2021-10-29 18 浏览
上個星期日去旺角行街,行到油麻地途經呢間「Pizza In」,見到二人餐幾抵就買咗個套餐同朋友食。平時都有外賣㗎!2人餐 $169任何 1款大批薄餅 /Any one of big pizza我揀咗夏威夷薄餅,大批係12吋。除咗有肉同埋菠蘿,仲有滿滿嘅芝士,好滿足!唔好見呢度咁細間舖頭,其實選擇都好多。仲有辣肉腸、鮮蝦海鮮、芝士、肉色主義、同埋素食主義薄餅添!佢哋仲可以一件一件買添,配合唔同人嘅需要。肉醬意粉 1份 / 蘑菇飯 1份 / 1 Spaghetti / 1 Mushroom rice我揀咗肉醬意粉,分量充足。表面好多芝士,蕃茄好鮮甜,就咁食呢個都夠飽!2件脆雞 / 2 Fried chicken估唔到個size都幾大喎!個皮都好香脆,最緊要熱辣辣快啲食~任何2款飲品 / Any 2 drinks有可樂忌廉雪碧芬達汽水,仲有檸檬茶同菊花茶!有汽水以外嘅飲品實在太好啦!我唔鍾意飲汽水,所以揀咗飲茶。

2人餐 $169

2件脆雞 / 2 Fried chicken

任何2款飲品 / Any 2 drinks

2021-10-27 19 浏览
今日去開油麻地果欄買生果🍊,諗住買埋外賣返屋企食,見到呢一間小店都幾多人排隊,佢一邊係做Pizza,另一邊就有一啲小食例如燒賣魚蛋等等🥰呢間小店有好多唔同嘅抵食套餐,自己見到二人餐都只係$169😚,一於就叫一個啦!二人餐已經包括12吋pizza,意粉或飯,炸雞兩件同飲品兩罐,超級抵!😛叫咗之後等咗一陣已經攞到☺️要了12吋肉食主義者pizza,呢個係蕃茄醬底,上邊有火腿意大利辣肉腸同埋芝士,啖啖肉好正😜肉醬意粉份量都唔少,仲要有好多芝士同肉醬😋,配埋意粉食,好快就清晒啦🤪炸雞有兩大件,可以揀原味或辣味,今次就試吓原味,就算拎到返屋企都保持香脆、雞肉鮮嫩,正!呢度嘅二人餐真係超級抵食,我估三個細食嘅女仔食都冇問題!😍

叫咗之後等咗一陣已經攞到☺️

呢度嘅二人餐真係超級抵食,我估三個細食嘅女仔食都冇問題!😍
2021-10-27 117 浏览
每次叫親戚黎屋企gathering,食咩永遠都會係個難題🤔🤔 經常食黎食去都係連鎖店既到會,今次就試左間位於油麻地既一間薄餅外賣店😛 先試試水溫order個2人餐,估唔到都幾多野食喎~Menu:1️⃣ 一款大批薄餅本身係超想揀「芝士控薄餅🧀」…但為咗要平衡多位長老們嘅興趣(唔可以咁自私,淨係諗自己),最後揀咗個「鮮蝦海鮮薄餅🦐」Pizza係即叫即整,所以都要俾少少耐性等十五至二十分鐘⏰ 拎返屋企Pizza雖然凍咗,但焗翻熱一樣咁好食😋 Pizza餅底係薄批,最驚喜係佢地嘅鮮蝦真係好彈牙😍 估唔到配埋紅椒、紅洋蔥同芝士既配搭又幾夾喎😎🫑🧀2️⃣ 一客肉醬意粉 / 蘑菇飯我揀左最穩陣既肉醬意粉🍝 肉醬既份量唔少,仲有一層芝士鋪面😎🧀3️⃣ 2件脆雞咁岩俾左一件雞胸、一件雞鎚,唔夠分既關係,所以發動左「五餅二魚」嘅技能🤣 將去剪開大家每人試少少🤏🏻 雖然唔算多肉汁,但係肉質出奇地非常嫩😆 一啲都唔油,下次都想再單點佢地嘅炸雞🍗4️⃣ 2款飲品食pizza同炸雞點可以無可樂🥤 俾人鬧飲肥仔水都係咁話架啦😈
先試試水溫order個2人餐,估唔到都幾多野食喎~

