2023-05-09 106 浏览
今天來到這家以串燒為主的日式餐廳。門口有大量錶位停車位。鹽燒豬頸肉車厘茄串。將豬頸肉和車厘茄串在一起,再以鹽燒的方式烤出來,豬肉的鮮嫩和車厘茄的酸甜口感很搭配。吉列蝦芝士飯卷是以米飯捲起蝦肉和芝士,再以炸的方式處理,讓外皮酥脆,裡頭的蝦肉和芝士濕潤爽口,飯的質地軟糯可口。鹽燒豚肉鵪鶉蛋串,以豚肉和鵪鶉蛋串在一起,再以鹽燒的方式烤出來,豚肉的肉質韌而不柴,鵪鶉蛋的蛋黃帶出香味,整體味道很特別。汁燒安格斯牛肉大蔥串,是將安格斯牛肉和大蔥串在一起,再以汁燒的方式燒烤,牛肉的肉質鮮嫩,與大蔥的甜味和汁燒的味道很搭配,讓人食指大動。汁燒鰻魚串,以鰻魚串燒烤,再以汁燒的方式調味,鰻魚的肉質軟嫩,而且汁燒的味道讓整道菜更加美味。鹽燒沖繩赤蝦。取用沖繩赤蝦,再以鹽燒的方式調味,赤蝦的鮮味和鹽燒的香氣很搭配,是一道讓人回味無窮的美食。炸沖繩芝麻雞翼。這道菜以沖繩芝麻雞翼炸製,外皮酥脆,裡頭的肉質鮮嫩,而且芝麻的香氣很特別,讓整道菜更有層次感。日本迷你番薯仔是一道小點心,以日本迷你番薯煮熟後,番薯的甜味適中,是一道輕盈可口的小點心。安格斯牛小排鍋作為主餐,以安格斯牛小排在熱湯內焀一下便可進食,再加上其他蔬
今天來到這家以串燒為主的日式餐廳。

門口有大量錶位停車位。

安格斯牛小排鍋作為主餐,以安格斯牛小排在熱湯內焀一下便可進食,再加上其他蔬菜,金針菇,豆腐等一同燉煮,牛肉的肉質鮮嫩,湯汁的味道也很好喝。
2023-05-03 97 浏览
高質數刺身、串燒、火煱首先食雞泡魚乾、枝豆,跟住食新鮮生𧐢、金目鯛池魚刺身、大拖中拖海膽刺身拼盤,軟腳蟹沙律、壽司,再食多款串燒(牛舌、雞翼、雞皮、雞軟骨、翠玉瓜,番薯仔、腩肉、蘆筍拼安格斯牛肉、蕃茄仔拼安格斯牛肉等)清酒煮蜆、最後A4和牛shabu shabu、安格斯牛肉shabu shabu、豚肉shabu shabu、清酒、雪糕甜品…..我們一行10個人,全部款式,大家都非常滿意!而店員招呼亦非常熱情和好客。值得推介!
高質數刺身、串燒、火煱

我們一行10個人,全部款式,大家都非常滿意!
而店員招呼亦非常熱情和好客。

值得推介!
2023-05-01
庆祝纪念
生日
  • 串燒
  • 鹽燒雞翼
  • 安格斯牛小排鍋
2023-04-29 90 浏览
隨著YOHO生活圈變得熱鬧、亦都多左好嘢好嘢食!但呢間居酒屋#逸之燒,就系呢區嘅老店。之所以可以系度開業咁耐。佢地嘅食物款式及質素良好,以至環境同服務都有一定水準,所以就吸引度我呢個回頭客再度光顧!!食物選擇好多,包括剌身、串燒、鍋物等等,我個人推介佢嘅串燒熟食!😋而牆壁都掛有幾幅日本掛畫,座位也算寬敞。R1松葉蟹粥比我預期中大豌,粥底好綿,有蟹香鮮味,我地兩人合共食左八個飯碗,好香蟹既鮮味。A5.燒鵝肝多士以一口形式,鵝肝又厚都幾肥美,而多士烘得好鬆脆。值得再encore呀!B3.汁燒黑椒安格斯牛肉串食落味道有濃烈黑椒汁牛肉味,細細串,入口即化。配合得啱啱好!J1.雜錦串燒十本系咁多串當中雞肉棒,豚肉鵪鶉蛋串 及豚肉荔枝串值得稱讚!!汁燒免治雞肉棒香脆內軟骨嘅雞肉,沾上照燒蛋汁食令焦香令雞肉更有層次,十分美味😋鹽燒豚肉鵪鶉蛋串 三隻鵪鶉蛋被鹽燒豚肉包住都食落幾有口感又香口。鹽燒豚肉荔枝串豚肉捲住荔枝串,果味十分突出,食落又Juicy,一咸一甜,惹味十足。總結:兩個人系度食左大約600蚊,可以係元朗可經營咁耐,就有番返咁上下,真心推介。

