2024-02-09
Lunch時間,見到門口條龍已經滿晒2行,唯有食其他餐廳。因為已經收爐,所以6:15就可以去到,終於唔使排隊啦,仲有好多吉枱添,可以坐4人位,鬆動好多👍🏻因為lunch食飽咗蕃茄仔,仲飲咗樽咖啡,所以都未好餓,叫咗一個pizza,一份nachos同一件tiramisu。墨西哥辣肉醬薄餅+車打芝士薯條:有好大份又香又煙煙韌韌嘅芝士喺pizza面,pizza邊都焗得好香脆👍🏻薯條同跟嘅芝士醬都清淡,所以問咗店員攞鹽、胡椒同埋茄汁🫢肉醬粟米片:食過Limited since1996嘅nachos後,呢客比較淡同比較硬,不過好在淡淡哋,無咁易水腫😆醬有啖啖肉嘅牛油果,唔只得一舊蓉咁👍🏻tiramisu:雖然用玻璃杯裝,但都覺得好吸引,放入口更加覺得好好味,cream好幼滑,蛋糕少濕好易入口,味道香濃👍🏻👍🏻熱檸蜜:一上枱已經好香,味道甜中帶酸,好飲👍🏻👍🏻👍🏻泡沫鮮奶綠茶:淡淡哋嘅抹茶味,有鮮奶香,甜甜哋咁,幾好飲👍🏻👍🏻食到一半已經全場爆滿,侍應都唔係好得閒,叫咗買單都無人埋嚟⋯⋯不過整體嚟講好有禮貌好幫到手
墨西哥辣肉醬薄餅+車打芝士薯條:
薯條同跟嘅芝士醬都清淡,所以問咗店員攞鹽、胡椒同埋茄汁🫢
肉醬粟米片:
tiramisu:
熱檸蜜:一上枱已經好香,味道甜中帶酸,好飲👍🏻👍🏻👍🏻
不過整體嚟講好有禮貌好幫到手