Menu:

1️⃣ 一款大批薄餅

2️⃣ 一客肉醬意粉 / 蘑菇飯

3️⃣ 2件脆雞

4️⃣ 2款飲品
2021-10-24
15 分钟 (外卖自取)
行去油麻地百老匯電影中心,路過見到這間新開業的薄餅店,不同口味的薄餅可以成個買也可以單件帶手,仲有一人、二人、三人、四人和八人套餐,非常適合開派對或一家大細。我叫左個二人餐試下,有薄餅有飯有雞仲有飲品,$170有找非常豐富。薄餅店在油麻地新填地街地鋪,店面都幾搶眼。薄餅口味有六款,可以單件、大批或巨批咁買。套餐2-8人都有得揀,約朋友開派對唔使自己煮得咁辛苦。單件的薄餅都幾大塊喎。蘑菇飯和肉醬意粉模式幾可愛。仲有脆雞和各種炸物小食。炸雞套餐都幾受歡迎,有雞有汽水下午茶必備。素食主義者薄餅黑橄欖、紅椒、青椒、番茄、紅洋蔥、莫薩里拉芝士竟然都有一款素食薄餅喎,配料都幾多元化,有紅有綠又有超多橄欖,薄身批底亦幾好咬口,有少少驚喜。蘑菇飯份量超大,醬汁亦香濃惹味。脆雞可以揀辣或不辣,新鮮炸起外皮香脆,雞肉都算嫩滑多汁。不想煮飯的日子特別想叫薄餅,返屋企前行去買個外賣,好味又滿足。

薄餅店在油麻地新填地街地鋪,店面都幾搶眼。

薄餅口味有六款,可以單件、大批或巨批咁買。

套餐2-8人都有得揀,約朋友開派對唔使自己煮得咁辛苦。

單件的薄餅都幾大塊喎。

蘑菇飯和肉醬意粉模式幾可愛。

仲有脆雞和各種炸物小食。

炸雞套餐都幾受歡迎,有雞有汽水下午茶必備。

素食主義者薄餅
黑橄欖、紅椒、青椒、番茄、紅洋蔥、莫薩里拉芝士

蘑菇飯份量超大,醬汁亦香濃惹味。

脆雞可以揀辣或不辣,新鮮炸起外皮香脆,雞肉都算嫩滑多汁。

2021-10-22
当时考虑晚上台风要来,下午不方便出门吃饭,于是决定提前买好,先拿回家放着,到了要吃的时候就直接当饭吃,本来想买个披萨,后来发现买披萨一个人吃不了,就买了两个脆炸鸡腿,他家没有位置供堂食,只能外带,买两个脆炸鸡腿可以送一罐饮料,我就选了一罐可乐,鸡腿脆脆的味道很赞,这些一共36蚊。
2021-10-12
3 分钟 (外卖自取)
今日整完指甲後去左果欄買生果食, 買完行去搭地鐵途中經過E間Pizza外賣店幾香, 見到D野食價錢唔貴又有幾多野食, 於是就買左個3人餐番去睇住電視慢慢食!😆🌟脆雞🍗有原味, 香辣, 孜然, 椒鹽, 蒜香同海苔六種味道選擇, 三人餐有三件雞, 可以揀同一味或者三款唔同口味都得, 炸雞大大件啖啖肉, 肉汁多而且唔油膩!🌟炸帶子炸帶子有6粒, 小食嚟講都算多, 炸得香脆可口, 沾下甜酸醬都幾惹味!🌟肉食主義者薄餅🍕Pizza入面有火腿, 豬肉香腸, 意大利辣肉腸同莫蕯里拉芝士, 批面材料豐富, 批底口感煙韌帶有彈性, 食落味道唔錯!🌟肉醬意粉🍝比起好多pizza店, 份量大大盒幾有誠意, 蕃茄肉醬酸酸甜甜, 上層撒上芝士, 意粉軟硬適中, 整體味道不錯

