2021-09-07 41 浏览
🐝Dragon Bbq Bar 芝加哥串燒🐝…今日同男朋友去左大埔嘅bar到食晚飯,好開心啊🤩…厚切西冷牛扒拼薯菜 $108牛扒幾實,但又唔韌,幾有咬口,但啲薯條就真係幾好食,夠鹹又夠脆!😍…燒雞軟骨 $15我覺得呢個真係幾好食,食落幾脆,燒到好香。🥰…厚切牛舌 $28呢個真係必嗌啦!好軟淋淋,好有口感,仲好厚添!勁抵~🤩👍…金銀蒜燒扇貝 $36呢個唔錯,對住個價錢,超多蒜~😋…蒜香燒生蠔(半打) $138呢個燒生蠔真係極推介,幾鮮甜,有海水味,唔會好腥,大家真係要試。👍…新力手工啤 $43唔算太苦,幾特別架!😍…麟麟 $53幾好飲嘅生啤,好飲過罐裝~😋…整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍…📍大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖
🐝Dragon Bbq Bar 芝加哥串燒🐝

今日同男朋友去左大埔嘅bar到食晚飯,好開心啊🤩

厚切西冷牛扒拼薯菜 $108

燒雞軟骨 $15

我覺得呢個真係幾好食,食落幾脆,燒到好香。🥰

厚切牛舌 $28
呢個真係必嗌啦!好軟淋淋,好有口感,仲好厚添!勁抵~🤩👍

金銀蒜燒扇貝 $36

呢個唔錯,對住個價錢,超多蒜~😋

蒜香燒生蠔(半打) $138

新力手工啤 $43

唔算太苦,幾特別架!😍

麟麟 $53

幾好飲嘅生啤,好飲過罐裝~😋

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍

📍大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖
2021-08-27 404 浏览
𝒲𝑒𝓈𝓉𝑒𝓇𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝒶𝒾 𝒫𝑜餐廳大約有5張𝘣𝘢𝘳 枱,聽住𝘮𝘶𝘴𝘪𝘤望住街外,感覺幾𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭,不過冷氣就唔係好涼😅一坐低𝘴𝘵𝘢𝘧𝘧就比左個𝘘𝘙 𝘤𝘰𝘥𝘦自己落單,幾方便。呢道既串燒同野食全部都即𝘰𝘳𝘥𝘦𝘳即燒,等左大約15分鐘就燒好,上枱時仲熱辣辣🔥🌟燒雞皮串($18)佢既燒皮燒到勁脆,食落又有少少膠質既感覺,好鐘意🤩好彩叫左2串😜🌟燒雞腎串 & 燒雞軟骨(@$18)雞腎食落幾爽口。好鐘意食🐥軟骨,佢燒到勁好味,加埋少少調味,好正!🌟煙肉大啡菇 ($26)呢個真係好得,大啡菇冇特別調別,上面鋪左塊煙肉,一咬落去個菇超𝘫𝘶𝘪𝘤𝘺,食到好𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 既菇味加煙肉,超級好食呀💕🌟燒原條香蒜茄子🍆 ($42)條茄子個size真係好誇(我諗有隻前手臂咁長)上枱果陣比佢嚇左嚇😂😂😂茄子切開左兩邊拎去燒,上面鋪滿蒜蓉🧄食得幾過癮🌟金銀蒜燒扇貝(2隻)($36)扇貝唔算好大隻,已經處理左𝘥「膏」👍🏻同蒜蓉永遠都係絕配🤣兩樣野個味好夾😜🌟椒鹽鮑魚(3隻)($72)飽魚唔算大隻,但洗得幾乾淨(好重要𡝬!)😂始終個人覺得蒸飽魚最正,燒完好似比較乾身同埋冇左彈牙既口感😅🌟厚切西冷
𝒲𝑒𝓈𝓉𝑒𝓇𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝒶𝒾 𝒫𝑜

🌟燒雞皮串($18)

🌟燒雞腎串 & 燒雞軟骨(@$18)

🌟煙肉大啡菇 ($26)

🌟燒原條香蒜茄子🍆 ($42)

🌟金銀蒜燒扇貝(2隻)($36)

🌟椒鹽鮑魚(3隻)($72)

