2020-12-27 87 浏览
上網見到好評就過海黎食,原來係最頂樓美食天堂果層,上到去好多選擇,心郁郁想食麻辣同水煮魚,但最後都忠於初衷試左呢間漢堡。叫左一個漢堡餐轉黑松露薯條,另外要一個$98雞翼桶,要等十五分鐘。呢度無得俾八達通,電子收費只係收Alipay 。俾完錢行左個圈返去鋪頭門口等,望下店員整野食,點知唔見好過見,個女店員唔戴手套,用手拎塊芝士放係爐上「辣」一「辣」,再放上個包,之後又用手「督」唔個薯角定炸魚塊睇下熱未,救命呀!然後跌左野落地下執完又唔洗手,唉!依家疫情呀大佬,提高少少衛生意識好唔好,起碼你都戴返對膠手套先啦。食物品質方面,覺得黑松露薯條同辣味雞翼可以試下,牛肉漢堡唔覺得驚喜,仲有啲乾,Burger King 果啲一定好過佢。

2020-12-27
好多年冇去過西九龍中心,中學時期會去嗰度溜冰,大個咗真係比較少去!今次特登去就係為咗食呢個好多人都讚好食嘅隱世漢堡包店—西九漢堡!焰辣雙芝士牛堡($52)即叫即整,要等大概20分鐘左右。漢堡好厚身,肉汁超多,仲要係手打,口感好又有肉味!配上微辣嘅醬汁,好惹味!唯一比較失色嘅純粹係個包唔夠一般,唔夠香脆,但呢個價錢真係性價比好高,冇得挑剔咁多! +$13有汽水及薯條,薯條係連薯皮嗰隻,炸得外脆內軟,薯味十足,而且份量好多,好滿足!蜜糖雞翼($30/4隻)雞翼好入味,外皮焗得微微帶脆,內裡肉質juicy!

焰辣雙芝士牛堡($52)

蜜糖雞翼($30/4隻)
雞翼好入味,外皮焗得微微帶脆,內裡肉質juicy!
2020-12-15 77 浏览
最近成日見到有人介紹🤣咁啱行過深水埗😏就去咗西九food court試吓佢哋先😛餐牌款式都算多😁結果就order咗佢哋兩款招牌漢堡試吓😇焰辣雙芝士牛堡🍔$52眼見個漢堡,已經覺得好吸引😏焰辣醬汁唔算話好辣🌶芝士就夠濃郁🧀牛肉漢堡扒咬落都算多汁👍夠厚身,牛味濃郁🥳美國鄉村小鎮豬egg堡🐷$48豬柳扒食落夠鮮嫩👌但味道就比較淡咗少少🤓加埋隻煎蛋🍳整體都係算係唔錯😌西九漢堡 (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心8樓美食廣場16號舖
最近成日見到有人介紹🤣
咁啱行過深水埗😏
就去咗西九food court試吓佢哋先😛
餐牌款式都算多😁
結果就order咗佢哋兩款招牌漢堡試吓😇

焰辣雙芝士牛堡🍔$52

眼見個漢堡,已經覺得好吸引😏
焰辣醬汁唔算話好辣🌶

豬柳扒食落夠鮮嫩👌
但味道就比較淡咗少少🤓

加埋隻煎蛋🍳
整體都係算係唔錯😌

西九漢堡 (深水埗)
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓美食廣場16號舖
2020-12-14 95 浏览
西九龍中心8樓係foodcourt,有啲小店質素臥虎藏龍,而呢間漢堡,每次經過都有人等緊。✨味道72分,💰價錢較低,幾抵食。.仲有得用GumPay流動支付,增$100送$5,去到一掃QR code再㩒confirm即刻比到錢。現金現場增值又得,apple pay/信用卡增左值先都得。.🔸大啡菇芝士牛堡($62)⭐️大啡菇好厚肉,咬落大啡菇啲汁流出嚟好香,連埋厚嘅牛漢堡一齊食落口,感覺非常滿足。.🔸焰辣雙芝士牛堡($52)⭐️醬汁酸酸辣辣,加埋雙重芝士,厚厚蕃茄同牛堡,咬落非常Juicy,又惹味。.+$13轉套餐,配薯條,汽水。另+$6轉黑松露薯條,+$6轉蕃薯條。🔸蕃薯條⭐️炸到脆卜卜,蕃薯條天然果種甜甜地,正!🔸黑松露薯條薯條加咗黑松露籽,另外醬汁都加咗少少黑松露。食落幾香,不過薯條本身嘅味道偏鹹。
西九龍中心8樓係foodcourt,有啲小店質素臥虎藏龍,
而呢間漢堡,每次經過都有人等緊。
✨味道72分,💰價錢較低,幾抵食。
仲有得用GumPay流動支付,增$100送$5,
去到一掃QR code再㩒confirm即刻比到錢。
現金現場增值又得,apple pay/信用卡增左值先都得。
🔸大啡菇芝士牛堡($62)⭐️
大啡菇好厚肉,咬落大啡菇啲汁流出嚟好香,
連埋厚嘅牛漢堡一齊食落口,感覺非常滿足。

