今次黎到一間好地道既台式食店🇹🇼佢唔係賣啲好新式好多花款既食品就只係最基本最簡單既台式野食 所以好有一份地道感😌牆上畫上一幅好盞鬼既畫 令到店舖環境變得好生動🥰店舖唔係啲咩打卡食店 不過呢個畫牆就值得欣賞一下🖼當日去既時候都算係下午茶時間 人流都唔少由於佢地係不設訂座既 所以想食好野就要等一等😳-🔸五香牛展米線 首先黎到既時候 我覺得佢非常之大碗😲大碗到我擔心我地會唔會食得晒 真係嚇一嚇湯粉上面配有酸菜 係食台灣麵既時候都會出現既配菜🤪湯底唔係好濃郁個隻 微微既牛香🐂酸菜份量可以再多少少 因為個人比較中意食😂牛展炆得好軟淋 都幾入味 而且牛味都幾重配上酸菜食個味道再提升咗 唔會油膩👍🏼米線軟硬度係剛剛好 吸咗啲牛湯又唔會淡某某😌-🔸酥炸豬扒米線 豬扒大大塊 黎到既時候熱辣辣 聞到好香🤤炸得好脆口 唔會係好厚粉 亦唔會成口油👍🏼米線都係超級大碗同埋軟硬度適中🤓清清地既湯底 配埋豬扒既油香夾米線 好好食😋-🔸肉鬆台式蛋餅🔸蜜糖花枝丸 蛋餅黎講佢煎得幾靚 仲會見到有蛋痴住 唔係得麵粉🍳鬆脆度都夠 可以再煎多一陣令到佢再金黃啲都仲得🤭食落口都好重蛋香味 加上肉鬆份量都幾多 會爆餡🤣大大粒既花枝
今次黎到一間好地道既台式食店🇹🇼

2021-08-22
肉鬆台式蛋餅
蜜糖花枝丸
2021-08-15 109 浏览
星期五通常都係大埔放工 同朋友今次又去發掘餐廳 今次想食台灣野 朋友話大埔中心有間平民小店幾抵食 所以決定試下係大埔中心個頭 食完搭車或者去返超級城行下都好方便因為放工5 點幾的關係 去到仲把握到最後十分鐘叫午餐或者下午茶 最後決定叫左兩個肉燥飯 加多一個小食餐廳裝修都幾Cute 我叫的鹵水雞翼肉燥飯肉燥分量十足 夠曬撈飯食 都幾惹味酥炸豬扒肉燥飯 豬扒咬口鬆脆 同埋切好上方便進食 叫左個蜜糖花枝丸小食 配蜜糖同甜酸醬 大大粒 一口放入口食都幾滿足跟餐配埋杯野食 幾十蚊黎講的台式小店 係可以回頭之選

係大埔中心個頭 食完搭車或者去返超級城行下都好方便

跟餐配埋杯野食 幾十蚊黎講的台式小店 係可以回頭之選
2021-08-13
下午茶
2021-08-13 79 浏览
Outstanding Taiwanese food! The chicken wings were well cooked with awesome sauce. The meat texture was so perfect that it was neither too chewy nor too soft. The squid balls were bouncy and delicious, while the chicken kidneys were well seasoned.Last, but not least, the octopus balls were also splendid which was a very good option to eat at the restaurant or take away home and enjoy with some beer!
2021-08-11 77 浏览
朋友新屋入伙,幫手執屋之餘,順便在附近打包個外賣。外面看上去環境不錯,很有台灣餐廳FEEL。食物的選擇都有很多,看得我花多眼亂。我選了一個下午餐酥炸豬扒飯+百香果綠茶$51、一客滷水雞翼肉燥飯+水蜜桃紅茶$60、一客臺式蛋餅$35,外賣每項要加1元,共計148元。1.酥炸豬扒飯+百香果綠茶$51   酥炸豬扒的味道不錯,真的有一種外酥內嫩的口感,酥脆的外皮里,肉汁完美鎖住了,一口咬下去的時候除了會感受到口感外,那種屬於豬扒的肉汁都很好的保留了下來!   百香果綠茶的味道都很濃郁,且解渴!2.滷水雞翼肉燥飯+水蜜桃紅茶$60   滷水整得咸淡適中,不會出現過咸的情況,雞翼肉質嫩滑、肉燥都香醇濃郁,整個滷水雞翼肉燥飯鹹香裡頭帶著甘甜氣息,    水蜜桃紅茶都一樣,水蜜桃的味道很香甜!3.臺式蛋餅   這款臺式蛋餅里面是肉鬆,煎過的酥脆蛋皮有著濃郁的蛋香,再配上美味的肉鬆,一口咬下去口感豐富,令我想再叫多一份呢!
朋友新屋入伙,幫手執屋之餘,順便在附近打包個外賣。

