我發現食放題既慾望係真係唔會停🤣今次黎到旺角,第一次食呢間至尊滿屋!一黎緊係嗌返個海膽手卷先!海膽好甜又creamy,我覺得滿屋系列既海膽手卷都唔會差得去邊😀每次都一個接一個咁食,好正!!跟住就嗌返啲壽司食下!帆立貝壽司好鮮味,再配埋佢上面酸酸地既汁,好開胃!燒左口魚邊壽司都係一如既往既肥美、充滿油香,加埋啲蔥又係好清爽!最有驚喜係黑松露拖羅壽司,拖羅好有油脂香同好軟身,加埋上面啲黑松露醬,好似呼吸入面都有黑松露咁!放題冇乜可能唔嗌既刺身🤤最有驚喜係個貝類,好大片又超爽口!仲有翡翠螺,螺肉好爽口又好甜😙好食!鰻魚壽司係我食太多生野後會點黎暖下個口既野😁鰻魚好軟有醬香,食太多魚生食返啲暖野會令戰鬥力大升!呢個壽司非常有趣,我冇乜點食過千島醬+三文魚既配搭😂但都幾好食的😆燒菠蘿超級超級甜!燒得好足好好食!牛舌好淋又大片又厚,必點啊!每次食完放題就會諗食下一次放題😂你話我舖放題癮點甩🤣🤣
我發現食放題既慾望係真係唔會停🤣
今次黎到旺角,第一次食呢間至尊滿屋!
海膽手卷

刺身

鰻魚壽司

千島醬三文魚軍艦

燒菠蘿

燒菠蘿超級超級甜!燒得好足好好食!

燒牛舌

牛舌好淋又大片又厚,必點啊!

每次食完放題就會諗食下一次放題😂你話我舖放題癮點甩🤣🤣
2019-09-29
  • 刺身
  • 壽司
  • 迷你手卷
  • 燒菠蘿
2019-10-01 57 浏览
生日飯要就晒咁多個人嘅口味,就冇乜可能嘅,所以放題係一個好選擇。見至尊滿屋既選擇都算多,仲要係刺身壽司多👍🏻一入去當然係嗌番盤刺身先,呢度款式算幾多,除左三文魚🍣甜蝦🦐希靈魚呢啲鐵膽外,仲有帶子赤蝦油甘魚鮑魚,同埋大鳥貝。而且啲刺身件件都厚切大大件👍🏻壽司款式都唔少,大部份都係fushion野。當然唔少得最愛既日式小食,大粒抵食。串燒,蕃薯🍠牛舌,乾身得黎保留住肉汁🤤燒雞翼🤤我鐘意食😍皮脆肉嫩🤤燒羊架,燒得剛剛好,唔會太韌🤤最後黎個牛肉烏冬補底,係最愛既稻庭烏冬😍好食到明明已經飽左都要食埋落去🤤
見至尊滿屋既選擇都算多,仲要係刺身壽司多👍🏻
壽司款式都唔少,大部份都係fushion野。
當然唔少得最愛既日式小食,大粒抵食。
串燒,蕃薯🍠牛舌,乾身得黎保留住肉汁🤤
燒雞翼🤤我鐘意食😍皮脆肉嫩🤤
燒羊架,燒得剛剛好,唔會太韌🤤
2019-09-29 109 浏览
今日與家人到此店食放題,可惜換來的是失望的一餐。點左餐等左25分鐘先有食物送到⋯⋯這都不是重點,重點係食物質素差,元貝壽司變味,三文魚壽司的三文魚是暖的,(不是火炙),我食咁多次都是第一次食到暖的壽司,不知是因為三文魚已變質要燙水還是什麼原因,但總是出現黑人問號。全餐最滿意的是杯雪糕!⋯⋯不想太負平佢,但真是一個不好的一餐,只希望今日不要肚痛就好了。大家去幫襯之前想清楚,本人下次一定不會再幫襯這間食肆!
2019-09-28 73 浏览
好耐冇食日本野啦 即興去咗旺角瓊華食放題 放題當然唔少得刺身啦 帶子鮮甜三文魚都幾肥 仲有吞拿魚食呀唯獨啲蝦嘅質素就麻麻地啦 唔係霉嘅只不過冇鮮味咁冇咩蝦味咁不得不提午市放題竟然都食到花膠 花膠好黏口 好骨膠原呀叫咗幾個手卷 個size迷你版等你可以試多啲唔同嘅口味海膽手卷海膽嘅份量都唔少 創意壽司款式都好多燒菠蘿 我至愛另外甜品櫃都有好多唔同類型嘅甜品仲有西瓜 啱而家既天氣可以降一降溫 除此之外 飲品嘅選擇都好多 連蘋果酒都有 仲有其他特飲可以喺點菜紙上面我就叫左杯特飲fiesta 個味道幾特別酸酸甜甜 可以一試仲有限定雪糕食呀
好耐冇食日本野啦 即興去咗旺角瓊華食放題