🌟厚切西冷牛扒拼薯菜($108)
本身𝘦𝘹𝘱𝘦𝘤𝘵 個牛排🥩𝘴𝘪𝘻𝘦 未必會好大。點知黎到又係好𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦𝘥☺️個牛排真係名副其實「厚切」而且都幾大塊,食落味道唔差同冇筋😄仲有波浪型粗薯條🍟,食落有好多薯仔蓉好有口感。配菜都冇馬虎,有蘆筍同兩個菇菇,就算係普通菇都好𝘫𝘶𝘪𝘤𝘺,但味道就梗係冇大啡菇咁重菇味。$108食到咁多野食真係好驚喜,𝘊𝘗值好高☺️

🍺食串燒梗係叫左啤酒,其中一支係𝘭𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘣𝘦𝘦𝘳,飲落比較淡口,酒味冇咁重易入口,超啱女仔飲😋😋😋

食左咁多野埋單都唔洗$500 真係好誇張,串燒真係好高質,個牛扒都好有驚喜,係個同𝘧𝘥 𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭下吹水既好地方😙

📍芝加哥串燒 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐁𝐁𝐐 𝐁𝐚𝐫
大埔翠樂街11號美豐花園地下10號
2021-08-18 34 浏览
放工去遊車河~好耐冇去過大埔呢度餐廳好集中又多選擇今日就試吓呢間,室內已經full晒無位,Staff專登喺出邊開枱俾我哋坐😊兩個人每人叫左杯酒,【Manger $56】類似Apple Cider嘅味道,呢支會偏甘口啲,【竹鶴 $84】冇加冰飲,辣咗少少,加冰會順口啲👍🏻食物選擇有好多,以下係我哋嗌左【燒原條香蒜茄子$42】超多蒜蓉正👍🏻👍🏻👍🏻【安格斯一口牛$33】火候啱啱好,唔會太熟【鹽燒鮑魚$72】😋【紐西蘭羊架$36】肉質好嫩,好食👍🏻串燒類:【串燒鮮味白鱔$58】【厚切牛舌$28】【沙嗲雞肉串$19】【燒豬頸肉串$19】樣樣都好食,唔會燒到好乾,配埋酒一路傾一路食,正😍
放工去遊車河~好耐冇去過大埔
呢度餐廳好集中又多選擇
食物選擇有好多,以下係我哋嗌左
【燒原條香蒜茄子$42】超多蒜蓉正👍🏻👍🏻👍🏻
【串燒鮮味白鱔$58】
【厚切牛舌$28】
【沙嗲雞肉串$19】
【燒豬頸肉串$19】
樣樣都好食,唔會燒到好乾,配埋酒一路傾一路食,正😍
2021-07-29 54 浏览
大鋪其實有好多好餐廳,今次要講既係串燒酒吧,鍾意食串燒既福利來了。原來大埔有間叫芝加哥串燒的酒吧,位於太和路太和中心,呢間酒吧既特色就係有好好味的串燒食,又可以送酒,邊食邊飲,真係啱串燒控。我們兩人點左兩杯酒,一支little creature IPA,另一杯Sex on the beach 。啤酒不多講,sex on the beach係有賣相又幾好飲。除左飲野,食也是重要,我們點了好多串燒,有金菇牛肉捲,鹽燒牛舌心,燒土匪雞翅,脆肉瓜,香草芝士焗雜菌,茄子燒,一口蕃薯仔燒,炭燒法國鵝肝,同一客安格斯牛板健珍珠飯。而我最鍾意就真係呢個炭燒法國鵝肝,沒得輸,必食啊。再落來就係飯,炒飯底,安格斯牛肉份量足夠,做得夠入味好食。其他串燒都好好味,無得彈,最主要想講下個賣相,用一個好大的針板盛著,打卡也不錯。這裡食完晚餐直落飲野,簡直chill爆,大家真係要來試下。
而我最鍾意就真係呢個炭燒法國鵝肝,沒得輸,必食啊。
再落來就係飯,炒飯底,安格斯牛肉份量足夠,做得夠入味好食。
這裡食完晚餐直落飲野,簡直chill爆,大家真係要來試下。
2021-06-30
2021-07-29 79 浏览
放工嚟到大埔同朋友揀咗呢間喺地面嘅巴消遣飲下酒食串燒燒物 睇電視睇奧運真係人生樂事呀 呀 我同朋友每人點咗一杯紅酒同埋apple cider嘢食方面叫咗 #芝士煙肉燒生蠔 #椒鹽鮑魚 #黑松露燒珍寶帶子串. #安格斯一口牛. #紐西蘭羊架啖啖肉好juicy燒得好香好入味 #金銀蒜燒扇貝因為朋友鍾意食海鮮就點多啲海鮮類嘅嘢仲有 #蒜蓉開邊燒大虎蝦好大隻啖啖肉加埋啲蒜味真係好香好正呢度嘅. #皇牌燒原條香蒜茄子好大條夠飽肚又夠健康睇下飲下酒店員服務態度又好好感覺放工嚟呢度真係好relax