外面看上去環境不錯,很有台灣餐廳FEEL。

食物的選擇都有很多,看得我花多眼亂。

1.酥炸豬扒飯+百香果綠茶$51

百香果綠茶的味道都很濃郁,且解渴!

2.滷水雞翼肉燥飯+水蜜桃紅茶$60

水蜜桃紅茶都一樣,水蜜桃的味道很香甜!

3.臺式蛋餅

2021-07-31
5 分钟 (外卖自取)
  • 臺式蛋餅
2021-07-24 102 浏览
大埔食嘢不嬲都唔算貴嘅今次去到大埔見到有間平民小小嘅台灣餐廳而且價錢幾合理 就入咗去試試五香牛展肉燥飯$62 幾塊大大塊嘅牛展 滷得都幾入味 而且肉燥份量好多 基本上每啖飯都一定有 淡淡都係肉燥撈飯珍珠奶綠個人覺得微糖嘅話唔算太甜 珍珠都幾好咬口 算係幾推介蜜糖花枝丸$32 呢個價錢都有成五粒每粒都炸到金黃脆卜卜架 用來做小食送飯真係唔錯酥炸豬扒肉操飯$59豬扒都幾大塊㗎 同上面個飯一樣肉燥份量都好多 口感都幾足料 好抵食香芋珍珠奶茶香芋嘅味道都幾足嘅不過個人就覺得甜咗少少啦 如果可以做返冇咁甜味道應該再好啲總括嚟講個人覺得呢度雖然裝修唔算太好但係嘢食質素同埋性價比都幾高如果食個晏晝夜晚唔想太貴又想飽肚抵食都可以選擇呢度試吓㗎

五香牛展肉燥飯$62

珍珠奶綠

個人覺得微糖嘅話唔算太甜 珍珠都幾好咬口 算係幾推介

酥炸豬扒肉操飯$59

香芋珍珠奶茶

2021-07-21 77 浏览
大埔藝術中嗰面最近多咗好多新餐廳🍴好多都係小店來,價錢平又好食,呢間都唔例外~涼拌大豆芽分量唔少,裝到滿一滿咁俾我哋!個汁食落似係口水汁味,酸辣開胃蒜味青瓜雲耳都係一啲典型嘅開胃小食!做到爽脆,新鮮,多汁已經令人食慾大增~蒜味菜心今餐真係好多蔬菜~難得地健康🤫🤫菜心同蒜汁另上,可以自己按個人喜好決定倒幾多啦~黃金芋圓波粒粒都炸到金黃色,脹卜卜,賣相已經好吸引~咬落去食到一半嘅芋泥,仲有一半似係地瓜泥!內餡口感綿密,外皮酥脆得來有咬口~滿足到食台灣小食嘅慾望🥺芝士煙肉蛋餅睇圖都知道佢真係落得好重手芝士!啖啖都爆汁而且熱辣辣,入面再加上煙肉片,多一層口感以及鹹香肉味~Perfect Match乳酸綠茶及珍珠奶茶兩杯嘢飲都不過不失!叫咗微甜唔會有種死甜嘅感覺😌

