餐厅: 美心Food2 (紅磡站)
资讯:

2024-09-09 24 浏览
手機外賣嗌魚腐魚蛋米線,無左魚腐,完😩無得報仇😟唔通次次都打開個袋打開晒啲盒嚟睇啲料齊唔齊?講真,唔可以咁樣蝦啲外賣單囉,雖然唔知道管理層會唔會睇到,但都俾啲下次嗌外賣嘅客一個警惕啦。
手機外賣嗌魚腐魚蛋米線,無左魚腐,完😩

魚腐魚蛋米線
外卖自取
2024-01-05 459 浏览
我和老公到紅磡站做野,順便在站內的美心快餐食午餐。我點了咖哩吉列豬扒飯$50,另外加飯只需加$1,因為我不是很餓。咖哩汁有少辣,比較野味,豬扒切開來,比想像中有份量,食落唔錯。
我和老公到紅磡站做野,順便在站內的美心快餐食午餐。

• 咖哩吉列豬扒飯
2023-05-15 895 浏览
手機落單外賣自取,等左好耐都算,追左佢幾次,佢就望張枱無就無,大佬張枱都無加過野,點睇都唔會有啦!要開聲叫佢追廚房先肯追,番到去...食食下有啲黑色墨汁嘅野響個米入面...有無毒咖,想講粗口。
2023-05-15
25 分钟 (外卖自取)
$36 (早餐)
2022-10-24 1124 浏览
地點方便,坐位闊落,與鄰桌有距離,港鐵站內有冷氣提供,早餐大多數平平無奇,只有一樣值得推介,就係出前一丁麵早餐,與坊間餐廳的出前一丁麵味道不同,本人每次都叫爽麵,沙爹牛肉溫泉蛋係首選,但近排出咗新餐單係免治牛肉餅雞扒,雞扒煎得剛剛好係脆面,有牛角包,可以一試,對得住個價錢。
$42 (早餐)
2022-10-03 921 浏览
一早起身想食個早餐先搭車返工,去到紅磡站,選擇唔算好多🤔🤔見到美心,地理位置係好方便嘅,食完就可以即刻搭地鐵,站入面又有洗手間。睇睇佢哋嘅電子餐牌,早餐選擇都算幾多,有中式同西式,糯米雞都幾吸引,我見好多人都叫,不過最後我叫咗皮蛋瘦肉粥炒麵套餐😄😄 有埋嘢飲,30幾蚊, OK啦,買完,要自己去櫃檯交飛,等拎食物,跟住就可以搵位。飲品方面,我揀咗熱咖啡,諗住夠晒穩陣…估唔到…佢杯咖啡可以咁差…好淡😮‍💨😮‍💨奶味多過咖啡味,飲咗兩啖,頂唔順,放棄皮蛋瘦肉粥粥比較稀有少少肉絲,皮蛋都有好幾粒,都OK,仲有少少蔥花同花生,口感唔錯。至於炒麵就太鹹,本身覺得份量都比較少,但由於太鹹,佢俾多啲我,都食唔到😅😅炒麵有少少芽菜,蔥,洋蔥,口感係唔差嘅,整體偏油🤔🤔環境方面,餐廳入面好多雀仔,同埋烏蠅飛來飛去,對食客嚟講都幾困擾。而且今次叫既食物同飲品都麻麻地,整體都幾失望

皮蛋瘦肉粥
粥比較稀

2022-09-13 687 浏览
噚日放假無嘢做 所以就去左美心醫肚,嘆左佢地泰式肉碎煎蛋飯,唔太辣適合香港人口味,配埋個冬蔭公先$54,內面仲幾足料有蝦,有魷魚,確實抵食我再换埋杯红豆冰,堪稱美滿的-餐

我再换埋杯红豆冰,堪稱美滿的-餐

2022-09-12
  • 泰式肉碎煎蛋飯
2021-12-23 935 浏览
又來到紅磡車站用膳, 今天選擇了美心food2。喜歡在紅磡車站用餐的原因是, 疫情之下, 人流不多。 如機場般的高樓底, 給我極大的空間感, 令用餐體驗level up。最重要的是能給我在機場禁區用餐的感覺, 拾回遺失兩年多的待機的感覺。✈️自動點餐機加上取餐傳呼器, 帶來了快捷和方便。今天餐廳的客人不少, 但餐廳範圍很大, 每人都可以有充足的距離。不久, 取餐傳呼器閃出紅光並且震動起來, 告訴我的雞扒.腿腸飯已經準備好。美心food2 的確是不同, 食物的賣相已經向我說明了。 $60 是有點兒偏貴, 但給你的就是一分錢一分貨。咖哩汁很香濃不太辣, 雞扒嫩滑皮香。刺穿半熟的煎蛋, 流出滲入白飯, 非常正👍🏻。最後, 在我打這食評的時間, 店員很有禮貌的先問我是否用餐完畢才改走我的餐盤。再加一分
又來到紅磡車站用膳, 今天選擇了美心food2。

再加一分

2021-12-23
2019-08-17 1560 浏览
去紅館睇演唱會,諗住近近地係置富都會食晚飯,點知去到人山人海,間間餐廳都坐滿人,又排晒長龍即刻轉移陣地,係火車站二樓揾到位,係美心Food2叫左鮮茄鳳梨焗雞扒飯,即叫即焗,新鮮熱辣,菠蘿雞扒大大塊,另送熱飲1杯朋友有九折優惠,抵食
朋友有九折優惠,抵食