🔸焰辣雙芝士牛堡($52)⭐️
醬汁酸酸辣辣,加埋雙重芝士,厚厚蕃茄同牛堡,
咬落非常Juicy,又惹味。
焰辣雙芝士牛堡

+$13轉套餐,配薯條,汽水。
另+$6轉黑松露薯條,+$6轉蕃薯條。

🔸蕃薯條⭐️
炸到脆卜卜,蕃薯條天然果種甜甜地,正!

🔸黑松露薯條
2020-12-08
  • 蕃薯條
2020-12-11 78 浏览
在禁晚市堂食前一晚(大家辛苦了 加油呀💪🏻)我哋嚟到西九龍廣場food court食美式漢堡哩間西九漢堡嘅嘢食都係即叫即整新鮮熱辣漢堡除咗單點 仲可以+$13跟餐有汽水同薯條還有二人餐 配其他小食我哋點完餐 就搵位坐陣傾住等 🔸超經典芝士牛堡($46)+可樂、炸薯條($13)因為係即整,麵包面仲係脆脆哋,食落幾鬆軟,塊牛漢堡好厚又juicy ,配埋芝士食幾正。仲有新鮮嘅生菜同蕃茄,好fresh。薯條份量都幾多,脆卜卜,同埋我鍾意食粗身薯條,覺得哩個好味😋🔸南亞風香是拉差醬雞堡($45)+可樂、炸薯條($13)第一次食用是拉差醬整嘅漢堡,原來係mix咗啲沙律醬去整,所以係少少辣辣地、又唔會好搶喉,食落幾惹味。個雞扒好大塊又嫩滑。我覺得個醬、雞扒肉質都好食,但如果塊雞扒再醃得入味啲會更正。不過整體係幾好食的。
在禁晚市堂食前一晚(大家辛苦了 加油呀💪🏻)
我哋嚟到西九龍廣場food court食美式漢堡
哩間西九漢堡嘅嘢食都係即叫即整
新鮮熱辣
漢堡除咗單點 仲可以+$13跟餐
有汽水同薯條
還有二人餐 配其他小食
我哋點完餐 就搵位坐陣傾住等

🔸超經典芝士牛堡($46)
+可樂、炸薯條($13)

🔸南亞風香是拉差醬雞堡($45)
+可樂、炸薯條($13)
2020-12-10 43 浏览
同朋友去開深水埗順便去吓西九龍中心行下😊,發現西九龍中心原來勁多嘢食,🤪兜咗個圈樣樣都想試,咁就揀咗其中3間特別想食嘅呢個西九漢堡就係其中一間😚我叫咗個黑松露芝士牛堡,因為係即叫即製,所以等既時間會比較耐,我呢個等左20分鐘🙈不過都值得等待嘅😌賣相ok既只係比想像中細左少少🤏🤏不過都可以接受😋因為佢個包可以做到外脆內軟,而且黑松露味亦都突出,😜不過個漢堡扒就爭少少啦,煎得太乾,如果個包可以多番啲醬汁就好啲啦,薯條就炸得出色嘅,好味☺️整體來講呢間都算好食😋有機會可以去試吓🤩
呢個西九漢堡就係其中一間😚