R1松葉蟹粥

A5.燒鵝肝多士

B3.汁燒黑椒安格斯牛肉串

J1.雜錦串燒十本

系咁多串當中雞肉棒,豚肉鵪鶉蛋串 及豚肉荔枝串值得稱讚!!
汁燒免治雞肉棒

鹽燒豚肉鵪鶉蛋串
三隻鵪鶉蛋被鹽燒豚肉包住都食落幾有口感又香口。
鹽燒豚肉荔枝串

2023-03-31 143 浏览
20230330 星期四晚餐,日本風情,2人入座,即刻來個刺身拼盤2人前,估唔到拼盤有海膽同磯燒鮑魚,仲有赤蝦,全部新鮮!蟹子沙律,青瓜女爽脆,燒物好味,特別係豚肉荔枝串,雞肝偏重椒鹽,有蕃茄仔同蕃薯串可以清一清味蕾,雙重吞拿魚反卷特別得嚟有驚喜,甜品全部出色,黑糖梅酒冰淇淋係用choya 黑糖梅酒,Affogato 就即係espresso 冰淇淋,環境舒適,唔會太嘈,適合跟朋友慢慢傾,慢慢食,一定會encore

雜錦串燒十本
枝豆
雙重吞拿魚反卷
黑糖梅酒冰淇淋/咖啡冰淇淋
2023-03-02 127 浏览
逸之燒 (元朗)元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場地下 57 號舖牛油果軟殼蟹沙律$ 88大大隻嘅酥炸軟殼蟹,香脆鮮甜,配香甜軟滑牛油果🥑,食落口感非常美味😋😋😋鵝肝壽司/兩件 $88鵝肝厚切,煎香,入口即化油甘,食過回味無窮,必食推介🥳🥳🥳汁燒秋葵蝦串$ 28一啖一粒,易入口,秋葵配蝦係好特別嘅配搭,兩重脆脆感覺。文甲魷魚海膽刺身$ 88外型精緻,魷魚爽滑,卷著海膽,鮮甜極致😋😋😋松葉蟹粥$128粥底夠棉,香滑,蟹肉足料,超鮮甜美味👍👍👍活赤貝刺身(只)$58鮮甜,爽口,再加單,極力推介😄😄😄
逸之燒 (元朗)
元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場地下 57 號舖

牛油果軟殼蟹沙律$ 88

鵝肝壽司/兩件 $88
鵝肝厚切,煎香,入口即化油甘,食過回味無窮,必食推介🥳🥳🥳

汁燒秋葵蝦串$ 28
一啖一粒,易入口,秋葵配蝦係好特別嘅配搭,兩重脆脆感覺。

文甲魷魚海膽刺身$ 88
外型精緻,魷魚爽滑,卷著海膽,鮮甜極致😋😋😋
松葉蟹粥$128
粥底夠棉,香滑,蟹肉足料,超鮮甜美味👍👍👍
活赤貝刺身(只)$58
鮮甜,爽口,再加單,極力推介😄😄😄
2023-02-28 1236 浏览
人生在世,除了工作,不是睡,就是食,所以要食的話,一定要食得好,想食就食,不往此生。早幾天,和Bee又去了食日本菜。但今次刺身就食得小,反而食了幾碗海鮮粥,蟹炒飯都食了好幾碗,真是很飽喔。最後食的甜品,為一整天辛勞工作釋放出壓力。連加一服務費,297元一位。日式海鮮粥 $138一大鍋海鮮粥,熱騰騰,又香又熱。各款海鮮雜於一鍋,例如有鮮蝦、帶子等。鮮蝦大隻又多肉。青口和帶子肥美飽滿。如果無記錯,我食了至小5碗,他食了都好幾碗,這鍋海鮮粥份量不能看小,哈哈。皇帝蟹炒飯 $128賣相美美的,整個蟹炒飯用了原個蟹蓋裝着,視覺享受一流,打卡也很好,哈哈。飯粒炒得粒粒分明,蟹肉、蔥花、炒蛋碎混為炒,份量也不小尼。蟹柳手卷$18蟹籽壽司 $20鰻魚壽司 $24壽司和手卷價錢合理,甚至乎比某些日本餐廳還要便宜。鰻魚和醬汁惹味可口,蟹籽亦裝得滿滿的。椰子雪芭 $58用真椰子外殼裝着椰子雪芭,賣相吸引,第一時間一定是相機先食,哈哈。椰子雪芭口感幼滑,椰子味濃郁美味。波羅雪芭 $78波羅裝着波羅雪芭,光是看看,就已經心花怒放。波羅雪芭比椰子雪芭口感較為硬實,但清甜冰凍,味道一樣是滿足的。柚子梳打 $38木村

