2021-10-20
性價比高而且服務態度好的泰菜當日約了好友接我放工飲咖啡後, 要搵地方醫肚。 不太熟悉屯門置樂花園一帶。 記得後面的雅都花園帶間泰菜! 就去試試。星期日大概七點鬆啲, 當然都要等等位! 因為兩個人, 都好快有位。 見到有個二人套餐, $238.-可以選三個餸! 仲有我想食海南雞, 同朋友既明爐烏頭, 😃唔駛諗喇! 再揀埋咖哩麵包軟殼蟹! 地方係有啲逼, 因為全場爆滿。 因為枱唔大, 三個餸逐個試, 唔駛急住去清! 食等派木開心!三個餸既味道都唔錯, 份量十足! 朋友同我都以半價加錢揀特飲!選了紅肉火龍果沙冰! 因為我哋都戒甜, 忘了落單時叫走甜! 所以我們覺得甜, 一般人應該可以。 今餐提早同朋友慶生, 埋單都係三百蚊多啲! 超抵! 朋友已約其他朋友去再食。 我都會再去!