整體來講呢間都算好食😋有機會可以去試吓🤩
黑松露芝士牛堡
2020-12-03
黑松露芝士牛堡
2020-12-03 49 浏览
這次來到西九龍中心Food Court覓食,有一家新開數月的漢堡小店。店舖有多款不同口味的漢堡和小食選擇,也有學生套餐供應🙈,。另外可加HKD$13升級套餐,會有汽水和薯條。💥焰辣雙芝士牛堡配薯條 HKD$52,這個是店鋪等式推薦的漢堡,漢堡份量十足賣相不錯😆,另外加了HKD$18大啡菇。漢堡味道帶點辣味挻惹味,牛肉肉質嫰滑口感不錯😋。加入大啡菇令到口感更豐富,薯條是粗版本挻喜歡,口感脆卜卜挻有咬感。💥單支骨雞翼 / 洋蔥圈 HKD$30,這兩個既邪惡又美味的小食,一定要趁熱吃才行😋,熱辣辣吃口感酥脆的💕。單骨雞翼吃起上來更方便,味道帶微微辣味挻惹味。洋蔥圈味道甜甜的,口感不錯挻喜歡吃🤤。漢堡的價錢不貴,看到滿滿的材料份量十足。從電梯口位置行過去就會看到,不算難找到的🤭。

2020-12-02
2020-11-16 847 浏览
🍴二人套餐 168加10 包小食可樂 burger各二(burger多過50 蚊就要成個餐加10 蚊) 1.焰辣雙層芝士牛堡🐂個個包皮好香脆帶 d芝麻香 厚得黎幾軟熟 入面有蕃茄 生菜🍅🥬 夠 fresh 同芝士 🧀 半溶 落麵包上面 . 酸菜可以中和番牛肉既味道, 牛肉應該係切成免治 牛肉味好香濃🐮而且整得好 juicy應該整碎左再合番埋幾次先可以保留肉汁🐂 再配上 d辣汁好惹味 👍🏻2. 南亞風香是拉差醬雞堡🍔 麵包皮比較薄脆 有新鮮既蕃茄生菜🍅🥬雞扒好香滑 彈牙 食埋皮都唔膩 拉差醬夠香辣 辣得黎好似落左 d乳酪汁 所以帶 d香滑 同雞扒好 match 3. 洋葱圈🔥炸得好香脆 入面洋葱夠水份 而且大舊 加 d沙律醬十分唔錯4. 黃金雞球 🐤炸得好香脆 既雞球 🔥 雞球 帶 d肥膏 所以有口感,😁 而且大大件 點 d酸辣醬都好味 5. 雞翼 🐥 本身包既係薯條 因為冇哂 所以用單骨雞翼代替 炸得好香脆 雞肉幾嫩滑 點 d 茄汁正😍#漢堡 #雞翼 #炸雞 #洋葱 #牛肉 #雞扒 #生菜Score 平均分< 7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Pres

🍴二人套餐 168加10
包小食可樂 burger各二
(burger多過50 蚊就要成個餐加10 蚊)
1.焰辣雙層芝士牛堡🐂

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#西九漢堡
深水埗欽州街37 號西九龍中心8 樓美食廣場16 號鋪
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog深水埗
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓

歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog

任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2020-11-16
2020-11-13 107 浏览
今日同朋友去咗深水埗食西九漢堡,我叫咗BBQ雞堡,朋友就叫咗焰辣雙芝士牛堡 ,佢加$13轉咗套餐,有薯條同一罐汽水,因為佢呢到係即叫即整嘅,所以都等咗大槪15分鐘左右~~鋪頭有提供手套俾客人食嘢用,幾貼心,BBQ雞堡一拎上手就知足料,雞扒大大塊,啲汁多到差啲瀉出嚟,佢個BBQ汁係偏甜嘅,雞扒冇燒到好燶邊,食落好嫩滑!焰辣雙芝士牛堡好似係呢到嘅signature,佢塊牛肉漢堡扒厚實又多汁,佢個汁係有少少洋蔥味幾特別,不過個人覺得唔算太辣,但就好惹味!另外仲叫咗個小食,冇激素香辣特大雞翼,呢個個調味有啲似CP嗰隻辣雞翼,但佢比CP雞翼多汁好多,而且真係大大隻,$30/4隻對比佢其他嘢食個定價有少少貴,但真心好食!

2020-11-10 54 浏览
💗今日自己一個人食lunch,唸住平平地,去左西九龍中心美食廣場。見到西九漢堡🍔好似幾多選擇,有一排冇食漢堡包啦,又試下先叫。本身諗住健康啲,想揀個素包牛油果包, 但原來冇曬牛油果,就叫咗黑松露芝士牛堡。轉套餐有飲品同番薯條,好鍾意食蕃薯條,比一般薯條更香甜。黑松露芝士牛堡🍔味道幾好,黑松露味好香,漢堡扒幾厚,啲牛肉味好濃。如果一個人諗唔到食咩可以再嚟, 性價比幾高,價錢唔貴,有質素 ,會介紹埋朋友。