#紐西蘭羊架啖啖肉好juicy燒得好香好入味 #金

• 韮菜燒
  • 炭燒豬頸肉
  • 蘋果酒
2021-07-20 21 浏览
平時都好少黎呢邊,今日朋友話黎食好野,就同佢黎呢邊食下野吹水。黎到呢到第一樣野就緊係叫啤酒,呢個健力士黑啤既味道都幾濃,而且咖啡味好重,配串燒好夾。 之後就叫左d燒物食下,呢個煙肉大啡菇燒得唔錯,唔會太熟太老。而最特別既一定要講一講煙肉。呢間食店既煙肉好足料,係用原片厚身煙肉而唔係一般食店既薄煙肉,食落比一般食店既有口感,而且煙肉既味道亦更加濃郁,再同大啡菇夾埋一齊,一啖可以食哂兩種味道。紐西蘭羊架既份量好足,大大隻,食落啖啖肉。羊既調味亦做得唔錯,不過可能因為比較鍾意濃味既嘢食,個人認為羊羶味可以再重少少。 呢個芝士煙肉燒生蠔既份量好足,每隻蠔都大大隻,而且味道亦好濃郁,如果係鍾意食蠔既可以試下。而芝士同煙肉既份量亦好足,味道濃郁。 食一口牛最怕牛肉太熟或者太生,但呢個芥末一口牛就整得非常好。一口牛唔會生,但又燒得好腍,口感甘香,配埋調味過既芥末,好滋味。 食串燒真係一定要食燒韮菜,韮菜既獨特香味配埋辛辣既孜然粉,又開胃又惹味。而呢度既燒韮菜調味調得啱啱好,值得推介。 本身以為炭燒豬頸肉係一碟上,點知原來係一串。豬頸肉好大塊,要不斷摺起先可以用一枝竹枝串起,好足料。而豬頸肉亦燒得好

本身以為炭燒豬頸肉係一碟上,點知原來係一串。豬頸肉好大塊,要不斷摺起先可以用一枝竹枝串起,好足料。而豬頸肉亦燒得好好,燒到外層有少少脆,加上入面既甘香好好食。不過豬頸肉肥既部位都多,如果係減緊肥既朋友可能可以試下其他菜式。

本身仲諗緊豬扒咁大塊,食起上嚟會唔方便。但呢個鹽燒豬扒好貼心,係用薄切,而且已經預先切開一片片,食落好方便。而豬扒既肉質亦好腍,醃得幾好。

2021-07-07 34 浏览
〰️德國黑啤咸豬手拼薯菜 $138豬手好大隻😆皮脆卜卜,肉依然嫩滑,咸咸香香,送酒一流🍻仲有蘆荀、雞髀菇、車厘茄同薯條,咩都有啲😎〰️燒原條香蒜🍆 $42茄子燒到軟綿綿,每一啖都食到孜然粉、蒜嘅香味~〰️金銀蒜燒扇貝 $36扇貝大大粒!〰️燒雞軟骨 $16香脆就唔使講啦😂仲好有嚼勁,愈食愈香〰️安格斯一口牛 $33外面有小小焦,食落除左固有嘅牛香味外多左一份焦香味〰️炭燒雞扒 $32外皮好金黃香脆😻加埋係炭燒,炭香濃郁,別有風味〰️紐西蘭羊架 $36依個啖啖肉,肉汁依然保留到😎而且一啲羶味都無~〰️新力手工啤酒 $43手工啤嘅香味比起啤酒真係濃郁好多~攞嚟送串燒吹水一流😎〰️蘋果酒manger $48好易入口,帶點清香蘋果味,酒精濃度唔高,唔係好飲得酒嘅朋友仔都無有怕😎〰️〰️📍 芝加哥串燒 (大埔)大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖
〰️德國黑啤咸豬手拼薯菜 $138
豬手好大隻😆
皮脆卜卜,肉依然嫩滑,
咸咸香香,送酒一流🍻
仲有蘆荀、雞髀菇、車厘茄同薯條,
咩都有啲😎