日式海鮮粥 $138

柚子梳打 $38
木村完熟白桃梳打$38

2023-02-16
2023-02-23 174 浏览
今日到元朗覓食,想輕鬆下,搵個地方食下飲下嘢黑椒豬頸肉串肉質夠爽,鹽燒牛脷串鹹味剛好,師傅調味恰當煙肉蘆筍串幾健康,煙肉包裏蔬菜,平衡到營養鵝肝壽司第一次食,平時去酒店自助餐先有鵝肝食,屋企甚少自己烹調,鵝肝油幾香配搭飯唔太油膩吉列蝦芝士反卷,夠熱夠新鮮,面層鋪滿我喜歡食的蟹籽及芝士,層次感豐富師傅炙燒芝士時間剛好,掌握精準醬燒雞骨腸肉質juice 鹽燒雞翼係必食,本身雞翼已經係我至愛,再加上師傅專業技巧,提升食物級數黃花魚一夜乾燒(半條),帶少少咸,好處係可以order 1/2條,兩個人食又可選擇多一款美食和風炒雜菜份量破多皇帝蟹炒飯,炒出來香噴噴,飯粒分明還有幾大塊的蟹肉食串燒,當然要返杯🥃,今晚選擇了「柚子酒」
今日到元朗覓食,想輕鬆下,搵個地方食下飲下嘢

黑椒豬頸肉串肉質夠爽,鹽燒牛脷串鹹味剛好,師傅調味恰當
串燒

煙肉蘆筍串幾健康,煙肉包裏蔬菜,平衡到營養
鵝肝壽司
吉列蝦芝士反卷

師傅炙燒芝士時間剛好,掌握精準

醬燒雞骨腸肉質juice
醬燒雞骨腸
鹽燒雞翼
黃花魚一夜干燒
和風炒雜菜份量破多
和風炒雜菜
皇帝蟹炒飯,炒出來香噴噴,飯粒分明
黃蟹炒炒飯

還有幾大塊的蟹肉
皇帝蟹炒飯

食串燒,當然要返杯🥃,今晚選擇了「柚子酒」
柚子酒
黃蟹炒炒飯
皇帝蟹炒飯
柚子酒
2023-02-09 105 浏览
之前朋友推薦過呢間位於元朗「逸之燒」日本居酒屋🏮今日終於有機會試下!餐牌上有很多種類選擇,樣樣都好吸引好想試😋松葉蟹粥-鍋份量不少材料十足,主要有大量蟹肉,冬菇絲,蔬菜絲同雞蛋🥚每一啖都會食到蟹肉,粥底煮得軟綿綿好鮮甜,仲有蔬菜囗感同味道一流🤤吉列蝦手卷手卷入面有兩隻吉列蝦,蝦炸得熱熱地脆卜卜,粉漿唔會太多,蝦肉爽口,紫菜爽脆!汁燒茄子串茄子燒得不會太乾,軟淋又多汁👍壽司🍣我哋擇左三款有左口魚裙邊壽司、甜蝦壽司和花之戀壽司🍣左口魚魚脂豐富,入口即化😋甜蝦色澤晶凝通透夠爽甜,花之戀用了三片三文魚包住,入口新鮮肥美😋汁燒安格斯牛肉大蔥串/黑椒五花串安格斯牛肉包住大蔥味道好夾好香口,牛肉亦都好鮮嫩。五花肉外皮燒至微焦香脆,夠惹味。最後食埋個椰子🥥雪芭做甜品🍮呢一餐非常滿足!