轉套餐有飲品同番薯條,好鍾意食蕃薯條,比一般薯條更香甜。

西九雖然係我成日踏足既地方但我好少會特登去走上8樓個foodcourt搵野食不過最近見到有朋友介紹我呢間新開既漢堡店話幾正🍔所以一於去foodcourt掃街試一試🤪!呢間漢堡店有好多種類既漢堡包比客人選擇價錢都唔算好貴 我覺得都食得過😚小店當然要支持🤪!同埋我都見到在場係foodcourt既人有部分有都叫呢間漢堡🤪🍔!食完真係覺得唔錯🍔❤!·🍔超經典芝士牛堡套餐$59:雖然無特別影件牛肉個cross-section出黎,但佢個牛都厚身架🍔~幾重牛味又煎得香香!好好食🤭!夾咗啲生菜蕃茄賣相幾靚幾吸引🥬🍅!之後啲薯條~係粗薯條,即叫即炸超熱超脆🍟!點茄汁食好jenggg!下次去會再encore試其他😚!
西九雖然係我成日踏足既地方
但我好少會特登去走上8樓個foodcourt搵野食
不過最近見到有朋友介紹我呢間新開既漢堡店話幾正🍔
所以一於去foodcourt掃街試一試🤪!
呢間漢堡店有好多種類既漢堡包比客人選擇
價錢都唔算好貴 我覺得都食得過😚
小店當然要支持🤪!
食完真係覺得唔錯🍔❤!
🍔超經典芝士牛堡套餐$59:
西九龍中心有乜新餐廳開張,我都會好有興趣想試吓,七月嗰陣八樓美食廣場新開嘅「西九漢堡🍔」係其中之一。不過有兩三次經過間舖,店員明明好得閒玩手機,見到有客人行經都唔會主動宣傳介紹下,認真趕客。相反對面轉角舖嘅麻辣嘢阿姐勁積極,相形見絀!老實講,幫襯美食廣場我唔要求有任何服務,但至少畀客人感受到你係有誠意經營囉!不過可能大家心態唔同😥。呢日我同同事幫襯係因為見到用外賣App訂餐有折,所以就試下,反正唔試唔心息。不過一連串失望嘅事就發生了,喺App落單平少少,但唔知間舖嘅實際情況,結果中伏了。App寫等廿分鐘,點知廿分鐘後我哋去到餐廳,張單仲排緊隊,另加兩個🐼步兵等緊...。成間舖根本得一個店員,邊做得切?如果係咁,就暫停喺網上接訂單囉!店員忙到再有客想嗌嘢食都無暇去接單,而且佢收錢過程亦非常混亂,收多咗客$6,但仲話個客爭佢$6,不過佢後尾自行發現出錯。店員好忙,完全兼顧唔到要做嘅工作,問佢要等幾耐,佢話15分鐘,但超碼三倍時間都唔止,唉。佢唔係無禮貌,但連基本一句「唔好意思要你等咁耐」都欠奉😑。另外,我會形容佢處變不驚,因為被N條友追擊有嘢食未嘅情況下,佢都仍然保持「慢煮」嘅態度。我見住

店員好忙,完全兼顧唔到要做嘅工作,問佢要等幾耐,佢話15分鐘,但超碼三倍時間都唔止,唉。佢唔係無禮貌,但連基本一句「唔好意思要你等咁耐」都欠奉😑。另外,我會形容佢處變不驚,因為被N條友追擊有嘢食未嘅情況下,佢都仍然保持「慢煮」嘅態度。我見住佢一塊漢堡扒兩邊煎,時間夾埋起碼廿分鐘,而同一時間只可煎兩塊?!玩遊戲咩?

企喺度苦苦等待半個鐘⌛️都得唔到我哋想要嘅嘢,加上其中一個同事趕時間,我哋唯有拎住三個漢堡包返去先,唔等埋薯條同小食係因為我哋拎包嗰刻佢先剛剛扔落油炸,等埋又唔知幾耐。如果我哋唔拎包先,佢諗住一次過先畀我哋,咁啲包咪又凍哂?每一個步驟都出哂事!

我哋食哂啲包,再去舖頭拎返啲小食就終於唔駛再等...。整個外賣自取由落單一刻計到所有食物Ready要70分鐘,真係無可能接受到,就算我唔駛返工都無理由要浪費時間苦等,何況我要😅😅😅。唔好唔記得呢度係Foodcourt!

