2022-11-21
🍰芝麻巴斯克 $65依件芝麻味巴斯克真心有驚喜🤩唔單只擺盤靚,味道仲出色,好重芝麻味,外層口質似布朗尼,入面呈少流心狀態😍好creamy ,唯一缺點愈食愈甜🙈🍰西西里島開心果巴斯克 $68同芝麻巴斯克既口感一樣,勁重開心果味🤤蛋糕上加埋粒粒果仁碎,增加口感同果仁味,亦配埋開心果醬,成個味都比開心果包圍住😚😚反而我覺得開心果甜度岩岩好🥜朱古力花生卷蛋 $68勁重朱古力味,外層焗到好軟熟🤩入面既cream帶花生醬同朱古力味,食食下有花生既粒粒,但依個件卷蛋真心好甜🙈🍡台灣酒釀漿豆花 熱 $48用左大甲芋頭,台灣66地瓜同嘉義紫薯整既手工芋圓豆花,竟然令我有啲失望🙍🏻我覺得豆花無咩特別無咩味,不過芋圓好煙靭同帶啲甜味☕️黑咖啡$45食cake 必叫齋啡☕️因爲可以中和返蛋糕既甜👻☕️Flat white $40正常發揮,個人覺得唔重奶味🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整體而言,未到2:30pm已經有人排隊😂如果大家想試依間cafe 就記得早啲排隊😂雖然價錢偏貴,但蛋糕質素都好好,無論口感定味道都好出色,不過就太偏甜啦😂仲要留意係有最低消費既~
🍰芝麻巴斯克 $65
🍰西西里島開心果巴斯克 $68
🥜朱古力花生卷蛋 $68
🍡台灣酒釀漿豆花 熱 $48
☕️黑咖啡$45
食cake 必叫齋啡☕️因爲可以中和返蛋糕既甜👻
☕️Flat white $40
正常發揮,個人覺得唔重奶味
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