涼拌大豆芽

蒜味青瓜雲耳

蒜味菜心

黃金芋圓波

芝士煙肉蛋餅

乳酸綠茶及珍珠奶茶
兩杯嘢飲都不過不失!叫咗微甜唔會有種死甜嘅感覺😌
2021-07-11 77 浏览
今日去大埔探朋友,經佢介紹就尼左茶語食晚飯,佢鋪面細細咁啱係晚飯時間加上係星期六所以都要等一陣先有位入座。入到去店員冇好似一般餐廳咁擺上兩杯水,因為飲用清水係自助型式咁,餐廳有提供乾淨水杯。咁我同我朋友就分別叫左鹽焗雞絲肉燥飯同埋酥炸豬扒米線,而且跟主食追加小食有平,所以我哋都加多份青瓜併雲耳。首先肉燥飯一送到嚟,即刻感受到佢嘅份量,滿滿的。鹽焗雞應該係用雞扒嚟整所以冇骨而且啖啖肉味道仲好好味,而肉燥都好惹味撈飯食一流,不過啲飯就可能係新鮮蒸起仲未收水有啲濕。另外米線份量都唔少,湯底味道幾好加少少辣仲好味。老板娘知道我哋鍾意食辣仲俾我地試佢地啲秘製辣椒油,一隻係麻辣,一隻係普通辣椒油,各有特色。講返塊豬扒酥脆可口,如果大塊啲就好啦而小食青瓜雲耳都大大份幾青爽,雖然係涼食,但係冇果種岩岩雪櫃拎出嚟冬冰冰嘅感覺。最後係餐飯,兩杯都跟餐叫蜂蜜蘆薈同珍珠奶綠,好彩有錢轉蜂蜜蘆薈食完辣椒油飲一啖乜辣都解,而奶綠就好重綠茶味。總括嚟講,依家餐廳好適合一家大細嚟食,而且又唔貴。

,不過啲飯就可能係新鮮蒸起仲未收水有啲濕

另外米線份量都唔少,湯底味道幾好加少少辣仲好味。
講返塊豬扒酥脆可口,如果大塊啲就好啦

總括嚟講,依家餐廳好適合一家大細嚟食,而且又唔貴。
2021-07-10
2021-06-27 110 浏览
星期六去大埔食個下午茶先😬 想食台灣野就見到呢間個樣幾吸引又好似幾抵食 就試下佢啦😛 睇咗下午茶個餐牌 蛋餅都係四十幾仲要包嘢飲 好抵食呀🤣 先叫個午餐~酥炸豬扒肉操飯 $59追加一個小食 蜜糖花枝丸+$32再包一杯嘢飲就叫咗珍珠奶茶🧋 淨係呢個午餐已經覺得好抵食🤩豬扒薄身炸得香脆 咬落去啲肉又唔會覺得好鞋 炸得岩岩好😍 同埋佢有個辣辣地嘅蒜汁 用嚟點豬扒真係好夾👍🏻 加埋佢既飯係完整既粒粒飯 感覺係好似搭台鐵會食既台式便當咁🍱 不錯👍🏻 蜜糖花枝丸 本身已經好香口好好食😋 加埋蜜糖個味都唔錯喎 推👍🏻 然後叫咗一個下午茶餐芝士肉鬆台式蛋餅 $45餐飲係黑糖仙草凍 +$10 蛋餅好足料🤩 啱啱整好就拎上嚟 食嘅時候熱辣辣 同埋佢既芝士真係一啲都唔吝嗇 見到芝士仲係可以拉絲😍 鍾意食芝士嘅真係要試吓 珍珠奶茶🧋 叫咗走甜少冰 正正常常嘅茶底 珍珠煙韌有咬口 都不錯👌🏻 黑糖仙草凍 本身想叫走甜 但店員話走甜係走咗黑糖🥲 所以就叫咗少甜.. 平時飲開7分糖嘅朋友應該覺得啱啱好~ 同埋佢既仙草超多 飲極都仲有好大舊😬 整體來講 如果掛住台灣小食既 黎呢度食個台式下午茶都不錯呀🤗

睇咗下午茶個餐牌 蛋餅都係四十幾仲要包嘢飲 好抵食呀🤣

叫咗走甜少冰 正正常常嘅茶底 珍珠煙韌有咬口 都不錯👌🏻

黑糖仙草凍

• 台式蛋餅
2021-06-19 1257 浏览
入大埔見朋友,估唔到依頭嘅食肆林立,種類多不升數,有平民亦都有高檔嘅。我地黎到茶語,係一間台灣餐廳,基本嘅台灣茶都有提供,而且價錢親民,未夠12點已經差唔多full哂~酥炸豬扒米線($52),米線份量十足,多到下次我要叫少麵xd,仲有少少酸菜同芽菜,湯底清甜唔膩。豬扒炸得金黃色,好酥脆!五香牛展米線($52),牛展厚切,非常惹味,好有口感。跟餐可以以優惠價加配小食。炸蝦肉春卷(+$28),本身以為小食會好好好細碟,點知令我刮目相看。蝦肉非常彈牙,蝦味濃郁,大贊!甜不辣(+$22),煙煙韌韌,魚味唔會太重,同醬汁非常夾。跟餐仲有飲品添~ 唔洗加錢都可以飲到台式飲品,想飲特別啲嘅亦都只需要加幾蚊。珍珠奶茶,珍珠非常多,好香又濃。百香果綠茶,清甜解暑一流~