簡單節錄一下個時序:
13:20手機落單話等20分鐘
13:35 到達餐廳訂單未開始煮
14:03 三個漢堡包Ready, 但薯條小食剛落油鑊
14:30 最終拎埋薯條小食
*****

講食物味道之前,先要再講講店員衞生意識。由於得佢一條友,所以收銀以至煮嘅工作都由佢包辦。佢係有帶手套🧤,但隻手套由頭至尾都無除過,全程帶住嚟收錢、開雪櫃、摷廚櫃、煎漢堡扒、夾麵包、聽電話等,無洗過手😓,好污糟同好嘔心呀🤢🤢🤢。我有一刻驚啲食物會有硬幣銅臭味,好彩食時無古怪味。可能好多人會話大部份廚房都係咁㗎啦,但分別在於會否看在眼內丫嘛,我同意眼不見為乾淨㗎。

我哋要咗三個漢堡,公道講味道OK嘅,塊漢堡扒有牛味同幾Juicy,但份量好細個,賣相亦普通到不得了。仲要加錢$13先有薯條同汽水。🍟薯條好難食,完全唔脆,好似雪櫃拎出嚟解凍即食咁。$4X單點漢堡一個其實唔抵食囉,包埋薯條就差唔多,美食廣場$60食唔飽想點?天悦嗰間同價,但高質幾倍,又有得堂食。

焰辣雙芝士美牛漢堡
超經典芝士牛堡
焰辣雙芝士美牛漢堡($45)同超經典芝士牛堡($40),🍔兩個漢堡包造型一樣,你教我點分?不過最欣賞係芝士夠溶,但食到一半先知邊個係焰辣,所謂嘅焰辣其實只係落咗辣椒醬🌶️,但塗得唔均勻。

BBQ雞堡
BBQ雞堡($37),🐔雞扒肉質唔柴,幾好。BBQ味則係快餐店食麥樂雞嗰隻燒烤醬,熟悉的味道。

小食拼盤
小食拼盤($58),呢個係大伏,味道唔會難食呀(但都好油),因為小食拼盤嘅所有內容包括香炸蝦球、單骨雞翼、蜜汁雞翼、香辣雞翼同黃金炸雞球,都係CP牌子嘅急凍貨色...。我親眼睇住佢逐包CP拎出嚟👀。即係咁,可能我天真啦,竟然幻想會有驚喜,點知又被我看破真相🙈。不過咁嘅價錢真係完全唔值,X莉亞都係CP雞翼,但人哋$3x有8隻囉!

之後機緣巧合下喺社交媒體同個店主簡單講過訂單等好耐嘅問題,佢回應話嗰日有同事請病假先得一個人。但其實我開初經過間舖係得一個人,講完之後再經過咪又係得一條友🤭。

總括嚟講,本身覺得西九龍中心無漢堡賣,或者小店都能殺出一條血路,只可惜各方面都有大大嘅改進空間。有睇開我食評都知其實我好少俾負評或彈得好差,我並唔係想好苛刻咁批評佢,但情況真係難以令人接受。如果我純為抹黑,唔會打咁多字,但因為以上通通都係親身經歷!新開唔係藉口,新開更加要做好準備功夫,省靚個招牌。希望佢能喺態度、定價、食材、份量同衞生等方面,作出改善。留意番西九龍中心步行十分鐘以內已經有兩間出名漢堡店,競爭咁大,小店唔努力啲只恐怕會被淘汰👎🏻。
2020-10-17 87 浏览
🍔🍔🍔🍔🍔[#💛]西九漢堡 @深水埗大大啖吉列魚柳堡 $45超經典芝士牛堡 $46薯條,飲品 +$13單支骨雞翼 $30西九漢堡💛係西九龍中心Food Court既一間小店🍔有唔同款式既漢堡包同小食價錢合理 重見到平日有學生餐添試試佢😎_西九龍中心Food Court 真係好多人所以我都係外賣返屋企食啦🤭返屋企烘返熱🍟🍔🐥_大大啖吉列魚柳堡 $45我最鍾意就係大大啖吉列魚柳堡個包同魚柳都烘到脆脆🤩冇改錯名🐟魚柳係勁脆勁大舊 完全可以食到尾都有魚食😆真係可可大大啖魚柳咁咬 好鬼滿足中間夾住蕃茄,生菜同沙律醬好夾好好味😋係會encore系列❤️_超經典芝士牛堡 $46叫得經典多數唔會伏🤣個包同樣夠脆牛漢堡扒都幾厚身🐮46蚊有咁大個漢堡🍔性價比高_另薯條,飲品 +$13薯條厚切 即叫即炸🍟反到屋企食依然好味😋其實我再加左6蚊變黑松露薯條但黑松露味就唔太突出下次可以唔加都得😝原味薯條都好食😋_單支骨雞翼 $30另外加購既小食作為懶人 食雞翼要單骨🤣方便好多嘛單骨雞翼同樣即叫即炸 外皮炸到好香脆食落有微微既辣味 幾惹味_🍄為食tips:基本上全部食物即叫即整 新鮮熱辣辣牛漢堡等20分鐘左右 炸魚再
🍔🍔🍔🍔🍔

