2024-10-16
最近同朋友覓食,發現一間好正嘅印度餐廳🇮🇳 只要喺呢度叫午餐或晚餐,就會有無限任食烤餅🥞同飯🍚!烤餅除咗原味,仲有蒜蓉味添!🌮 烤餅 (free)呢度有原味烤餅、蒜蓉烤餅,仲有千層餅同飯嘅選擇!烤餅超級大塊,炸得好酥脆,我鍾意蒜蓉味夠香🥰 朋友就鍾意原味,沾咖喱一流🥳🍛 BABY MUTTON RIBS CURRY 小羊排咖喱 ($108)必食推介🌟 呢個小羊排係餐廳最熱門嘅菜式,羊排切成一舊舊加入咖喱,軟腍又入味🥰 份量仲超多添!🥩 TANDOORI LAMB CHOPS (3PCS) & CURRY SAUCE 板烤羊鞍扒配咖喱汁 ($168)見呢度嘅羊咁好食🤤,我哋仲叫咗個烤羊鞍🐏!羊鞍都整得好正!用鐵板烤好惹味,而且都一樣🐥 BUTTER CHICKEN 牛油茄汁咖喱雞 ($118)我哋仲叫咗個咖喱雞,呢隻咖喱加入咗牛油茄汁,好香好creamy,沾烤餅食都好正😚皇子印度餐廳📍西灣河筲箕灣道240號海富樓地下後座📍筲箕灣筲箕灣道251-261號都城大廈地下F號舖
🌮 烤餅 (free)
皇子印度餐廳
📍西灣河筲箕灣道240號海富樓地下後座