2022-09-19
之前同男朋友嚟過,覺得好好味。今次我再同朋友一齊嚟食多次!之前黎嘅時候都仲要排隊,但今次好好彩,竟然唔使就可以入到去。因為我哋兩個都唔係好肚餓嘅關係,所以我哋只係叫咗個83精選拼盤同香煎鮮三文魚柳配檸檬牛油汁配薯蓉 share一齊食!侍應見我哋係share食,唔使我哋出聲已經即刻拎咗兩隻碟比我地。👍🏻👍🏻佢個83精選拼盤 非常吸引,而且種類多,分別有三文魚多士,雞翼,豬仔髀,沙律,炸洋蔥圈,薯條🍟😋😋。尤其是豬仔髀,非常嫩滑同Juice ,一啲都唔鞋口!之後就係佢個三文魚多士,好大舊三文魚配埋青瓜同法包, 感覺好Fresh ! 喺個拼盤入邊做咗一個中和的作用。香煎鮮三文魚柳配檸檬牛油汁配薯蓉,呢個又係非常美味,佢個三文魚皮煎得非常脆,三文魚熟嘅程度係啱啱好,所以特別Juice!食埋佢個薯蓉真係有好香好香嘅牛油味。呢個配搭真係十分之讚!😋我同個friend都覺得可以約多幾個friend嚟就可以食多幾樣唔同嘅嘢!🤣🤣
侍應見我哋係share食,唔使我哋出聲已經即刻拎咗兩隻碟比我地。👍🏻👍🏻 佢個83精選拼盤 非常吸引,而且種類多,分別有三文魚多士,雞翼,豬仔髀,沙律,炸洋蔥圈,薯條🍟😋😋。尤其是豬仔髀,非常嫩滑同Juice ,一啲都唔鞋口!之後就係佢個三文魚多士,好大舊三文魚配埋青瓜同法包, 感覺好Fresh ! 喺個拼盤入邊做咗一個中和的作用。