個包同魚柳都烘到脆脆🤩
冇改錯名🐟
魚柳係勁脆勁大舊 完全可以食到尾都有魚食😆
真係可可大大啖魚柳咁咬 好鬼滿足
中間夾住蕃茄,生菜同沙律醬
好夾好好味😋

所以繁忙時間等食物就要比d耐性先得
好似我咁行陣街再返黎囉🤣

外卖自取
2020-09-30 88 浏览
西九龍中心的food court百去不厭,事關上址餐廳總會時不時帶來意外驚喜。昨晚和友人共饍,就發掘到這間「西九漢堡」。Food court內的餐廳舖位面積不大,一眼就看完了。基本上出餐位旁邊就是廚房了。餐廳主售漢堡,牛、豬、雞堡都有供應,款式也有逾十款可選擇。加錢後可成為套餐。一人點了一個漢堡,全都是即叫即製,等侯了約20分鐘才可以開動。麵包烤得香脆,吃進口時的「咔嚓」一餐代表著美味的一餐又開始了。牛肉被芝士包裹著,肉香味十足,而且還混合了芝士的鹹香。雖然因為即叫即做的關係,等了這個漢堡20分鐘,但味道告訴我,等待是值得的。這個雞堡的醬汁可謂是整個包的靈魂!酸甜的醬汁,夾雜著陣陣蒜香辣感。而煎香的雞髀扒金黃美味,入口juicy。雞扒迫出來的油份,還有醬汁的酸甜辣香;再加回生菜和蕃茄的清甜去平衡油膩感。這個組合令人一吃愛上。

一人點了一個漢堡,全都是即叫即製
,等侯了約20分鐘才可以開動。
焰辣雙芝士牛堡

。牛肉被芝士包裹著,肉香味十足,而且還混合了芝士的鹹香

南亞風香是拉差醬雞堡

。這個組合令人一吃愛上
2020-09-29
南亞風香是拉差醬雞堡
2020-09-26 58 浏览
窮遊香港-西九高質漢堡新店 呢日試下一間係深水埗西九food court新開既漢堡店 質素唔錯 如果同我講係油尖旺 港島區$80-$100質素我都會信 而呢間都只係$$40-50 可以話幾高cp值.呢日叫左⭐️焰辣雙層芝士牛堡$58⭐️南亞風香是拉差醬雞堡$45⭐️大大啖吉列魚堡$45加$13套餐 有汽水同薯條.見到每個漢堡 每個步驟都有認真處理👍🏻包有用焗爐烘過 洋蔥分開炒香 (小爽口 仲有小辣)😋慢慢煎漢堡扒 同上面塊芝士溶埋一齊👍🏻薯條係用連皮粗薯 勁脆 有薯蓉亦都因為咁 今日中午黎到 keep住都有3-4個人排緊客人平均要等15分鐘以上算耐左d 但係值得既~.#西九漢堡 地址:深水埗西九龍中心8樓16號舖.⭐️評分:味道:4/5環境:-/5 food court服務:-/5抵食:4.5/5
呢日叫左
⭐️焰辣雙層芝士牛堡$58
⭐️南亞風香是拉差醬雞堡$45
⭐️大大啖吉列魚堡$45
加$13套餐 有汽水同薯條
見到每個漢堡 每個步驟都有認真處理
👍🏻包有用焗爐烘過 洋蔥分開炒香 (小爽口 仲有小辣)
😋慢慢煎漢堡扒 同上面塊芝士溶埋一齊
👍🏻薯條係用連皮粗薯 勁脆 有薯蓉
亦都因為咁 今日中午黎到 keep住都有3-4個人排緊
客人平均要等15分鐘以上
算耐左d 但係值得既~
#西九漢堡
地址:深水埗西九龍中心8樓16號舖