個味道幾特別
酸酸甜甜 可以一試

仲有限定雪糕食呀
2019-09-28 48 浏览
今晚約朋友去旺角睇波鞋,佢話好耐無食日式放題,所以一早book咗位帶佢嚟"至尊滿屋",等lift時巳經聽到好多人話7樓😱,朋友問7樓食咩架,我話咪我哋去嗰度囉😅,朋友就話咁多人都上去,老友多謝帶我食好嘢,我話食完你仲讚我多D呀😁坐底即刻點嘢食,乜都點爭取時間,你知啦通常放題永遠order4件就比2件, 一係就無嚟😏,點完我就出去拎嘢飲,汽水、啤洒,生果樣樣有……最正係有梅洒及清洒放題呀😍😍……癡線咩🤗, 埋位坐底同朋友講呢度正喎……有清洒飲,未講完食物就上枱,真快手,我至愛油甘魚切到厚一厚,非常鮮味、甜蝦,吞拿,帶子……等等,所有刺身非常新鮮, 轉頭就上壽司,炸物😂😂快到呢,我同朋友早知上得咁快慢慢入纸啦,我哋點幾多嚟幾多👍🏻, 天婦羅蝦點咗2轉,平時D放題多數粉槳好厚,呢度做得非常好,蝦都係大大隻厚身……正👍🏻👍🏻, 還有好多炸物燒物,朋友最愛佢嘅榴槤炸彈😆, 我至愛係燒牛脷😋😋, 每人還可以點一杯貴價雪糕, 分别有Movenpick & Haagen Dazs 選擇,朋友話今餐真係回味囉😋,多謝我推介🤗

2019-09-19
2019-09-28 47 浏览
見好耐冇食過放題,突然間好想食😋😋😋就同男朋友嚟咗旺角睇吓食邊間好😁😁旺角出名多放題選擇多,但係質素就見仁見智😏😏😏見之前喺荃灣食滿屋都唔錯,就決定嚟旺角呢間至尊滿屋試吓啦🙆🏻🙆🏻入到去睇到飲品櫃選擇唔算好多,但係就樣樣有齊,啤酒都有三款🙆🏻🙆🏻唔錯唔錯👍🏻👍🏻亦都有任飲梅酒同埋清酒👍🏻👍🏻對於酒鬼嘅我來講係一個好消息😎😎凍櫃嘅甜品都唔算好多,但係又幾好味😏😋值得推介裏面嘅藍莓芝士蛋糕👍🏻👍🏻真係幾高質😋😋仲有豆腐花食添😁😁熟食嘅選擇都唔錯壽司種類選擇都真係幾多,而且上到嚟都好靚,令人食慾大增啦🙆🏻🙆🏻🙆🏻卷物都唔係好大舊,細細口更滋味👍🏻海膽類嘅壽司都做得唔錯,海膽手卷細細舊,一口食晒好滿足🤤🤤刺身尚算新鮮,而且都幾厚切!一啲都唔孤寒!值得一題嘅就係佢有得叫花膠煲!唔似出面放題咁,佢嘅花膠煲真係花膠🤤🤤🤤絕對唔係普通嘅魚肚扮花膠😂而且仲有大大粒冬菇👍🏻仲有佢個牛乳海鮮蠔鍋,大大隻蠔喺入面認真抵食😍😍😍😍炸物選擇同普通放題差唔多,可惜呢度冇紫薯波波同埋芝士年糕,如果有就更好啦!

熟食嘅選擇都唔錯

卷物都唔係好大舊,細細口更滋味👍🏻

海膽類嘅壽司都做得唔錯,海膽手卷細細舊,一口食晒好滿足🤤🤤

刺身尚算新鮮,而且都幾厚切!一啲都唔孤寒!