🌟脆雞🍗

🌟炸帶子

🌟肉食主義者薄餅🍕

🌟肉醬意粉🍝
2021-10-02
外卖自取
午餐
黎開油麻地就係想黎宜間最近新開既小店買外賣,佢2地主打薄餅同炸雞,有唔同既口味同唔同份量既套餐,價錢好親民,岩哂買返去同朋友或者屋企人開心share。今次我地就食左個3人餐,有一個十二吋大薄餅,一款小食,一個意粉或者飯,3件脆雞,同3個飲品。pizza我地選擇左肉食主義者薄餅茄醬底,有火腿,豬肉香腸,意大利辣肉腸同莫薩里拉芝士。厚批更滋味😋果然好大個,餅邊好脆身。店員仲有推介辣肉腸薄餅同芝士控薄餅。脆雞有3件,有好多種唔同既味道,我地今次就叫左款蒜味既。雞炸到金黃香脆,雖然蒜味唔算好濃,但係裡面雞肉依然嫩滑多汁。肉醬意粉都好有份量,有大量粒粒肉醬,意粉煮得岩岩好,食完好滿足。小食係雞塊,有d似X樂雞,雖然叫小食但係都有十幾粒。飲品可以選擇紙包或者罐裝汽水。整體黎講價錢相當抵,質素又幾好。。。薄餅型油麻地新填地街141號恆運樓地下E號舖。。

小食係雞塊,有d似X樂雞,雖然叫小食但係都有十幾粒。

薄餅型
油麻地新填地街141號恆運樓地下E號舖

2021-10-04 7 浏览
在熟悉嘅城市來個小出走,確係幾唔錯嘅享受假日方式。唯一唔好嘅係次次 #staycation 都有食 #junkfood 嘅傾向。雖然pizza與炸雞,再加罐coke嘅感覺係幾爽皮!總覺得 fastfood係要夾埋外賣呢個方式先有feel,新鮮熱辣嘅pizza送到嚟仍然keep到熱度,厚厚嘅mozzarella cheese上舖滿意大利辣肉腸同火腿,超級惹味,至於意粉就正常發揮,肉醬同芝士分量超級多,但意粉唔係我愛嘅口感,有啲太軟稔;至於炸雞同炸雞塊,偏乾身,不過勝在外皮焗得好香脆!

總覺得 fastfood係要夾埋外賣呢個方式先有feel,新鮮熱辣嘅pizza送到嚟仍然keep到熱度,厚厚嘅mozzarella cheese上舖滿意大利辣肉腸同火腿,超級惹味,至於意粉就正常發揮,肉醬同芝士分量超級多,但意粉唔係我愛嘅口感,有啲太軟稔;至於炸雞炸雞塊,偏乾身,不過勝在外皮焗得好香脆!
2021-10-01 30 浏览
今天中秋節,跟家人出了吃午餐,順便逛街感受一下中秋節氣氛,時間差不多準備回家的時候,家人表示不如買外賣回去了,懶得煮飯了。因為在油麻地附近,所以就找一下有什麼好吃的,最後選了家人喜歡的薄餅店,看到價錢也不貴,就買來試試!3人餐(213元)肉食主義者薄餅這個挺意外的,平常叫薄餅都會有其他配菜的,如菠蘿,青椒等,但這個真的是什麼都沒有,除了那些有例出來的,這樣真的挺不錯,不怕有不想吃的東西出現!薄餅的料真的挺多的,烤得挺香,餅底鬆軟!肉醬意粉意粉的份量挺大,肉醬也挺多,又加了芝士,吃起來挺香的,酸酸甜甜,挺開胃!3件脆雞炸雞炸得外脆內嫩的,炸粉也不算太厚,拿到回家還脆!小食1份這個選了薯角,炸得挺香的,帶點黑胡椒味!飲品就選了汽水,選擇還算多!
3人餐(213元)

3件脆雞
脆雞

炸雞炸得外脆內嫩的,炸粉也不算太厚,拿到回家還脆!

小食1份
薯角

這個選了薯角,炸得挺香的,帶點黑胡椒味!

