 而且一份份包好哂, 起碼冇酒樓果d咁open先啦。款式都幾多既, 而且野飲都算多選擇。野飲有百事, 芬達橙汁, 夏枯草, 柑桔蜜, 美蓮達等等。$121一位(已加一價錢)都ok呀。不過有一樣野要注意既係佢真係會同你計時架, 你食左差唔多一個鐘佢就會叫你埋單, 之後比你繼續食。埋計時佢會比埋張雪糕order form比你叫你簡黎食, 雪糕有紅豆, 芒果, 云厘拿, 朱古力同豆腐花你簡。不過我琴日10點幾order時豆腐花就sold out。有一樣野要提提大家, 琴日我隔離台已經比左錢架啦,
有一樣野要提提大家, 琴日我隔離台已經比左錢架啦, 但冇啦啦又話佢未比! 呢樣野就比較差小小囉, 其他服務我都覺得ok, 收野都收得幾快。