仲有佢個牛乳海鮮蠔鍋,大大隻蠔喺入面認真抵食😍😍😍😍

2019-09-26
2019-09-28 27 浏览
餐廳座位比一般放題寬敞,而且有不少卡座。來吃放題一定不能錯過刺身壽司,這裏刺身選擇有十多款,全部都新鮮肥美,每件都係厚切,份量十足,絕對必點!海膽手卷海膽新鮮帶甘甜,鍾意食海膽既朋友可以無限encore。壽司咖喱炒蟹咖喱味香濃,配上飽滿肉蟹,啖啖肉,令人回味。泰式天使蝦即係泰式生蝦,醬汁不錯。鹽燒雞翼大大隻,超級香口,雞肉嫰。每位送一杯雪糕,可選Häagen-Dazs / Movenpick。飲品櫃有各式涼茶、啤酒、汽水等。甜味櫃有盒裝豆腐花、杯裝甜點、水果等。
餐廳座位比一般放題寬敞,而且有不少卡座。

海膽手卷
海膽新鮮帶甘甜,鍾意食海膽既朋友可以無限encore。

壽司

咖喱炒蟹
咖喱味香濃,配上飽滿肉蟹,啖啖肉,令人回味。

泰式天使蝦
即係泰式生蝦,醬汁不錯。

鹽燒雞翼
大大隻,超級香口,雞肉嫰。

飲品櫃有各式涼茶、啤酒、汽水等。

甜味櫃有盒裝豆腐花、杯裝甜點、水果等。

2019-09-27 30 浏览
放工之後同朋友去咗旺角行街,行到攰攰地,又超級肚餓,於是我哋異口同聲話要去食日式放題😁。旺角咁多間放題,真係花多眼亂,突然醒起朋友介紹呢一間,立即上去,入到大堂等lift,聽到個個都話係上去食,點知去到真係好多人已經等緊,我哋即興所以冇book枱,我哋足足等左一個鐘,好食嘅嘢就梗係要等㗎啦,同朋友傾吓計好快就過😁。(不過大家去食之前,記得book位呀😁)終於有位,一入到去就即刻睇吓啲order紙,非常非常多選擇😍。魚生、壽司🍣、炸物🍤、小食🍢、生果🍉 、甜品蛋糕仔🍰、每人一杯Movenpick / Haagen Dazs🍧及各種汽水飲品🥤,我想話飲品仲有梅酒同sake 任飲添呀,真係喜出望外💃🏻由於我哋太肚餓,第一轉已經order左好多嘢食😁🤭🥢魚生類 - 甜蝦、帶子、三文魚、油甘魚及吞拿魚。每一樣都好新鮮,好鮮味😋而且仲係大大件,個人就比較鍾意食油甘魚,因為真係好肥美👍🏼🥢壽司🍣 - 鰻魚、赤貝、至尊蜜糖芥末三文魚腩、活赤𩶘、法式芥末象拔蚌、海膽墨魚軍艦、芥辣墨魚軍艦及芝士鰻魚卷。每款都好好食,個人就最鍾意象拔蚌,因為好爽好甜🤤🥢天婦羅🍤,好新鮮同彈牙👍🏼🥢燒牛舌🍢及燒日本蕃薯仔🍠,
由於我哋太肚餓,第一轉已經order左好多嘢食😁🤭
🥢天婦羅🍤,好新鮮同彈牙👍🏼
🥢燒牛舌🍢及燒日本蕃薯仔🍠,牛舌燒得啱啱好,日本番薯仔好甜,勁正😋
🥢焗日本廣島蠔,啲蠔好新鮮,正👍🏼
🥢炸物 - 榴槤炸彈,呢個係餐牌上面都寫住必食。好香嘅榴槤味,鍾意食榴槤嘅朋友可以不妨一試,真係必食呀👍🏼😁
其實仲有好多選擇都未食,我哋決定下次再嚟食過😁。Dinner 時段都係$188,真係好抵食。而且佢哋嘅侍應,雖然好忙但係個個都好有禮貌,服務好好,值得讚揚👍🏼