酥炸豬扒米線

五香牛展米線($52),牛展厚切,非常惹味,好有口感。
五香牛展米線

跟餐可以以優惠價加配小食。

炸蝦肉春卷

甜不辣(+$22),煙煙韌韌,魚味唔會太重,同醬汁非常夾。
甜不辣

珍珠奶茶,珍珠非常多,好香又濃。百香果綠茶,清甜解暑一流~
2021-06-18
炸蝦肉春卷
甜不辣
2021-06-11 114 浏览
酥炸豬扒基本上係豬扒再吸引我返返嚟食。豬扒係連骨炸完再切開咁嘅款,就唔係吉列豬扒嗰種嘅無骨豬柳,所以食落都幾惹味!仲有埋一個酸辣汁配。而且,外面嘅粉皮都幾薄!真正香酥配米線🍜我個Friend 話:湯底似係魚湯~米線都彈牙~味讚唔會太鹹。無食過佢個碗。因為我果碗啲飯都已經超級夠食!配肉燥飯正如上所講,肉燥飯即使唔叫到多飯,但其實飯嘅份量真係夠一男一女share嚟食~ 就算我自己打完波之後一個鐘先來食,好肚餓,但都係份量好夠。所以,真係可以環保啲,叫少飯。加點生菜🥬其實有菜心同埋生菜㨂,但係冬天先係菜心當造,夏天食生菜啦!份量好多,好豐滿!睇嚟整間餐廳份量都係好足夠!青瓜配木耳都係酸酸地嘅開胃菜💪🏻 健康啊!跟餐嘅飲品有兩杯百香果綠茶(朋友飲)百香果蘆薈蘆薈係好彈牙QQ!! 值得飲完返轉頭再叫百香果嘅味道都有少少出到!
酥炸豬扒

酥炸豬扒肉操飯

加點生菜🥬
蒜汁生菜

青瓜配木耳
都係酸酸地嘅開胃菜💪🏻 健康啊!
木耳配青瓜

跟餐嘅飲品有兩杯
百香果綠茶(朋友飲)
蘆薈係好彈牙QQ!! 值得飲完返轉頭再叫
百香果嘅味道都有少少出到!
2021-06-11
香酥炸豬扒
酥炸豬扒肉操飯
蒜汁生菜
木耳配青瓜
  • 時菜
2021-05-29 101 浏览
小胖好耐無去大埔,趁今次去附近返工,就食下大埔美食,午飯時間,胖同事帶胖友去呢間平靚正的台灣料理店,因為係午餐時間所以要等位,小胖和同事就選擇外賣返去食,畢竟社畜午飯時間有限,想快啲食完休息下。小胖和同事叫了古早味肉燥飯,酥炸雞翼肉燥飯,肉鬆台式蛋餅,珍珠奶綠和洛神茶。佢的肉燥味十分接近小胖係台灣食過的,有台灣的味道,佢的肉燥除咗甜味仲有五香味,肉碎肥瘦適中,唔係只有肥肉或瘦肉,而且唔會好油,配埋軟香的珍珠米,好食。佢的酥炸雞翼大大件,炸粉又唔會好厚,咬落去鬆脆多汁,啖啖肉,調味又不會過鹹,推。佢的台式蛋餅有3款味道,肉鬆,芝士和煙肉,可雙併,小胖只叫了肉鬆,因為好無食過,佢的蛋皮厚薄適中,每件蛋餅都有超多肉鬆係入面,淡淡的蛋香配埋鹹香的肉鬆,超台的感覺,佢雖然係小食,但其實配埋杯珠奶,飽曬,係一個完美的台式餐點。佢的珠奶,珍珠煙韌,奶味足又唔會過甜,佢的洛神茶另小胖驚喜,小胖以為只係普通的洛神花茶,但原來係洛神花加山楂,酸甜的洛神花加山楂,十分解膩,而且一個普通紙杯入面有成半杯都係料,小胖將杯茶反覆冲咗5,6次仲有味,真係超足料。佢的價錢配埋佢足料餐點,真係性價比超高,疫症冇得去台灣