飲品
就選了汽水,選擇還算多!
2021-09-22
脆雞
薯角
2021-09-26 33 浏览
Pizza In薄餅外賣店話說好耐冇食pizza,見到油麻地新開呢間薄餅外賣小店價錢親民合理,性價比高,最重要係炸雞超吸引!3人餐即叫即整,需時大約30分鐘。三人餐$213超抵食,平過單買好多,而且份量多,有:一份大批薄餅、主食、炸雞、小食、飲品身為食肉獸嘅我揀咗 #肉食主義pizza,有辣肉腸、火腿、香腸等配料,餅皮剛出爐尤如脆卜卜麵包。下次試吓海鮮或者夏威夷薄餅。如單塊薄餅要$40,12吋大批$138。#肉醬意粉單買連飲品原價$48,大大碗意粉🍝很飽肚,如果多醬會#炸雞 🍗3件單買$18件大大件Juicy炸雞🐔槌,最喜歡雞下脾,夠嫩滑,也有雞上脾#小食 #炸蟹鉗有4件黃金色的吉列蟹鉗,厚厚的麵團飲品汽水x3普通罐裝汽水服務質素:6/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:6/10
Pizza In薄餅外賣店

最重要係炸雞超吸引!3人餐即叫即整,需時大約30分鐘。

身為食肉獸嘅我揀咗 #肉食主義pizza,
有辣肉腸、火腿、香腸等配料,餅皮剛出爐尤如脆卜卜麵包。

#肉醬意粉

普通罐裝汽水

服務質素:6/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:6/10
2021-09-25
30 分钟 (外卖自取)
2021-09-24 36 浏览
油麻地做完野,行經呢間薄餅外賣店,見套餐好抵食,天氣太熱唔想煮飯,就索性係到買份做今晚晚餐買咗3人餐;包1個12吋大批薄餅,有6款口味揀,有比較受大眾歡迎嘅辣肉腸薄餅、芝士控薄餅、夏威夷薄餅、鮮蝦海鮮薄餅、肉食主義薄餅同素食主義薄餅我就揀咗鮮蝦海鮮薄餅,即叫即製,等咗15分鐘就拎到手,薄餅有好多蝦同芝士,都幾足料有得揀肉醬意粉或者蘑菇飯,我要咗意粉,諗住食唔哂隔夜再叮返熱食都方便好味3件炸雞揀咗辣味,外皮炸得好脆身夠惹味6款小食任揀1款,分別係炸雞、炸蟹鉗、炸帶子、薯餅、薯角、同炸雞肉串,款款都好吸引,最後揀咗少見啲嘅炸蟹鉗,炸蟹鉗脹卜卜有4大舊飲品飲品因為怕重就無揀罐裝汽水,揀咗紙包檸檬茶同菊花茶

3件炸雞揀咗辣味,外皮炸得好脆身夠惹味

飲品飲品因為怕重就無揀罐裝汽水,
揀咗紙包檸檬茶同菊花茶
同朋友聚會梗係要嗌Pizza炸雞,同成班朋友一齊大啖咬啦!今次就喺油麻地電影中心附近嘅 Pizza In 落Order,等咗 15 分鐘就有得拎,去電影中心兜個圈,時間啱啱好!嗌咗個 3 人餐 ,包一個大批、肉醬意粉、同炸雞!Pizza就差唔多夠食,炸雞又點夠呢!所以豬太郎再加多 3 Set 炸雞,Total 9 件,一人一件,仲有多𠻹!12” 鮮蝦海鮮Pizza 絕對可以 6 個人以上食,再嗌小食就Perfect!差唔多件件都有蝦,芝士分佈都好平均,仲係豬太郎個人最愛嘅薄批!趁熱食更加正!趁熱食嘅除咗Pizza,仲有炸雞!香脆嘅外皮包住多汁嫩滑嘅炸雞,邊有可能仲忍到!計平時小食炸雞嘅朋友都忍唔住食返件呀!薄餅同炸雞都太出色啦,搞到肉醬意粉相形失色!調味方面無其他咁濃味,食落唔會膩!