松葉蟹粥
吉列蝦手卷
汁燒茄子串
茄子燒得不會太乾,軟淋又多汁👍
壽司🍣
汁燒安格斯牛肉大蔥串/黑椒五花串
最後食埋個椰子🥥雪芭做甜品🍮呢一餐非常滿足!

2023-02-04 94 浏览
今晚和朋友到元朗逸之燒食飯,店內環境頗有日本🇯🇵小店feel,服務員態度親切,而且都近元朗西鐵站🚉,都幾方便。鹽燒鯖魚🐟,燒得好香,外皮微脆,又不會太燶,肉質保持嫩滑,有肉汁,十分鮮味。甜蝦壽司🍣,甜蝦🦐很大隻,不是廻轉壽司的甜蝦可比,相當新鮮爽口,加點山葵豉油,非常美味,很有口感😋。炸沖繩芝麻雞翼🐥,賣相吸引,見到都已很想食,外皮超酥脆,肉質嫩滑有肉汁,而且很入味,令人不得不一吃再吃🥰。松葉蟹粥,沒想過是如此大碗,還有一個生雞蛋🍳,把雞蛋混和後入口充滿蟹肉🦀,粥底又夠濃稠綿滑,很有層次感,值得試試。黑松露和牛炒飯,飯粒🍚分明飽滿,炒得相當香,和牛粒🐮軟滑可口,充斥著油香,加上有淡淡的松露香味,口感十分豐富,是一個有水準👍的炒飯。梅子梳打🍸,有梅子的酸味,但不太酸,酸酸甜甜,入口冰涼,感覺很解渴。

• 松葉蟹粥
  • 炸沖繩芝麻雞翼
2023-01-11 918 浏览
家人推薦這間居酒屋,食物高質,環境有feel。今晚放工約朋友食飯傾計,一於試下!餐廳裝潢別緻,燈光較暗,有居酒屋的感覺。我們坐在轉角位置,私隱度較高,旁邊有一桌食客,但仍然覺得有空間感,舒服安靜。我和朋友都不常到居酒屋,見到餐牌眾多選擇,在選擇困難症驅使下,果斷點了一個雜錦串燒十六本,有16串串燒,另加一個廚師推薦牛油果軟殼蟹沙律、雜菜湯稻庭烏冬和甜品。上菜速度很快,店員提醒“趁熱食”,很窩心。鹽燒豚肉荔枝燒烤16串,擺放整齊。最有驚喜的是鹽燒豚肉荔枝,外層是烤得脆香的豚肉,裹著酸甜多汁的荔枝,荔枝汁滲透豚肉,超好吃,簡直讓人精神為之一振!牛肉車厘茄也有相同層次感,咬一口,車厘茄汁唧出來,很過癮。燒廣島蠔非常有驚喜,蠔味濃郁,軟綿綿的口感,回味!其他墨魚仔鬚、迷你番薯、多春魚、雞軟骨等,也燒得脆香可口,真心不錯。牛油果軟殼蟹沙律軟腳蟹炸得脆軟,牛油果厚厚一片,沙律醬足夠多。雜菜湯稻庭烏冬烏冬口感適中,配昆布湯底,淡淡清香味,中和了剛才燒烤的惹味。Affogato最後是甜品,我點了墻上海報推薦的Affogato甜品,咖啡+雪糕,濃郁的咖啡倒進雲呢拿雪糕裡,本以為是咖啡雪糕的味道,但竟然咖

鹽燒豚肉荔枝
雜錦串燒十六本

燒廣島蠔
非常有驚喜,蠔味濃郁,軟綿綿的口感,回味!

牛油果軟殼蟹沙律
軟腳蟹炸得脆軟,牛油果厚厚一片,沙律醬足夠多。

雜菜湯稻庭烏冬
雜菜湯稻庭烏冬

Affogato
最後是甜品,我點了墻上海報推薦的Affogato甜品,咖啡+雪糕,濃郁的咖啡倒進雲呢拿雪糕裡,本以為是咖啡雪糕的味道,但竟然咖啡和雪糕碰撞出兩種層次感,好吃!

柚子雪芭
柚子雪芭也精彩,冰凍的柑子皮極有藝術感,雪糕口感軟綿,柚子味非常出位。兩個甜品大推!