2019-09-19
  • Movenpick雪糕
  • 榴槤炸彈
  • 鹽燒牛舌
2019-09-27 22 浏览
今日出開旺的買野,細佬話想食放題。日式放題店由細食到大,但已經無後生時食得咁多,家陣好快食到飽,所以麵係搵間睇落好少少,無咁劣食嘅放題穩陣d。至尊滿屋好似第一次黎,質素算OK。刺身以香港計都算新鮮,而且串燒個調味都幾足料。串燒牛舌同鹽燒雞翼燒得幾好!同埋佢d壽局同手卷細細件,幾方便細食女仔。至於飲品都有幾多選擇,有清酒梅酒之類任飲。而且又有Apple cider都可以任飲,算係少見。埋單三百有找,食放題都算差唔多啦⋯⋯
同埋佢d壽局同手卷細細件,幾方便細食女仔。
埋單三百有找,食放題都算差唔多啦⋯⋯
2019-09-22
2019-09-26 27 浏览
已經好耐好耐好耐無食過放題了,起碼要4個人先有機會食到既放題今次終於約到多少少朋友一齊食今次就大家既腳,揀左旺角瓊華呢間放題食。野食黎既速度都算快首先開頭必食既肯定係刺身,三文魚比較厚身,蝦比較彈牙壽司都係普通偏細舊,一啖放入口。就甘食三文魚腩壽司就食得多,見到有款加左蜜糖芥末既三文魚腩壽司,覺得幾特別,重要係推介所以想睇下夾唔夾。意外地又唔錯,酸酸甜甜,再加埋三文魚腩,好刺激個味蕾焗蠔有少少失望,size偏細,但上面既醬好多,感覺無點食到蠔甘。食肉獸表示要食好多牛柳粒,雖然有少少偏肥,但肉好嫩同埋加上d蒜好香。朋友餓到要食個鍋,湯底好濃,個鍋可以2個人share食。值得一講既係,呢到竟然有梅酒同清酒飲。梅酒偏酸好開胃,清酒唔算太濃,都易入到口,不過就要趁佢熱飲,如果放凍左就會難入口d同朋友們全晚就淨係飲酒,都無飲到其他飲品。
今次就大家既腳,揀左旺角瓊華呢間放題食。

野食黎既速度都算快

首先開頭必食既肯定係刺身,三文魚比較厚身,蝦比較彈牙

壽司都係普通偏細舊,一啖放入口。
意外地又唔錯,酸酸甜甜,再加埋三文魚腩,好刺激個味蕾

朋友餓到要食個鍋,湯底好濃,個鍋可以2個人share食。

值得一講既係,呢到竟然有梅酒同清酒飲。

同朋友們全晚就淨係飲酒,都無飲到其他飲品。
2019-09-26 35 浏览
好耐無食放題喇😋😋因爲朋友去過依間餐廳話好食,所以我地睇完戲就去左食😝晚上9點鐘去到,有卡位坐,地方寬敞,坐得好舒服😛食物種類非常之多,平時食開既放題只係得一本menu可以揀,呢一間有兩本,揀到勁開心🥰首先食放題當然唔小得刺身啦!大部份刺身新鮮,多種類,有三文魚,吞拿魚,油金魚,甜蝦,帶子,飽片等等,所有刺身都厚切,質素中上😋壽司就唔係叫咗太多🙈驚食到太飽,但係質素有驚喜😋每件size岩岩好,鰻魚壽司好有驚喜完全唔腥,加埋個醬忍唔住再encore!另外手卷細細件,一口食得哂,食得出即叫即做,紫菜仲係脆既!去到小食方面,好多都好好味!最鐘意就係玉子燒同埋牛舌!第一次係放題見到有玉子燒叫,蛋唔會煎到好熟,送到過黎仲係熱,加埋蔥同埋燒汁,成件事好夾🥰encore左三次,另外牛舌對比其他同價位既放題質素真係唔同,呢間燒好上枱係熱辣辣,勁juicy同埋好厚身,又係其中一樣可以無限encore既小食😝另外仲叫咗個蟹粥,勁足料,真係有幾隻蟹腳係入邊,粥底鮮甜,如果食得太膩,可以叫黎清一清味蕾🙊最後當然唔小得甜品😝除咗可以出去任攞之外,仲有得揀一人一杯雪糕添,有得揀Haagendasz,Mov

去到小食方面,好多都好好味!

最後當然唔小得甜品😝除咗可以出去任攞之外,仲有得揀一人一杯雪糕添,有得揀Haagendasz,Movenpick同埋仲有Dreyers! 成返杯雪糕都回返本啦!

總結一下呢到食物質素真係幾唔錯,對比起好多其他同價位既放題黎講真係多好多款揀,食完好滿足😝😝

2019-09-22
2019-09-25 24 浏览
是日同HONEY去旺角想食日式放題晚上就決定去旺角的至尊滿屋日本料理食放題,至尊滿屋,真的聽到個名都知有野食,枱上有兩大本紙,卷物、海鮮、炸物、炒物、鍋物、炙燒、串燒、特飲、...等,真的多不勝數~在晝好紙後,出面有好多不同的飲品,仲有熱飲清酒真的愛酒人仕之選~~另外也有生果,甜品同埋熱飲,果然都照顧到小朋友的需要,我們點了刺身,熱食,炸物同埋壽司,另外也有串燒,真的食到數唔曬~~刺身盤同埋有三文魚、油甘魚、劍魚腩、希靈魚、大赤蝦、帶子、赤貝、甜蝦、真的好新鮮,同埋件數都俾得好足,另外熱食,炸物,壽司,同埋串燒都唔錯,當然仲有最後的,Häagen-Dazs,Dregars,Mövenpick當中任揀1杯,真的滿足!!
是日同HONEY去旺角想食日式放題
晚上就決定去旺角的至尊滿屋日本料理食放題

