6天前
今日過嚟西環做嘢,唔知有乜好食,見到個大招牌~X華,行到埋去睇吓餐牌又係沙嗲牛麵之類,再望望隔離~花園餐廳,真係好多年無食,咁佢哋有扒感覺會穩陣啲~一於食佢食佢。二點零,二三成枱,生意難撈,乜餐乜餐都差唔多,最後揀咗二份鐵板肉眼扒餐,一般呢啲餐廳都係咁~餐包~餐湯~扒同飲品。餐包唔使講,想講吓個湯,其實真係ok,足料同味道可以,但個問題係面頭啲油,真係使唔使咁勁?其實食開扒,見到佢個價錢我都唔會有咩太大期望,真係無諗過佢會有咩牛味,然而佢都係如期一樣~「無」。咁今次呢間都有問我幾成熟~我選擇咗五成扒呢左手邊七成以上右手邊可能厚小小,真係可以話係五成(因為有小粉紅😂),唔知係咪佢哋歷史悠久,連把刀都係,我切到出晒汗,真係好心換過啲牛扒刀!至於服務~不過不失。一個餐80幾蚊,今時今日真係算係咁,喂~大X樂都要五十零,又要加乜加乜,呢度起碼座得好啲,起碼唔使自己擔擔抬抬攞嘢。埋單$178回頭度:5/10主要係性價比ok,環境同座得好小小
其實食開扒,見到佢個價錢我都唔會有咩太大期望,真係無諗過佢會有咩牛味,然而佢都係如期一樣~「無」。咁今次呢間都有問我幾成熟~我選擇咗五成 扒呢左手邊七成以上 右手邊可能厚小小,真係可以話係五成(因為有小粉紅😂),唔知係咪佢哋歷史悠久,連把刀都係,我切到出晒汗,真係好心換過啲牛扒刀!
至於服務~不過不失。
埋單$178
回頭度:5/10
主要係性價比ok,環境同座得好小小