〰️燒原條香蒜🍆 $42
茄子燒到軟綿綿,
每一啖都食到孜然粉、蒜嘅香味~

〰️金銀蒜燒扇貝 $36
扇貝大大粒!

〰️燒雞軟骨 $16
香脆就唔使講啦😂
仲好有嚼勁,愈食愈香

〰️安格斯一口牛 $33
外面有小小焦,
食落除左固有嘅牛香味外多左一份焦香味

〰️炭燒雞扒 $32
外皮好金黃香脆😻
加埋係炭燒,炭香濃郁,別有風味

〰️紐西蘭羊架 $36
依個啖啖肉,肉汁依然保留到😎
而且一啲羶味都無~

〰️新力手工啤酒 $43
手工啤嘅香味比起啤酒真係濃郁好多~
攞嚟送串燒吹水一流😎

〰️蘋果酒manger $48
好易入口,帶點清香蘋果味,
酒精濃度唔高,
唔係好飲得酒嘅朋友仔都無有怕😎

〰️〰️📍 芝加哥串燒 (大埔)
大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖
2021-06-29 38 浏览
今次約左朋友去大埔一間串燒店食嘢飲酒🍻 仲要係黃店嚟呀💛~🍢燒厚切五花腩串 $32外表煎得焦香 咬落去五花腩啲油脂真係好邪惡😝🍢厚切牛舌 $28牛舌真係好厚切又大舊😍牛味仲非常濃郁🍆燒原條香蒜茄子 $42上面鋪左滿滿嘅蒜蓉令到茄子好香蒜味亦都好軟滑😋🍢椒鹽鮑魚(3隻) $68鮑魚好新鮮同彈牙 表面脆口內裹嫩滑☺️充滿椒鹽同蒜香味🍢燒雞軟骨 $15呢個真係好好食!好食到我可以食一盤 烤到好焦脆 同外表好乾身 調味岩岩好~🍾Mangers 蘋果酒 $48 & 🍺1664 $53食串燒當然唔少得一杯凍冰冰嘅酒 打咗泡嘅1664比起罐裝真係好飲好多~ 仲食咗其他好食嘅串燒😋 不能盡錄😆😆
今次約左朋友去大埔一間串燒店食嘢飲酒🍻
仲要係黃店嚟呀💛~

🍢燒厚切五花腩串 $32

🍾Mangers 蘋果酒 $48 & 🍺1664 $53

仲食咗其他好食嘅串燒😋 不能盡錄😆😆

2021-06-21
2021-06-29 39 浏览
最近疫情放緩,是時候跟好久沒見面的朋友見面!閒話家常,最好就摸摸酒杯底,近近地係附近有間酒吧餐廳,可以試試!雖然舖頭座位吾多,但人少少都幾好!可以盡情傾計!啤酒叫左1664同埋菠蘿啤,原來好大杯下!少飲酒既我夠有餘!主食有咸豬手薯條,冇諗過咸豬手竟然切埋,賣相好, 好有心思!肉比肥膏多,算是不錯!不可不提係原條香蒜茄子,原條既長度真不可小看!每次仲試埋椒鹽鮑魚,餸酒也不錯喎!台灣燒香腸,簡直食出了台灣的味道!也懷念啊!串燒還點了雞腎墨魚丸雞肉串,都是推介!用電子點餐,非常方便!想食就㩒啦!

不可不提係原條香蒜茄子,原條既長度真不可小看!

每次仲試埋椒鹽鮑魚,餸酒也不錯喎!

台灣燒香腸,簡直食出了台灣的味道!也懷念啊!
串燒還點了雞腎墨魚丸雞肉串,都是推介!