佢的價錢配埋佢足料餐點,真係性價比超高,疫症冇得去台灣,去呢一間度食,真係有台灣嘅味道和價錢,好食😋
2021-05-28 76 浏览
同媽媽去完大埔行街後巳經差不多黃昏6點見到哩間餐廳仲有下午茶餐,加上台灣菜飲品選擇都好多款式,所以一於同媽媽入去坐低食我地揀左兩款下午茶餐迷你肉燥飯+小食雲耳+巨峰提子汁:哩個餐感覺都幾抵食,迷你肉燥飯都幾大碗,份量都多,而且肉燥覆蓋整個飯面,味道適中,唔會因為撈白飯而調到個味好咸,食到底無咩油積剩,證明用油量控制得好好。巨峰提子汁:叫左走冰,哩度真係好好,會完全幫你走左冰,而且唔會因為走左冰後而令到個甜度高左,本人覺得甜度適中,好有提子味五香牛展肉燥飯+柑桔檸檬:柑桔檸檬:酸酸地,岩哂夏天無咩胃口時飲,飲完媽媽食哂成個飯個飯有4塊厚肉牛展,牛展好淋好入味,白飯面有肉燥伴隨加埋半隻滷水蛋,可以一次過食到三款食物台式蛋餅:叫左煙肉+芝士雙拼,一夾上黎,一條長長奶白色的水牛芝士拖拉住,形成拉絲效應,咬落蛋味重同新鮮,食左一條巳經飽飽地,幸好同媽媽share。
同媽媽去完大埔行街後巳經差不多黃昏6點

我地揀左兩款下午茶餐
迷你肉燥飯+小食雲耳+巨峰提子汁:

五香牛展肉燥飯+柑桔檸檬:
柑桔檸檬:酸酸地,岩哂夏天無咩胃口時飲,飲完媽媽食哂成個飯

台式蛋餅:

2021-05-22
下午茶
2021-05-05 198 浏览
<<Daily 豬仔為食記🐖💨>>前排因為疫情關係,所以少咗同朋友岀街眾,周圍食,周圍去,下下都要衡量會唔會多過4個人呀😂😂😂驚比人拉🤭今日難得同朋友約左去佢屋企訓,黎個四人姊妹局😂😂👏🏼咁都當去旅行嫁喇!😂😂發覺好耐冇食過台灣野,好鬼掛住!☺️所以我哋經過大埔,就打算去呢間茶語叫個外賣!之後去外賣翻歸慢慢食☺️佢哋餐牌選擇都唔少,小食,滷肉飯,樣樣都台灣風味, 好似好正😂😂🥳樣樣都想食下,但見佢主打應該係滷肉飯,所以!我哋都叫翻個,試試佢!招牌肉燥飯果然好好味,我哋分別嗌左酥炸豬扒肉燥飯同埋酥炸雞翼肉燥飯,兩個嘅肉燥都好足,味道夠,汁啱啱好,送飯一流!😋加上佢仲撘左啲鹹菜,換下口味,好正!仲有隻滷水蛋!🥳🔥而炸野方面,炸豬扒開頭怕佢偏柴口,乾身,但食落完全唔會,反而覺得佢唔會用左好多粉,好鬆化,亦唔會太油,食落都醃得幾入味,係岀色嘅炸豬排!🐖🐖😂😂而炸雞翼都同樣岀色,香脆,而且比豬更多汁,同嫩!幾推介!👏🏼仲想講佢附送個汁,係畫龍點睛之用!好鬼正!大家一定要試下,佢甜甜地嘅味道☺️🥳另外仲嗌左個蜜糖花枝丸小食,同樣炸得岀,花枝都幾彈牙,佢好細心,蜜糖係另上既
<<Daily 豬仔為食記🐖💨>>

炸雞翼都同樣岀色,香脆,而且比豬更多汁,同嫩!幾推介!👏🏼

另外仲嗌左個蜜糖花枝丸小食,同樣炸得岀,花枝都幾彈牙,佢好細心,蜜糖係另上既 可以因應番自己既口味點適量既蜜糖,但兩個絕對係perfect match ! 好吃!😋

跟餐叫左兩杯野飲 ☺️1杯係乳酸綠茶 ,另1杯係珍珠奶綠 。

乳酸綠茶既配搭唔錯 ,比例都好平均 ,唔會話乳酸味蓋過綠茶味 ,而珍珠個綠茶果幾岀,珍珠仲夠淋!🔥👍🏼讚!

