2023-08-26
今日同老媽子出黎太子整野, 見到呢間coffee shop, 入左去試下餐廳入面既怖置好靚, 牆上面有唔同既裝飾, 燈都好靚呢到有有Lunch Set, 另外我見到佢仲有Tea Set我地叫左西京燒比目魚, 芝士牛肉墨西哥餅同埋榛子咖啡, 整體都好高質!首先講下西京燒比目魚,黎到好驚喜, 魚肉鮮嫩多汁, 燒得香口又啱啱好, 調味方面係甜甜地, 有D似鰻魚汁個隻, 另外仲有啲沙律菜同埋薯蓉做配菜,食落好滿足然後係芝士牛肉墨西哥餅,比較特別, 老媽子少食!餅皮煎到酥脆,入面包住既牛肉都好嫩滑, 最驚喜係上面鋪滿咗好多芝士,好足料, 基乎每一啖都可以食到牛肉同芝士,真係超級好味最後黎到Coffee Shop, 點可以唔講咖啡, 呢到都有好多選擇我叫左杯榛子咖啡,黎到表面拉左花, 飲落都滑順而且有咖啡香, 因為加左榛子, 飲落甜甜地, 幾好飲總括而言,呢間餐廳既野食高質, 環境又靚, 好適合平時黎打下卡, Chill下, 值得推薦
首先講下西京燒比目魚,黎到好驚喜, 魚肉鮮嫩多汁, 燒得香口又啱啱好, 調味方面係甜甜地, 有D似鰻魚汁個隻, 另外仲有啲沙律菜同埋薯蓉做配菜,食落好滿足 然後係芝士牛肉墨西哥餅,比較特別, 老媽子少食!