2023-01-10
雜錦串燒十六本
2023-01-01 94 浏览
<<雞地居酒屋🍣>>與同事放工黎個傾訴大會,天水圍冇咩野食,都係走番去元朗雞地呢個美食天地😎今次黎咗間日本餐廳串一串。 餐廳充滿日和風的裝修,仿如置身小日本咁。.🟥 刺身 🟧 ✨文甲魷魚海膽刺身海膽creamy, 魷魚爽口,雙重口感,甜上加甜一點都唔腥.✨香蔥吞拿魚腩蓉手卷 同朋友不約而同都想食呢個🤣滿滿魚蓉入口即融.🟨 安格斯牛小排壽喜燒 🥘 🟩牛肉薄切但牛味濃郁,而配菜份量豐富,超多菇菜豆腐粉絲,索盡甜甜壽喜燒湯底精華,再配多隻蛋,夠滿足.🟦 串燒及燒物 🟪✨燒鵝肝多士鵝肝燒得夠香,多士都烘得夠脆口,入口即融✨鹽燒牛舌串 串燒必食之選,正常發揮,唔會過乾✨汁燒魷魚筒肉厚爽脆,鍾意佢唔會太濕帶烤香味,但又保持肉汁✨北海道黃金燒帶子帶子非常大隻飽滿,烤的方法能保持原汁原味,一咬爆汁✨豚肉金菇芝士串烤香的豚肉配燒汁非常juicy, 而金菇又一咬出汁,仲有溶溶的芝士非常惹味👍.食物質素不錯,性價比高,平日唔算太多人至要等位。下次Happy friday 可以黎食串燒啤一啤🍻
<<雞地居酒屋🍣>>
🟥 刺身 🟧
✨文甲魷魚海膽刺身
海膽creamy, 魷魚爽口,雙重口感,甜上加甜一點都唔腥
✨香蔥吞拿魚腩蓉手卷
同朋友不約而同都想食呢個🤣滿滿魚蓉入口即融

🟨 安格斯牛小排壽喜燒 🥘 🟩

🟦 串燒及燒物 🟪
✨燒鵝肝多士
鵝肝燒得夠香,多士都烘得夠脆口,入口即融

✨鹽燒牛舌串
串燒必食之選,正常發揮,唔會過乾

✨汁燒魷魚筒
肉厚爽脆,鍾意佢唔會太濕帶烤香味,但又保持肉汁

✨北海道黃金燒帶子
帶子非常大隻飽滿,烤的方法能保持原汁原味,一咬爆汁

✨豚肉金菇芝士串
  • 安格斯牛小排壽喜燒
  • 鵝肝多士
2022-12-27 72 浏览
寒冷的天氣,最好去食燒物同窩物!放工就選擇呢間近鐵路站既日本餐廳,餐廳佈置好有居酒屋feel,座位之間寬敞,坐得比較舒服。職員見我有個背包,還特意給我一個箱收納,要比個讚! 食日本野當然要試試手卷及壽司,甜蝦壽司不過不失,鰻魚甜味濃郁,巨型帶子爽口鮮甜,可以encore。呢度啲生野都好新鮮,食得放心! 天氣凍,食串燒真係一流。叫左黑椒豬頸肉串、鹽燒豚肉菠蘿串、七味墨魚仔、汁燒安格斯牛肉串。豬頸肉燒剛好,保持肉汁。豚肉菠蘿串咬落去,酸酸甜甜,係寒冷天氣下,開開個胃。墨魚仔算彈牙,撒上七味粉,辣得過癮!加埋個吉列紫蕃薯栗餅,堅係外脆內熱,表面脆pop pop,裏面就有甜味既紫蕃薯,鍾意蕃薯既朋友,值得一試! 朋友食左個蒸蛋,佢話又滑又軟,好味! 最後order左皇帝蟹炒飯和安格期牛小排壽喜燒,簡直係大滿足!其實皇帝蟹炒飯夠3人份量,飯粒炒得乾身,蟹肉飯粒分明。職員好細心,上左個飯就拎個gas爐,加熱壽喜燒,還給我們提示,不要滾太耐,免得牛小排過熟!小牛排肉質嫩滑,應該是上品肉!食完飲了少少熱