呢個價錢,食到呢個質素係超級抵,仲要係外賣都有呢個質素!係要讚嘅!👏🏼👏🏼

另外外賣自取有折!所以真係好抵!符合台式餐廳宗旨,平靚正!😂😂👏🏼下次會再食的!

服務態度都不錯!👍🏼👍🏼
2021-05-03 112 浏览
今日我同朋友黎左大埔試下依間專食台灣嘢嘅茶語😛1.鹽焗雞絲米線米線湯底唔算好濃,不過雞絲夠鹽味搭夠,加埋個香辣醬就叫做不過不失啦2.酥炸豬扒米線豬扒外皮好易林,不過食落唔會好肥膩,都可以一試架3.黑糖仙草奶凍我就嗌咗正常甜度,一開頭飲落覺得有少少過甜,但啲冰融左就啱啱好👍🏻 奶茶口感幾濃厚!有驚喜4.珍珠奶綠都係唔會中伏嘅選擇~可以媲美到出面台式飲品店嘅珍珠奶綠!5.香香鹽酥雞鹽酥雞應該係最驚喜嘅一樣 本身買外賣返屋企食 都驚佢個外皮會淋,但出乎意料地食落仲係好脆口同埋唔會好鹹,推介!
今日我同朋友黎左大埔試下依間專食台灣嘢嘅茶語😛

1.鹽焗雞絲米線

2.酥炸豬扒米線
豬扒外皮好易林,不過食落唔會好肥膩,都可以一試架

3.黑糖仙草奶凍

4.珍珠奶綠
都係唔會中伏嘅選擇~可以媲美到出面台式飲品店嘅珍珠奶綠!

5.香香鹽酥雞
叫得做「chat point」 o既台式小店,應該會係個食個飯、吹個水o既好地方了吧!從商場走廊都見到佢牆身畫上o既graffiti,帶出到珍珠奶茶o既主題,punky 之中又不失可愛~迷你肥牛飯(下午茶餐,$43 無加一) 雖然話係迷你,但係餸都有唔少,鋪到滿一滿。d 肥牛一睇就知用滷水醃過好耐,染成深沉o既顏色,果真入味!跟飯附上一兜幾惹味,類似蒜蓉豉油o既醬汁,撈飯一流~ 呢d 飯麵餐可配一款4 選1 o既佐餐小食,我揀o左滷水蛋,自然同個飯特別夾。朋友則叫o左碗迷你炸雞翼米粉($43),有2 隻雞翼,睇落都幾大隻飽滿。我用d 肥牛同佢換隻雞翼o黎試下,層皮食落幾酥脆,有少少似鹽酥雞o既製法。佢o既跟餐小食揀o左雲耳,食落爽口,同埋加入多多蒜碎,令人口水直流……再叫多客蛋餅share 食,呢d 台式蛋餅($34) 有3 款口味,一於叫個雙拼(加$5) 試多d 款。我地叫芝士拼肉鬆,以小煎pan 咁上,賣相唔錯。o係個蛋度加上o左麵粉,口感煙韌亦富飽肚感。將d 材料卷成一卷讓人一啖放入口,好好食,芝士半溶奶滑,連埋肉鬆又夠晒台灣風味,無得彈!頭先兩個茶餐已包包括珍珠奶茶、巨峰提子汁

迷你肥牛飯
迷你肥牛飯 ($43)

迷你炸雞翼米粉 ($43)
炸雞翼
雲耳

芝士拼肉鬆台式蛋餅 ($39)
芝士拼肉鬆台式蛋餅

頭先兩個茶餐已包包括珍珠奶茶、巨峰提子汁等多款台式飲品,所以其實係好抵食。朋友叫乳酸綠茶,我就加少少錢,升級去黑糖珍珠奶茶(加$10),比起無加黑糖o既版本,當然濃甜得多~
乳酸綠茶($0)、黑糖珍珠奶茶(加$10)
食物
迷你肥牛飯
迷你炸雞翼米粉 ($43)
雲耳
芝士拼肉鬆台式蛋餅 ($39)
芝士拼肉鬆台式蛋餅
乳酸綠茶($0)、黑糖珍珠奶茶(加$10)