2024-02-27
尖沙咀多款口味雞蛋仔 格仔餅 見到仲有炸雞髀 見到好多客人圍住 又去試試.本來想試焦糖燉蛋雞蛋仔 點個賣哂唯有試番最基本⭐️粒粒朱古力雞蛋仔$27雖然好多客人 但佢地幾部機做唔停手即叫即製 大概15分鐘就有 唔算耐👌🏻邊位會比較脆 可以啪開整粒雞蛋仔🤔但中間比較軟身 少少要撕開嘅感覺 不是整底都脆👌🏻雞蛋仔係半空心派系 👍🏻朱古力少少半溶 軟綿綿Ok好食嘅雞蛋仔 有機會再試試其他新奇口味.(🤦🏻♀️要影佢比大家睇 熱到手都痛 值得你比個like支持啦掛?)再試多一隻生炸髀⭐️豬隊友大雞髀$36感覺呢個價錢 應該要再大隻小小都係即叫即炸 即使隔住個袋都超熱🔥炸皮好高分外層酥脆 炸粉唔厚 落左椒鹽粉 好惹味👍🏻雞髀會流肉汁 😋通常流汁肉質都juicy有保證但炸雞髀通常都唔會入味 呢一隻都係整體高分好食.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_尖沙咀.#豬隊友 (尖沙咀)地址:尖沙咀加拿分道12號地舖.⭐️評分:味道:4/5 更鍾意佢哋炸雞髀環境:-/5服務:-/5抵食:3.5/5..#飲食 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hk
本來想試焦糖燉蛋雞蛋仔 點個賣哂
但炸雞髀通常都唔會入味 呢一隻都係
整體高分好食
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_尖沙咀
#豬隊友 (尖沙咀)
地址:尖沙咀加拿分道12號地舖
⭐️評分:
味道:4/5 更鍾意佢哋炸雞髀
環境:-/5
服務:-/5
抵食:3.5/5
#飲食 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #旺角必食 #旺角美食 #油尖旺美食 #油麻地必食 #佐敦必食 #油麻地美食 #佐敦美食 #黃埔必食 #紅磡必食 #紅磡美食 #黃埔美食 #尖沙咀美食 #尖沙咀必食 #炸雞髀 #雞蛋仔 #格仔餅 #掃街