2023-08-08
好耐一段時間無去食放題,今次朋友仔揀左係旺角非常方便既神戶屋。 第一印象係好熱鬧,座位其實都幾密,但位與位空間感都大。 食物選擇好多,仲有火鍋,除左可以揀鐘意既刺身、壽司、手卷之外,其實仲有好多打邊爐配料、熱食,選擇多到樣樣都想點下 。刺身併盤,有我最鐘意既蝦、北寄貝、生蠔、海膽。 生蠔🦪好鮮甜厚肉又夠份量(大隻)火鍋其實有3款,我地都係好牛之人,揀左個和牛壽喜燒,好juicy,好好味。 另外點左幾件壽司,忍唔住想食下米😂,細細件唔會太飽肚。鍾意黑松露既一定要點帶有黑松露既壽司,個陣味好強勁,小小已經好不得了! 蒜蓉扇貝~粉絲量十足,扇貝雖然唔算好大粒,但就非常入味。一口牛有被驚艷到,賣相唔係我諗既樣,食落有點似蘿蔔炆牛腩,但真係極腍極入味,我覺得必點。 小食仲點左燒三文魚:好惹味、炸雞軟骨:卜卜脆好香口、燒菠蘿:清甜開胃⋯煮蜆:不過不失、炸蠔:蠔味都濃郁⋯⋯仲有榴連波波。 榴槤波波真係太好食,口感軟糯,中間嘅榴槤味道好出眾,我食左好幾粒。 最後當然要食埋甜品,佢有七八款唔同嘅甜品,有雪條雪糕糯米糍,我揀咗朱古力小批,食埋就好滿足。食足2個半鐘。不得不說,餐廳待應非常好客,服務唔錯,食
第一印象係好熱鬧,座位其實都幾密,但位與位空間感都大。
刺身併盤,有我最鐘意既蝦、北寄貝、生蠔、海膽。
生蠔🦪好鮮甜厚肉又夠份量(大隻)
另外點左幾件壽司,忍唔住想食下米😂,細細件唔會太飽肚。
蒜蓉扇貝~粉絲量十足,扇貝雖然唔算好大粒,但就非常入味。
食足2個半鐘。
不得不說,餐廳待應非常好客,服務唔錯,食物唔錯,氣氛好好👍。