用電子點餐,非常方便!想食就㩒啦!

2021-06-20 46 浏览
The bar is pretty small but having good environmentGrilled scallops with garlic sauce tastes good, adding garlic is goodSalty grilled chicken wings are in good shapeWe like the new zealand lamb, the best dishes for tonight, smell good, tender texture with good taste, so good to get one more haaGrilled beef with small tomatoes skewer, having fresh tomatoes Truffle abalone is not badGrilled beef slices seem not hot enough better cooking for more time we also having some drinks, apple cider is good

Salty grilled chicken wings
new zealand lamb

Truffle abalone is not bad
Truffle abalone

Grilled beef slices
we also having some drinks, apple cider is good as always yaya
apple cider
they having Hibiki whisky here and we got one glass here, so good having one with good food
Hibiki whisky
insides:
menu:
The food generally nice here, watching football game is not bad choice here ha
Salty grilled chicken wings
new zealand lamb
Hibiki whisky
2021-06-15 37 浏览
今日難得入咗嚟大埔,同朋友嚟呢度食串燒chill 下 ❤️❤️😍紐西蘭羊架拼薯菜❤️羊架熟度剛剛好,有肉汁,唔會太乾,啖啖肉😋😋😋薯菜份量多,仲有大量芝士粉,即叫即炸❤️茄子❤️粟米❤️和牛串❤️茄子有大量孜然粉,好入味😋票米香甜好juicy , 和牛串5成熟,牛味香濃 五花腩串❤️雞翼串❤️五花腩半肥瘦,非常香口,雞翼外脆內嫩😋1664❤️呢度有大量款式嘅酒提供,生啤之選😋😋提子梳打❤️日本牌子,有氣又唔會太甜👍🏻👍🏻

紐西蘭羊架拼薯菜❤️

茄子❤️粟米❤️和牛串❤️

五花腩串❤️雞翼串❤️
五花腩半肥瘦,非常香口,雞翼外脆內嫩😋

1664❤️
呢度有大量款式嘅酒提供,生啤之選😋😋

提子梳打❤️
日本牌子,有氣又唔會太甜👍🏻👍🏻
2021-06-01 54 浏览
Dragon BBQ Bar 位於大埔美豐花園地下,餐廳坐位舒適,亦有按限聚令分隔,值得一讚。餐廳以串燒為主打菜式,當然除了串燒外,仍有燒春雞及牛扒等選擇。是夜就分別嘗試了西冷牛扒及燒春雞,牛扒份量十足,調味簡單,以黑椒為主,肉味濃郁,不會過熟。而燒春雞則以牛油香草調味,香味四溢,而且肉汁豐富,仍非常嫩滑。其他串燒選擇亦非常多,推介芝士黑松露大啡菇,大啡菇以黑松露調味,味道層次分明,好食。必點推介一定是燒茄子生蠔,以大量蒜容調味,香氣撲鼻。

2021-05-28
2021-05-31 41 浏览
放工同女朋友經開太和呢到,一於決定黎試一試呢間想食好耐既串燒。最抵讚係蒜香燒生蠔(半打)138蚊隻隻大大粒,超級好咪超香,呢間既燒蠔汁香得黎帶點甜口,非常捉到香港人既心意同口味。蒙古燒韮菜 32蚊 2串味比較重,鐘意食香口同重味既我就岩哂。炭燒蜜汁雞排 32蚊燒得好香好入味,而家d雞好軟綿綿,完全不會有雪味。Manger 48蚊好香既啤酒,岩哂我呢d鐘意飲酒既人。厚切西冷牛排拼薯菜 108蚊超大份,仲比埋兩隻大啡菇。超好食。椒鹽鮑魚 68蚊 3隻香到不得了,必點。