朋友食左個蒸蛋,佢話又滑又軟,好味!
最後order左皇帝蟹炒飯和安格期牛小排壽喜燒,簡直係大滿足!其實皇帝蟹炒飯夠3人份量,飯粒炒得乾身,蟹肉飯粒分明。職員好細心,上左個飯就拎個gas爐,加熱壽喜燒,還給我們提示,不要滾太耐,免得牛小排過熟!小牛排肉質嫩滑,應該是上品肉!食完飲了少少熱湯,整個人暖昱昱。
  • 皇帝蟹炒飯
  • 安格斯牛小排壽喜燒
  • 串燒
天氣凍,叫左個A4和牛壽喜燒($328),牛份量少又薄切如紙,牛兩個人兩啖食完,成煲野只剩半棵娃娃菜,一舊豆腐,幾條金菇,一碟生蛋,完。真係呆 咗。另外叫左個串燒套餐($248)有10串串燒,肉鞋唔熱,好似放左係度好耐,等人order就就咁暖番就上碟,仲夠膽死話現場即燒,同個店員反映,佢聽完就算行咗去無回應,完全無跟進只識收錢。只怪自己行入舖前只顧睇正評,唔明點解咁垃圾仲可以有300+正評,無下次,聽執。
2022-12-14 64 浏览
壽司餐廳嘅壽司好新鮮,每一件嘅刺身都唔係薄切🤩叫咗幾件,入口都好高質👍🏻👍🏻七味池魚仔呢款小食勁適合送啤酒食,炸得好香脆👍🏻👍🏻份量亦都幾多下,入口熱辣辣超級正串燒如果鍾意食串燒嘅你,真係勁推介呢間餐廳,佢哋嘅串燒都燒得好香口,好味道,都係高質,因為出邊好多串少都整得唔好食,佢哋嘅串燒真係拍得住日本級數😍牛肉壽喜鍋超級足料,兩個人一鍋都好夠食,有金菇,娃娃菜,豆腐,重點係牛肉好香牛味,入口口感一流,冬天凍冰冰嘅情況底下食一鍋壽喜燒真係暖笠笠,超正👍🏻👍🏻👍🏻
壽司

七味池魚仔

牛肉壽喜鍋
2022-12-06
2022-12-12 54 浏览
今晚和朋友到元朗逸之燒食晚飯,店內陳設有些像日本的小店,感覺有日本🇯🇵feel。店員服務態度親切,有賓至如歸之感。雜錦串燒十本,包括鹽燒豚肉🐖荔枝、鹽燒牛脷、汁燒免治雞🐣肉棒、鹽燒雞腎、汁燒豚肉車厘茄🍅、鹽燒多春魚、迷你蕃薯仔🍠等等共十種款式的串燒。鹽燒豚肉荔枝,幾有創意,豚肉包著荔枝,入口有一種清新的感覺,荔枝的鮮甜化解了豚肉的膩,令人完全不覺油膩。燒雞腎十分爽口,汁燒豚肉車厘茄,一口咬下豚肉充滿茄汁,十分特別。迷你蕃薯仔🍠選用日本蕃薯,軟糯甘甜。整體而言串燒夠味,不用點任何醬汁都可以,值得一試。軟殼蟹牛油果沙律,軟殼蟹🦀夠大隻,酥脆香口,但仍能保持蟹身的肉汁。沙律菜很新鮮爽脆,配上牛油果🥑,相當配合,味道清新。壽司🍣質素高,我點了三文魚、劍魚、甜蝦壽司,三款都美味新鮮,尤其甜蝦壽司,甜蝦🦐大隻,肉質彈牙鮮嫩,不是一些日式放題的壽司可比,不能同日而語。鹽燒青魚🐟,看上去真的燒得好靚,未吃已知好味,外皮微脆,肉質嫩滑,很入味,加一些檸檬汁更感鮮味。芝麻雞翼🐥,當店員一端上枱,已聞到香味,看樣子已吸引,外皮炸得酥脆惹味,最難得的是肉質嫩滑之餘,而且醃得夠入味,美味可口。

壽司🍣質素高,我點了三文魚、劍魚、甜蝦壽司,三款都美味新鮮,尤其甜蝦壽司,甜蝦🦐大隻,肉質彈牙鮮嫩,不是一些日式放題壽司可比,不能同日而語。

• 炸沖繩芝麻雞翼