2021-07-18
去左置富花園探親,天都黑哂就食埋晚飯先走。 雙拼三文治 鹹牛肉芝士鹹牛肉同芝士份量都唔少,唔會好似出邊啲茶餐廳咁淨係得表面有🤣,每一啖都咬到好多牛肉餡料,性價比非常高。 鮮茄濃汁焗厚切豬扒飯豬扒好林好大塊又厚切!同埋個名都真係冇改錯,鮮茄汁真係超濃郁😍!QR code下單仲有加汁嘅選項,多到每啖飯都可以食到啖啖茄汁香味。味道唔會太咸,食哂成個都唔洗口喝。 自選二人餐 椒鹽豬扒滿滿嘅炸蒜令到豬排都有勁香濃蒜味!比平時出面食開的辣少少,食到出哂汗🤣。不過真係好香好惹味! XO醬蝦球炒西蘭花XO醬落得太多有少少偏鹹,但係西蘭花同蝦都好新鮮,醬汁又多,索晒啲汁勁惹味🤩送飯一流,口感爽口彈牙! 金粒西多配雪糕下單時唔見有“後上”的字眼,竟然跟所有小菜一齊上菜🤪,問經理有無得收翻起,想食完先後上,點知佢完全唔理我地直接放低就走左去🤡結果我地要又甜又咸咁一齊食🤪不過獨立睇呢個甜品都幾好食嘅。
雙拼三文治 鹹牛肉芝士
鮮茄濃汁焗厚切豬扒飯
自選二人餐
椒鹽豬扒
XO醬蝦球炒西蘭花
金粒西多配雪糕
結果我地要又甜又咸咁一齊食🤪不過獨立睇呢個甜品都幾好食嘅。