2021-09-19
15 分钟 (外卖自取)
2021-09-22 16 浏览
正當煩惱要買什麼外賣回家吃的時候,就經過油麻地新填地街發現新開了一間外賣薄餅店一人餐都只是$46起,吸引了眼球再仔細看看餐牌2-8人套餐由💲169-💲457 ,我們就take away 一份「3人餐 💲213」- 包括:任何一款大批薄餅、蘑菇飯/肉醬意粉一份、三件脆雞、小食一份、任何三款飲品。Pizza有12吋大,而且是我喜歡的厚底薄餅。雖然看到辣肉腸薄餅和芝士控薄餅都很吸引但是天氣熱炎熱,還是想吃一點酸酸甜甜的味道,於是夏威夷薄餅(單買都只是$28/件)。薄餅的菠蘿肉多,餅邊香口,如果蕃茄醬可以多一點會更提味。炸雞大件厚肉,入口香脆肉嫩有肉汁。一份4隻炸蟹鉗,外層香脆,內裡麵粉感覺較重。蘑菇飯的醬汁味道帶黑椒較辣惹味,但醬汁份量偏少及較杰身。飲品簡單就三罐可樂。

一人餐都只是$46起,吸引了眼球

Pizza有12吋大,而且是我喜歡的厚底薄餅。

薄餅的菠蘿肉多,餅邊香口,如果蕃茄醬可以多一點會更提味。

炸雞大件厚肉,入口香脆肉嫩有肉汁。

一份4隻炸蟹鉗,外層香脆,內裡麵粉感覺較重。

蘑菇飯的醬汁味道帶黑椒較辣惹味,但醬汁份量偏少及較杰身。

飲品簡單就三罐可樂。

2021-09-19
2021-09-20 16 浏览
-三人餐 $214🔸肉食主義者薄餅🔸肉醬意粉🔸三件脆雞🔸雞肉串🔸汽水x3-臨近中秋佳節,都多咗同屋企人、朋友一齊聚餐,疫情關係都係留返喺屋企食飯。今個weekend就喺油麻地一間新開嘅薄餅外賣店,買咗個三人餐開心share~三人餐都包咗幾多嘢食,有飯/意粉、pizza、小食同埋飲品。主角Pizza我揀咗肉食主義者,貪佢夠晒多料,有齊豬肉香腸、意大利辣肉腸、火腿、Mozzarella芝士。薄餅係大嘅厚批,有12吋,預先切好6件。Pizza一定要趁機食,咬落口感豐富,厚批搽上蕃茄醬同鋪滿芝士,加埋配料們非常夾。仲有調味剛好、份量又大嘅肉醬意粉,三件炸雞,仲有雞肉串,我哋四個女仔食都夠晒飽,好抵食啊!
三人餐 $214
🔸肉食主義者薄餅
🔸肉醬意粉
🔸三件脆雞
🔸雞肉串
🔸汽水x3

外卖自取
薄餅型 (油麻地)油麻地新填地街141號恆運樓地下E號舖肉容今日去咗油麻地附近staycation🐱夜晚又想買Pizza返去食,就見到附近新開左一間做外賣嘅Pizza店,見到佢哋有唔同嘅套餐都好吸引咁,就決定叫咗一個Pizza同肉醬意粉再加一款小食,返酒店食晚飯!Pizza方面我哋叫咗鮮蝦海鮮薄餅($138),雖然係外賣拎到返去仲係微暖,而且打開見到Pizza都好大塊,我哋係叫咗12吋,而且見到佢嘅配料都好多,除咗有鮮蝦之外,仲有黑橄欖🫒紅洋蔥🧅紅椒同埋芝士。Pizza嘅厚度適中唔係非常薄脆亦唔係非常厚,食落口都覺得Juice,唔會好乾!另外仲叫咗個肉醬意粉加嘢飲嘅餐 ($48),其實個班人人餐嘅CP值都好高,份量都幾多,佢有肉醬同芝士😍👍🏻仲叫左份炸蟹鉗($28) 一份有4件,蟹肉都好多,店埋個甜辣醬就perfect 😻只係做外賣單,如果想食pizza外賣就可以試下😚
薄餅型 (油麻地)
油麻地新填地街141號恆運樓地下E號舖

只係做外賣單,如果想食pizza外賣就可以試下😚
  • 鮮蝦海鮮薄餅