最抵讚係蒜香燒生蠔(半打)138蚊

蒙古燒韮菜 32蚊 2串
味比較重,鐘意食香口同重味既我就岩哂。

炭燒蜜汁雞排 32蚊
燒得好香好入味,而家d雞好軟綿綿,完全不會有雪味。

Manger 48蚊
好香既啤酒,岩哂我呢d鐘意飲酒既人。

厚切西冷牛排拼薯菜 108蚊
超大份,仲比埋兩隻大啡菇。超好食。

椒鹽鮑魚 68蚊 3隻
香到不得了,必點。
  • 韮菜燒
2021-05-26 45 浏览
-520 去左屋企附近同老婆撐枱腳去左"芝加哥串燒🍢”做緊二人優惠🍻兩杯麒麟生啤、黑松露薯條🍟、炸魷魚都係$198好鬼抵 、仲要份薯條超大份 😍黑松露薯條味道一啲都唔假炸到好脆、仲要勁大條炸魷魚都炸得唔錯幾脆口😆😝厚切牛舌 $56冇諗過咁大條😲佢俾左勁大條牛舌我哋🤭不過燒得唔錯、幾有口感調味調得唔錯、唔會勁咸同勁口渴🐮安格斯一口牛 $66燒得啲牛粒幾好、恰到好處、唔會太老😍😍仲有肉汁 好juicy食完有啲唔夠口呢度環境雖然唔大但係d 野食件件都大大份都幾抵食😍同埋都多選擇😍絕對可以encore放工可以隨時來chill 下😏
520 去左屋企附近同老婆撐枱腳
去左"芝加哥串燒🍢”
做緊二人優惠
🍻兩杯麒麟生啤、黑松露薯條🍟、炸魷魚都係$198
好鬼抵 、仲要份薯條超大份 😍
黑松露薯條味道一啲都唔假
炸到好脆、仲要勁大條
炸魷魚都炸得唔錯幾脆口😆
😝厚切牛舌 $56
冇諗過咁大條😲
佢俾左勁大條牛舌我哋🤭
不過燒得唔錯、幾有口感
調味調得唔錯、唔會勁咸同勁口渴
🐮安格斯一口牛 $66
燒得啲牛粒幾好、恰到好處、唔會太老😍😍
仲有肉汁 好juicy
食完有啲唔夠口

呢度環境雖然唔大
但係d 野食件件都大大份
都幾抵食😍
同埋都多選擇😍
絕對可以encore
放工可以隨時來chill 下😏
之前同朋友食過位於太和中心嘅分店 覺得好正, 今日就同男朋友試下呢間位於太和美豐花園嘅分店 🤗 果然都係無失望, 都好正既✌️餐廳地方雖小, 但人少少嚟食串燒飲酒傾計絕對係一個好地方啊 (座位只有室內4張4人bar檯同室外2張2人bar檯, 唔會好迫, 加埋暗暗燈光、播放住流行歌曲, 感覺很不錯啊😆)電話掃QR code落單, 介面簡單清晰👍🏾新力清啤 ($43) 麒麟熱情果 ($70)大推麒麟熱情果, 果香味有少少覆蓋咗啤酒本身嘅苦澀味, 好易入口仲好好飲, 我平時比較少飲酒都覺得好正👍🏾🍆燒原條香蒜茄子 ($42)茄子燒得岩岩好, 調味都好味, 少少辣大量蒜加埋佢個醬汁, 必點就對了😎🐷燒豬頸肉串 ($19) 🐮安格斯一口牛 ($33)肉類既調味比較簡單, 雖然食得到D肉係新鮮有肉味既, 但個人私心飲酒食串燒就係為左食個份惹味同重口味, 所以……呢個moment太淡口味既野滿足唔到我蒙古燒韭菜 ($16)韭菜配孜然粉同辣粉無得輸啦🦪蒜香燒生蠔-半打 ($138) 椒鹽鮑魚-3隻 ($68)兩款調味都同燒茄子有D似, 都好好味, 生蠔燒過都仲係脹卜卜, 鮑魚彈牙軟滑, good!
之前同朋友食過位於太和中心嘅分店 [芝加哥串燒酒場] 覺得好正, 今日就同男朋友試下呢間位於太和美豐花園嘅分店 [芝加哥串燒] 🤗 果然都係無失望, 都好正既✌️

電話掃QR code落單, 介面簡單清晰👍🏾

新力清啤 ($43) 麒麟熱情果 ($70)

🍆燒原條香蒜茄子 ($42)

🐷燒豬頸肉串 ($19) 🐮安格斯一口牛 ($33)

蒙古燒韭菜 ($16)

韭菜配孜然粉同辣粉無得輸啦