至尊滿屋,真的聽到個名都知有野食,
枱上有兩大本紙,
卷物、海鮮、炸物、
炒物、鍋物、炙燒、串燒、特飲、...等,真的多不勝數~
在晝好紙後,出面有好多不同的飲品,仲有熱飲清酒
真的愛酒人仕之選~~
另外也有生果,甜品同埋熱飲,果然都照顧到小朋友的需要,
我們點了刺身,熱食,炸物同埋壽司
另外也有串燒,真的食到數唔曬~~

真的好新鮮,同埋件數都俾得好足,
另外熱食,炸物,壽司,同埋串燒都唔錯,

真的滿足!!
2019-09-24
2019-09-24 36 浏览
今晚同朋友去旺角的御滿屋日本料理,是一間放題,這間料理,有超過50款美食,有刺身,壽司、羊架、燒菠蘿、炸海蝦、蟹粥、過30款的甜品,飲品任飲……應有盡有,數之不盡!刺身非常新鲜,羊架烧得好正,蟹粥十分甜!雪糕(Dreyers)有驚喜,每人一杯有品牌雪糕,值回票價!
今晚同朋友去旺角的御滿屋日本料理,是一間放題,這間料理,有超過50款美食,有刺身壽司、羊架、燒菠蘿、炸海蝦、蟹粥、過30款的甜品,飲品任飲……應有盡有,數之不盡!
刺身非常新鲜,羊架烧得好正,蟹粥十分甜!

瓊華中心有很多放題店競爭激烈所以要有相當程度的質素才能經營下去.今次與朋友去7樓的「至尊滿屋」快,不漏單,食物質素好果然是至尊!.食物款式多,共有約15張紙仔可tick 當然少不了刺生!新鮮肥美,不漏單,點多少上多少每次點都用冰鎮著保鮮.其他食物例如雞翼、比目魚、牛舌、天婦羅🍤、雪花牛柳粒都十分不錯,很香,與出面食a la cart 的質量差不多。驚喜的是「榴槤炸彈」,入面嘅榴槤餡是爆香出來的。.滋潤之選,當然是花膠及牛肉壽喜鍋,花膠厚身有咬感,在這裡竟然可以任食!.最後還送每人一杯雪糕除了Haagen-Dazs,還有Movenpick 及Dryers 也有其他甜品蛋糕及水果,都是很好的飯後甜品呢。
瓊華中心有很多放題
競爭激烈所以要有相當程度的質素才能經營下去
今次與朋友去7樓的「至尊滿屋」
快,不漏單,食物質素好
果然是至尊!
食物款式多,共有約15張紙仔可tick
當然少不了刺生!
新鮮肥美,不漏單,點多少上多少
每次點都用冰鎮著保鮮

驚喜的是「榴槤炸彈」,入面嘅榴槤餡是爆香出來的。

最後還送每人一杯雪糕

也有其他甜品蛋糕及水果,都是很好的飯後甜品呢。
2019-09-22 29 浏览
又食放題了,第一件事揀野飲先,野飲選擇多,大家睇下個雪櫃!仲有熱清酒同茶,正!放題重點是要點刺身!以二百幾一位黎講,刺身選擇都算多,質素竟然都ok,又新鮮!我最推介係蝦同三文魚,叫左幾轉都咁鮮味啊我反而最中意飯串燒,因為好有驚喜,點左墨汁墨魚丸同牛脷,加上酸辣醬一齊食,口感厚實,又酸辣,好食!海膽手卷必推,因為佢個飯好少,真係任叫唔嬲,仲好香海膽味啊至於壽司都ok,叫做新鮮,唔飽的就叫多幾轉!食完咸就食甜,估唔到燒菠蘿我都叫左幾輪, 燒得好好食,好甜,冇澀味,我同朋友都覺得好有驚喜,大家黎到一定要叫依個黎食啊!!!!每人包一杯雪糕,其實已經好飽,但見到季節限定焦糖奶油脆餅,梗係食埋佢先走,正啊!

放題重點是要點刺身!以二百幾一位黎講,

海膽手卷必推,因為佢個飯好少,真係任叫唔嬲,仲好香海膽味啊
至於壽司都ok,叫做新鮮,唔飽的就叫多幾轉!

食完咸就食甜,估唔到燒菠蘿我都叫左幾輪